-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 2 Anonīmi, 982 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- bedrens
- Igors83
- Mielestapa
- Dils
- xp
- jacobs
- 138
- Racer
- AndrisBB
- ggg97
- ju
-
Biedru statistika
28201
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tramps tak vakar teica ka Bidens esot pie visa vainīgs, esot atdevis visas raķetes ukraiņiem un tagad neesot ar ko pa Irānu šaut. Bidens un ukraini tie lielākie nelieši. Pēc 15 minūtēm gan saka ka raķešu esot vairāk kā saprašanas. Tikai nez kāpēc tagad jālasa pa pus pasauli, no korejiešiem, japāņiem, par no Vācijas esot sākuši aizvākt. -
viņu telegram kanālā parasti publicē ziņas par problēmām un alternatīvajiem domēniem. vai domēns darbosies arī atkarīgs no tava ISP,piemēram man T2 .guru un jumpingcrab.com neiet, me iet, tet darbojas visi trīs . -
Uzbruka, neuzbruka, tas vairs nav svarīgi... Galvenais ir tas, ka Ukraina un Geiropa uz neko nav spējīgi un tūlīt tūlīt varenais cars ar saviem simtiem raķešu visus noslaucīs no zemes virsas... Tikai biku jāpagaida, kad beidzot sāks, jo vēl jau neko nav sākuši... Nu a Tramps vispār krasavčiks, ģībstu... -
Tik vienkārši nebūs. Izņēmu vienu RAM moduli. Skatīsies tālāk. -
Kaut kāda melnā strīpa ar datoriem. Tagad paša dators kat kādas kļūdas sāka mest, restartēties. Kaut ko bija iepŗudis uz kaut kādu page kļūdu. Izņēmu, iespraudu RAM atpakaļ. Tagad rakstu no tā datora. Vaerbūt, paveicās. -
Kapēc lai man nebūtu viedoklis? -
Tas ka tu neseko ir skaidrs, bet viedoklis ir. Dombrava toč ir mazāks jefiņš kā Marija. https://lv.wikipedia.org/wiki/Marija_Golubeva -
Kas tur beigās bija ar tiem patriotiem? Uzbruka ar šiem krievijai vai nē? -
Nu skaidrs ka kautkā jau sadalīsies. Teorētiski: minimums: paliek tie paši 5.5% sadalot vienmērīgi: iegūst tavus pieminētos 8.7% notiek brīnums: paņem visus 5.5 + 23.4 = 28.9% Realitātē būs ganjau kautkur pa vidam ap 7%, kas ir ļoti tuvu palikšanai aiz strīpas. Risks pārāk liels, tapēc ganjau izdomās visādus pekstiņus vai 'notikumus' vēl biežāk, lai tik nonāktu avīzēs un Feisbuka fīdos. -
Ok, man nebija nodoma apzināti irst, tavu bildi vienkārši nebiju redzējis. Un tomēr - a kā viņus sadalīt? Par kaut ko taču viņi balsos. Kaut gan, jā, man ir teorija, ka “nav izlēmuši” krietna daļa ir “krievu partiju” vēlētāji, kas aptaujās negrib atzīties. Bet tikuntā man liekas, ka NA tiks, viņu vidējais vēlētājs man uz čuju izskatās lojāls. Jā, ir ASL, bet viņi ir pārāk ekstrēmi priekš NA vēlētāju meinstrīma. Tas gan būtu varens joks, ja netiktu ne NA, ne ASL. Nu tad viņi gočpendel uz nākamajām taisīs apvienību. -
Tava bilde ir tad ja pievelk rezultātus aiz matiem un faktiski sadala tos 23% neizlēmušos pa visiem vienmērīgi. Tie kas saka ka balsos par NA ir 5.5%. Kad tas bij un kurš tad bij tas ministrs? Kā es varēju brēkt, ja tad nemaz neskatijos kas tur sastāvā? Domā es katru dienu sekoju līdz kas tur par partijām piedalās? Uz doto mirkli tur tāds unikāls jefiņš patrāpijies, tapēc izceļas. -
JV zemāka, bet arī ir ministri, ko par to nebrēc? Un kad iekšlietu ministre bij no P, tad tiem reitings bij galīgi lejā, arī nebrēci. Tas tik liecina par tavām simpātijām/antipātijām un selektīvo vērtēšanu, kas ir ok kopumā. -
Tak ir jau! https://lv.wikipedia.org/wiki/Nauris_Puntulis Ko tur sīkumoties, davai labāk 50%! Nu kaut 30. -
Būtu pacēluši to latiņu vismaz līdz 10%, lai nav jāveido koalīcijas no 20 sīkpartijām. Savādāk ieliek Iekšlietu Ministru, kura partijai uz doto mirkli 5% popularitāte. Nēnu var jau likt par ministru, bet nu tad lai liek kautkādā nebūtiskā ministrijā, teiksim izdomā tur Dziesmu un Deju svētku ministriju, lai tur ņemās. -
Jā, tas ir loģiski, tāpat ļogās JV un citi kas pie 5% robežas. NA ir problēma, ka viņu lauciņā ir Austošā saule iebridusi, kas arī paņems nost balsis. -
Kaimiņforums ir augšāmcēlies un pieejams!!! 😉 -
Pēc pēdējiem aptauju datiem gan turās ap 5.5, grūti nosaukt par "stabili virs barjeras". Ja kādam popularitāte aug, tad kādam tai arī jākrītas. 0.5% tas tur statistiskās kļūdas teritorijā. Pa lielam jau tur visdrīzāk neliela panika, ka var palikt aiz strīpas, tapēc izdomā visādus stāstus par varošānām, sūta vēstules Spānijai utt. Ganjau līdz vēlēšanām vēl kautko izdomās. -
-
Es domāju ka Soross pie visa vainīgs -
Krievijas telekanāli "Rossia 1"un "Rossia24" vērsušies prokuratūrā draudu dēļ. Draudi ir izteikti filmas režisoram un aktieriem. Pakaidroju, viņi ir galvenie sponsori pašmāju blokbāsteram Колобок (rausītis). Filma tika uzņemta laikā, kad Krievzemi sāka pamest rietumu filmas un bija doma ar šo pašmāju darbu celts tautas pašapziņu, taču "rausītis" ir izgāzies. Apmeklētāju skaits ir niecīgs, salīdzinot ar jaunāko rietumu Zirnekļcilvēka filmu, kuru rāda ne visi kinoteātri. P.s. Krievi ironizē, ka rausītis esot aizbēdzis no vecmāmiņas un vectētiņa uz SMO (speciālo militāro operāciju zonu).
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-