-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 1100 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- AndrisBB
- dainis61
- kava
- jacobs
- Igors83
- Dils
- Mielestapa
-
Biedru statistika
28187
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Atceros, Latvijā arī bija mazliet kipišs par to, un savām acīm T/C Sāga redzēju stendu, kur tirgoja mērču - suharikus vai ko tamlīdzīgu. -
Brigāde jau sena, 2023. gadā iznāca Слово пацана. Кровь на асфальте. Tur riktīgi jaunieši raškā mērkaķojās pakaļ un bij problēmas. -
Ahā! Izskatās pēc šuvēm kā jau šuvēm. -
Tik tikai ka bija pieejams savādākā veidā....tik ar bija labums 😉 ! A ta - 1000 gadus nav vidzīgs,ne tas go3 ne home play ne tas interaktīvais ne TET ka tāds....Visu ko vajag redzet to redzu,nu gandrīz par velti! -
Ikdienā netiek pētīts no tāda attāluma, lai izskatītos vai neizskatītos pēc krāsas vai nekrāsas. Par spīdīgu grūti nosaukt, vismaz manējo toni. Flīzes ir daudz spīdīgākas. Bildes klikojamas. Tā švamme pudeles galā, ar kuru paredzēts uzklāt/izsmērēt to "krāsu", gan ir diezgan nelietojama (gan jau vienkārši rokas līkas). -
Neesmu un nespētu. Nu priekš kam. Brāli tik esmu noskatījies, otro fragmentāri. Bet neapšaubu. Nez vai visi, bet ievērojams daudzums noteikti. -
Skaisti un emocionāli, bet ļoti ilgi un darbietilpīgi. Ne tikai, atceros, kaut kādā raidījumā Ķengaragā uz ielas mazam krievu kverplim jautāja, par ko viņš vēlas kļūt... par reketieri. -
Esi redzējis seriālu Бригада, raša gavilēja, visi maloļetkas gribēja būt par bandītiem un prostitūtām. sievai patika viens aktieris, es tikai paraustīju plecus un izlikos, ka skatīties var. (toreiz mums bija tikai viens TV) -
Ar šito ķini izskatās ka ir sanācis līdzīgi kā ar 12 krēsliem - galvenais varonis tiek parādīts kā sliktais, bet krietna daļa publikas viņu redz kā baigo malaci. -
Interesants skatījums uz migrantu problēmu risinājumu filmā. Diezgan melni. -
Mārketinga daļai kaut kā maizīte jāpelna. Varbūt tas “efekts” skaitās tas, ka viņš neuzsūc; nav teikts, ka neslapinās. Šoreiz nolēmu ka gribu pazīstamu -> prognozējamu procesu un rezultātu un paķēru no plaukta CE40 (viņu, jo esot gludāks par Supercolor, tā robots teica). Bet tālāk darba kārtībā man ir arī grīdas šuves, tās (un flīzes) ir tumšas, tur varētu arī paākstīties ar Fuga Fresca. Paldies par iedvesmojošo pieredzi! A kā viņš dzīvē izskatās? Nav nejēgā spīdīgs, neizskatās acīmredzami pēc krāsas? -
Vannas istabā grīdas, sienas nošuvoju ar Mapei Ultracolor Plus. Rezultāts nepatika, gribēju uz sienām tumšākas šuves. Nopirku to pašu "fuga fresca", nokrāsoju, ir OK. Pie reizes šuves vēl kaut kādu nebūt ūdensnoturību dabūja. It kā jau tas Ultracolor Plus skaitās "ar ūdens atgrūšanas un pretpelējuma efektiem", bet es laikam neprotu šuvot, nekādu ūdens atgrūšanas efektu "tīrām" (ar fuga fresca neapstrādātajām) šuvēm neredzu. Protams, YMMV. -
Kariņš covid laikā bij iemācījies, man ar to masku visu laiku svīda ciet brilles -
(2) Nekas, jo neviens par to nerakstītu tviterī. -
Ja pakistāņi piesietos indiešu meitenei, krievs viņu ietu aizstāvēt un tiktu atpizģīts, (1) kurā pusē būtu taisnība un (2) kas jādara ratniekam? -
Man labāk patīk “Ezītis iemācījās elpot ar dibenu, apsēdās uz celma un nosmaka”. -
Kādreiz bija divas ļoti īsas anekdotes: nēģeris sauļojas un komunisms -
-
Mazs tirgus un nekad nav gājis viegli, bet tagad velk pirkstus virs ūdens.
-
Es te vienu dienu braucu cauri Viesītei un tur no vietējā torņa kā zināms divās frekvencēs klausāms "LR1". RDS uzrāda LR-1 (107.6) un LR1 (91.1). Es kā pedantisks cilvēks uzreiz pamanīju, uz 91.1 uzradās "LR1 bez "-" zīmes. Laikam tādēļ, lai atšķirtu parasto no Latgales versijas. Es gan abas nesalīdzināju,bet uz "LR2" vienu brīdi bija dzirdamas Sēlijas ziņas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-