-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 497 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
- Alex30
- 138
- jacobs
- INTRASERVERNET
- AndrisBB
- hackey
-
Biedru statistika
27534
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Ap 20, arī ap 30 gadus vecus es neesmu saticis tādus kas nesaprot; tādus kas runā ar grūtībām - jā, varbūt kādreiz. Varbūt kādā skolā ir ilgi likts liels mīkstais uz prasībām mācību saturam latviešu valodā. IKVD, kur jūs bijāt? Kādas olas jums traucēja to novērst? NA/TBLNNK un jūsu vēlētāji, kur jūs bijāt trīsdesmit gadus ar izstiepto skolu reformu un apkalpošanu krieviski valsts un pašvaldību iestādēs? Mīnusiņš par "rašisteļiem". Ja tā vietā būtu "šovinisti", "imperiālisti", utml., ok, objektīvs raksturojums, bet saucot viņus par rašisteļiem vai orkiem tu sevi noliec tajā pašā līmenī kur tie kas saka "gansi", "labusi", "ukrnacisti" utt. -
Tā. Es. Neteicu. Es teicu: Tie, kas to LR4 klausījās. Atgādināt reitingus? Tā, kādā vecāki ar bērnu runā ģimenē. Skat, Anglijā netrūkst tur dzimušu etnisku latviešu, Anglijas pilsoņu, kuri latviski nerunā. Tā tev šķiet labi un pareizi, un identiski Latvijas krieviem arī piedzimstot vajadzētu teikt mamma tēte latviski un krieviski neiemācīties, vai eto drugoje? Savas valodas saglabāšana ģimenē nenozīmē nelojalitāti mītnes valstij un tās valodas nemācīšanos, lai kā visādiem šitādiem kā jums gribētos apgalvot pretējo. -
@138 kāda var "dzimtā" valoda var būt Latvijas pilsoņiem ? Ir satikti rašisteļi ap 20 gadu veci, kuri ir Latvijas pilsoņi, mācījušies "latviešu" valodā, bet p*dari neko nesaprot! Nē nu tā ka tiešām nesaprot, nevis izliekas par debīliem. Sūda rašistu bābas savu sīko perdeli tā sagatavojušas dzīvei ar savu imperialistisko domāšu, ka vemt gribās. Tepat vecie perdeļi smako no prieka, ka kārtējais rašistu sat kanāls būs uztverams, jo neko citu nespēj sagremot. -
138 vai šuvajeva bildi jau nobučoji? tu tišām esi TIK atsaldēts ka domā ka kāds krievs kurš pēc 30 gadiem nesaprot neko latviski klausīsies šodien radio LR4 nevis maskavas vai minskas radio?
-
Nu tā jau arī ir ka pielodēts 128GB eMMC 5.1 on systemboard ja nav šis 128GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0 NVMe -
Es noteikti neiegulditu, sada datora. Vins ir vecaks neka tevis pirktais gads, ja nekludos tad 2021 gada un nikulis. Seit specifikacija: https://psref.lenovo.com/WDProduct/IdeaPad/IdeaPad_1_15IJL7?tab=spec -
Operētājsistēmas nosaukums Microsoft Windows 11 Home Versija 10.0.26200 Būvējums 26200 Cits operētājsistēmas apraksts Nav pieejams Operētājsistēmas ražotājs Microsoft Corporation Sistēmas nosaukums LAPTOP-F1SF1LSN Sistēmas ražotājs LENOVO Sistēmas modelis 82LX Sistēmas tips x64-based PC Sistēmas SKU LENOVO_MT_82LX_BU_idea_FM_IdeaPad 1 15IJL7 Procesors Intel(R) Pentium(R) Silver N6000 @ 1.10GHz, 1114 Mhz, 4 Core(s), 4 loģiskais procesors(i) BIOS versija/datums LENOVO HTCN47WW, 04.07.2025 SMBIOS versija 3.3 Iegultā kontrollera versija 1.40 BIOS režīms UEFI Pamatplate ražotājs LENOVO Pamatplate produkts LNVNB161216 Pamatplate versija SDK0T76477 WIN Platformas loma Mobilā ierīce Drošās sāknēšanas stāvoklis Ieslēgta PCR7 konfigurācija Lai skatītu, nepieciešams palielinājums Windows direktorijs C:\WINDOWS Sistēmas direktorijs C:\WINDOWS\system32 Sāknēšanas ierīce \Device\HarddiskVolume1 Lokalizācija Amerikas Savienotās Valstis Aparatūras abstrakcijas slānis Versija = "10.0.26100.1" Lietotājvārds LAPTOP-F1SF1LSN\maris Laika josla FLE standarta laiks Instalēta fiziskā atmiņa (RAM) 4,00 GB Kopējā fiziskā atmiņa 3,81 GB Pieejamā fiziskā atmiņa 413 MB Kopējā virtuālā atmiņa 13,3 GB Pieejamā virtuālā atmiņa 4,21 GB Lapošanas faila lielums 9,50 GB Lapošanas fails C:\pagefile.sys Kodola DMA aizsardzība Ieslēgta Virtualizācijas balstīta drošība Darbojas Virtualizācijas balstītai drošībai obligātie drošības rekvizīti Virtualizācijas balstītai drošībai pieejamie drošības rekvizīti Pamata virtualizācijas atbalsts, Drošā sāknēšana, DMA aizsardzība, UEFI kods tikai lasāms, SMM Security Mitigations 1.0, Režīmatkarīga izpildes vadība, APIC virtualizācija Konfigurētie virtualizācijas balstītie drošības pakalpojumi Pārrauga ieviesta koda integritāte Palaistie virtualizācijas balstītas drošības pakalpojumi Pārrauga ieviesta koda integritāte Programmu kontrole uzņēmumu politikai Piemērots Programmu kontrole biznesa informācijas lietotāja režīma politikai Izslēgta Automātiskais ierīču šifrēšanas atbalsts Lai skatītu, nepieciešams palielinājums Ir noteikts pārraugs. Pārraugam Hyper-V nepieciešamie līdzekļi netiks rādīti. PALDIES šovakar un arlabunakti!!!!
