-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 156 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- Marytib
- Dils
-
Biedru statistika
28260
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
AgneseSk
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja? Iedod lūdzu kādu avotu, ka šobrīd te ir amerikāņu karavīri. Paldies. -
Tieši tāpat kā pirmstam nevienu neinteresēja tā nauda, kas bij 'iedalīta' tai bridža apvienībai turnīra rīkošanai, kad turnīrs sen jau beidzies. 135k laikam bija. Ah jā, tur Parādnieks galvenais valdes priekšedētājs, tad jau var. Ja nebūtu vēlēšanas pēc 2 mēnešiem, tad neviens neko neteiktu, bet savādāk tad nu kurš paziņos par interesantāku atradumu. Kas var būt populārāks par cīnīšanos ar izsaimniekotājiem. -
Neatceros, jo viņa nebija veikalos 😁 -
Godīgi sakot, nav ne jausmas. Zinu tikai, ka šādos tādos gadījumos Google par savām "extended repair program" mēdz atbildēt "piedodiet, bet nu nē, jums mēs nevēlamies palīdzēt" (ne gluži tādiem vārdiem, protams). Un tas man atgādina, ka vajadzētu viņiem atgādināt par sevi 6+ nedēļas gaidu no viņiem atbildi. -
Pixel vai tad nav starptautiskā garantija? TSC vajadzētu remontēt. To jau var noskaidrot piezvanot viņiem. Vismaz kad man bija Motorolas lāpsta HVZ cik gadus atpakaļ, pirkta Amazonē, Latvijā netirgoja tādus, vismaz mūsējie, liekas uz A.Čaka ielas kaut kāds autorizēts kantoris bija gatavs to remontēt, bet nesanāca, aizrakstiju Amazonei, izstāstiju problēmu, 5dienu laikā atsūtīja jaunu trubu, neejoša bija mēneša laikā jānosūta atpakaļ. Perceu jau tikai pārvadātājs, maksātājs jau esi pats, tas ir tas pats, ka esot ārzemēs pasūti sev preci uz kādu dzīvošanas adresi un pēc tam pārbauc uz citu valsti
-
Visādi perceu, vīpīenni u.c. izvirtības nu nekādi nav uzskatāms par "pa taisno". Kad caur VPN un perceu nopirktai precei garantiju savajadzēsies, tad arī tas perceu palīdzēs? Tie googles OEM vāciņi nereti plīst nevis no telefona lietošanas (manējais vietām ir tā tīri labi padilis, plastmasa spīd cauri), bet no noņemšanas-uzlikšanas. Plīst konkrētās vietās - tur, kur maz materiāla un sanāk pavairāk locīt. Šad tad ņemu nost, lai sakoptu pēc tam, kad telefons dienu pavadījis putekļainā/smilšainā kabatā. -
-
nestāsti pasakas, tas kretīns neļāva man zeķes nopirkt! -
Iesmeju, tur viss ir slikti, ne salīdzināt ar normāliem velo, turklāt, tas bija top no topa, parastais pilsonis bez ārvalstu vīzas neko labāku dabūt nevarēja, neatkarīgi no tā, cik bija naudas, blatu utt. Vienīgi bija jubilejas modelis, kaut kāds tur titāna-alumīnija hibrīds ar svaru 8.5kg, šitam 10.5. neesmu gan svēris, slinkums un riepas nav oriģinālās, loģiski. Nebraucu, jo dikti par mazu rāmis, bet saimniecībā eksistē -
Man šķiet, tie tomēr bija kapitālisti, kas atklāja Drilliumu. https://www.instructables.com/Make-Your-Own-Drillium-Drilled-bike-components/ -
-
Visa šī naudas pārdale vienmēr novedīs pie kāda īdēšanas un tad ir sabiedrības grupa, kas mūžīgi īd Nepārdalītu to naudu "negodīgi", bet katrs tērē cik nopelna, īdētāju būtu 10x vairāk. Šaubos vai Sabile tad varētu atļauties katram sev apsardzi vai Jēkabpilī privāto rentgena un ugunsdzēsības kantori, ko neuztur kaut kādi liekēži no Rīgas -
Visi jau nav tādi knauzeri. Kariņš, piemēram, normāls premjers, mācēja naudu dabūt. -
Bija arī tādas .bet nu cccp tehnika bija mēsls jau startā..vispār neuzrunā...jau tavā bildē redz cik nekvalitatīvs un rupjš ir izpildījums.. -
`Tas salas slims cilvēks toč ir slims cilvēks. Tāpēc jau esam tur, kur esam, ka nevienam neinteresēja. Puķudobe par štukām, dzelsceļa stacija par pusjardu, kuras pabeigšanai vajag vēl 30 miljonus un kura reāli nakuj nevienam nav un nebūs vajadzīga. Uz priekšu! Gāzi grīdā! . Es ieteiktu kosmodromu sākt būvēt. Tādu, kas paredzēts fotonu raķetēm. Naudas nav... Tad ko, nebūvēt??? -
-
Nu ko nu tur, tad viss būs pagalam -
Viņi visi šeit atrodas komandējumā, rotējot, ne pastāvīgi. Kanādai šeit ir pastāvīga bāze, bet ne karavīri, bez savām šeit esošām sievām, bērniem utt civilpersonām kad šai versijai būtu kāds pamats.
-
Man patīk, ka Andris no salas pīpē savu Kubas cigāru pie laba visīša glāzes un nesaprot, ka, ja situācija eskalēsies, vispirms mauks pa blīvi apdzīvotākajām vietām, UK ieskaitot. -
Vienalga nesaprotu, kas jādara, lai maciņš ātri izbeigtos, telefonu neturu nepārtraukti rokā, bet nu vairākas stundas dienā ir aktuāls.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-