-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 160 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- RudeWolf
- kaads
- Dils
- spameris
- Zin...
- maize
-
Biedru statistika
27881
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
guntars16
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Priekšā vēl četras dienas... Bet vismaz raksti sakarïgāk par TEC un dzīvās naudas puiku. Paldies -
Nesanāktu.🤣 A ko darīt pēc tam, kad visi kreisie un progresīvie nogalināti? Ko es viens pasaulē darītu?😪 -
No tevis sanāktu labs diktators -
To, ka kreisos un progresīvos vajag nogalināt, kamēr viņi ir maziņi, es zināju pirms Trampa. -
Nezinu ko vērā ņemamu kopumā ir izdarījis, ko pēc pusgada nevarētu anulēt Nu tā tiešām, vērā ņemamu, kas palīdz ASV un pasaulei AA nē, zinu gan, saprast, ka vajag zaļo (neatkarīgi no orangutāna vai krievs) enerģiju un daļai pasaulei saprast, ka galēji labējie ir jukuši. Tur gan paldies -
Paklau, grūtgalvīt. Kuru pis tās aptaujas. ASV notiek daudzas pareizas lietas pašlaik. Un tiem, kas tās lietas dara, ir piepist uz Trampu. Vienkārši situācija viņiem ļauj tās lietas darīt. Un viņi dara. Kas to zin, kas būs pēc pusgada, gada... Bet tās lietas būs sakārtotas. Un deģenerātiem ar katru brīdi, ko Tramps ir pie varas, būs grūtāk kaut ko pagriezt atpakaļ uz to iekļaujošo huiņu. Ne jau Trampa dēļ, bet to dēļ, kuri likvidē to demokrātu miskasti. Bet Tu esi tik tups, ka aizvien nespēj to sagrauzt. Man, protams, ir pilnīgs oposums , ka Tu aizvien domā, ka es baigi fanoju par Trampu 😉, nu pilnīgs! Ar to Tu vienkārši paraksti savu diagnozi. Bet piemetīšu Tev pagalītes - es aizvien uzskatu, ka ASV pilsoņi izdarīja pareizi savā izvēlē starp Trampu un pērtiķieni. -
Ar to tavu Beļģijas super ziņu tas neved uz to pusi Viņa sektantus nē. Pārējos ..... Nu atliek apskatīt aptaujas. -
Jā. Tā ir. Un pašreiz ir cerība, ka Eiropa nokratīs progresīvo, zaļo, kreiso un citu idiotu zarazu un lietas sāks iet uz labo pusi. Citādi nevis Ķīna apsteigs EIropas līmeni, bet Eiropa nogrims dziļi zem Ķīnas līmeņa. Kuru tas pis, izņemot @Zin... un tamlīdzīgos? -
Mhm, lai parēc,patēriņa ziņā uz iedzīvotāju pagājušā desmitgadē beidzot apsteidza LV, drīz būs pietuvojušies EU vidējam līmenim, kamēr līdz Somijas, ASV, nerunājot par Islandi viņiem vēl pāris gadsmiti. -
Viņš tak vairs neatšķir Ukrainu no Irānas, pirms tam par Baidenu visi ņirdza... -
Super! Tagad Tev būs par ko naktī murgot. Tikmēr ASV Augstākā tiesa novērsa pagājušā gadsimta 60-jos gados demokrātu ielobētu kuiņu. Lietas iet pareizajā virzienā. Gan ASV, gan Eiropā. Gan jau arī pie mums tas trends atnāks. Bet tikmēr atsevišķi dulburīši cepās par Trampa idiotiskajiem izgājieniem.😉 -
-
Aizmirsi vēl kaut ko par Trampu paņuņņāt 🤣. Ūdeņradis tiks izmantots šaurām vajadzībām kaut kādām īpašām rūpnieciskām vajadzībām. Lai CO2 izmantotu otro reizi, pie tā vispirms ir jātiek klāt, kas arī prasa enerģiju. (tūlīt kāds superintelekts izlēks ar pērli, ka atmosfērā tak šamā ir daudz🤣) Laikam Ķīnā progresīvos aptina ap tanku kāpurķēdēm Tjaņjameņas laukumā. Eiropā arī derētu veikt to pašu sāpīgo procedūru. -
