-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 250 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- M@R$$
- 138
- _dunduks_
- AndrisBB
- osis2
-
Biedru statistika
27454
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
MareksLukaševics
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
uzprasīju paziņam tehniķim, viņš man izskaidroja, ka ir atsevišķas situācijas (slikta zona, noslogots tornis), kad dati tiek pārsūtīti caur "konkurentu" kanāliem, līdz ar to parādās kā "īsziņas uz citiem tīkliem" . Par trauksmes cēlāja ziņojumu Tele2 arī esot lietas kursā, visi nodaļu vadītāji izsaukti uz Zviedriju, tur komisija meklēs risinājumu šai Galvenajai Problēmai. -
Jā, visi adresāti ir vienādi. Tas ir viens adresāts (viens numurs) 1780 reizes. Gan pdf, gan csv exportā arī viens un tas pats numurs 1780 reizes. Un tas adresāts ir cits tele2 numurs, kurš arī ir iekļauts tajā pašā rēķinā. Tas ir 1780 sms viena klienta ietvaros. jā, jā, - šis tagad ir populāri un gandrīz visu "noairēšanas" risinājumu pamatā. Atrast kādu mazāko un nenozīmīgāko kļūdu trauksmes cēlēja pieteikumā, lai parādītu viņa nekompetenci un novērstu uzmanību no galvenās problēmas. -
Man tur nekā diži daudz nav, uz ko skatīties… Tajā detalizētajā sarakstā pārbaudīji, vai visi 1445+335=1780 adresāti ir vienādi? Starp citu, 335 no 1780 nav pat 1/5, kur nu vēl 1/4. Ja gribi kasīties, tad vismaz pacenties to darīt ar mazliet labāku precizitāti Mazliet offtopics - Tele2 nesen, šķiet, kaut kāds apdeits bijis. Tagad vairs nevar ielogoties ar paroli. Pēc tam decembrī šie nez kādēļ uz e-pastu neatsūtīja rēķinu. Domāju, varbūt līdz ar kaut kādiem apdeitiem pazaudējuši e-pasta adresi (man tur pie kontaktinformācijas vārda, uzvārda vietā rādās "null null", kontakttālrunis kā "+371", e-pasta adrese un dzīvesvietas adrese tukša), mēģināju pamainīt rēķina saņemšanas veidu - it kā tāda fīča pieejama, bet nestrādā (nomainījās no e-pasta uz "Mans Tele2", bet atpakaļ uz e-pastu nomainīt var tikai Tele2 darbinieki). Nu … nestrādā viņiem tā sistēma, laikam taisījuši tie tādi paši, kas visādas e-veselības un eds'us -
Nez, 580/Vega56 varbūt 50 - 100? Plus kā TB3 doks? Vēl 30 - 50? Kopā 80 - 150 max? -
Vai tas ir kopējais ziņu skaits, kas nosūtīts no visiem taviem mumuriem? -
Nu tagad afi#£tj cenas ir augsa tam eGPU. Es savu Blackmagic pirku pa GBP135. -
-
UPD. Pēc vairākiem deju ar tamburīnu riņķiem, izdevās izlogoties no bērna konta un ielogoties ar savējo. Uff. Besī meta. -
būšu nepareizi sapratis "pieskaitīts kaut kas lieks" . Jā , ja man par to nav jāmaksā tad drīkst rēķinā rakstīt ko vien vēlas.. neesmu no tiem kuri , kā saka franči "nodarbojas ar mušas #iššanu irsā" . -
Tu jau tāpat kā tele2 klienu centrs - ja jāmaksā nav nekas, tad rēķinā var rakstīt, ko vien vēlas. -
-
-
Ne saņēmēja numurs, ne telemetrijas numurs ārzemēs tajā laikā nav bijis. Bet arī tad iepriekš ir bijis, ka ārzemju operatorus atzīmē, kā zvani/sms viesabonēšanā. Diemžēl nav ne jausmas, kas ir RCS. -
Varbut ka sutot Iszinas sakuma uzrada ka RCS, bet gala kada iemesla pec aizgajis ka SMS. Tas ir ja lieto ierici kura ir RCS atbalsts. Es nerunaju par telemetrijas sms. -
Interesanti. Tīri hipotētiski, ja tele2 adresātam sūta sms, kad viņš ir ārzemēs, varbūt tad varētu pieskaitīt to, kā citu tīklu? Tavā gadījumā adresāts visu laiku bija pie LV torņiem? -
-
_dunduks_ · Ierakstīts
Tā kā tele2 neklapē ar ausi, un klientu centrā negribēja saprast manu problēmu, tad tele2 klientiem ieteiktu pārbaudīt savus šī mēneša rēķinu, jo varbūt pieskaitīts kaut kas lieks. Man ir viena sim karte/numurs, kura ir ievietota telemetrijas iekārtā un sūta sms tikai uz vienu citu tele2 numuru (kurš ir ieķlauts tajā pašā rēķinā un ko var redzēt rēķina detalizācijā, arī katrs nosūtītā sms adresātu), bet rēķina apkopojumā ir atzīmēts, ka 1/4 sms esmu sūtījis uz citiem tīkliem. Sviests par to, ka viņiem visiem uz to ir pokuj. -
Nevar, pat pēc viņu likumiem stipri par jaunu. Pie tam - tur ne tikai don-dona klans ir spēcīgs, var sākties "grūstīšanas" par galveno amatu un kas zin, ko pu vēl sadomās. -
No 15.janvāra Vācijas tirgū oficiāli ienāks jaunie Polijas mūzikas telekanāli "Musicbox Hits", "Musicbox Dance" un "Musicbox Classic". -
Nīderlandē pēc MTV aiziešanas, tā vietu ieņēmušas pašmāju mūzikas programmas "192TV" (pamatkanāls, jau darbojās valstī)+izveidoti vēl "192TV 60s", "192TV 70s", un "192TV 80s".
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-