Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 211 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• sounDDesign
    • AndrisBB
    • KebabMaster
    • osscar
    • maize
    • Jainit
    • Aigus
    • Mielestapa
    • jacobs
    • Anreel
    • nrs
    • Edzhua
    • raiviic
    • e = d
    • Aigars
    • TOoMoOT
  • Biedru statistika

27548
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Aigars
      Mums jau arī nav jāzina patiesība. Man savulaik bija jāmācās "slepena" informācija par iepējamā pretinieka NATO bruņojuma slepenajiem datiem, kas pie mums arī skaitījās slepeni. Kā "stāstīja pulkvedis, tad tas tāpēc, lai ienaidnieks nezinātu, ko mēs zinām par viņiem. Man ir aizdomas, ka ārzemēs tā informācija nemaz slepena nebija, jo ieroči bija komercprece.
    • Aigars
      Kurš stāstīja. Es arī gribu dzirdēt?
    • Jurkins
      Nezini @Aigars🤣. Tā saka internātos. Es sāku šaubīties, vai tajās bildēs ir flamings.
    • Aigars
      Cik zinu, tad tiek izmantoti nolietoti lidmašīnu dzinēji. To daudzums arī nav bezgalīgs.
    • Jurkins
      Šodien noklausījos lekciju, ka skarbajam aukstumam pie vainas esot "orešņiks", kurš esot saputojis jonosfēru. Ja būtu izdevies vēl trešo palaist, tad pie mums būtu bijs ap -40, bet Ukraina vispār izsaltu. Un tagad vasarā jāgaida mežonīgs sausums, jo jonosfēra tik ātri nespēšot sadziedēt brūces. Māju ar galvu un pavidam iespraudu pa teikumam par jūtīgajiem jonosfēras bozoniem, kuri zaudējuši spinu un tagad tikai pēc vairākiem gadiem sastāsies auroriālajā režģī pareizajās pozīcijās. Pļa, nu it kā visādi citādi sakarīgs cilvēks.
    • Jurkins
      HVZ, kā tur ir, bet viens diezgan sakarīgs avots vēstīja, ka pats esot bijis ražotnē. Un pats izteica neizpratni par to idiotisko pīāru, kas ik pa laikam notiek. Ražošana ejot pagrūti. Vispār mēs pat nezinam, vai tās bildes, kas klejo pa netu, vispār kaut kā nebūt ir saistītas ar to raķeti. Ņemot vērā to "kumodi", nebrīnīšos, ka tā varētu būt. Zini, par šo vispār ir neizpratne. Ok, es te no dīvāna... bet pat no dīvāna... kāda velna pēc aizsūtīt bezpilotnieku, kuru jau nemaz nav kā pīļu sūdu, uz Grozniju iemaukt kaut kādā biroju ēkā vai kaut kādās kazarmās? Sacensības kādu starpā, kurš tālāk aizšaus? Kāpēc vienā reizē (naktī) palaist 100 bezpilotniekus uz 50 mērķiem? Nevis uz diviem pārslogojot pga un nonesot objektu no kartes? Un tā 25 naktīs izdarot krietni vairāk. Jo avoti (ne krievu) saka, ka krievu pga (kura nelido un nešauj, ir novecojusi un galīgi nekur neder) nogāžot 90+% mērķu.  Lai kartē smuki zīmētu strīpas un lielītos, ka krievānijas lidostās aizkavējas reisi? Kāpēc vienā naktī iešaujot pa naftas bāzi un trāpot 1-2 rezervuāros neatkārtot to vairākas reizes? Ja kā iepriekšējā teikumā, tad ok, varbūt pietiktu ar to vienu. Tieši tas pats par naftas pārstrādi. Nav nekāds jaunums vai atklāsme, ka tāda veida "avārijas" pat krievānijā ar visām sankcijām novērš neticami ātri. Lai smuki palielītos masu dezinformācijas līdzekļos parādot vienu dūmu stabu 1800 km no frontes līnijas? Man jau no dīvāna liekas, ka ir diezgan bezjēdzīgi aiznest vienu 50 kg labumu 1500+ kilometrus. Tad jau labāk 5 katru kādus 300km. Nenodarboties ar rekordu cienītiem dīpstraikiem, bet nonest visu 200-300km no frontes līnijas. Nesaprotu, kāpēc Brjanskā, Orlā, Voroņežā, Kurskā vispār darbojas kaut viena TEC. Jā, skaidrs, tas ir no dīvāna, nav neviena pazīstama attiecīga līmeņa militārista, kam šādus jautājumus uzdot. Gan jau tas pats cilvēks. Bet, ja bildes netā nemelo, tad šoreiz atļaušos apšaubīt viņa teikto. Varbūt viņš to saka speciāli.
