Laba ideja par to mazgāšanos reizi nedēļā! Kolēģiem - Rīgas pašvaldības darbiniekiem šorīt ierosināju kolektīvi doties uz Daugavu mazgāties. Katrs paņem spainīti un dodas urbt āliņģi Daugavā. Pēc tam viss kolektīvs draudzīgi aplaista viens otru ar ūdentiņu. Rezultātā netiek tērēts ūdensvada ūdens, savukārt Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi tiks līdz pavasarim priecēti ar brīnišķu ledus skulptūru performanci uz Daugavas.
Kamēr vien vēl var sabalansēt vienu ar otru, dzīvot un vēl ko arī radīt izdodas tīri neko.🙂
Arī multitaskings vēl strādā. Pārlieku paļaujoties, gan nereti greizi noiet. Bet tad to es uz gadiem norakstu.😉
Man tāda ir precīzi katra diena tos plastmasas gabalus (Poliesters) jau baisi siltāk nepamazgāsi.
Baigi tās atrakcijas neatbalstīju (vēl pirms Trampa nākšanas), likās tāda bezjēdzīga ņemšanās...
✅ Zemes stunda
✅ Diena bez auto
✅ Silto džemperu diena
Vajadzētu vēl pasludināt Remdenās dušas dienu, Mazgā veļu uz 30 grādiem dienu, Dienu bez vienreizējām kafijas krūzītēm, Mazgājamo autiņbiksīšu dienu, un tad gan mēs apturēsim klimata pārmaiņas un izglābsim ozona slāni, pandas un Sumatras tīģerus! 🫠
Pie Jurkina arī aktīvi iznīcina Latvijas enerģētisko neatkarību 🙀
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/03.02.2026-green-genius-ieguldijis-96-miljonus-eiro-saules-parka-jekabpils-novada.a632924/
Nav. Varbūt olimpiādes laikā kas būs, bet pagaidām tikai :
un Go3 nav arī tas "atlasītais", var jau būt kādreiz būs, tas jāprasa viņiem. Pagaidām ir pieejamas tikai filmas un seriāli.
Zinu, ka ir IPTV servisi. Bet ja reiz esmu Go3 abonents, tad ir loģiski, ja tieši caur viņiem pieslēdzu HBO Max un Eurosport sporta pielikumu (strīmus). Lūk, tikai pirms atkal iesaistīties kārtējā abonēšanā, gribēju zināt vai tie solītie strīmi tur vispār ir. Līdz šim neviens HBO Max klients nav atsaucies, lai 100% apstiprinātu, ka viss ir kārtībā. Bet interesē tieši tas variants, kad pieslēdzos caur Go3, nevis https://www.hbomax.com/lv/lv Lai viss ir zem viena pakalpojuma sniedzēja.