Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 631 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • Gestapo
    • versatile
    • DeKrumba
    • DonaldIceni
    • ggg97
    • nrs
    • 100debija
    • lexxx
    • CAP
    • hehe
    • Anreel
    • martinno
    • klarbiks
    • formens
    • jacobs
    • slurm66
    • marter
    • maize
    • osis2
    • kaut_kaads
    • osscar
  • Biedru statistika

27495
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    IevasMeita
    Newest Member
    IevasMeita
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Nu, tā jau ir naida runa Vai tad bija tāda inflācija, es neatceros. Augstā likme bija dēļ latu fiziskā iztrūkuma nevis to drukāšanas, kad komercbankas "spekulēja" uz lata devalvāciju. Mans aprēķins bija eiro, ka lati nemainīs piesaistes CB kursu un latos 1 eiro kļūst par 1.13 eiro. Manā gadījumā mana peļņa ir ārzemju GE money zaudējumi. 13% atvestas naudas.
    • versatile
      Kas to lai zina, kas kā dzīvo un kā dzīvoja latu laikos, kad likme depozītam bija 13%...
    • AndrisBB
      Ja ir miljoni tad jā. Bet te jau runājam par hehe 😂 Jeb cik ļoti viņš nopelnija. Kur tad tu dabūsi tūkstošus no miljona, liekot uz vienu nakti? Ja nu varbūt kāds 'jaunu kontu' bonuss. Pa pie miljona un 13% tie būs 350 pa nakti.
    • versatile
      pagapagapaga. Te nu es Tev nepiekritīšu. Kad publiskoja Lemberga un dēla konta izrakstus, bija redzams, ka šie swedbankā taisīja depozītus bezmaz uz 1 nakti.  Ieliec miljonu vai dažus un no rīta daždesmit svaigi tūkstoši kabatā.
    • AndrisBB
      Pietam 'biesmīgi labi' var nopelnīt ar 13%. Pat neņenot vērā inflāciju, lai nopelnītu kautko vērā ņemamu, tur vajag vismaz 5-10 gadus, lai varētu dabūt kautko, ko varētu uzskatīt par 'nopelnīt'. Bet nu skaidrs, ka kad jāizņemās - tad nekur nauda nav par velti. Kad bankas dod 13%, tad tās gan to dod par velti. 
    • versatile
      Pie inflācijas 18%? Mhm, ar ienākumiem rubļos ir super gudri aizņemties citā valūtā. Pateiks tramps, ka ēnu flote tiks nogremdēta, nokritīs rublis un varēs atmaksāt "lēto" aizdevumu.   jeb tev tiešām liekas, ka likmes dažādām valūtām ir nesaistītas?   Mums pašiem 2007. gadā netrūka gudrinieku ar ienākumiem latos, bet kredītiem Šveices frankos. Labi viņiem nebeidzās.
    • Zin...
      krievijā var aizņemties USD un EUR? :)))))   Pie reizes paskaties inflāciju un ko potenciāli tas biznesmenis varētu ražot  un arī attaisno kādēļ īstenībā inflācija krievijā ir laba       Šis ir tas jūsu klasiskais arguments, ar putām uz lūpām stāstīt kādēļ šis un šis īstenībā krievijā ir labi, bet kad norāda uz ko slikti, tad uzreiz - būtu labāk domājis par Latviju
    • hehe
      Pie kam "biznesmenis" tur arī labi nopelnītu, meklējot likmi uzradās arī kurss, ja eiro bija virs 100, tad tagad 90. Aizņemies 100 rubļu vērtu preci, jāatdod 90. Atkarīgs vairāk no paša biznesmeņa, kā spēj pielāgoties apstākļiem, nevis likmes.
    • hehe
      Aizņemies naudā kas nav rubļi un būs cita likme, ja problēma ir tieši likmē.
    • hehe
      Latvijas parāds ir mans personīgais parāds, un jā, mana darīšana. Kāda man darīšana ar krievu likmi. Manis pēc tā var būt kaut vai kā Turcijā. Mirst no tā vai nē, tak nemirst. Atceros, augsta likme savulaik man ļāva labi nopelnīt neko nedarot, noguldot depozītā šķiet 13%. Latos.
    • Zin...
