-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 104 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kroky
-
Biedru statistika
27832
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Edgars_AK
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Atšķirībā no dziesmiņas šajā gadījumā negūtā peļņa ir pierādāma un precīzi saskaitāma, gāzes vēsturiskās cenas nav grūti noskaidrot, kādai dienai vien vajag, pat stundai.
-
ir tā, kuras dēļ uz divām kājām staigājošu mēslu šoblai iedeva pusļimonu, lai viņi uzrakstītu, kā gurķi jāsagriež un ar krējumu jāsamaisa? -
Antropiks esot dažās dienās atvērtajā kodā atradis tik daudz bagu, ka aizvēršanai būšot gads vajadzīgs. 🤣 -
Cik saprotu, "supportētie" dzelži.. https://www.tp-link.com/us/support/faq/5058/ -
Paklausies gan, Kā saka, varēsi atcerēties vētrainos jaunības gadus🤭 -
-
Mani vienmēr fascinējusi frāze - "negūtā pelņa". Tas kā tajā vecajā dziesmiņā, varēja būt, bet nebij? Es gan teiktu vienkāršāk - šoreiz nepaveicās. -
O, būs jāpaklausās. Atceros ka kaut kādā 1999. vai 2000. gadā Bulduros tusējām kompānijā pie jūras pirtiņā un ap 2 naktī pliki skrējām pāri kāpai uz jūru, bet tur mazliet blakus - prožektori, muzons un pilns ar cilvēkiem - kaut kāds Mix FM pludmales pasākums. Nu neko, skrējām tālāk aplausu pavadīti... -
Radio "Mix FM" (FM102.7) ēterā parādījušās ziņas latviešu valodā. Agrāk bija tikai krieviski. Mix FM-iespejams, labākā deju radiostacija šaipus Urāliem. -
Kapeikas, salīdzinot kas varētu būt, ja visi grieztos tiesās. Latvijas gāzei kad valsts, Conexus aizgrieza krānus bija pamatīgi zaudējumi, varbūt ne tiešā veidā, bet negūtā peļņa ir tādi paši zaudējumi kā citi. Hvz kāds tur noilgums, teorētiski vēl jau tur var kāds saņemt dūšu un tāda lieta uzpeldēt. Valsts varētu saviem aizdevējiem uzlikt virspeļņas nodokli, aizdeva mums, nezinātājiem par 0 likmi, Kembridžā laikam nemācīja ka arī naudai VIENMĒR ir cena, to pērk un pārdod tieši tāpat kā visu citu, neatdevām un tagad prasa 3 un 5%. Nav ok, jābūt 1% max 0% likme ir anomālija un ilgtermiņā nevar pastāvēt, vai arī ir tajā kāds āķis.
-
Hello @markei_v2 Man ir viena Joga ar touchscreen. Baterija tur salīdzinoši ok. Krāj mazliet putekļus. Cena no manas puses 50 bez HDD un 65 ar HDD ( iekšā ir ssd 256gb ) Vairākumā izmantoju priekš mašīnas diagnostikas. Uzraksti pm un sarunasim. Pirmdien starpcitu esmu Rīgā.
-
Nu skaidrs. Es šo m.2 formatēšu un uz tā klonēšu savu darba kompja disku, jo tas ir 120gb un brīvā vieta iet uz beigām. m.2 ir 256gb. -
Nu tad pirms sāk boototies spiežot to F12 (man gan šaubas ka tas īstais) jāparādās kaut kam šādam un tur jāizvēlas vajadzīgais, arī fleška, ja ko gribi instalēt. -
-
Nereti jau tā lielā rosība sākas pēdējā dienā, ja interesenti neaizmirst par izsoli. Vai būs "ļoti labas" - nav ne jausmas. Krāsa noteikti nepatīk, neesmu arī glancēto virsmu fans Bet par tādu cenu būtu ļoti ok - varētu atstāt ofisā priekš sapulcēm, lai "mājas austiņas" nebūtu jāstaipa līdzi pārbāztā somā. -
Ja tavs solījums būs pirmais un vienīgais izsoles beigu dienā, būsi ticis pie jaunām, ļoti labām austiņām par super labu cenu. -
-
Te visi laikam aizmirsuši veco labo diskpart no WIN vides. Mazliet nesaaprotu kāads ka pirms BOT taisies formatēt to disku?
-
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-