-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 214 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- hackey
- spameris
- kava
- kaads
-
Biedru statistika
28370
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Man uz nekustamo īpašumu prāts nenesās. Pa lielam,notikās meža konvertēšana BMW un IBM datoros😀 Nē, tas nav mans veiksmes stāsts. -
Diezin vai tu toreiz atradies tādā vietā no kurienes daudz ko pamanīt varēja?😀 -
Jā. Tāpēc arī mūs mazliet app… kā mazus ežus, kamēr mēs to lāga nepamanījām. To interviju neskatījos, bet katram zināms, kā ienāca rimiks un staķiks un pārējie “investori”, vai kā vietējie “attīstītāji” par sviestmaizi vai smukām acīm sagrābās dārgākās zemes (Skanste, Andrejsala), utjpr -
Nebija tādas informācijas telpas. Kamēr nodrukā avīzi, kamēr pastnieks atstiepj, un vēl izlasīt.. žopa . -
Vienmēr ar skepsi uztveru tādus atmiņu stāstus: Kas būtu, ja toreiz tantei pieliktu riteņus?😏 Dzīvojam šodien un darām ko varam vēl paspēt. -
Interviju neskatījos. Bet, ja minētie nebūtu sajutuši prihvatizācijas smeķi, mūsu ceļš uz neatkarību būtu sarežģītāks.
-
-
Nu, Lietuvā DAB/DAB+ te diezgan labi darbojās. Lai gan, godīgi sakot, skatoties uz to, kāds tagad ir bardaks FM jomā, lai arī Latvijā ievieš DAB+. (Lai gan LVRTC teica, ka vajadzētu šo sistēmu pārspēt.) -
-
Cilvēks pats salipinājis uztvērēju Apsveicama uzcītība priekš mūsdienām , kad vieglāk paūtīt gatavu moduli. -
Tak būtu ielicis kādu screenšotu, ko tur rāda. Nav nosaucis ne laptopu, ne OS. Tik to ka Lenovo. -
Visu cieņu ienācējiem datoru pasaulē, bet vai nav kāds zinošs čoms, kas var var palīdzēt? Caur interneta forumiem meklēt melnu kaķi tumšā istabā nebūs labākais variants -
ASV pietrūkst sievietes prezidentes - mums - nigers. Viņiem jāmaina konstitūcija, lai citā valstī dzimusi gudra sieviete par tādu kļūtu - mums - welcom kaut kāds babajs. Demokrātijas nianses? -
Nu ne katrs l0hs kļūst par prezi, divreiz! -
Saīsinājums AGI nozīmē Artificial General Intelligence. Bet kur Tu pie Trampa saredzi inteliģenci ? -
-
Man nāca līdz Dell vienkāršam monitoram pa 150 eiro un pat strādā. -
-
Mani avoti pie ķirzakcilvēkiem saka, ka Donalds esot pirmais primitīvais AGI. Palaists dzīvē lai pēc tā darbības sekām varētu nākamos labākus uztaisīt. -
Iz dzīves: tika nopirkti divi nelieli boileri ražošanas sadzīves telpām. Pec gada viens sāk tecēt. Izjaucam. Izrādās anodam nokritis stiprinājums ar korpusu. Nav bijis kārtīga elektriskā kontakta un rezultāts bēdīgs. Secinājums: regulāri ir jāpārbauda vai nav ''nodilis''. Nevajag tik būt brāķim bet ar laiku pildot savu funkciju , izšķist. Nu vajag nomainīt . Kāpēc 'dažreiz šķist ātrāk, citreiz lēnāk-mistika .
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-