Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 102 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• versatile
    • rasetajs
    • evertons
    • spameris
    • kaads
    • Phoner
    • raiviic
    • Dexs
    • JFH
    • coaster1984
    • kaut_kaads
    • Eraserz
    • Lietotajs93
    • Zin...
    • uldise
    • ggg97
    • Daiļais
    • mafijs
    • Racer
  • Biedru statistika

27730
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Andris Taurins
      Tieši tā, es luuku mājai 200 m ieliku 4x35 ALU, tas bija pirms 16 g., pirku ss.lv par ~0.5 Ls/m. Nav ko sliekas sildīt.
    • Racer
      Liekat mierā - ar šo brauc ļoti godprātīgs cilvēks, es tikai apkopes veicu.  
    • versatile
    • 138
      Koaksiālie kabeļtelevīzijas vadi vai tad arī? Tur tomēr stipri maz vara un daudz plastmasas, salīdzinot ar elektroinstalācijas vai tīkla vadiem.
    • kaads
      visur nē, bet ir  kas tā dara, sevišķi ja būvnieki ceļ mājas uz pārdošanu, a ne privātais pats būvējas.
    • 138
      Piekrītu. Bet 100kg 20km/h kustīgs objekts ir ar 250x mazāku kinētisko enerģiju kā 1000kg 100km/h objekts. Būtu tikai godīgi, ja sods par braukšanu pālī būtu 250x mazāks.
    • 138
    • 138
    • base7
      Esmu no tā Racer linka ņēmis. Viņi nesūta oriģinālo, bet citu, jau saprogrammētu.  Ja grib atrāk, var uzjautāt šiem https://remotes.lv/lv/main
    • Racer
      Tipiski ir divas opcijas - viena ar apmācāmo pulti, bet tas Tev laikam nederēs, jo vajag strādājošu pulti kaut aizņemties no kāda un otra - pultis, kurām jau ir ražotāju saraksts ar atbalstītām iekārtām, vienkārši kods jāieraksta. Meklē otro. Vispār Google kaut ko šādu parādīja, uzmet aci: https://www.remote-control-world.eu/andersson-m-663
    • kaut_kaads
      Nu tieši par atļaušanos šeit arī ir runa Es šobrīd ielieku 4x16 ALU par 2e/m, nekā ekvivalentu ~ 4x10 CU pa 6e/m.  Protams daudz kas atkarīgs no attāluma. Ja piemēram 5m pievads, tad diezvai es iešu mocīties ar to resno alumīnija desu...
    • Daiļais
      Paturpināšu tēmu ar savu problēmu. Man ir kaut kāds ANDERSSON 5.1 resīvers, bet nav pults, tāpēc, lai palaistu skaņu no televizora ir jāpieliek fizisks spēks, kurš vakarā bieži pietrūkst. Vai ir iespējams pievienot tās universālās pultis šādam aparātam? Ja var, kādu izvēlēties un kā notiek pults sadraudzēšana ar iekārtu?
    • AndrisBB
      Plus ja jau liek to kabeli, tad liek uzreiz optisko.
    • binary
      Atļaušos nepiekrist.
    • AndrisBB
      Galvenais ka karodzīņus noņēma, ko tad vēl amēbām vajag? Tad par jebkādu mērkaķi balsos. Vecais labais populisms, kā pēc grāmatas.
    • jacobs
      Таs ka demokrāti ar visu savu politiku un tāpat ar dažādiem nespējniekiem, kā varas kandidātiem, paši nobruģēja ceļu republikāņiem, ir skaidrs. Taču tie, kuri virzīja par prezidentu, šādu eksemplāru ar jau sen iztecējušu garantijas laiku, ar kuru galu domāja? Uz odiozo, dažādiem kompleksiem ķerto Vensu vēlāk cerēja? Viens jau viņam līdzīgs subjekts austrumos, arī ar grūtu bērnību, tagad gatavs visu apkārt iznīcināt, atriebjoties. 
    • Tuubijs
      Vispār Jurkins jau pareizi saka, līdz ar Trampa nākšanu pie šprices visa lgbt hujņa, melno sniegpārsliņu kultivēšana, etc izbeidzās kā ar roku noņemts, ok, lv gadijumā dolbajobi ar Stambulu iznesās un somiņu slampa uznāca savā piecminūšu slavas zenītā. Bet tas arī ir viss, ko par labu var uzskatīt Trampa uznākšanu (Stambula un somiņa neskaitās!). Tālāk no Trampa puses ir sekojuši visādi fiasko, 7 dienu,  14 dienu termiņi, sapistas attiecības ar visiem, mistisko karu izbeigšana un tagad kā ķirsīts uz kūciņas - Irāna ar visām izrietošajām degvielas cenām. Pat putleru nemaz nerunājot. Pat tagad skrien gan Orbānu slavināt, brauks uz Pekinu un Kims brauks pie Trampa ciemos, te es jūs visus arī apsveicu.
    • kaut_kaads
      Ievadiem vēl visur principā liek alumīniju. Pašam stāv 4x16 alumīnijs no skaitītāja līdz ēkai. Vilkts relatīvi nesen, ~ 6 gadi.   Ja ir iespēja, es arī liktu atsevišķu tīkla vadu, ja nē var meģināt šitos adapterus, bet cik ir dzirdēts jo lielāks attālums, jo mazāka iespēja, ka kaut kas tur vispār darbosies..
    • ju
      4x10 jau neliek iekšējā instalācijā. Nē nu var būt ikešējā arī, kaut kur starp lielajām sadalēm. Pieļauju, ka doma ir dabūt uz kādu otru ēku elektrību un internetu.  Jā, arī pa alumīniju strādās. Jābūt uz tās pašas fāzes gala ierīcēm. Tālu arī tas pasākums neies. Ja jau rok elektrību, tad kāpēc blakus neierakt arī datukabeli? Tur tad arī būs labi līdz kādiem 100m.
    • Edis7
      Kungi, WTF Donny uzprēgāja pret savu tuvāko kaimiņvalsti ar muitas tarifiem pret CA? Ar ko tas beidzās mērkaķītim ar granātiņu rociņā? Ne ar ko. Vienīgi ar sabojātām attiecībām ar savu kaimiņvalsti. Karā pret dvieļgalvām Donny pajās visu. Taj sk. savu US prezidenta krēslu, jo viņš ir debils un ar impulsīviem motīviem neviens "lĪderis" neko nav sasniedzis.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...