    • Aigars
      Vakar no cilvēka, kurs ir bijis Flamingo ražotnē un ticies ar vadību un izstrādājiem, dzirdēju, ka tas ir projekts no nulles. Tas jau nenoliedz to, ka ir bijuši kaut kādi prototipi. Raķete pastāvīgi tiek pilnveidota. Tos pielietojuma gadījumus principā var uzskatīt par izmēģinājumiem reālos apstākļos. Tā reklāma bija pilnīgi nevadzīga. Personīgi domāju, ka tā bija vairāk vajadzīga augstākajai politiskajai vadībai.
    • Grossmeister
      Kaut kur pavīdēja ziņa , ka reljefa kartes tikai tagad atrodas fināla stadijā , varbūt tāpēc līdz šim masveidā nelidoja , jo pretgaisa aizsardzībai nebija lielas problēmas nogāzt lejā . Nu , padzīvosim , redzēsim .
    • Aigars
      Ja tas ir atjauninājies no Windows 10 uz 11, tad tur ir pilns ar nevajadzīgu balastu. Lai paprasa kādam MI, ko darīt. Tas izstāstīs visu sīki. Man te stāv dators, kuram svaigi instalēts Windows 11 home. Rāda, ka 44 GB aizņem. Pēc kāda mēneša plānoju pārdot. LENOVO Yoga Slim 7 15IMH05 Intel Core i7-10750H, RAM 16 GB, disks PM9A1 NVMe Samsung 512GB. Kādas 250 naudiņas gribētu.  
    • Lcs006
    • AlCohol
      ko tas trešais nodrošina no Ķeguma līdz tevis?
    • osscar
      Nez japalielina radiatoru skaits/izmers/laukums....
    • AndrisBB
      Nu ja pieņem ka pro softs arī vairāk vai mazāk pielāgojas tā laika dzelžu varēšanai, kā arī uzdevumi ir tādi, kas tanī laikā būtu aktuāli. Piem 95 gadā max ticams, ka pat pro softs varētu apstrādāt 4k video, pat ne 1080p, pat ja dzelži to varētu. Tad nu šāds Pentiums būtu pilnigi adekvāts kam? Apmēram 2010to gadu mid range dzelžiem, setupam? Tad nu arī tās ēras 'smagais softs' varētu iet, bet ne īpaši ātri.   OS tad arī vajag plus/mīnus tās ēras. Win 7? 720p (nemaz nerunājot par 1080p), jau skaitītos hi-end iekš Yūtūba (tīri interneta ātruma dēļ), un tikai retais to izmantotu.    
    • raiviic
      Ne gluži par tēmu, bet tālajā 1997. gadā ar  W95, Pentium 1, 16 Mb RAM (jā, jā, Mb, jo Gb RAM tad vēl pat sapņos nerādījās) un ja nemaldos kaut kādu milzīgu😁 4,5 GB Hitachi HDD, čakarējos ar tā laika Photoshopu. Nu jā, ja vajadzēja ko nedaudz nopietnu (tiem laikiem) izdarīt, tad varēja palaist procesu, aiziet uz tuvo bodi pēc aliņa, to lēnā garā izsūkt un vēl pagaidīt, cerot ka nekas neuzkārsies (gadījās arī tā).  
    • M@R$$
      Labi, pierunāji. Tam lapsim spīd Eko Gētliņi.
    • AndrisBB
      Kādus vēl 'smagos softus' ar Pentium Silver N6000 un 4GB RAM? Kautkāda aizdoma ka tieši vienkāršot. Tāpat tas laptops neko citu kā atvert browseri nevar.
    • M@R$$
      Kāpēc tik ļoti sarežģīt sev dzīvi? Uzliec W10, nobloķē updeitus, un dzīvo laimīgs...
    • raiviic
      Nu vispār tikai W11+visi draiveri man aizņēma nieka 58 Gb, tā kā ja lapsi vajag tikai internetam un rakstu darbiem - format C  un svaiga sistēma. Protams, nekādas spēles un smagos softus.
    • uldise
      nu 50 grādi Siltumsūknim būs ko svīst, bet nav neiespējami. bildē ir 22 tipa radiators. man pašam ir vēl nemodernāka māja - > 140g guļbūve, no ārpuses papildus 10cm akmens vate, un arī tad zinu, ka nāk aukstums iekšā. es turu 21c, kad saule, nu tad jau uzsilst arī pāri 22c. tā kā, ja vajag augstas temperatūras, tad SS ar 290 propāna gāzi gan jau ka saies. jau minēju Panasonic M sēriju, gan jau ka ir citiem arī, neesu pazīstams vienkārši. galvenais ir sarēķināt pareizo siltuma jaudu, man tie 9kw ir uz 200kvm. kā reiz rudeņos/pavasaros ir pa lielu, jo visu laiku slēdzas iekšā/ārā - īsi cikli, kas nav pārāk labi kompresoram. varētu palīdzēt kāds siltuma akumulators.
    • AndrisBB
      Uzunstalē Ubuntu un miers. Tam pietiek ar 50GB.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...