-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 129 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Eraserz
- kaads
- Kazarms
- 138
- jema
- mafijs
- red-aw
- spameris
- Jurkins
- duksis
-
Biedru statistika
26797
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nē, daudzviet un dažādos laikos operatoriem - spektrs rakstās un var redzēt.
-
-
aa, no izejas tranjiem veel var paskatiit Semelab MG6330/MG9410, piem. SOA iespaidiiga. 200W nepaartraukti; 800W 100ms., smuks h21 p.s. izskataas gan, ka shos vairs nerazho
-
Tad ugunsdzēsēji to vien darītu, kā uz feikajiem izsaukumiem braukātu, kur kāds veipu nepareizajā vietā pakurījis. Dūmu detektoriem dikti patīk nostrādāt aiz neko darīt. Jo lielāka telpa, jo lielāka iespēja, ka tā notiks.
-
Reizēm jau dūmu sensors nostrādā arī tīri pankūkas piesvilinot, nezvai liela jēga uzreiz ugunsdzēsējus saukt. (it īpaši no mājām strādājot, uzliec kautko cepties un aizmirsti kamēr klabinies ap kodu)
-
ir nostrādājusi dūmu signalizācija, bet uzreiz arī pēc 5-10 sek pati paziņoja, ka ir ok. Apsardze atbrauca, dūmus nekonstatēja, sazvanījās un vienojāmies par tālāko darbību. Par Loks SIA ir zināms un būts tur. Viens ir tas ko borē pārdevējs, otra lieta ko saka lietotājs, montētājs utt
-
Veikalā Loks daļa no sortimenta ir pieslēgti, vari apskatīties cik pumpas var saskatīt.
-
Tad, labi, ka ir apsardze, jo no vienas pašas kameras nekāda jēga, to aiznesīs kopā ar visu pārējo. Tāpēc, ja nav apsardze, tad vajag mākoni. Ja nekļūdos, apsaradze, sauc uzreiz ugunsdzēsējus, ja nostrādā dūmu detektors. Es nezinu kā tas strādā, bet man ir līgumā, ka man arī jāierodas. Kamēr neierodos, apsardze prom nebrauc. Tā ka nezinu kā tur ar 20x dienā tas strādā.
-
Tur viss ir elementāri. Apsardze brauks katru reizi. Kaut 20x dienā. Bet mēnesī ir iekļauts noteikts skaits bezmaksas izbraukumu. Ja tie tiek pārsniegti, katrs maksā. Attiecīgi, tas, ka apsardze nebrauc, ir klienta vēlme. Parasti jau ir aizdomas, kas var trigerēt. Protams. Bet, tā kā šādas iespējas nav, šī ir next best thing un ugunsdzēsējus viņi sauc. Nu tak visu pasaules progresu bīda salīdzināšana.
-
Nu nostrādās tas dūmu detektors, kas tālāk? Foršāk (un, starp citu, pašsaprotamāk) jau būtu, ja par to uzzinātu ugunsdzēsēji, nevis apsargi - būtu lielāka cerība, ka no mājas paliks kas vairāk nekā tikai skurstenis. Kas attiecas uz zādzībām, tad daudzviet (arī tai tavā Pierīgā) zagļiem pietiek norīkot čomus 1-2 vietās, lai šie pazvana, kad brauks apsardze, un tā apsardze varēs vien atbraukt un konstatēt faktu, ka pirms 5-10-15 minūtēm logs izsists vai durvis uzlauztas. Pēc tam jau īpašnieks varēs konstatēt, ka vērtīgās lietas nozagtas. Tak to arī bez apsardzes var konstatēt. Vienu gadu varēju pavērot, kā apsardze strādā. Kaimiņam regulāri signalizācija slēdzās iekšā. Ieslēdzas pirmo reizi - pēc kāda laika atbrauc apsardze, paskatās, aizbrauc. Ieslēdzas otro, trešo, ceturto reizi - nekāda apsardze vairs nebrauc. Un tā gandrīz katru dienu. Nezinu, var jau būt, ka "pašsaprotošajiem džekiem" līgumos atrunāts, ka apsardze brauc kaut 15x dienā. Nu patīk dažiem salīdzināt P ar P.
-
Varbūt konkrētā vietā kau tkas saķērās. Man B20 izslēgts. Nekad naktī nav zudis savienojums. Kas paliek naktī, nezinu, nav pētīts. Tagad skatos B7 kā primārais. kopējais Session uptime - 27d 13:12:55
-
-
Privātmājā Pierīgā? Tā paša manis minētā pultij pieslēgtā dūmu detektora dēļ vien, uzdrīkstos teikt, ka ir. Bet nu, kā izrādās (gan slavenajā incidentā, gan dažos nesaistītots tieši šajā vīkendā) - arī drošības jostu lietošana nu galīgi ne visiem ir pašsaprotama lieta.
-
-
Kāpēc "protams"? Apsardzes esamība nu galīgi nav pašsaprotama lieta. Gan jau ir pieejami risinājumi perimetra signalizācijai/apsardzei.
-
Man divi saucamie 4G+ rooteri,bet ne istabā,tagat saimniecības ēkas bēniņos-LMT un Tele2-abi sadalīti uz vienu UTP kabeli kurš atnāk uz midzeni,atiecīgie RJ45 katram galā savs Wi FI roteris un slēdziess pie kura gribi! Izrādas Tele2 sāk turēt līdzi LMT"vismaz šaijā punktā".
-
Ir, protams, bet nu tas nav gluži viens un tas pats. Apsardzei lielākā jēga ir no tā, ka dūmu detektors viņu centrālei pieslēgts. Tas vien ir abonēšanas maksas vērts. Pārējais... Viņi tak pat nevar mājā iekšā iet. Ja nav acīmredzamu pēdu, policiju nesauks. Da i ja izsauks... Un apsardze naplīdz pret mantu pazušanu no pagalma.
-
-
Es sev laukos nopirku šādu. Maksāja līdz 50 euro precīzi neatceros. Komupa par savu naudu laba. Mīnus ka neredz mašīnās un nav zuma.
-
Mājās neesmu jutis pēc tā vajadzību. Tos video jau tāpat parasti ir vajadzība skatīties nevis reālā laikā, bet pēc tam, kad kaut kas noticis - tad tāds optiskais zooms vairs nu nekādi nevar strādāt. Kad gatavojos pirkt, paskatījos, kādi fiksēto lēcu FOV ir piejami, un ar sketchup saplānoju, kādus man vajag. Ja ir plāns slēgties pie tās kameras un reālā laikā viņu grozīt un zoomot, tad cita runa, bet tas laikam tāds mazliet specifisks gadījums.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-