Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   24 biedri, 0 Anonīmi, 88 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigars
    • spameris
    • AndrisBB
    • osscar
    • kaut_kaads
    • Arnis2002
    • uldise
    • Lin
    • kicker
    • JFH
    • Raimonds1
    • Revol
    • raiviic
    • Daiļais
    • Jurkins
    • hehe
    • Kaspars12
    • maize
    • e = d
    • Msnikss
    • Mielestapa
    • lexxx
    • ggg97
    • strawberry8
  • Biedru statistika

27271
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• kicker
      Regulēt kautko tur vajadzēs vai pēc izjūtām, gribētos samainīt pašam
    • osscar
      es ja godīgi šādu defektu ķēdei redzu 1x ... lasīts ir, bet redzu pirmo reizi... 
    • AndrisBB
      Kas to zin kas ar to metālu notiek ja atstāj ilgu laiku 'cross chain' pozīcijā, zem neliela stresa.
    • osscar
      10 speed ķēde tev vajadzīga, tik rēķini ka šeit tev par viņu noplēsīs 25-30 eur  tā pat hg54 vai kmc x10...tik lv uzvietas maz kur vispār būs, gandrā šķiet ir x10 man liekas ka normālām ķēdēm visām ātrais savienojums ir komplektā
    • AndrisBB
      Jebkura 10 ātrumu ķēde derēs. Nekādi ātrie savienojumi tev jāmaina nebūs, uzliksi jaunu ķēdi un kad mainīsi uz nākamo, tad arī ar visu ātro savienojumu.   Neko īpaši sliktu arī par no-name ķēdēm nevaru teikt, dabojas, ja vien nav galīgi lētākais variants nopirkts.     
    • kicker
      Tā jau gan Varbūt tik cik lai veikalā izpīpē cēloni, vai tiešām kautkas nav pareizi saregulēts vai kaut kādus fake viņiem sūta, tīri priekš info un lai ar nākamo nav šis pats To ātro savienojumu es samainīšu pats ķēdei  - velo bodē sādi arī prasīt? Kādu man tad likt viņu, kura būs laba, jāskatās tīri uz parametriem 2x10 vai kas cits svarīgi?
    • osscar
      nu nez tur tak skaidri redzams, ka kaut kāds metāla "sagurums" vai nepareiza apstrāde, ja nobraukms minimāls un nav izstiepuma/nodiluma...čaina metāls drīzāk stiepjas nevis šādi plaisā
    • AndrisBB
      Ko tur pētīt? Uzliek jaunu ķēdi un miers, brauc tālāk. Garantija tak pa lielam tāpat uz ķēdi pielielam neattiecas.   Kā lai veikals zin kas ar to ķēdi darīts, cik un kā braukts un vai maz tā ķēde no tā paša velo.
    • osscar
      nu normālai bodei būtu jāsamaina tā ķēde....bet zinot kā mums te iet parasti ar garantijām 
    • kicker
      Nu es teiktu 200km, braucis esmu ļooti maz Esmu astravelo bijis pie viņiem regulēt 2x, jo nepatika, ka uz mazajiem zobiem bija nedaudz dzirdams, ka ķēde iet gar zobratu, minimāli, bet baigi kaitināja Slodzē neesmu pārslēdzies un šajā gadījumā - uzkāpu uz velo un izdevās pusminiens lai uzsāktu kustību Es arī to pamanīju, jāpapēta sīkāk kad būšu uz vietas Interesanta lieta, draugs pērkot turpat, viņam gan teica, vai grāmatā bija ierakstīts, nezinu, man par to nebija neviena vārda, ka būtu nepieciešams...
    • osscar
      ja nav vests uz tām obligātajām garantijas laika apkopēm - tad jau laikam atteiks ? imho
    • kicker
      Garantija varētu būt nedēļu beigusies, vai arī gads tikai pagājis, neatceros, bet pirkts šķiet jūnija izskaņā tieši...
    • lexxx
      Visi SE vēl saņem pēdējos ios atjauninājumus, kas tagad ir 18.5. Pēc pieredzes, lielākā daļa lietotāji spļaudās par vāju bateriju. Ja turēsi vēl vāciņā un sēdēsi tīmu zvanos vai ko resursīgu lietosi, tad liela iespēja, ka pārkarsīs un rubīsies laukā. Priekš lielākiem pirkstiem ekrāna izmērs un klavierīte būs neērta.   Neiesaku šos modeļus. Pa lielam, korpuss tādspats, kā 7ajam, 8ajam.
    • AndrisBB
      Vai arī 'cross chaining' uz maksimumu.
    • ju
      Jā, tā izskatās. Tad jau tiešām var iet, runāt par garantijas gadījumu. Tiešām kāda slikta kopija? Ja nu vienīgais vēl 
    • osscar
      tur jau bildē izskatās ka vēl ir plaisas ? 
    • kaads
      izspied pinus ārā un uzliec ātro savienojumu ķēdei
    • Legacy Sat
      Pasaulē sāk stingri ieteikt visām mājsaimniecībām turēt pie rokas ar bateriju darbināmu radio blackout gadījumiem. Cilvēkiem vajadzētu pierakstīt to radio staciju frekvenču sarakstu, kuras viņi klausās, gadījumam, ja televīzija un internets pārstāj darboties.   Vai esi jau sarūpējis?! Radio joprojām ir un būs galvenais izdzīvošanas palīgrīks karā un ārkārtas situācijās
    • osscar
      man patīk sram ķēdes, mazāka iespēja ka fake. aļika shimano ķēde (padsmit eur , cena adekvāta gandrīz kā ārzemju i veikalos - nebija zema cena, kas liecinātu ka fake) - apm 1000 km - izstiepums virs viena % - tik sūdīgi nav bijis ar nevienu ķēdi, pat ne ar kmc. ar visām 3000km stabili nobraucu. laikam shimano ķēdes nekad vairs, ja nu vienīgi no vācijas veičiem.  vakar pamēriju un nošokējos, cerams zobrati nebūs jau sajāti. jaunnedēļ jābūt jaunai sram. 
    • Kazarms
      Jaunam velo jau tā kā būtu jābūt garantijai un ja ķēde ir acīmredzams brāķis, būtu pilnīgi normāli, ka to nomaina. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...