Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 126 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kernell
    • AndrisBB
    • Gestapo
    • Arnis2002
    • Racer
    • Jurkins
    • Daniēls Doze
    • zeds
    • Boņs
    • 138
    • jsk
    • TOoMoOT
    • ggg97
    • Aigars
    • Mielestapa
    • Lafris
    • spameris
    • Zin...
    • Pukinens
    • hero
  • Biedru statistika

27275
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Nēnu skaidrs, Kamala pie vainas, ka Tramps sola viskautko, lai tik izklausītios svarīgāks, tik parasti čuss no tā visa. Droši vien ka lāns bij pazvanīt, pateiks 'Vova, beidz te kasīties', visi izklīdīs un Tramps saņems Nobela prēmiju 😂 Par to tik laikam tik sapjo, ka kāds viņu ik pa mēnesim 'nominē', tad pakist`aņi, tad izraēļi. Varbūt Putins nākamais 😂 Vai kas tur vēl, Kims vabūt vai Orbāns.
    • Jurkins
      Da pis kas ko solīja? Pļa! Es uzskatu, ka puspērtiķiene ar genderiskajiem deģenerātiem būtu 10000000 reizes sliktāk kā Tramps ar visiem neizpildītajiem solījumiem! Pļa! Andri! Pieleca?🤣
    • Racer
      Ir vēl sliktāk - daudzi tic, ka šajā forumā diskusijās par šo tēmu piedalās cilvēki, kuri kaut ko no tā visa saprot un tās ir kaut 1 centa vērtas...
    • AndrisBB
      Nu bet pričom te Kamala? Varbūt vēl tavi Palestīņi pie vainas un kautko solīja?
    • Jurkins
      Andri, tu tak neesi stulbs. Neizliecies tak. Varētu uzņemt Ukrainas armiju 🤣. Ukrainu!!!? Pasarg dievs!
    • Gestapo
      Tas notiks tieši nekad, tieši tāpat kā ar Turciju. Par NATO nezinu, tur mazāk kategoriski skatos. Kā un kādā apjomā, nav ne jausmas.
    • AndrisBB
      Vaitad Kamala solīju kautko atrisināt 30 dienās? Pričom tā te?
    • Jurkins
      Lētticīgie vienkārši uzskata, ka tas, kas notiek, ir daudz labāk, kā ja pie šprices būtu puspērtiķiene kamala ar saviem deģenerātiem.  Bet dolbajobi domā, ka tā nav.😉 Es vairāk domāju par to, kādas šausmas būs, ja Ukrainu uzņems ES.🤣 Jā, jā, rozā brilles krīt nost.
    • AndrisBB
      Nu tak katru dienu kautko sola, bet katru reizi iznāk vien čuss. Lētticīgie fano tālāk 😂 Viņš taču nesolīja pieteikt karu, bet atrisināt visu 30 dienās. Nu jā Nobela premiju tur vairs nedabūt, nākas domāt par ko citu 😂 Tarifi, tas interesantāk. Pat Putinam piesola. Brazīļiem gan piesolīja pat bargākus, ja nebeigs apbižot savu domu biedru Bolsarno, vai kā tur viņu sauca.
    • Jurkins
      Precīzi. Bet jācīnās ir nevis ar sekām bet cēloņiem. Ritēja ceturtais kara gads. Ukraiņi zaga uz nebēdu. Nevis ražoja lielās sērijās savas Paļaņicas, Peklo, Rutas un vēl sazin ko, kas tika plaši izraklamētas pa visu pasauli. Tikmēr krievāni klusi un mērķtiecīgi ir pārvērtuši primitīvo Irānas šahedu par efektīvu, precīzu ieroci.  Tieši tā, jo Ķīna ir numur "1" sarakstā, a bet Ukraina var atkrist arī uz otro desmitu.  Nu tad ko tu blēj katru reizi, kad Tramps nav pieteicis karu krievijai? 
    • Aigars
      Tajā laikā es pat īpaši neiedziļinājos, jo nelikās aktuāli. Mēs arī tagad nevaram zināt par ko Tramps ir vienojies ar Putleru, jo viņam savas politiskās intereses ir tuvākas.
    • 138
      Spēcīgs pieteikums uz atsaldētākā velo perekupa balvu. (Velo vecums /3 ir ikdienas parādība ss. Šeit ir /6)      
    • AndrisBB
      Mī un žē, kam tur bij ticēt? Tikpat cik ka paņems Grīnlandi vai uzbruks Panamai?
    • Jurkins
      Tā ir drīzāk mūsu problēma, ka mēs ticējām. Jā, es arī ticēju uzskatīju, ka iedos ultimātu putinam - beidz karu, vai iedošu Ukrainai pļa joptvai antivielas blasterus. Problēma tā, ka man/mums nebija (un nevarēja būt) informācijas, ka Ukraina ir (varbūt) problēmu desmitniekā.  Es arī! Kad Venss kļus par prezidentu.😉
    • Zin...
      Es jau negaidu neko tādu. Tur tā lieta.   Atkal garām, gaidu impīčmentu. Un ņirgājos.
    • Aigars
      Ir ukraiņu aviācijas eksperti, kas apgalvo, ka šahedus vislabāk būtu apkarot ar vieglmotora lidmašīnām. Ja izmanto F-16, tad tas ir nenormāli dārgi, neefektīvi un bīstami priekš lidotājiem. F-16 minimālai ātrums ir nesalīdzināmi lielāks par dronu ātrumu.
    • AndrisBB
      Solija tak atrisināt visu, cik tur 30 dienās? Tad kad apkakājās, tad vairs neinteresē, lai eiropieši paši tiek galā, ja jau tik ļoti grib.
    • Jurkins
      Zini, kas ir vissmieklīgākais. Ka Tu izliecies (savādāku variantu nepieļauju, Tu neesi stulbs), ka gaidi no Trampa kaut ko tādu. Un pēc tam pašapmierinātībā izbaudi nekādu rezultātu. Skatīt augstāk 😉.
    • Zin...
      Paga, paga, mega izsludinātais, Ameriku paceļošais Ukrainas izrakteņu plāns vai tad nebija Trampam viena no svarīgākajām lietām? Pareizi, bija, tik krievs paņēma un uzlika atkal lielu smagu pļeku tam plānam un Tramps aiz dusmām deva divas nedēļas....desmitreiz
    • Jurkins
      Tas tak nav attaisnojums. Daudzi tic astroloģijai un kā nu viņu tur... tai homeopātijai. Jā, pļa, dievam arī tic!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...