Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 69 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Jurkins
    • AndrisBB
    • DM101
    • hehe
    • inteens
    • Aigus
    • strawberry8
    • M@R$$
    • janni
    • binary
    • 138
    • Raimonds1
    • Pukinens
    • kaads
    • Prodigy
    • _dunduks_
    • ggg97
    • osscar
    • Net
    • uldise
  • Biedru statistika

27280
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Jā mrbeast ir tāds reperis, ka maz neliekas 🤣
    • Jurkins
      Vai tad tas čuvaks nav melnais reperis?🤣🤣🤣 Redzi, Andri, man viņš vispār NAV . Tas ir slikti, ja?
    • strawberry8
      Aha ir popularaks youtube bet 100% LadyGaga aizmirsis atrak Kate Bush MTV kadu laiku bija topa ar veco gabalu   tas kura draugs un lidz prducents  izradas pargajis uz geju lietam un sacis ar pedofiliju nodarboties un Mr.Beast uz to pieveris acis 👍
    • Jurkins
      Redzi. Elki vispār ir sūds. Nevajadzīgs, pat kaitīgs sūds. Es to sapratu diezgan ātri. 
    • motleyman
      Stulbs, vai tēlo tādu ? Tu viņa vietā mācētu labāk ? Ar šo koncertu un online pārraidi nopelnīti 190 miljoni. kas tika sadalīti Birmingham Children's Hospital, Acorn Children's Hospice and Cure Parkinson's. Tas ir slikti ? Tiešām ??? https://loudwire.com/back-to-the-beginning-record/
    • AndrisBB
      Iedomājies, nav jāskatās neviens mrbeast video, lai zinātu ka tāds ir. Tāpat nav jāklausās Ēriks Klaptons vai Britnija Spīrsa, lai zinātu ka arī tādi ir 😂 Nu kauvai Alla Pugačova. Un kāds tur sakars ar melnajiem vai reperiem? Vienkārši fakts ka ir 10x populārāki Yūtūberi.
    • Jurkins
      Un Andris te minēja .. Mr.Beast (pareizi?).🤣 Kurš, ja atbraukšot, būšot šausmas. Kas tas tāds. Vienīgais ņigers reperis, kuru zinu ir Kanje Vests 🤣. Nē, nevienu viņa, atvainiojos par izteicienu, dziesmu vai skaņarbu dzirdējis neesmu. Tikai no virsrakstiem, ka šis mēdzot savu sievu Bjanku izvest pastaigā ar nepiesegtu peteni. Manā vārdnīcā reperis ir iebetonēts sliedes gabals, kas kaut ko norāda, piemēram, ūdens līmeni 5m virs kritiskā. Nezinu, vai bija šie. Starp citu, ne vainas. Bik palabošu. Ja ir alus. Nez vai. Varbūt es kļūdos. Fakts ir tas, ka tā "dziesma" bija kruta, bet man galīgi neklausāma.
    • ggg97
      Pa RTL, toreiz, 80-to pirmajā pusē, šad tad gāja šis.  
    • 138
    • Jurkins
      Nu labi, vakars brīvs 🤣... Tajos senajos laikos, kad gandrīz vienīgā pieeja rietumu estrādei bija Ermanbrika "Varavīksne" (Luksemburgas radio neskaitīsim), šis palaida rietumvācu, šķiet, sauca Trio, bet varu kļūdīties, kur, es atvainojos, skaņdarbs sastāvēja praktiski no brēcieniem "aha". Es atļāvos pateikt, ka tā dziesma ir huiņa, uz ko tūlīt dabūju noklausīties, ka, jopcik, es nekā vispār nesaprotu, tas tak ir kruta, kā tā var. Nu tas bija vecums, kad vienaudžu domas par tevi bija svarīgas un es sapratu, ka jāklausās nevis tas, kas patīk, bet tas, kas ir kruta. Un tad visus ārkārtīgi interesēja rietumu zvaigžņu dzīve un braucu kopā ar vienu draugu, kuram ... nezinu, vai tiešām interesēja vai bija kruta, uz Rīgas lielo bibliotēku ar grūtībām tikām pie Music Maker un Biilboard (varu neprecīzi nosaukumus atcerēties) žurnāliem. Lasīju, tulkoju un domāju... nu ja jau kruta... labi. Pēc dažām reizēm pateicu - ej tu ar saviem bilboard uz turieni. Nu tā. Un tad Poligrāfiķī anonsēja "zvaigznes" WestBam (varu kļūdīties) meistarklasi. Šis kopā ar Gobziņu vinilu skračoja. Ar pūlēm dabūjām biļetes. Apmēram pēc 10 min. es domāju... da pašļi vi vsje nakuj, bet nu tas tak bija kruta. Un tad vēl bija daudz reižu, kad atnāk pie manis (es ar elektroniku nodarbojos) mirdzošām acīm un atnes kaut kādus superīgos ierakstus. Kādu laiku tēloju... jo tas tak bija kruta. Bet tad vienā brīdī es padomāju, ka es negribu būt kruts. Es klausīšos (un skatīšos un darīšu) nevis to, kas ir kruta, bet to, kas man patīk. Nu redz...🤣 un tāds nu es esmu lau ļoti ilgi.  Ja kādam sāpe, līdzjūtība 😉.
