-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 434 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- AndrisBB
- Imbaworld
-
Biedru statistika
28327
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Jebkurā VW varētu tad itin viegli to viņu mēslaino multimediju nomainīt pret normālu Pionieri, bet huj ķebe... -
Tad jau rādiodīdžjliem būs jāpārmetas uz kāzām, bērēm, dzimšanas dienām un koorperatīvu.
-
Bet kāds piezvanīja muņikiem... tāda kautkur masumēdijos bija infa
-
Kā viena dāma iksā jautāja - a kur palika tie, kas dzēra kopā ar viņu? Nē, neattaisnoju, ne indigo vecumā pielieties līdz 3 promilēm un braukt? Bet vispār te ir problēma ar līdzcilvēku attieksmi. Nē, nu var jau būt, ka viņu mēģināja atrunāt, viņš agresīvi visus patrieca, pasūtīja nakuj un ierāpās autiņā. Vai visi kodēji salīda pa saviem vāģiem, bet noķēra viņu vienu. -
Sieva daktere, 3 dēli. Tēva diena kapezuhā. p.s. nepārprotiet, es nepriecājos. Visi mēs cilvēki. Bet dzērumā līst uz mašīnas pusi... O.k. kā ir 3+ promilēs es laikam nezinu. p.p.s. Te visādi fakti tagad lien laukā.
-
-
Pie ienākumiem 100+k gadā nekas tāds nav. Viena puslīdz normāla mājele kaut kur Mārupē vai Siguldā. Sieva nav nabadzīga, gan jau būs ok. Bet nu šmuce liela. -
Rullē. Visādi karnivaļi, sudeņi, doņi un pārējās šnauskas var tikai ūdeni pienest. Es saprotu to izmisumu viņu sejās - varbūt būs beidzot jāsāk strādāt? -
Laiks pirkt kaudzi, bet ir problēma: vai SIM kartes jāaktivizē gada vai divu gadu laikā?
-
Bet kuraa auto taadu 1 din magji tagad var ielikt? Pat suzukam ir nestandarta 2 din...
-
Esam galīgi novirzījušes no sākotnējās tēmas, varbūt paturpinam vingrinājumus citā topikā? Ja var pārnest uz kādu jaunu tēmu, tjipa AI muzons sucks vai rullē? -
-
Da hotj Электронного Мальчика ar Дитер Болен es zinu. Es vispār neklausos repu, un man tas nepatīk, jo dziesmām nav jēgas. Pats klausos EDM, deju mūziku un, protams, Eurodance. Maniem vecākiem kādreiz patika klausīties Pet Shop Boys. Arī es viņus joprojām klausos. Un arī Modern Talking un tā tālāk. Te būs jāpiekrīt, jo mūzika kopš 2014. gada ir kardināli mainījusies, un idejas diemžēl sāk izsīkt. Beigās daudzi DJ vienkārši veido kaut kādu veco skaņdarbu interpretāciju. Un diemžēl tagad šo tendenci vairs īsti nekādi nevar apturēt. Nu, ir arī OK EDM skaņdarbi, it īpaši laikā, kad vēl producēja Avicii vai ATB, bet tagad tādu tiešām ir palikuši tikai daži. Maksimums, ko kaut ko cenšas darīt, ir Guetta. -
Tev vēl ir 2 ar 1/2 nedēļas laika tās sapirkties.
-
Es domāju ko šādu, t.i. maģi ar to standarta proci Pioneer MVH-S520BT receiver with USB, Bluetooth. | USB, CD, DVD un navigācijas atskaņotāji Faktiski no šāda var sākt būvēt labu sistēmu Sākumā pieslēgt vispār oriģinālos skaļruņus, safiltrēt tā, lai tie atskaņo to, ko tie tiešām spēj. Var tīri pieslēgt priekšējos, ja tur jau ir kaut cik sakarīga divjoslu sistēma, piepirkt kādu subi, un pieslēgt pa tiešo pie tā maģa aizmugurējiem kanāliem. Tur filtri to visu ļauj. Jā, nevajag ņemt tur kādu 5kW SPL subi. Te mēs esam iztērējusi kādus 350EUR ar vadiem. Tad jau nākamais solis, kāds monobloks subim (var jau kaut ko, it sevišķi lietotu, pa 100 dabūt) , bet priekšas 2 joslas pieslēgt jau tīri aktīvi no maģa. Tur iebūvētie aktīvie filtri 2 joslas nodrošina bez problēmām. Un tad jau uz priekšu būs ~40W RMS kopā. OK, pīkstulim nevajag tik daudz cik midbasam, tad to nāksies piegriezt, un varēs kādus 25-30W tik izmantot. OK, var neņemt monobloku, bet kādu 4 kanālu past. (arī kādi 100EUR par lietotu) Un tad 2 kanālus uz subi, 2 midbasiem, pīkstuļus no maģa. Ja izmantos oiģinālos skaļruņus, tad tur arī ar to maģi pat pietiks. Tad nākamais. Mainīt pīkstuļus (~100EUR vai pat lētāk). Vismaz man tie šķiet parasti vājākais posms oriģinālajās sistēmās. Un tad jau midbasus (~100EUR sakarīgi), durvis kārtīgāk tiem sagatavot (~50EUR). Barošanu past. piemirsu. Tur kādi 50EUR. Te jau būs tiešām labi skanoša sistēma, un nebūs pat 1k iztērēts. -
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/03.03.2026-latvija-no-1-oktobra-plano-aizliegt-neregistretas-sim-kartes.a637159/ Kúņasdēli, tūtiņdreijeri un pïpeļādas. -
Vispār jau mūsdienās, un gadus 8 atpakaļ visādi wanna be dīdžeji ar ražoja visādu hujņu, lai izpatiktu edm hipsteriem un pārējiem radio ballîšu zvēriem. Šodien nav vairs īsti pat jēga braukt uz kādu lielo konci, jo visticamāk tur skanēs kārtējā draza, ko cītīgi skandina pa radio. Ir būts gan EDC UK, Creamfields, ABGT, ASOT. Skumīgi paliek atceroties, kas skanēja agrāk tur un kas skan tagad. Ironiski, ka tāds Armin van Buuren agrāk par šo izteicās ļoti negatīvi, kamēr uz lielākajām skatuvēm spēlē hipsteru šņagu. Tiesto ir sevi pieteicis nākamgad Varšavā ar savu mega konci, ķip Hopenhāgena v2 būšot. Iespējams, ka sanāks ar. Sets pie Gizas piramīdām gada sākumā bija labs iesildītājs atgriežoties pie saknēm, bet nauda, nauda, nauda… Un šo visu palagu, visticamāk, var atreferēt jebkurā citā mūzikas stila lauciņā. -
3+ promilēs cilvēks* laikam jau domā* pavisam savādāk, ka 1,5 promilēs. Tas jau ir zombijs alter ego, kurš otrā dienā brīnīsies plaši ieplēstām acīm. No labklājības ministra uz nelabklājības ministru kapezuhā. Šitāds zāģis partijai. Mēdijos kaut kur bija minēts, ka viņa deklarācijā 200+k parādos. Tagad šīs mīnuspakas nomenedžēt kļūs ievērojami grūtāk.
-
Cik ļaužiem šo vispār vajag? Un kam te to vispār vajadzēja? -
Plika drišana. Īstie instrumenti beidzās tikko kā pieslēdza mikrofonus, tumbas un vispār elektrību. Gribi īstus instrumentus, klausies armijas pūtēju orķestri. Visi pārējie roku, popi, hujopi ir mākslīgi.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-