-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 476 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Dils
- jacobs
- AndrisBB
- 138
- marter
- PossPosah
-
Biedru statistika
27488
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistē
Newest Member
Genisys
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
- lai mūsu cienītajam inženierim nav tālu jāmeklē. 💁🏻♂️ Un varbūt mazāk virāls video no cita rakursa: https://files.catbox.moe/sp296e.mp4 Nezinu vis, vai kariņš būtu pareizākais vārds, kā dēvēt savu pilsoņu apšaušanu. Bet, hmmm, Amerikā gana daudziem pilsoņiem ir savi šaujamie, atšķirībā no Ķīnas 1976. gadā vai Baltkrievijas 2020., tā ka - varbūt tavs formulējums izrādīsies pareizs. Jau pirms kāda laiciņa r/ABoringDystopia cilvēki teica, ka šī jau vairs nav boring, bet eventful distopija. Gribas arvien vairāk piekrist. -
O, Amerikā atkal tramps ievieš kārtību. BALTU vīrieti atlika tikai sašaut vismaz 7 reizes, pirms tam pa sešiem nogāžot uz zemes. Sabiedrība aiz sajūsmas lauž krēslus un saka - tramp, tu labākais:))))))))))) Pareizi, neies karot ar Grenlandes pingvīniem, uzrīkos kariņu mājās:) -
Nu un kurā tad pasaulē ir tā vieta, kur tu 100% vari paredzēt, ka pēc 50 gadiem nebūs viena vai otra problēma? -
https://www.speedtest.net/result/18758602064.png Balticom - 2026, Lienes iela, Centrs 8.90 eiro men. -
Andri, es nešaubos, ka tev visi ir draugi 🤣. Uzvilksi hidžābu, ja vajadzēs.🤣 -
Sīkāk nekomentēšu. 2023.gada jūlijs. Kā plāksteri noraut. Pilnīgi jauns uzņēmums. Nav kur piekasīties. Ar Krieviju nav saistības. Nosaukums tāds, jo pazīstams zīmols. --------- Kā man patīk @138jautājumi. Viņš ir kā kāpēcītis, kuru es vedu cauri zināšanu ielejai. -
Labs jautājums cik reāli tā Taiwāna tai Ķīnai vajadzīga, no praktiskā vidokļa. Tik cik kautkāds propagandas līdzeklis. p.s. Ķīna ir draudzīgākā valsts pasaulē. (kamēr gaidu kad vīza tiks apstiprināta ) -
Viennozīmīgi! Bet nav arī tik stulba, lai neatzīmētu..."nu, ja kas, tad es te biku..." Jā, piekrītu Tev par tiem gadiem. Bet tas nozīmē, ka "efektīvo" intelekts nesniedzas īpaši tālāk par dažiem gadu desmitiem. Cik IQ ir jābūt, lai sapratu, ka stikla pērlīšu periods ir ierobežots (nu es te nerunāju par Āfriku). -
Mēģinot sameklēt micro štekerus, lai pie simulatora USB dongla pievienotu uztvērēju, uzdūros nelielai vēsturei… Mērogam - flīzes ir 420x420, tām baltajām plāksnēm īsākā mala - 10cm. Svars un izmērs paliels, salīdzinot ar to, kas mūsdienās pieejams… Štekerus (micro jst vai tml) tā arī neatradu Nāksies iztikt ar servo kabeļiem/štekeriem. -
Lietas, ko nevar atrisināt 1) darbaspēks tur uzaudzināts, kas māk tās lietas 2)visas piegādes ķēdes un pakalpojumu sniedzēji turpat arī apauguši 3)ļoti spēcīgs vietējas valdības atbalsts 4)izglītības sistēma pakārtota tam 5)loģistika pakārtota Šo visu pārcelt nav iespējams, tie ir 50 gadu darba augļi Ķīna arī nav tik stulba, lai to visu ar raķeti tagad nolaistu pa grunti -
Tā ir leģenda no drošiem avotiem vai kāds ir avots? Vispār cik sen viņi nomainīja formātu? Un nomainīja kā ar nazi, nevis pakāpeniski, kā ir mainījies, piemēram, EHR Superhits formāts? Viņiem nav franšīze vai kas tamlīdzīgs? -
Ir iespējams, var taču izrakt to tuneli no Tallinas uz Helsinkiem un Igaunija būs "savienota ar Eiropu" no tā gala, Lietuva no otra -
Nē, nē. Es par to, ka desmitiem gadu izvietot sratēģisku mantu ražošanu šādā vietā... plāns vai plānprātība? -
Kad Mix FM no 90to gadu mūzikas mainīja formātu uz pašreizējo, viņi par piemēru ņēma Rekordu. Līdzīgi ir ar Avtoradio, tikai šajā gadījumā atstāja nosaukumu tādu pašu kā Maskavas stacijai (+ pielika klāt vārdu Latvija) un mūzikas formāts ir mazliet "vecāks", nekā oriģinālajai versijai. -
Laupītājs jau nevar kādam brutāli atņemt miljonu vērtu stiklu vāzi. Tur kārtīgi viss jāpadomā kā to izdarīt nesaplēšot.
-
Es ceru, ka tā ir. Vot par šito man ir izbrīns. Tiešām efektīvie tā nolohojās? Vai tāds (piestāstit bikses) arī bija plāns? -
Tas ir savādāk, drīzāk jau kā pluss. To nanomikro var iznīcināt un tad zem tankiem tiek pamesti visi. Palīdz tik atturēt ienaidnieku. Tad tam nav nekādas nozīmes, kas tur valstij, kad jautājums par tās eksistenci. Tas jau arī notiek...
-
Nu bet tad, varbūt, lēnām kratīties no tā puņķa vaļā un domāt (nē, diemžēl es nezinu) par lietām, kur būtu, ko piedāvāt. Taivānā... cik tur km no progresīvās pasaules lielākā potenciālā ienaidnieka ir lauvas tiesa nanomikronumetru 🤣 procesu. arī tajā gadījumā, ja valstij ir daļa. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-