-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 1 Anonīmi, 244 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- play-dooma
- raiviic
- playjonny-Affela
- ImissimI
-
Biedru statistika
29937
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
MareksA
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu tāda problēma jau tikai biezajiem 😂 -
it sevišķi ja siltā grīda ir , obligāti iesaku @maize pāris simdaļas apsteidz mani
-
Tagad bieži siltās grīdas, tā kā uzmanīgi ar skrūvēšanu 😆 -
citi jau saskrūvē skrīves vajadzīgajos augstumos. -
Jā, šie skaisti un šobrīd viegli pieejami. Es savulaik sērkociņus ar silikonu esmu līmējis -
laba manta, tik lejot nevajag nospārdīt tos , ja virsma nav putekļaina, parasti labi turas
-
Bet nu kad prirku rulli, tad vēl nemaz nezināju cik biezu to slāni vajadzēs. Un ganjau prātā tāpat nebūtu ienācis, ka tur vēl adatām dažādi garumi. -
rm lapā Adatas augstums 40 mm
-
Nu tad tu axujeģ biez ierēdnis, ja tev sētā 100 m3, koki, riktīga muiža ..... -
Otro līdz galam neatskatijos, tam būtu garākas -
Otrajam ir "• Adatas augstums 40 mm." Jebšu tas ir cits parametrs? -
Cik vētra paņēma? Man dāčā kādi 100m3 pēc pieticīga aprēķina -
-
Ja biezāka kārta jālej var līmēt augstuma atzīmes. Tās gan baigi var nelīdzēt, jo var atlīmēties, pazust utt Biezāku kārtu var mēģināt "izšūpināt" ar garu špakteļlāpstu vai citiem speciāliem rīkiem. Ja plāna kārtā un vietām 0 vai tuvu tam, tad var ar @binary piedāvāto trapeci izvilkt starp 0 punktiem. Šaurām, vienkāršām telpām var sadomāt vadulas pie sienām un tad jau var perfekti izlīdzināt. -
Nu jā, tapēc teicu, tur kur bij apmēram 25mm biezums, tur no ruļļa jēgas nebij. Tavos linkos jau tāpat tikai 14mm adatas. Manam laikam 21mm Bet nu nākamreiz jau būšu krietni 'gudrāks'. Vēl jau koridors un vēlviena istaba palikusi. -
adatu garums svarīgs Linki ieliktie kā piem;ers bija tikai.
-
-
Man jau bij adatu rullis, krietni lielāks kā tavos linkos Principā, tur kur savienojas divi lējumi, tur jau izlīdzina un samaisās mazliet kopā. Bet nu ja vienā galā pa 5mm augstāks, tad tāpat neko īsti nepalīdzēs. Tas ka divatā vai trijatā būtu ntās reizes vieglāk un labāk, tas gan. -
Komarovskis... ēēē, hmmm... nu labi... es jau neko. -
Māsa mani vakar nosauca par neticīgo Tomu - kā tu vari nebaidīties, ja rīt sāks droni krist uz galvas? Atbildēju: vieglāk dzīvot, uz galvas var uzkrist balkons, ķieģelis vai ziemā lāsteka. Un tad būs po, kas uzkrita. Pajautāju, par ko balsojāt? Ar vīru vienā balsī, protams, ka par šloseri, vienīgais, kas to lapseņu pūzni var izdzenāt. Pat neatbildēju...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-