Par atomu modulariem neviens neko neslēpj, arī Microsoft un Amazon intensīvi strādā pie šiem, bet iespējams kirilicā par to nerunā, jo tas ir pret kirilica valsts spējām tikt līdzi. Par TEC, jā notiek attīstība, bet par strādāšanu ar ūdeņradi, co2 otrreizējo izmantošanu un tādām pašām progresīvo muļķībām, nevis - burn baby, burn Tā kā tikpat aizdirsta tā infotelpa būtu ar tikpat progresīvām ziņām. -
Mūsu progresīvā informācijas telpa ir aiztirsta ar gavilēm par Ķīnas sasniegumiem atjaunojamās enerģijas jomā. Bet noklusēts tiek par to, ka tikpat intensīvi notiek fosilo TECu attīstība. Atomu pat nepieminēsim. Jā, droši vien kādreiz (ja nekas nenotiks) aizvien attīstoties tehnoloģijām viņi aizies uz pilnīgi zaļo, bet pagaidām gan jau vēderus turēdami rēc skatīdamies, kā Eiropa šauj sev kājās... kārtām. Vēl mani pārsteidz, ka kāds vēl aizvien nopietni runā par ūdeņradi. Biku ar čatiņu parunājos. Šīs mani tiešām pārsteidza. Pirmais stabiņš . ⚡ Vācijas elektroenerģijas ražošana (TWh) 📊 Reālā bilde Gads Kopā Ogles Gāze Vējš Saule HES AES 2000 ~580 ~50% ~10% ~2% ~0 ~4% ~30% 2010 ~620 ~45% ~15% ~6% ~3% ~4% ~25% 2015 ~650 ~40% ~15% ~13% ~7% ~3% ~15% 2020 ~570 ~25% ~16% ~27% ~10% ~3% ~12% 2023 ~510 ~26% ~15% ~31% ~12% ~3% 0% -
-
martvigs · Ierakstīts
IR man audiokarte Creativie Sound Blaster SBX prostuido USB Pirms tam uz Windows 11 ar draiveriem strādāja kā vajag. Pārinstalēju kompjūteru, nopirku licenzēto atslēgu, viss gāja ok, bet izdomāju uzinstalēt draiverus, lai varētu caur Creative Entertaiment Console regulēt izejas un skaļujma līmeņus, jo gribēju paklausīties lenšu magnetafonu caru kompjūteru. Uzinstalēju draiverus no CD, dators pārstāja atpazīt audiokarti. Pazuda apt skaņa. Atradu pēc tam internetā draiverus, uzinstalēju, nekā. Pašlaik maģi klausos caur lineāro ieeju no kompjūtera. Skaņas settingos, Windows 11 neredz audiokarti. Labāk nebūtu instalējis Jūsu viedokļi Mana audiokarte : https://www.muziker.com/creative-sound-blaster-x-fi-hd?srsltid=AfmBOoozFfLLPnrMu_sY81bVkDQOEjXL9bGLMEme4cQDnyS0Zs7fjpcD Interesantākais, ka ražotāja mājaslapā neatradu draiverus šim modelim katalogā. Interesantákais tas, ka klausoties caur lineáro ieeju mátespláté, redzās, ka ienāk skaņa, bet audio izeja mātesplatei neskan -
-
Vienu brīdi dabasgāze bija "zaļa", kamēr atoms bīstams un likvidējams. Un visaktīvāk uz to pavilkās tieši Vācija. Kaut kad nākotnē, kad modulārie būs atstrādāti varbūt ir cerība sagaidīt, vismaz atoma daļa būs atstrādā un saprotama, tad tik var plēsties gar pārējo. Pie esošā starptautiskā regulējama, gan, piemēram, nomest TEC2 teritorijā nedrīkstētu. Pāvilostas apkārtne diezgan ideāla -
Izskatās, "Radio Roks" (FM88.6) pamazām sāk atskaņot arī rietumu dziesmas. Agrāk bija tikai krievu rokmūzika.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-