-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 504 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Corpsegrinder
-
Biedru statistika
28194
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Rolands Strautmalis
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
-
Ja tur būs Pro - tā būs katastrofa. Protams ne viņus, ne buldozera partiju negribu redzēt koalīcijā, bet ja tomēr jāizvēlas mazāks ļaunums, tad diemžēl LPV . Vēl jau līdz vēlēšanām būs visādas "jautrības", bet šķiet visprātīgāk būs balsot par AS. -
Radiotehnikas fetišisti, sanāk! Silway 5.2 priekšu pāris ar drusku apņukātiem apakšas stūriem pa 125€, nezinu vai tas šitām skaitās galīgi pa lēto, bet noteikti ne pa dārgo https://www.andelemandele.lv/perle/14879467/radiotehnika-silway-5.2-gridas-akustiskas-skandas/ -
-
-
Nāks rudentiņis. Aprunāšos ar tiem, kuri tuvāk politikai un arī manam kreklam.
-
Vai pareizi tevi saprotu, ka: (visas AAA rebes + Brīvostas rebes + minerālmēslu terminālis + Krievijas tranzīta velkominga rebes + nopizģītā Andrejsala + digitālgeita + padsmit lidostai papįsti ļami ryanair haļavai + Jūrmalgeita + Rīga-Ērgļi, Liepāja-Ventspils un Skulte-Limbaži dzelzceļu noplēšana viņa ministrēšanas laikā + personīgās Jūrmalas villas PVN karuselītis [kapeikas, salīdzinoši] + man slinkums atcerēties un meklēt pārējo) < (velojoslas, dažas tizlas gājēju pārejas un stabiņi) ? Kas ar tevi? Esi galīgā langā sagājis? Smuka frizūra! Viņš ir lēta oligarhus apkalpojoša kuce. -
AS+Pro+NA būs nākamā blice. Tas ir mazākais ļaunums Bet dzīvosim, redzēsim, esmu optimists -
Ka nesanāk beigās vai nu nebalsot vai par lembergu, tik tālu esam -
Tur traģisks salikums sanāk, jāiet kopā vai nu ar Pro, vai Aināru. Izklausīsies briesmīgi, bet Ainārs ilgtermiņā varētu būt mazāks ļaunums kā Uļjanova pēcteči, jo abi taisīs sūdus, bet šķiet ka Ainārs mazākus, redzot ko Rīgas domē dara Pro. -
Man jau ar tas Kulbergs šobrīd tāds simpātiskāks, salīdzinot ar veco Vienotību, par kuru un tās priekštečiem balsoju jau dekādēm. Bet līdz rudenim raks zem viņa, raks. Patlaban vēl pietaupās.
-
Ja paskatās reitingus, tad (ok, reitingi nav vēlēšanu iznākums) kļūst pilnīgi skaidrs, ka mēs esam pelnījuši vienkārši izmirt. Un jo ātrāk, jo labāk. Atliek cerība, ka reitingi neatsoguļo realitāti. -
1) saoduši deguma smaku; 2) bezgalīgais stāsts, varbūt pirmais sāks kaut ko darīt ar otro? Mans viedoklis - Kulbergam nebūs viegli, "vecā gvarde" gribēs nospiest pie zemes. Cik zinu, "nāsīs rāvējs" viņš nav. -
-
Nejauc zirgus ar knīpstangām - parazīti ilgtermiņā ar bezjēdzīgu darbības imitāciju izsūc milzu naudu no valsts. -
Mani fascinē, kā mūsu (par mūsu naudu finansētie) mēdiji burtiski panikā cenšas oponēt Kulbergam. -
Ukrainas frontes līnijas jūlijā nav īpaši mainījušās.
-
Un malkas tirgotājus , malkas tirgotajus arī - tie tak ir nelieši pēdīgie ! -
Es ņemos joprojām ar veciem krāmiem, bet man vairāk tā kā top gals interesē gan cpu, gan gpu ziņā.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-