-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 107 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27729
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
MMD1
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kungi, WTF Donny uzprēgāja pret savu tuvāko kaimiņvalsti ar muitas tarifiem pret CA? Ar ko tas beidzās mērkaķītim ar granātiņu rociņā? Ne ar ko. Vienīgi ar sabojātām attiecībām ar savu kaimiņvalsti. Karā pret dvieļgalvām Donny pajās visu. Taj sk. savu US prezidenta krēslu, jo viņš ir debils un ar impulsīviem motīviem neviens "lĪderis" neko nav sasniedzis.
-
Varu panemt kadu paris kg vadus visa veida bez nikela vai alvas galvaniska parklajuma
-
-
-
Kas nu kuram ir normālā pasaule? Normālā iekļaujoši empātiskā idiota pasaule nav ilgtspējīga. Daba defaultā nav ne iekļaujoša ne empātiska. Jā, apmēram viena cilvēka mūžam varbūt pietiek. Tak, pļa, slimu cilvēku, nomierinies! -
Nu ja jau lielākais sasniegums ir karogi TVnetā, tad jau nebūs no kā atvilkt to elpu 😂 -
Domāju, ka visa normālā pasaule atvilks elpu. Un smels sadarīto vairākus gadus -
-
Kaut kā čābigi sanāk šim ar to vēstures likvidāciju 😕 Laika ar maz palicis, līdz novembrim. -
-
Kautkāda aizdoma ka Gaza, Hamasa uz Hezbollas pārdzīvos vēl visus te esošos un vēl vairāk, nemaz nerunājot par Trampu 😂 -
Bet, ja nopietni, tad ceru, ka ar šo Trampa prezidentūras laiku izbeigsies Gazas, Hamasa un Hezbollas vēsture šajā realitātē. Cerēt, ka viņš nolikvidēs ANO es neuzdrīkstos. 🤣 Un nežēlīgais spēriens pa dibenu Eiropai arī ir tā vērts. -
Aha! Tu vari kaut apfēcoties, bet man patīk. 😉 p.s. bet nē, nē, es paņirgājos par to kā sasniegumu. Tas nav Trampa sasniegums. Tas ir tvneta darboņu kā pilnīgu niecību raksturojums. Un man patīk, ka viņi ir tādas niecības. -
-
Andri, Tu esi uzvarētājs! Nu jāatzīstas, ka es paredzēju, ka tas būsi tu! 🤣🤣🤣 -
-
TVNets noņēma "LGBT vēsturi Latvijā" tūlīt pēc Trampa ievēlēšanas. Pat inaugurāciju nesagaidīja. -
Kuras ir tās labās lietas? Un tad atnāk tramps un parāda ko īsti nozīmē vārds "sūdi" un tauta saprot, ka tomēr tramps viņus appisa un labāk, lai nāk tomer pie varas "viedie un pareizie" -
Tu kaut ko neizstāsti līdz galam. jau gandrīz 40 gadus iekšējā instalācijā neizmanto alumīnija kabeļus. Starp dažādām fāzēm var nestrādāt, vai slikti strādāt.
-
Man šķiet, ka velosipēdiem vajadzētu ieviest drošības jostas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-