      Tā jau ir, BMW 2% ir mirstamā kaite un traģiski neaizvietojams zaudējums pēkšņi, bet Gazprom kritums par 30% ir nieks 🤣   CB 16% likme ar sīkums(!?), it īpaši tiem, kam vajag aizņēmumus biznesam, bet par Latvijas parādu gan zini gaudot, ka ārprāts ārprāts katrs EUR parāda atdošanai ir traģēdija 🤣   Nekas, nekas, cilvēki labāk īrēs, nekustamā īpašuma un celtniecības sfēras stagnēs, jeb parastais cilvēks atdos naudu kādam citam. Bet tev tak ir lielākais bubulis uz planētas. Nu protams izņemot, ja krievs to dara, tad var īrēt un maksāt kosmiskus %, sīkums.   Kopumā nav slikta dzīve, ēd šprotu pastēti, brauc ar ķīniešu Moskvich, īrē vai arī ir krīts ar 18% likmi par mājokli. Toties tas BMW vismaz zaudēja 2%, ha, ha, ha.      Ceru, ka nevienam vairāk šeit nav ilūzijas par šī cilvēka patieso spriestspēju un uzskatiem.     
    • hehe
      Ja redzam, tad redzam. Nu un kas no tā? Mūsu labums?
    • e = d
      Baļķi (apses mietu) krieva acī visi redzam skaidri. 
    • hehe
      Kas tur ir jāatbild? Ka jā, Gazprom nespēj pārdot gāzi? Mirstamā kaite? CB likme ir 16%. Nav ok, jā. Nekādi rekordi nav, pie kam lejupejoša. Un kas no tā? Neņems kredītu mājoklim. Nu un kas? Kā ir ar zemu likmi Latvijā zinām ļoti labi un pieredzes netrūkst vēl joprojām. Valstij jāiejaucas ar kompensēšanu. Vieni sagrābj, citiem jāapmaksā, jo redz likme cita, kredītņēmēji nezināja pie 0 likmes naudai VIENMĒR ir cena un 0 likme ir anomālija. Nav spīdoši, bet baļķi acī neredzi.
    • Zin...
      Mister nepropoganda, atbildes būs?   Tu tur ar saviem svārstījumiem arvien vairāk brauc vates mudžeklī, pilnīgi nesakarīgi jau paliek. Pārdod pa 0€ saules paneļu tirgotāji, bet beigās tas sanāk dārgais veikals. Tiec ar sevi reiz galā un izdomā, tad cilvēks pērk no saules paneļa elektrību par 0€ dārgajā veikalā un nav nekāds saņemtais naudas daudzums vai tomēr esmu cietušais un pērku dārgaja veikalā pa 100€? Savādāk samālis jau esi visu kopā, tikai lai izskatītos, ka krievs ir labākā situācijā  Stāsts par BMW un iPhone krievos. Bet tur redz, tas atkal esot labi, jo naudu it kā ietaupa, jo pērk ķīniešu analogus un tā 🤣       Kopumā diezgan ātri uzkāries. 
    • Gestapo
      Baigi tas kremlisms tev lien ārā   Пока толстый сохнет, худой сдохнет
    • hehe
      Ir bezjēdzīgi strīdēties ar propagandu. Cik Eiropa pazaudēja dēļ Gazprom? Gan jau Novatek joprojām kursē, tikai kāda ir maksātā cena. Nevis %, bet skaidras naudas, tas nemaz nav saskaitāms. Tirgus apstākļos ko tas dod ka saules panelis saražo teravatstundas un nodrošina visu Baltiju? Ja pārdod par €0, tad tāpat tas ir saules paneļa bankrots, jo neko jau nav nopelnījis, pat % tā kredītam. Nav svarīgs pārdotais daudzums, bet saņemtais naudas daudzums. Tas ka nobloķēji lēto veikalu un tagad ej uz dārgo tu arī esi cietušais. Jautājums kurš izturēs ilgāk, tu kurš kaut kad vairs nevarēs atļauties dārgo veikalu, vai lētā veikala īpašnieka rezerves. Kuram tās beigsies ātrāk.
    • kaads
      tagad jau nav pagaidām atbalstu, bet aizejot uz auto salonu, daži dīleri iedod daudz lielākas atlaides paši nekā bija valsts atbalsts.
    • e = d
      Tas tāpat kā domāt nez kā dīzeļiem būtu bez atbalsta - akcīze tiem visu laiku mazāka nekā benzīnam. 
    • Gestapo
      Nez kā būtu bez atbalsta.  Man kā vecūksnim liekas aplami, braucu ar ne pārāk jaunu volvodīzeli, bet no maniem nodokļiem tiek maksāti pabalsti jau tā biezajiem teslu pircējiem 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...