-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 68 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- INTRASERVERNET
- marizo
- _dunduks_
- 138
- Jurkins
- RHS
- kaads
- raiviic
- AndrisBB
- oks
- kava
- Dils
-
Biedru statistika
26795
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Esmu no tiem, kam lācis uz ausīm ir uzkāpis un "esmu bagāts ar to, kas man ir, nevis tāpēc, ka man ir daduz". Man pilnīgi pietiek ar defaulto skaņu. Galvenais, lai tā skan kā default nevis lielais skaļrunis vairāk atgādina pīkstuli. Nebūtu problēma noprkt jaunu skaļruni, ja vien tas ir plug-and-play. Kaut ko zāģēt, lai tikai varu iespiest iekšā nav nekādas vēlmes. Stūķēt basus un watus man beidzās jau pirms 20 gadiem. Vadus/štekeri pačakarēju, bet viss stabili. Izmēriju pretestību, rādīja 3,4 omus, bet lēnām arī pats sliecos, ka vaina skaļrunī, jo pie maziem skaļumiem skan bez čarkstoņas vienīgi atgādina pīkstuļa skanējumu. Šodien nebija baigā vēlme bet saprotu, ka vienkāršākais variants būs ņemt nost apšuvumi no blakus durvīm un pieslēgt skaļrumi pie blakus durvīm. Man garāžā nemētājas pilnīgi neviens pastiprinātājs, pie kā varu kaut ko pieslēgt. Nemēru elektriskos tīklus, bet tikai garāžā hola devējus, pwm signālus un CAN līnijas. Protams, ka CAN līniju atkodēt nevaru, bet vismaz var saprast, vai tā "runā".
-
Palielam, ja grib ko sakarīgu, jàliek hikvision vai dahua. Var riskēt ar pārējiem, bet nu tā katra darīšana. Uniview kameras it kā ok, bet softs vismaz kādreiz bija pašķībs, servisa ports aplikācijai 80, lauz vaļā ar jebkuru pārlūku. Man vairāk pieredze ar hiku. Tagad vislabāk ir sērija ar hibrīda kamerām, kur var izvēlēties naktī krāsaini vai melnbalti rāda vai automātiski pēc kustības. No optiskā zoom jēgas nav, ja nav grozāmā kamera, ņem 4MP kameras no 8MP lielas jēgas nav.
-
Tu jau kopš izkāpšanas no konvejera esi biorobots-domāts vergošanai-tas kā,viegli vai smāgi,kā loterijā- Kādu motoru tev iekraus un kāds vadītājs saimnieks,trāpīsies "baltās zeķes",vis notiksies bez lubrekanta! !
-
ha-ha-ha. It kā tie noteikumi būtu viennozīmīgi saprotami. Tad jau juristiem darbs beigtos. Es ar vienoto pieteikšanos saprotu vienu tūli, kas der visiem, nevis automātiski visiem. Un man ir retoriskais pretjautājums par single-sign-on. Kāpēc es automātiski neielogojoes eds.vid.gov.lv, ja es izvēlos logoties ar latvija.gov.lv un man ir jau aktīva latvija.gov.lv sessija blakus tabā?
-
Nujā -iesi dzīvot mežā zem egles,bet tur ar piepisīsies,ka tur tu ar nevarēsi dzīvot pēc saviem ieskatiem... Karoč "dons kihots II " Viņa runā viņiem nesaprotamā valodā-būtu CCCP-būtu jau psihenē! Vo,viņai ir invalidtāte kas nozīmē ka ir līgums ar kompānija LV! Tas kas izdevigs tas viņai patīk. Aizved viņas aiz ledussienas un izmet ārā!🤭
-
Es protams nedomāju ,ka tā meitene ir pilns rublis. Bet no otras puses - neviens no mums nav brīvprātīgi (cik man zināms) kādā brīdī nav piekritis ka apņemas izpildīt citu cilvēku (sauktu valsts) gribu un vēlmes. Lielākā daļa vienkārši to dara paraduma dēļ vai bailēs par sekām (soda). Es piemēram nesapratu kurā brīdī es kļuvu par cērpamu aunu dažādu bagātu cilvēku aplokā, un nesaprotu kāpēc man to vajag...
