Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 309 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigars
    • kaads
    • Jainit
    • Long John
    • Dils
    • binary
    • versatile
    • MasteR's
    • zeds
    • 138
    • Gestapo
    • esters
    • Alex30
    • AndrisBB
    • spitaligais
    • xp
    • Aigus
    • Prodigy
  • Biedru statistika

28204
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    doctors
    Newest Member
    doctors
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Es nebraukšu, bet ziņkārības pēc apskatījos maršrutu. Pat ja secība nav noteikta, tas laikam saprātīgi sanāk nekas cits kā Silmači - Lubāna - Kuprava - Munameģis (vai tas pats no otra gala)?   Tātad V386 - A2 - V382?   Un kā jūs nokļūstat līdz Silmačiem? Ar vilcienu līdz Madonai? CATA nav velo pārvadāšanai draudzīgi, vismaz pirms pāris gadiem bija prasība velosipēdam būt iepakotam 🤦🏻‍♂️, konkrētais šoferis gan nebija pinpis un bija pierunājams.
    • kaads
      daudzi šo neievēro, bet tas nu uz viņu pašu atbildību, kā nekā šī nav gonka, bet vienkāršs izturības brauciens pēc piena   , priekš sevis.
    • osscar
      jā tā piezīme par 500m, uzlabo manu plānu !  nu man pēc dāžādiem datiem ap 336 km +- bet gan jau kaut kur novirzīšos, tā ka domājams Būs pāri 340..bet benzīna tanki ar baigi daudz nav manā maršrutā, vispār laikam nav ok veikals ir liepnā un misso EST...gan jau vēl kaut kur
    • kaads
      Velomens pasākuma dienā nekad nepiedalās, vismaz cik gadus jau Tagad ir laba opcija benzīntankos paēst arī, bet lauku miestos tie dažreiz nestrādā 24/7  bet no kādiem 05:00-24:00 vai tuvu tam Tā ir, kad grib kādu km ietaupīt 😂  
    • mickys
      kuri divu dienu laikā pieveic vismaz 340 km distanci pa paša plānotiem mazajiem Latvijas ceļiem      Nez kā šis ietekmē maršrutu, būs jāpapēta. Iepriekš piebildes par 500m nebija, cik atceros
    • MasteR's
      Varbūt kādam ir lieks SODIMM DDR5 5600mhz 16gb stick?
    • Arnis2002
      lejaslīgatne kārbu remonts 29900004
    • osscar
      Jā šogad izskatās ka maz ēstuves būs pa ceļam, ok kaut kādos ciemos/mazpilsētās gan jau kāda bode būs. Viss atkarīgs no laika kurā tur būšu nu un to A2 šķērsot man tur pāris varianti, cerams reāli
    • kaads
      357,5 varbūt kāds km klāt, ja sadomās pa ceļam kādā ēstuvē iebraukt
    • Koala
      Velomens Velorealitāti nebrauks. Zinu no drošiem avotiem 😅 īSākais ceļš ne obligāti ir ātrākais ceļš 👨‍🏫 Pirmajā VR, kad bija briesmīgas trepes un smilšu vannas, kāds pamanījās pat ar šosejnieku iekļūt top 10 💪
    • osscar
      man kaut kas ap 334 +-pēc kartes, bet es nekādu līkumu neliku, braukšu kā braukšu  pa grantenēm 
    • versatile
      Soma prom, palicis tik 16mm un makrogredzens.  Nevienam nevajag tiešām izcilu plato fiksu?!
    • mickys
      Velorealitātes braucēji - ko esat atkoduši maršruta plānošanā, kur nelīst? Kur pielikt līkumu, lai ceļš labāks sanāk? Man 359km sanāk pagaidām, Velomens gan solīja 340
    • mickys
      Šķiet ka iekšas vēl citām kārbām bija līdzīgas, atliek jaukt ārā un skatīties kas sabiris
    • markei_v2
      Diemžēl atbildēja, ka nav!  
    • 138
      Tu runā par sešzīmju skaitļiem? Cilvēki tādus auto pērk krītā? 🤷🏻‍♂️
    • 138
    • Tuubijs
      Biju Maskavā, pāris reizes gadus 2 atpakaļ. Mašīnas tur ir, jā, arī Flinstonos bija mašīnas. Ok, nav tur tik traki kā flinstonos, bet salīdzinot to metropoli ar to pašu Rīgu, esam joni priekšā. Bet nečurā karstu, arī tai pašā Rīgā netrūkst smuku auto ar mežonīgu krītu azotē.
    • osscar
      Platums ir svarīgs...slaidas garas laivas neder..reti kuram ražotājam ir wide opcija...tāpat kā xl-l kad ir drēbes krekli ,jakas ar pagarinātām piedurknēm..nevis xxl kas ir kā maiss... Bez pielaikošanas nesūtīšu neko...punkts
    • raiviic
      Šitādu? Бензина нет.mp3    
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...