Nereti sastopams variants.
Muļķīgi nonākt līdz tādai situācijai? Lai tā pudele stāv vienmēr viņam pie gultas kājas un lai tikai vecis apkārt neklīst. Tāpat tas drīz pārdzersies, ka iekšā vairāk šņabis neturas. Un pēc dažām dienām būs uz strīpas. Protams līdz nākamai reizei. Bet ja plosti ir gadā dažas reizes, tad jau var pieciest, ja labuma ir vairāk, kā sliktuma?🤔
Tas, manuprāt, tomēr vairāk uz narkomāniem tēmēts? Mūsu ciemā un apkārtnē dzērāji agrāk bija pabiezā slānī. Un tiem jau vienmēr ir NATO slimība. Taču nevarētu teikt, ka kāds ciemu apkārt tāpēc gāza?😃
Nav ne nolaidība ne izlaidība...
Norauta kāja ir slimība? Nē, viennozīmīgi.
Tā tolerantā vēlme uzskatīt narkomānu par slimnieciņu. Nē! Mans viedoklis šobrīd ir šāds. Ja kādreiz radīsies pierādījumi, kas būs pretrunā, tad redzēs.
Jā, par šo piekrītu.
Laime ir tikai blakusprodukts.
Dopaminu ražošana ir blakusefekts.
Alkohola "atkarība" arī tiek mazāk vai vairāk iedzimta
Tas viss "laimes hormons" rodas no izmaiņām smadzenēs un vispār hormonālā līmenī, tā kā tā ir slimība. No sākotnējā vājuma un atkarības tas transformējas par slimību, jo ķermenī notiek izmaiņas, ko grūti atgriezt atpakaļ. Tas pats attiecas arī uz atsevišķām narkotikām.
Pietiekami esmu šim gājis cauri ģimenē un arī starp dažu labu draugu. Ir grūti nosaukt par nolaidību tam, ka esi gatavs visu pasauli apgriezt gaisā, lai tikai tiktu pie nākamās pudeles.
1. Tuya Mini 16A WiFi Switch 2 gb. Ierakstīt custom firmware neizdevās ne ar tuya-cloudcutter, ne caur kontaktiem - kontakti atrodas zem mikroshēmas un uz āru nav izvadīti.
2. BMW M57D30 motora sprauslu. Diagnostika rādīja, ka jāmaina. Varbūt var atjaunot. Glabāta ietīta celofānā, vaļā netinu.
Atrodas Teikā.
Odekolons ir "instruments" - tādam ir lētākais un pieejamakākai, kā tikt pie tās laimes. Bet kuņģa čūla sniedz laimi?
Kāpēc atkarību jādēvē par slimību?
Tev ir vēlme iedzert odekolonu? Tiešām domā ka eksistē cilvēki kam ir tāda vēlme? Tā vairs nav vēlme, bet vajadzība, kā ieelpot skābekli arī piepirstā telpā, ja citas izvēles nav.
Pag, pag! 🤣 Kura no nosauktajām sniedz "laimes hormonus" un vēlmi slimot vēl? Kuņģa čūla? 🤣
Jā, un es neminēju vārdu "izlaidība". Tā kā vēlreiz, nezinu, kas tas ir, bet noteikti ne slimība.
Pats jau viņas nosauci, ir iedzimtas slimības, ir infekciju slimības utt un ir arī atkarību slimības. Sūdu čupu redzi uz aci, bet šo robežu kur izlaidība/slimība nevar redzēt, jo īpaši neredz tas kam tā vislabāk būtu jāredz, pats slimnieks, jo atrodas tā smadzenēs.
Paldies, nē! 🤣 Ja es redzu sūdu čupu, tad man uzreiz būs viedoklis, ka tas ir sūds. Necentīšos pagaršot 🤣. Un neapbižošos, ja mans viedoklis būs bijis kļūdains... piemēram, konkrētajā gadījumā kādam izkritusi šokolādes torte.🤣