-
Šī tā kas dzīvo pēc saviem ieskatiem,nu bļin mēs esam sistēmā kurā mūs drāž,šī iedomājusies ka viņa var braukt bez apskates - Viņai bija jaatrodās pasaulē kura aiznaglota ar dēļiem,bet nez kāda iemesla pēc atradusies šeit!
-
https://thangs.com/designer/TheBuildBay/3d-model/Better IKEA Markus Desk Chair Armrests-906705
-
senleja · Ierakstīts
Uzmetās TikTok. Paskatoties netā, palika baisi,ka šādi cilvēki netiek ārstēti. Visu nebija iespējams noklausīties,bet pietika lai saprastu pāris reizes pārtinot. Ķoņu RaGans http://www.dveselespiezimes.com/kontakti/ -
-
kā parasti piekrītam nelasot kam piekrītam Tekstā ...piekrītu noteikumiem vārds " noteikumiem" ir norāde, kur skaidri un gaiši ir pateikts, ka vienotās pieteikšanās modulis atbilstoši MK noteikumiem nodrošina single-sign- on - ja vienreiz pieteicies, otreiz nevajadzēs tik ilgi, kamēr nebūs time-out vai arī nenospiedīsi atslēgties...
-
Vai audumu? Atminos, ka bija audumu sludeklis un es to nogulēju - kādam jau bija pierezervēts... Nav tas pats stāsts? Man tas audums vēl arvien ir aktuāls
-
Pie reāla ugunsgrēka tiešām paliks tikai skurstenis. 1. Ugunsdrošības signalizācijas uzdevums ir izglābt cilvēkus, tāpēc ir sirēnas, kas spēj uzmodināt guļošos. 2.Ugunsgrēka gadījumā noteikti izdegs viss stāvs, varbūt pat vairāk. Apskatiet demo filmiņu, ko rāda kursos. 3.Apsardzes firma neziņo uzreiz ugunsdzēsējiem, bet brauc skatīties, kas objektā notiek. Tālākais pēc situācijas.
-
Nu tā viņš ir 😁. Semelab man topā bija laterālie lauķi, pie tam bija pat vienā korpusā p un n pāris. Bet tagad semelab kā tādu vispār vairs neredzu ne farnelī ne mauzerī. Tošibas/hitači 2sj162/2sk1058 arī vairs nav. Kaktu audiofīliskie kantori piedāvā exicon, bet vai tie nav feiki, kas zin. Tāpēc ši virziens laikam ir aizgājis nebūtībā vispār. Ar bipolārajiem laikam ir biku labāk, bet arī ne visai. Piem. kādreiz bija neslikts pāris 2sd669/2sb649. Pēc tam izrādījās (tā mēles melsa), ka ražošanas līnija (vai dokumentācija un tehprocess) pārdota uz Ķīnu un tur jau nāca ārā pavisam citi tranzistori. Pat 2sc2922 vairs neražo. Bet ir jau vispār šis tas piem. digikeja stokā. Tā kā reāli 😁... šis topiks ir dinozauriem.
-
-
Nē, daudzviet un dažādos laikos operatoriem - spektrs rakstās un var redzēt.
-
-
aa, no izejas tranjiem veel var paskatiit Semelab MG6330/MG9410, piem. SOA iespaidiiga. 200W nepaartraukti; 800W 100ms., smuks h21 p.s. izskataas gan, ka shos vairs nerazho
-
Tad ugunsdzēsēji to vien darītu, kā uz feikajiem izsaukumiem braukātu, kur kāds veipu nepareizajā vietā pakurījis. Dūmu detektoriem dikti patīk nostrādāt aiz neko darīt. Jo lielāka telpa, jo lielāka iespēja, ka tā notiks.
-
Reizēm jau dūmu sensors nostrādā arī tīri pankūkas piesvilinot, nezvai liela jēga uzreiz ugunsdzēsējus saukt. (it īpaši no mājām strādājot, uzliec kautko cepties un aizmirsti kamēr klabinies ap kodu)
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-