Es reizēm aizdomājos par pasaules bagātajiem - vienalga par maz, vajag vēl. Senajā Ēģiptē visādi ramzesi domāja tieši to pašu, ja kārtīgi iebalzamēs un visu mantu paņems līdz, dzīvos mūžīgi, tagad vismaz ēģiptologiem ir darbs.
Spilgts piemērs te viens foruma biedrs, sakāpis galviņā...
Andris domā, ka otrā lakta ir augšējā, tāpat kā visas pārējās vistas domā. (bet to viņam nesaprast)
Es savos pāķos mūžu būšu nodzīvojis, kapā tāpat vairāk par pliko dvēseli nepaņemsi, bet arī par deklasētiem elementiem nekad neesmu ņirgājies, dzīves beigas var noslēgties visādi.
Esesā jau nepirku, vienkārši esošā "neplastmasas" mūzikas iekārta ar lielajām tumbām un vismaz 2kg trafu baigi rij elektrību, ne vien radio klausoties, bet arī gaidīšanas režīmā. Ieslēdzu tikai tad, kad gribas mājā baļļuks
Ej nu! Tu vari iet fēcēt ar savu nepāķiju. Mani jau Rīgā ar mietu neiedabūtu dzīvot, kur nu vēl kaut kādā perversā UK.🤣
Drīzāk ērglis 🤣, kas skatās uz stulbajām UK vistām no liela augstuma.🤣
Maza alegorija īpaši apdalītajam andžam:
Vista, kas uzlekusī laktas otrajā stāvā, taisa uz galvas pirmajā stāvā tupošajām un tā secīgi uz augšu.
Bet laktas pašā augšā tupošais gailis tāpat noķēza visas vistas no viena gala līdz otram
Pieņemams mūsdienu budžeta grozāmgalds - pusgadu vecs Sony PS-LX310BT par pusi jauna cenas, 140€
https://www.andelemandele.lv/perle/15953748/vinila-plasu-atstanotajs/