Nu tas arī viens no argumentiem viņiem tur. Savādāk strādā visādus apšaubāmus darbus, īrē pa 'pelēko', visādi kreisie darbadevēji čakarē konkurenci utt.
Visiem no tā tik labāk.
Kamēr vienā vietā cīnās ar studentiem, tikmēr Spānijā iedod amnestiju, aka. legalizē pus miljonu nelegālos migrantus vienā piegājienā 😂
Pasludinot visus par legāliem.
Domāju, vai nolaisties līdz šim vai uzlikt mīksto. Saprotu, kāpēc Jurkins dažkārt lamājas.
A tu sadabū statistiku par klātienē apmeklētajām lekcijām, un tad parunāsim. Arguments "cik es zinu (!)" ir ļoti spēcīgs, jā.
Kad rakstīsi piketa plakātus, neaizmirsti matus zaļus nokrāsot.
Demokrātiskā sabiedrībā nekas nav jāpiespiež. Ar likumu jānosaka, ka arī visiem kebabētājiem, frizieriem un taksistiem jāmaksā sociālais nodoklis pilnā apmērā un problēma atkritīs pati no sevis.
Nē nu ir: nopirkt datoram ārējo skaņas karti/interfeisu/dac/sauckāgribi ar balansētām XLR izejām un tumbiņas ar tādām ieejām, un tad tās nedūks, kad izslēgsi datoru. Tikai tie būs kaut kādi daži simti par katru vienību.
Nu tas ir tieši tas, ko es, iespējams, ne absolūti korektos terminos centos pateikt:
Interneta radio šeit domāts kas - atsevišķa iekārta, vai kaut kāda lietotne datorā?
Kurā iekārtā, pastiprinātājā ("tumbiņā") vai skaņas avotā?
Audio trafi audiotraktā, bet kvalitāti tie pabojā. Spriežot pēc tā, ka izslēdzot arī interneta radio, neizslēgtā muzikas centriņā aiziet foniņš, rodas aizdomas, ka, izslēdzot barošanu DAC izejas pretestība aiziet debesis. Bet tas tikai mans minējums.
Lai vai cik labi ekranēts, bet jebkurš kādā pastiprinošā iekārtā iesprausts nebalansēts vads, kura otrs gals ne pie kā nav pievienots (un iesprausts izslēgtā datorā, acīmredzot, elektriski viņš tāds ir), darbojas kā antena un naski ķer tos 50 Hz. Ekranējuma labums būtu pie vainas, ja dūciens nepazustu arī pie ieslēgta skaņas avota.
Kāds gudrāks mācēs smukāk izskaidrot.