-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 344 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- e = d
- oxygen
- AndrisBB
- jacobs
- Mielestapa
- zeds
- Dils
-
Biedru statistika
28148
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Uh cik daudz te sarakstīts! Starp citu par bērnu sēdeklīti atrisināju- nopirku Bellelli stirpinājumu, mazliet citādāku, bet man esošais sēdeklītis ir sarakstā ar ko saderīgs. Tas mazliet vairāk pacēla sēdeklīti virs aizmugurējās riepas. Papildus uzliku regulējamu bagāžnieku tā, lai tas neskar riepu un starp sēdeklīti un bagāžnieku ir kādi 2cm. Un tos pāris centimetrus aizpildīju ar elastīgu materiālu. Rezultātā sedeklīti tur ražotāja stiprinājums (viss kā stock) un pāris centimetru diapazonā uz leju ļauj šūpoties. Elastīgais materiāls piebremzē šupošanos un neļauz sisties pret bagāžnieku un attiecīgi bagāžnieks ir kā distancers, kas neļauj šūpoties tiktāl, lai skartu aizmugurējo riepu. P.s. Kā papildus ieguvums- svarnesība un uzticamība šai konstrukcijai ir riktīgi augusi. -
-
Protams, neievēro, bet, protams, sodu arī nepatīk maksāt, piemēram, EU....
-
Par ko citu. Ķīna: šorīt Klusajā okeānā notika veiksmīgs raķetes izmēģinājums. Latvijas degvielas tirgotāji: mēs uz to nevaram nereaģēt, četri centi klāt. -
jā, bet tagad ar nav labi - viss, kas atļauts man, ir atļauts arī Pēterim, un tā nu gan nav lab! Vajag tā, lai man var vairāk, nekā viņam! -
Tie ir gēni. Krāsojuši ir vienmēr, mūsdienās retāk tas iespējams, tad nu aizvieto 👍
-
Te gan jau kā reiz izglītības sistēmas nepilnības. Pastāsta, ka dzīvniekus mīlēt vajag un ir svarīgi. Tomēr, visādu puritāņu un tradicionāļu iebildumu dēļ, nepastāsta detaļas - cik tālu mīlēt ir labi un kur daļai sabiedrības sākas iebildumi. -
Slēpts jau tas netiek, ir publicēts, re, medijos, var arī skolā apspriest, ja kāds vēlas, uz priekšu. Varbūt ne ar pirmklasniekiem. Tas pats raksts ir arī nedzeltenā LSM, tikai bez virsrakstā pieminētiem peļņas nolūkiem. Es tik brīnos, kāds bija biznesa modelis, dārkwebā tirgoja video, vai klātienē skatītāji no Šveices maksāja par ieejas biļetēm? 🧐 Kādā mazāk liberālā valsts iekārtā, kur, kā jurkiniem patīk, nebūtu dragkvīnu un nepublicētu dzejoļus par tētiem kas krāso nagus, šādi gadījumi, man ir tādas aizdomas, vai nu nenonāktu nekur tālāk par klačām starp fermas slaucējām, vai ja arī nonāktu, tad prese par to nerakstītu. Bet tagad ir kriminālprocess, un ir medijos. -
Par šo arī vajadzētu skolā stāstīt. Lai iepazīst sūro dzīves realitāti. 🤣 https://jauns.lv/raksts/zinas/717508-orgijas-pelnas-nolukos-latvija-aiztur-grupejumu-kas-gadiem-ilgi-seksuali-izmantojis-dzivniekus -
Uz Hotbird satelīta jau vairākas dienas apturēta Krievijas nekodētā telekanāla "Eurasia Worldwide" (Pervij Kanal) darbība. Tāpat transponderu pametis FTA Krievijas "8. Kanāls" (8tv.ru). -
-
mhm, mhm. Kas, la nopublicēja jaunu rakstu, ka viss šitas nav nemaz tik traki? -
Nu jauki, jampadraci mazu uztaisīju, īstnībā man diezgan po par to visu, bet paprovacēt izdevās. Paldies par ņemtni, biedri! 😀😎 -
-
Tieši tā - redzi dragkvīnu - padomā, ka slims dolbajobs un ej tālāk. Par reliģiju piekrītu, bet kā var bez "huiņas" par gejiem pastāstīt? -
Nodziedātu bez problēmam, nesaprotot ne vārdus, vai neidziļinoties vēstījumu, ja tik lipīga melodija. -
A kas tur trešās klases sīcim kaitīgs? Pasaulē ir dziesmas, ko trešajā klasē mācīties no galvas un dziedāt popielā varbūt nebūtu labākā izvēle, piemēram lūk šī, bet ne jau Little Big: -
Tas viss bija Aspazijas dzejas ietekmē 😆 Bet, jā noteikti, vajag taisīt traci par dzeju, kuru neviens neizlasīs, pat ja izlasīs sapratīs ar savām bērna acīm un aizmirsīs, nevis par ikdienas drazu soctīklos, kura tiešām ietekmē mūs visus. -
Jā, labi, ka mūsu laikos 13gadnieces popielā pusplikas pie Spīrsas "sit mani mazais vēlvienreiz" negorījās. Jeb, tas bija citādāk? -
Tikmēr trešās klases sīči popielā izvēlas attēlot šādus estētiski un morāli augstvērtīgus klipus:
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-