Nu vispār sanāk sekot viņiem, jo daudzviet pārņēmuši varu un taisa sūdus. Es velku paralēles ar boļševikiem un 1917. gadu. Idejas jau ir skaistas, bet vēsture parādījusi, ka nestrādā, jo cilvēka daba ir savādāka...
Tur jau tā lieta. Radiostacijas, kuras atskaņo kantri ir pa pilnam, ar to nav problēmu. Problēma ir atrast tieši televīzijas kanālu ar šo mūziku. Tādas pārsvarā ir tikai Ziemeļamerikā. Nē, nu dažās IPTV var sameklēt, bet tie ir ne pārāk legāli servisi. Un es protams, ar šādām lietām nenodarbojos. Tie vētrainie jaunības gadi palikuši aiz muguras.
Kad piens ir skābs
Kas to glābs
Kad saslimusi govs
https://meduza.io/amp/en/feature/2026/03/19/russian-authorities-are-culling-livestock-over-a-mysterious-disease-farmers-are-protesting-saying-their-animals-don-t-look-sick
Shifteri. Oriģinālie Shimano bija apvienoti ar bremžu hēbeļiem. Mainot bremzes no V uz diskiem, mainījās hēbeļi un automātiski bija jāmaina arī shifterus. Uzliku SRAM Attack, baigi ērti.
Nekā jau tur īpaši dīvaina nav, man ar ir Šimano/SRAM/Rotor/Garbaruk hibrīds 😂
A kas?
Nopērk to jauno visu velo ar lētāku 'aprīkojumu', izmet vai pārdod sludinājumos un pārceļ ko var uz jauno.
Galvenais ka izmērs pareizais.
Mans velo ar bij jauns ar SRAM. SRAM noņēmu, pārliku labāku GRX no vecā un SRAM loriņus iztirgoju.
Eu, bet tomēr var gan būt problēma. Manam velo savulaik bremžu nomaiņa rezultējās arī shifteru nomaiņā. Tagad velo ir shimano/sram/hayes hibrīds.
Tu tagad āksties vai kā? Laikam neesi gājis cauri bērnu velosipēdu ķēdītei (trīsritenis/dipdaps -> 16" rati -> 20" rati -> 24" rati -> ...).