-
-
Windows 11: Start > Setting > System > About Pietiks ja ieliksi no turienes info. vai ari start pogai blakus mekletaja ieraksti msinfo -
Veikalā? Kam tev 1TB, ja līdz šim izdzīvoji ar 120GB? Pērc 256 vai 512. Ņem laptopu līdz un ej uz veikalu, tur tev pateiks kādu vajag. Nezinot kas tev par laptopu, kā lai kāds te zin kas tev tur der? https://m79.lv/datorukomponentes/ssddiski/f:5637148297-5637154156:5637148297-5637179420:5637148297-5637154120 -
Stulbs vai izliecies? Izlasi vēlreiz ko es augstāk rakstīju. Tu tiešām domā, ka visi cilvēki, kuri labprātāk klausītos medijus savā dzimtajā krievu valodā (jā jā, tūlīt būs - civilokupanti, visu mūžu varēja latviešu valodu mācīties, utt., zinu šitos argumentus; bet dzimtā valoda vienmēr ir dzimtā) tagad, kad šāda sabiedriskā medija nav, nu tik klausīsies latviski, un nu pilnīgi nemaz neklausīsies brīvi uztveramo agresorvalsts psyop? Tiešām jūs, nacapu vēlētāji, esat TIK atsaldēti? Es gribētu ticēt, ka nē, bet jūs darāt visu, lai es nespētu tā ticēt. -
Uzinstalē TeamViewer , mēs paši apskatīsimies un tad Tev pateiksim, vai ne biedri ? -
ko tieši te iepostot? es tur NEKO nesaprotu! p.s. cik maxā 1 tb SSD? kur to pirkt? kā var sakontaktēties ar betonu?
-
Jū, jāturpina, tāpat kā divvalodību visur, protams skolas, valsts valsts pārvaldē, utt. vairākas valodas, kamēr, tā nav latviešu, bagātina cilvēku! -
https://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/hwmonitor_1.61.exe https://www.hwinfo.com/download/ -
Sāc ar to, ka paskaties vai kaut kur apakšā nav uzlīme ar visādiem datiem (to vari kaut vai nobildēt un te iepostot), vai arī tam Lenovo kaut kur (uz displeja malas) nav kādi burti/cipari. Vari arī palaist Run (windows un R taustiņi) un tur palaist msinfo32 - kaut ko jau tur var uzzināt. Protams arī CPUID, bet tas nez vai tev nebūs par sarežģītu. -
Bet nu nav jau nekā maģiska tieši tajos 10%. Teiktu tur neturi mazāk par 1GB brīvu, tad tur būtu kāds tehnisks pamatojums. Ātrums tev tur varbūt krītas tapēc ka ja maz vietas, tad SSD nākas tos datus idzēst, lai atrastu vietu jauniem. Ja vietas pietiek, viņš vienkārši neaiziek to vietu, tik atžimē kā neizmantotu, pat ja tu itkā izdzēs. Tāpat arī OS, ja tu dzēs tos pagaidu failus, tad OS viņus nemaz neidzēš, tik atzīmē kā izdzēstus un ka vieta pieejama. Bet ja vietas nav, tad reāli nākas izdzēst, kas aizņem laiku. SSD ātrums jau no tā nemainās. Jeb ja tev tur jāpārkopē piecas kaķu bildes, tad no tā vai tur 20% vai 1% brīvs, ātrumu nekādi neietekmēs. HDD vispār te nav jēgas pieminēt, tas ir pavisam cits dzīvnieks. -
Tas jau ir sen zināms fakts, nu varbūt uz NVME mazāk jūtams, bet citādi: (Ja kas, esmu to novērojis gan ar saviem gan klientu datoriem, tā kā dzīvē pārbaudīts). (Page file / swap) datu rakstīšana un pārrakstīšana kļūst lēnāka, īpaši HDD gadījumā. Fragmentācija. Tas gan vairāk vecajiem HDD. SSD fragmentācija mazāk ietekmē, bet samazinās rakstīšanas ātrums. Daudzas programmas darba laikā veido pagaidu failus. Man foto/video darbiem priekš tam atseviķs, ātrs NVME, bet agrāk tika piedzīvots, ka smagāka foto apstrādes vai video montāžas gadījumā programma nobrēcas, ka maz vietas - paskatos, disks pilns. Pārstartē programmu - brīvā vieta atjaunojas. Protams darbojoties daudz vairāk tiek izmantota brīvā vieta, kas SSD diskam nu nekādi par labu nenāk u.t.t. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-