Par ko citu.
Ķīna: šorīt Klusajā okeānā notika veiksmīgs raķetes izmēģinājums.
Latvijas degvielas tirgotāji: mēs uz to nevaram nereaģēt, četri centi klāt.
Te gan jau kā reiz izglītības sistēmas nepilnības. Pastāsta, ka dzīvniekus mīlēt vajag un ir svarīgi. Tomēr, visādu puritāņu un tradicionāļu iebildumu dēļ, nepastāsta detaļas - cik tālu mīlēt ir labi un kur daļai sabiedrības sākas iebildumi.
Slēpts jau tas netiek, ir publicēts, re, medijos, var arī skolā apspriest, ja kāds vēlas, uz priekšu. Varbūt ne ar pirmklasniekiem. Tas pats raksts ir arī nedzeltenā LSM, tikai bez virsrakstā pieminētiem peļņas nolūkiem. Es tik brīnos, kāds bija biznesa modelis, dārkwebā tirgoja video, vai klātienē skatītāji no Šveices maksāja par ieejas biļetēm? 🧐
Kādā mazāk liberālā valsts iekārtā, kur, kā jurkiniem patīk, nebūtu dragkvīnu un nepublicētu dzejoļus par tētiem kas krāso nagus, šādi gadījumi, man ir tādas aizdomas, vai nu nenonāktu nekur tālāk par klačām starp fermas slaucējām, vai ja arī nonāktu, tad prese par to nerakstītu. Bet tagad ir kriminālprocess, un ir medijos.
Par šo arī vajadzētu skolā stāstīt. Lai iepazīst sūro dzīves realitāti. 🤣
https://jauns.lv/raksts/zinas/717508-orgijas-pelnas-nolukos-latvija-aiztur-grupejumu-kas-gadiem-ilgi-seksuali-izmantojis-dzivniekus
Uz Hotbird satelīta jau vairākas dienas apturēta Krievijas nekodētā telekanāla "Eurasia Worldwide" (Pervij Kanal) darbība. Tāpat transponderu pametis FTA Krievijas "8. Kanāls" (8tv.ru).
A kas tur trešās klases sīcim kaitīgs?
Pasaulē ir dziesmas, ko trešajā klasē mācīties no galvas un dziedāt popielā varbūt nebūtu labākā izvēle, piemēram lūk šī, bet ne jau Little Big:
Tas viss bija Aspazijas dzejas ietekmē 😆
Bet, jā noteikti, vajag taisīt traci par dzeju, kuru neviens neizlasīs, pat ja izlasīs sapratīs ar savām bērna acīm un aizmirsīs, nevis par ikdienas drazu soctīklos, kura tiešām ietekmē mūs visus.
Un jebkurā gadījumā, skolotājs var un viņam ir pienākums izrunāt redzēto, tai skaitā - kas ir praids, kāpēc tādu rīko, kā ar to ir gājis Latvijā. Tas, kopumā, ir tāds non-issue, ka nesaprotu, kāpēc diskutēšanai par šo jāvelta tik daudz laika.
Man bija 100x vieglāk 4-5gadniekam izstāstīt, kas ir geji, salīdzinot ar jautājumu - kas ir reliģija. Īpaši, ja nevēlos skaidrot, ko nozīmē "huiņa".