Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   6 biedri, 0 Anonīmi, 99 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Exiic
    • spameris
    • Raido
    • Edis7
    • Miervaldis Sarkanabols
    • kurtka
  • Biedru statistika

27778
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Andritis13
    Newest Member
    Andritis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Exiic
      Pārdod tehniski tīri labu DELL Latitude 3590 >i5-8250U up to 3.4GHz >8GB DDR4 >256GB M.2 >Baterijas statuss apmierinošs. Kaut ko tur bet nav jauna. BIOS rāda FAIR. >Apgaismotā klaviatūra >Legāls W11 >Lādētājs   No defektiem - ir pa skrambai, ieplīsis palmrest stūrītis pie Win uzlīmes. Defekts ir tīri kosmētisks, datora tehnisko stāvokli neietekmējoss un netraucējošs.   150Eur, runājama   https://failiem.lv/u/x38pnggxmu
    • Arcane
      Bet tad nebūs godīgi jo militāŗpersonas pilda pavēles: tad vajag sodīt tos, kas dod rīkojumus.. Pēc tam mēs brīņamies, ka mēs atpaliekam.. no civilizācijas.. No vienas puses var piekrist: 2:16 , bet no otras puses Bez procesiem nebūs rezultāti. Joke 2:  
    • hehe
      Tur ir arī cauruļvadi un tāpēc 20%, nevis teiksim 40, izeja uz Sarkano jūru ir tikai saūdiem. Tās pussalas otrā pusē arī ir šaurums, ko kontrolē husīti. Saki paldies ka tie šobrīd nepiedalās un viss varētu būt vēl pavisam sliktāk, stipri sliktāk nekā ir. Irāna nekādi nav ieinteresēta ko bloķēt un spridzināt, pati no naftas atkarīga un ir top5, ja ne top3 ar naftas rezervēm.
    • jacobs
      😀 Анекдот для Трампа. Заяц нашел пистолет. Бах! Звери, я нашел пистолет. Бах! Теперь я самый сильный в лесу. Бах! Я заставлю медведя есть говно. Бах! А если он не захочет. Щелк. Ну, тогда я сам съем.
    • Rainis
      Sveiki!   Vai kāds varētu uzņemties uz plates uzlodēt dažas smd komponentes, un kādas aptuvenās cenas.   CD70NAVI_AUX_V3.pdf
    • AndrisBB
      Nu izstāsti ko tu te plāties ar saviem hidžābiem katru reizi ,kad vairs nav ko teikt.   Pārskatījies atkal savus kriev-židus?
    • Jurkins
      Kāds arguments? Tu toč esi ar īpašām vajadzībām un nevari iedomāties, ka kāds šo forumu un visus citus arī uztver lielākoties kā izklaidi? 🤣
    • AndrisBB
      Tas ir tas tavs lielais arguments?
    • Arcane
      Tas tāpēc, ka (skat video).... 😎   VID-20260401-WA0000.mp4
    • Jurkins
      Lai tev būtu par ko cepties!  Tev neviens neliek te nākt un lasīt 😉, vari pilnīgi droši iet hidžābu pielaikot.
    • Jurkins
      Var konkrētāk? Jeb Tu arī esi no tiem apdāvinātajiem... ja ne "kik, kis kauns", tad esi kremlins?🤣   Bet zini, es te parasti par Trampu kaut ko iemetu vairāk lai pakaitinātu empātiskos tolerastus. Es Amerikā nekad nedzīvošu un īstenībā jau pofig, bet nu piedod, ja vari, ka man patīk, ja narkotirgotājus spridzina. Un nenoliegšu, ka man patīk, ka transdženderisms un cita lgbt huiņa ir krietni pieklususi masu dezinformācijas līdzekļos. Bet tas viss pofig. Varbūt beidzam kasīt Hondurasu un atgriežamies pie dzīves Latvijā? Pastāstiet man kā Tramps traucēja 10+ gadus būvēt RailBaltic. Suka, ne?
    • AndrisBB
      Tad ko kunksti par viņiem katru dienu?
    • Zin...
      Var visu palagu noisināt - Tramps nav vēl izraisījis pilsoņu karu Tramps vēl nav safisis jebkādas pēdējās attiecības ar pārējiem pasaulē    Par to dusma
    • TOoMoOT
      Uii.. Tev besī, ka sūdzas par Trampu, kurš mums ir faktiski piedir$is avenes, bet tev pašam tāds naids iekšā vārās par ASV minoritāšu kustībām, kuras redzēji video, kā citiem peidir$h avenes?  Nu labi.. Paldies par sarakstu, bet būšu atklāts un teikšu, ka baigi ož, ka tu balsti visu savu uztveri par ASV politiku uz krievu izplatītām puspatiesībām.   Absolūti neiebilstu. Demokrāti pakāsa demokrātiskās vēlēšanās. Tāpēc man ir lielāks riebums pret MAGA nekā pret Trampu. Viņiem arī tika pielietas pilnas ausis ar medu jeb puspatiesībām, kurām gribās ticēt. Un kāpēc gribās ticēt? Tāpēc, ka demokrāti riebjās. Demokrāti paši izraisīja to riebumu nevis kāds cits. Kā arī protams ārējā ienaidnieka kārtiņa vienmēr nostrādā. ASV gadījumā - nelegālie imigranti.. Tagad liekas, ka tā būtu mazākā problēma uz visu pārējo fona.
    • Jurkins
      Kāpēc tu no visiem gribi baidīties? Man personīgi pofig, kas notiek ar palestīšiem, libāniešiem un irāņiem. 
    • AndrisBB
      Tad no palestīniešiem jābaidās?
    • Jurkins
    • AndrisBB
      Nu ar ko tad tagad ir jākaro un kas jādala? Ko dalīt ar Irānu?
    • Jurkins
      Atver (intereses pēc) kādu vēstures grāmatu. Man jau arī patiktu, ja viss būtu ne šādi, bet diemžēl, tādi mēs esam. Ik pēc n gadiem notiek pasaules pārdalīšana. Patīk tev tas vai nē.
    • AndrisBB
      Un ar ko tagad būtu jākaro? Pats 'inteliģentais' nevar izskaidrot par ko karo ar Irānu.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...