Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 92 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • uldise
    • Gestapo
    • kernell
    • psaiho
    • base7
    • 138
    • DeKrumba
    • Slots
    • jacobs
    • PossPosah
    • maize
    • Dils
    • binary
    • Igors83
  • Biedru statistika

27222
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Nu un kur problēma, samaksās par iebraukšānu vai nokārtos atļauju.   Bet kautkāda aizdoma ka reālā dzīvē joslu skaits neietekmē korķu garumu. Cilvēki ir ar mieru sēdēt tik ilgi korķos cik ir ar mieru. Ja 5 joslas un ekstra 30 min korķis - brauks apkārt. 1 josla un 30 min korķis - arī brauks apkārt. Nebūs jau tā ka sēdēs 2 stundas korķī.  Pieliekot joslas, korķi tikai palielinās.   Nu tā ir kad ieplāno šesejas cauri pilsētas centam, kuras pa lielam satiekas vienā punktā, bez jēgpilnām apbraukšanas iespējām.
    • 138
      Tieši tā, un tāpēc arī es ierakstīju šo retorisko jautājumu, jo Andris, kam no salas viss labāk redzams, nebija pamanījis, ka tāds ir.   Tas laikam daļa no tā tramvaja viļņa, atbalstu.   Viņas nebrauc nonstopā, centrā ko klasiski saucam par centru nav braukušas kopš es sevi atceros. Bija tilti, krastmala un Pērnavas-Senču, kaut kad divtūkstošajos slēdza no Brasas tilta līdz Senču un ierobežoja laiku kad var drīkst pār tiltiem un pa krastmalu - tikai ārpus pīķa stundām. Un tagad ir tā: https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/18.10.2024-no-1-novembra-aizliegs-kravas-transporta-tranzita-satiksmi-pernavas-iela.a573045/ Ja kāda brauc, tad tā ir kāda lielveikala vai citāda piegāde vai celtniecība. Desmit kubus betona vai ceļamkrānu ar kabluku neatvedīsi.
    • base7
      Interesants fakts. Lietuvas radiostacija "XFM" no Biržu raiditāja strādā frekvencē FM88.5. Taču iekš RDS uzrāda frekvenci 88.1.  
    • 138
      Varbūt vēl santehniķis atnāks, tad varētu paskatīties.   Aizej pie proktologa arī, vēl ko jaunu izjutīsi! 
    • biomass979
      Ja viņa stringos tad lai staigā! Mīžamais strādā ,PINGs nomāls! 3 gadus atpakl nejauši trāpījos vizītē pie Uraloga,uzzināju,izjutu kautko jaunu,arī to ka vis kārtībā! 🤭
    • jacobs
      Nu, vēl jau vairs ne tikai ''pusmīž''? 😀
    • biomass979
      Mixsētais kusaks!
    • biomass979
      Es arī esmu pusmūžā,xren viņ zin kas kuram pusmūž,bet uz ko tādu galīgi nestāv! Esmu pat specīāli uzsledzis to kristīgo rādio paklausījies,nu zin ilgāk par stundu nevarēj paciest! Pie sevis ja tā padomā-sava veida spīdzināšanas paveids!    Sanāk tā - ellē atrodoties tevi grib apvardot-es domā ,Vienotībai šis jaklausās!
    • AndrisBB
      Nu tad uzliek 5 eiro maksu par braukšanu cauri centram, fūrēm - 50. Priekškam fūrēm jābrauc cauri pilsētas centram? Dīzeļiem - divreiz dārgāk. Mazāk gāzes būs cilvēkiem jāosta un arī korķi būs ntās reizes mazāki. Droši vien tie kas dzīvo centrā tikai atbalstītu.
    • base7
      Operatora Balticom piedāvājumā bez abiem jaunajiem Latvijas kanāliem, pievienosies arī "Prime Fight HD" programma. Savukārt paketi pametīs "Fight Sport", "Fightbox" un "Fashion&Style".
    • Joks
      vai tad kirlicā tik māki lasīt?   https://www.sargs.lv/lv/uznemejdarbiba-un-inovacijas/2024-11-13/latvijas-uznemums-newt21-parize-prezente-savu-jaunako-juras
    • Jurkins
      https://building-tech.org/Сообщество/latvyyskaya-kompanyya-newt21-predstavyla-visokoskorostnoy-bespylotniy-kater-fog-dlya-razvedky-vedenyya-boya-y-spasatelnikh-operatsyy
    • base7
      Ir, ir. Pats zinu cilvēkus, kuri, tiesa, nevis "LKR", bet to otru "Radio Marija" klausās vai arī "Latgales Radio". Vienkārši viņu auditorija pārsvarā ir cilvēki pusmūžā.
    • base7
      Tuvākajā laikā uz Hotbird (13E) satelīta savu darbību uzsāks jauns krievvalodīgais informatīvais TV kanāls.  Būšot kaut kas līdzīgs "Current Time".
    • ggg97
    • dainis61
    • Alex30
      Un staigā apkopēja.Loti interesants chanels
    • ggg97
      Es pa Brīvībeni braucu katru rītu. Ja paveicās ar priekšā esošajiem braucējiem, posmu no Elizabetes līdz Pērnavas ielai izdevies veikt vienā stiepienā. Esmu pamanījis, ka Brīvības un Čaka Barona krustā, kad lejā no Juglas nāk tramvaijs, ieslēdzas sarkanais, pat ja zaļais tikai tikko bija ieslēdzies. Nu un par vienas joslas  divu normālu joslu vietā katrā virzienā pat neizteikšos. Tikai pēc Čakstes gatves izbūves. Pa Brīvībeni tagad vēl brauc ne mazums fūru. Un tad nu viņas visas pa vienu joslu.
    • PossPosah
      8:36 tur apkopēja uzrodas un sāk rušināties.
    • base7
      Abas jaunās programmas ir sākušās savu darbību. SWH TV statiska bilde ar Fredi un Ufo fonā un skan latviešu mūzika no SWHLV. Savukārt EWTN Latvija dievkalpojuma pārraide. /Pēc plkst.7.00/.  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...