Anonīms kanāls ar AI bildēm - ož nelabi. Infa varbūt arī nav pilnīgs feiks, ja tas būtu raksts ar atsaucēm, es palasītu, bet šādā formā šis kontents ir pieskaitāms folijcepurīšu un kremļa psaiopu miskastei, un man žēl, ka cilvēki to izplata ar nopietnu seju.
Automašīnas arī pēc definīcijas ir bīstamas. Jāaizliedz! Paracetamols arī, jo to var pārdozēt. Acetons, jo tas ir letāls iekšķīgi. Litija baterijas. Utjpr.
Vīri, bail ir iedomāties, ja daudzi zinoši, varoši un neordināri civēki būtu vēl atsaldēti nelieši ar tieksmi uz terorismu?🙄 Lauciņš tur patiesi neierobežots. Labi, ka tā tomēr nav dzīvē.
Pēc pēdējās informācijas ir 2 bojāgājušie, bet neatrodu info, kas ir otrs? Cerams, tas dīvainis, jo ja palika dzīvs, tad visticamāk sēdēs ilgi.
Ne gluži par tēmu, bet ... Pašam pazīstams onka (skaidrā!!!) aizmidzis, kamēr uz plīts kaut kas vārījies, liesma apdzisusi. Kaimiņi saoda, izsauca gāzes večus, viss beidzās labi, onka gan pat īsti nesaprata kas un kā noticis.
Un kur tur kāda loģika. Nebūtu elektrības, piešķiltu sērkociņu, lai aizdedzinātu sveci.
Vaitad nu pirmā reize kad uziet gaisā gāze? Un tas noteik visur. Pat bez visas atslēgšanas, kad vienkārši atstāj čaiņiku vārīties.
Gāze pēc definīcijas ir bīstama. Jāaizliedz gāzi un miers.
Šis arī interesanti. Vakar, tas sanāk 1.janvārī. Ka Gaso ceļas 1.janvārī lai aizmetinātu pensionāram gāzi. Tā tas vispār varētu būt?
Redz neko glābt kas nav glābjams nevar, tie velni pielāgosies katrai situācijai.
Viņš nav lēcējs no tilta, viņa darbības ietekmē visas pārējās mājas un tās iedzīvotāju drošību. Svarīgi ir izglābt tos.
Pēc Maximas ir risināti cēloņi, diemžēl pārmērīgi.
Galvenais jau kā vairāk apgūt naudu, reformas, konvencijas, speciālisti ar Kembridžu un Oksfordu. Lai gan ja čalis kas atver, aizver durvis skaidrs ka sadarboties un tapt izglābts nemaz netaisas. Kāds ir cēlonis, kā viņam ar veselību, kāpēc atslēdza gāzi jau tādi nieki un nav mūsu problēmas. Kā parasti, jārisina kā risināt sekas.
Vienīgais ko pakomentēšu - gāzes spiediens ir zems, detaļās neizplūdīšu, bet gāzes vīri strādā arī neatslēdzot gāzes padevi, griež, metina utt.
Visādi citādi - negramstieties kur nav sajēgas 😆
Ejnusazin, vai šim gadījumam sekos kādas reformas dienestu pilnvarās un reaģēšanas kārtībā, bet pieļauju, ka sekos, jo, ja šajā situācijā reizē ar gāzi ēkai būtu tikusi atslēgta elektrība, nebūtu gaismas slēdža dzirksteles. Vēl būtu labi, ja Gaso būtu tiesīgi pie noplūdēm uzlauzt durvis, vai brauktu kopā ar kādu (vugd vai vp), kas ir. Varbūt arī nekas nesekos, jo divdesmit gadus pēc ugunsgrēka M. Ķempes ielā vugd joprojām nav tiesīgi pastumt malā traucējošus auto, nav aizliegtas dzelzs durvis, un nav arī dzirdēts ka tiktu plānveidīgi un regulāri apsekotas lodžiju evakuācijas lūkas.
Var jau nodzēst liesmu, kaut kā noslēdzot padevi, kaut kā ko aizbāžot. Kaut kā čujs ka te tāda pati mistika kā kur tikko sieviete kas Daugavā iebrauca, kāpēc bija šāda publiska izrāde, ja varēja nokārtot lietas pavisam savādāk, klusu un bez trokšņa.
Ak, nogriezāt man gāzi? Man? Da es, da...
Laiks priekš % tur bija vairāk kā vajag. Kāds taču vispirms sajuta smaku kaut kur no attāluma pirms izsauca gaso, tad kamēr tie sataisījās un atbrauca, kamēr uzkāpa uz 5.stāvu...
Pirmajā LSM rakstā bija teikts, ka iepriekšējā dienā Gaso likvidējuši nelegālu pieslēgumu (domājams, norautu plombu) un aizmetinājuši trubu:
Pirms sprādziena bija noplūde un bija ieradušies Gaso, tātad, viņš bija to trubu atkal dabūjis vaļā, ar fleksi vai ar ko, to mēs nezinām, bet
- nu vai tad nav tā, ka kaut kādu proporciju dabasgāzes un gaisa maisījumam eksplozijai pietiek ar slēdža dzirksteli, savukārt zāģējot trubu no flekša dzirksteles var tikai aizdegties, nu gluži kā ar pjezo dzirksteli iededzinot plīti?