-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 267 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- Zin...
- 138
- zeds
- Dils
- Biete
- AndrisBB
- Jurkins
- binary
- maize
- pikox
- mickys
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
@Zin..., tas pēdējais ir sarkasms (šķiet, ka tu neciet no nespējas to nolasīt?), tā ka tiktāl (tavu citātu apmērā) viņa arguments būtu konsistents, bet čatiņa kopīpastā man salūza acis, nesapratu to aritmētiku. Kāpēc tevi tā satrauc, vai tās sauc par algām vai piemaksām? -
@Zin..., mums ir sava valsts ilgāk nekā visas (vienu) iepriekšējās reizes. Pļa, mēs tiešām nevaram vienreiz tikt galā ar vajadzīgo (uzsveru) speciālistu algām. Joptvai! Tie nav nekādi papildus izdevumi! Skolotāji, policisti? Mēs nevaram vienreiz tikt galā ar skolu un tiesibsargājošo ietāžu un veselības iestāžu tīklu atbilstoši esošajai situācijai? OK! Nevaram! Nu nevaram. Nu tad vismaz atklāti pasakam, ka nevaram. Jā! Tieši tā, impotenta valsts pārvalde, atnāk populists un @Zin... ir jāraud, ka vajag visu aizliegt, visu kontrolēt, zajebala tās amēbas... -
Arī jurkins Lieliski pierādīji, ka gaisa jaucēji amēbas uzskata par amēbām un galvenais ir iekjeeerkties 245 miljoooniiii!! Ironiskākais, ka tie atsevišķie kjerceeji varbūt arī saņem daļu no tiem 245 miljoniem:) P.s es ceru, ka tu savu uzņēmuma vadību un administrāciju arī katru rītu sveic ar - labrīt, liekēži 🫱 -
-
Pilnīgi normāla manas bērnības ziema. Absolūti nesaprotu šito sniegpārsliņu maršu. -
-
Nu tak. Kad humora izjūtu dalīja, Andris bija aizņemts, bet, kad atbrīvojās, tad tikai viegls autisms bija palicis piedāvājumā. -
Hvz, pārsteidzošais ka 40% tur rakstīts. Šim dodu visas 5 zvaigznes šajā cenu kategorijā, kurā katrs cents ir apspriests un pārspriests. Ar Latviju jau toč ne. Tas nav tikai pircējs, arī pārdevējs var boikotēt, vesels štats var boikotēt izņemot no tirdzniecības. Izrādās rebrendings uz Stoli var nemaz nepalīdzēt. https://www.delfi.lv/bizness/37264250/biznesa_vide/51839041/latvijas-balzama-ipasnieks-niderlandes-tiesa-zaude-strida-pret-krieviju tiesības uz degvīna zīmoliem "Stolichnaya", "Maskovskaya" un "Stoli" pieder Krievijai, nevis tā līdzšinējam īpašniekam "SPI Group", kuras īpašnieks ir Jurijs
-
Itkā es zinātu kas tev tur par Rusļikoviem 😂 tak balso par to, ja tev tas labāk patīk. -
ja šaubas māc par ielieto, pielej kādu daudzumu klāt logu šķidruma koncentrātu. vecajos laikos, kad bija JAU sasalis logu šķidrums, man tas palīdzēja.
-
Kāpēc ne par Rusļikovu? Tipa... labāk lai zog savējie? -
Nu tad tak nebalso par liekēžiem, balso par Šleseri. -
Reku, kamēr @Zin... izmanto mākslīgo intelektu visādām muļķībām, es šim uzdevu jautājumu par bonusiem/piemaksām/prēmijām. Īstenībā pietiek ar pirmo īso atbildi... 🧮 2. Ministriju un iestāžu līmeņa piemēri 📌 Satiksmes, Iekšlietu un Izglītības ministrijas Satiksmes un Iekšlietu ministrijas – ap 600 tūkstošiem eiro piemaksās, prēmijās un balvās 2025. gadā. Izglītības un zinātnes ministrija – nepilni 700 tūkstoši eiro. 📌 Ekonomikas ministrija Piemaksās, prēmijās un naudas balvās – ap 950 tūkstošiem eiro. 📌 Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministrija Pāri 1,0 miljonam eiro motivācijas maksājumiem. 📌 Ārlietu ministrija Vairāk par 1,1 miljonu eiro piemaksās, naudas balvās un prēmijās. Cik noprotu, tad ārlietu, ekonomikas un viedās(upsss) ministrijas pakļautībā strādā visvairāk ārstu, policistu, ugunsdzēsēju un skolotāju. Tālāk jau labāk 🔥 KUR IR PROBLĒMA POLITISKI? Tieši šeit: Medijos bieži saka: “Valsts ierēdņiem prēmijās 245 miljoni €” ❌ kas ir maldinoši Patiesībā: ierēdņu prēmijas = daži desmiti miljonu max pārējais = operatīvs darbs (policija, NMPD, slimnīcas) 👉 Politiskais troksnis rodas, jo netiek nodalītas kategorijas. Nē, nedomājiet, ka es tiešām uzsktīju, ka visi 245 miljoni ir tikuši liekēžiem. Bet liekēžiem ir ticis daudz. Apmēram tikpat, cik budžets zaudētu, ja, piemēram, neieviestu tās vinjetes, par ko bļāva Švauksts oj Švinka. Viņi tiešām visi ir tik labi strādājuši, ka ir pelnījuši prēmijas par savu tiešo pienākumu izpildi? -
Jā, draugi, un izrādās, ka 2050. gadā un par hvz cik triljoniem būs RB ar vienu!!! sliežu ceļu. Vidējie eiropieši 0.8. Tāpēc, ka ir kļuvuši par empātiskām sniegpārsliņām un pilnu pakaļu ar dažādām cilvēktiesībām. -
Drīzāk nevienu, bet par to naudu saražo kaut ko citu, kas rada kaut kādu pienesumu itāļu vai vietas, uz kurieni tas eksportēts, labklājībai, nevis gruvešu kaudzi ar līķiem. -
Nevajadzēs sporta paku. Olimpiādes laikā varēsiet to redzēt. Noskaidroju telefonsarunu laikā. -
Piemēram, šis: Par šo ir pateikts tik: Bet no kurienes spirts? -
ekonomika ta ekonomika,tikai par vienu un to pašu naudu krievs saražo piecus lādiņus a itāļi vienu.
-
Galvenais Railbalticists nevar nosaukt 4 būvējamās stacijas. Pļa, tas raidījuma vadītājs ir pilnīgs idiots - tāda līmeņa Augstas Raudzes Neaizvietojamam Profesionālim uzdot tik stulbus jautājumus.🤣 -
Mani vienmēr uzjautrina, kā tu un citi, kas par to tā elš un pūš, tik ļoti grib ignorēt šo:
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-