-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 1 Anonīmi, 941 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- spameris
- INTRASERVERNET
-
Biedru statistika
28224
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
shis izklausas pec stasta, ziguli skan razhinjsh normali un kasetes, bet gribas labaku skanju. Es nevaru sazimet, ka tas ir ienvestet un uzlabot skanas sistemu Suzuki masinas - Vitara -
Braucu maja, laba noskanojuma, tada relaksa un uzpeldeja sads skandarbs. Skaists sava vienkarsiba. -
-
Es nezinu, cik labi tas strādā, bet daudzi ko tādu piedāvā.
-
Var var. Savulaik ar HBZ Ukraina 15 gados aizbraucu līdz Ērgļiem un nokavēju pēdējo vilcienu. Līdz rītam gaidīt. Nē. Minos atpakaļ. Ar rīta gaismu biju atpakaļ. Beigts.
-
Aha, katram zināms kā skandināvi ar savu pisec valsts medicīnu ar baltu skaudību nolūkojas uz amerikāņiem ar viņu efektīvo un pieejamo privāto! -
https://www.banknote.lv/blogs/dazadi/ka-darbojas-kredits-pret-auto-kilu -
Privātajiem!😉 Zini, mums ir gadiem kultivētas bailes no kapitālisma. No privātajiem. Ai, pļā, privātā medicīna būs pisec! Nē, joptvai, pisec ir valsts medicīna. -
Par padomēm jā, bet valdi uzņēmumiem vajag, bet tur problēma - pirms kāda laika padomes likvidēja, bet tad daudzviet valdēs salika tos, kas sēdētu padomēs, tas bij pilnīgi kreizī, tāpēc padomes atjaunoja (arī kā naudas kāstuves, protams). -
https://x.com/aseradens/status/2090028331580223711 -
Var. 🤣 Bet tas ir bezjēdzīgi. Drīzāk vajag vēlēšanās jenotībai parādīt, kur ir viņu īstā vieta. Problēma jau ir tajos, kurus es te sen dēvēju par ARNP. Cik noprotu, tad divi šie (valdē vai padomē, hvz) tikpat "aktīvi" darbojas vēl citu "valsts kapitālsabiedrību" padomēs. Vispareizāk (dīvanaprāt 🤣, protams) būtu vispār likvidēt visas valdes un padomes. Domājiet kaut kas beigtu darboties? Domājiet, ka notiktu kaut kas slikts? Tikai atsevišķās mājsaimniecībās iestātos finansu krīze. Un viss. -
Var taisīt DOS uzbrukumu. Tūkstošiem pieprasījumu. Pēc likuma viņiem tak jāatbild cik tur dienās. -
Ņemot vērā, ka neviens nav satraucies, es izdaru viennozīmīgu un skarbu secinājumu... Bet pag!!! Vai tad lombardos tagad autiņus tirgo? -
Tas ieteikums par pieprasījumu sūtīšanu datu aizsardzības speciālistam ir formāli pareizs, bet reāli pilnīgi debils. Pie tāda datu apjoma nav reāli šobrīd sagatavot individuālas atbildes. -
-
Lai nevairotu šiem klikšķus, lūk konstruktīvā daļa bez pārējā blāblā: -
Jopcik! Vai tad nav? Es esmu ne visai tālu no IT, gan ne profesionāļi, bet vairāk amatieriski. Protams, ka nevienu sistēmu (reālajā dzīvē) droši vien nevar padarīt neievainojamu. Bet! Nu tu vari nepamanīt kādu brīdi, ka ūdenskrāns virtuvē nav aizgriezts, bet ne jau to, ka caur to aizplūduši kādi 100 m³ ūdens. -
-
Interesanti. Cik tad jaudīgs tas pastūzis? Es kādreiz vilku atsevišķu 8 kvadrātu vadu no aķa ar stikla drošinātāju uz pastiprinātājiem, no maģa nāca tikai lineārās izejas un komutācijas +, kas slēdza pastūžus. -
Poikāns ar MI palīdzību uzģenerējis veselu analīzi kā varētu tikt apdraudēti: https://docs.google.com/document/d/108psCYW4DzgOrd5NTPWEraykc-IqoKwsxMHM3iYFf5E/edit?tab=t.0#heading=h.x1kdagjigmp5
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-