-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 344 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Tuubijs
- 138
-
Biedru statistika
27537
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Nezinu cik Meridas garas, bet vispārīgi 183 ir stabili L teritorijā, XL sākas no kādiem 190 iirc. -
Nu lielisks, bet nav pieejams mazāks par L. Ja budžets tik tālu stiepjas, tad varbūt vēl par simtiņu var pastiepties līdz šim, kuram ir arī M: https://feelfree.lv/lv/veikals/velosipedi/velosipedi/velosipedi/velosipedi/p-64207-kalnu_velosipeds_giant_talon_29_0_blue_ashes Tāpat kaut kāds gaiss, slēgtie gultņi un qr, bet 1x12 Deore, un gaisam lokauts uz stūres (Meridai nav minēts, bet varbūt??). Ā pag, slidenajā Vienības gatvē viņš pat ir tās Meridas cenā. Bet labāk nepērc tur, paprasi feelfree lai nežīdojas un iedod cenu kā pie slidenajiem. Viņiem būtu jāvar, viņi abi ir oficiāli un viens no otra neatkarīgi Giant dīleri, nedomāju ka viņiem iepirkuma cenas atšķiras. -
Paldies, šo es nezināju. Bet izskatās, ka ne katras 142mm TA rumbas: (un tālāk pavediens) T.i. priekš konkrētas rumbas var eksistēt un var neeksistēt tās pārejas. Kādas rumbas tev? -
Ūdeņraža Rīgā taču tikai trolejbusi, vai ko es esmu palaidis garām? Jelgavā kaut kādus ūdeņraža busus testē, bet tas Jelgavā, un tagad. Vari iztulkot? Ģeminizētā gūgle atrod tikai tavus postus un kaut kādu konsultantu kantori. -
Šim influencerim vajag vienu paleti: https://xcancel.com/Reinis_Me/status/2021660537634087317 -
-
-
-
Starp citu, varbūt kādam apkārtnē vajag briketes par 220 paletē. Nav gluži tonna, kādi 940kg. Pirmdien boss cels cenu uz nezinu cik. -
-
Man ir normāli avoti. Tāpēc ņirgājos par lakstīgalām. Bet šeit kādam ir tādi konkrēti "gebelsīgi". -
Ukrainas infotelpā ir daudz un dažādi avoti. Atrodi normālu. -
-
Aha, tā Eiropas nauda par zaļajiem autobusiem ir kārtējais ARNP darbības kronis. -
-
kam tas ir? labi, kādreiz vienu skrūvi atskrūvēja, šodien 5-8, lai noņemtu visu vāku. cik datoriem tā atmiņa atrodas otrā pusē mātenei?
-
Kmc or ok. Bet es no bd viņas sūtu, kādas ir aļikā..nezinu.pārējās pērku sram , visas arcwuic linku. Atšķirībā no shimano dažām.sram 12 pērku gx modeli.kas nav lētākākā , bet virs vidējā. -
Kaut 50 000km. Ja tādas ir tikai 2 vai neviena, tad ko viņi var salikt vienos vartos? -
Es jau kaut kad to esmu teicis, bet dīzeļdzinējs mūsdienās "gremo" visu, kas deg. Ar ūdeņradi tas process ir daudz sarežģītāks. Bet nu arī Rūdolfs noteikti ir kapā n-reizes apgriezies - kas no tās sākotnējās idejas ir palicis pāri. Dīzelis bij sākotnēji iecerēts kā stabils, jaudīgs iekšdedzes dzinējs, kam nevajag nekādu elektrību, griež darbgaldus, elektrostacijas, nelielas dzirnavas, kamēr kāds izdomāja - eu, bet šito dzelzi arī močos var likt
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-