Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   8 biedri, 0 Anonīmi, 590 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • ziedlapa
    • sounDDesign
    • Phoner
    • Zin...
    • hackey
    • marter
    • kaads
  • Biedru statistika

27515
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Genisys
      Vairāk par minūti neizturēju.  Kādreiz kautko labāku izdomās  mākslīgais intelekts? 
    • base7
      Latvijas operatoru piedāvājumā esošajam Ukrainas filmu telekanālam "Star Family" parādījies latviešu audio celiņš. Protams, ir arī oriģinālais, krievu. Piezīme. Latviešu tulkojumu nodrošina mākslīgais intelekts. Pārējiem trijiem grupas kanāliem joprojām UA/RU valoda.
    • Exiic
      Viens melnais Portable speaker prom un prom arī Lenovo ausis. Pārējais pieejams.
    • Exiic
    • Exiic
      Es tiešām nezinu kā tas ir dabūts gatavs. Tas mums ir iMac 2014. gada 27". CPU ir dabūts!
    • osscar
      Jā zinu ka jūlijā naktī var apsaldēt pirkstus ..man ir bijis kādi +6 ...garos cimdus domāju jāņem...ja vēsa vasara . Ja silta, tad jau lietus ar po...
    • kaads
      vienreiz man pat vieglie cimdi bija līdzi, divus trīs gadus atpakaļ, kad starts bija Siguldā, naktī temperatūra nokrita uz +4`C. Pa visiem laikiem, pa lietu sanāca tik pag. gadā maukt.
    • osscar
      Nu tos nav domaņemt līdzi ..tūlis, kamera,aptieciņa un kadas zekes, krejls + paika+ wc papers un powerbanka
    • kaads
      tak Jāņi mēnesi iepriekš, gan jau atiesi   ir līdzīga, tilpums tāds pats. Zupas katlu, pannu  neiebāzīsi
    • Ghost_az
      Nepieciešams datorkorpuss. Šoreiz der arī mATX. Daudz, maz sakarīgā izskatā.  5-10 EUR   Rīga, pieRīga (uz Daugavpili pakaļ nebraukšu, sūtīšana sanāks dārga).  
    • ju
    • osscar
      šogad jau man šķiet tas maršruts +- baigās izvēles iespējas nav  - ņemot vērā ka to šoseju var tikai šķērsot - baigo n-to variantu tur nav - un jā grantene sanāk daudz - es pašreiz domāju, ka brauktu caur Alsviķiem gar dēliņkalnu uz munameģi - tīri nostaļģijas pēc - apmeklētu  to saktu torni vēlreiz   var pa otru pusi caur Jaunlaiceni bet km ziņā tas pats +-  nu uz ātro man ir skaidrs +- maršruts  baigi tur neko labāku nemeklēšu nu un psiholoģiski patīkami ka uz finišu ir kritums nu un laikam lietu negribētos non stop nu un kādu ezeru jāieliek, jo vajadzēs nopeldēties gan jau
    • ju
      Moš man arī beidzot saņemties. Tik nezinu kādā kondīcijā tad būšu  Lai gan, ja pieteiktos, tad nāktos vien uzlabot kondīciju.  Vēl jau būtu forši, tad atrast tādu mierīgu bariņu, ar ko kopā mīt. Oi, bet dēlam dzimene tajos datumos
    • osscar
      nu labi pierunājāt mani dullie minēji - nopirku dalību, man ziemeļvidzeme patīk tagad jāsaprot ar ko braukt, laikam rigidais cube būs ok, tik riepas kādas biku ar pumpiņu uzmontēšu. Principā jeb kas ne pārāk smags no 29 tur der. Un kādu aizmugures beņķa somu uzsūtīt vajag - tādai tagad atlaide - https://www.bike-discount.de/en/deuter-mondego-sb-16-saddle-pack-1      
    • base7
      Uz Hotbird satelīta esošais Polijas nekodētais telekanāls "TVPolonia HD" no 21.februāra mainīs savu atrašanās vietu. Turpmāk būs pieejams uz 10930, 30000, H, 2/3, FTA
    • base7
      Uz Hotbird satelīta esošie nekodētie Polijas mūzikas kanāli "4Fun TV" un "4Fun Dance" mainījuši savu īpašnieku. Tagad viņus kontrolēs kompānija Polsat.
    • codemen
      Latvijā ir bijuši precedenti ar krāpšanos vending iekārtās (nodokļu optimizēšanu), tāpēc ir izveidoti ļoti strikti noteikumi par maksājumu sistēmām un to reģistrāciju. Par konkrēto nezinu, bet ja LV nebūs oficiāls šīs sistēmas pārstāvis, tad neizdosies reģistrēt. Bēda nav liela, ir vairāki uzņēmumi, kas pārstāv, piemēram, Nayax, MyPos utt.     
    • Girtsss
      Paldies, šajā gadījumā der jebkura garuma. 
    • INTRASERVERNET
      Neesi noradijis 2230 vai 2280?
    • Dexs
      Es arī lietoju lapsiņu, Chromes man nav. Bet labi, neieciklējās par to screenshotu, tas tik tā - pie HBO viss no OS ir! Baudām un skatāmies!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...