    • Zin...
      Nu es arī šausminos ko sīkie skatās, bet no otras puses uzreiz ir atmiņas no bērnības, kad arī mani vecāki šausminājās par bumsi bumsi mūziku un kad pieprasiju nokrāsot matus un trakumu ar SMS sūtīšanu 
    • M@R$$
      Šie ir kaut kas no 70-80tiem, arī man tuvākais laikmets 90-2000tie  jau ir strauji pietuvojušies aizmirstības etapam... 
    • strawberry8
      paradoks kkads : tadus sataisa un pec tam shoka no kurienes tadi uzrodas
    • 138
      Arī tajos laikos opji tos tur sauca par mērkaķiem un šausminājās kā tā var uzvesties.
    • Jurkins
      @binary, es pat nezinu, ko Tev atbildēt. Laikam tāpēc, ka man elku vispār nav bijis. Jā, man patīk visi Tevis nosauktie un vēl daudzi citi, bet elki... nezinu.   
    • AndrisBB
      Traks neesi, fanot par kautkādiem tā laika pankiem. Prievītes visiem ap kaklu un uz dziesmusvētkiem dziedāt tautudziesmas 😂
    • binary
      Gribēji, lai jaunieši fano par Oziju, Led Zeppelin, Pink Floyd, Queen, The Beatles, ABBA, AC/DC un tml? Tad tev citā laikā vajadzēja dzīvot. Jebšu skumji par to, ka pēkšņi saprati, ka vecs esi palicis?   Jo jauniešu elki neatbilst taviem standartiem.
    • 138
      Kādus aizdomīgus lietotu velo tirgoņus un labotājus Rīgā jūs zināt? Kas šodien tajā ekosistēmā ir ieņēmis RIP Latgalītes Jāņa vietu? Kur bomži un vēnā dūrēji stiepj nopizģītus ne pārāk labus velo iemainīt pret piecīti?
    • Jurkins
      Jurkins jau to mērkaķi ir aizmirsis, bet te vēl visi cepās.  🤣 Bet jā, nu biku skumji jau ir, ka jauniešu "elki" ir šādi. Bet dzīve ir dzīve. Viss, kas notiek, notiek uz labu.   Andrim "raudāšana" ir viss, kas nesaskan ar viņa kā pasaules pilsoņa vispareizākajiem uzskatiem. To tak jau sen vajadzēja saprast.   Redziet, ja Latvija varētu sevi kaut kā parādīt pasaulei ar kaut kādiem sasniegumiem zinātnē, tehnoloģijās u.t.t., kas nekādi nesanāks, kamēr matemātikas eksāmenam pietiks ar 10%.  Bet, ja Latvijas "atpazīstamību" (pašiem nenāk smiekli) jāveicina ar'šādu mērkaķu palīdzību... ok, ok, es esmu vecs un nīgrs, bet man šādu atpazīstamību nevajag. Ja jums vajag, ok. Man nav žēl.
    • strawberry8
      Latvijai vajag ieveot kkdas vadlinijas un principus, citadak iskatas ka tie tris pi..aushi aizbraukushi baltaja nama Es varetu saprast kulturas un/vai turisma ministrija dotos satikt IShowSpeed  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...