Man pašam vācu kanāli nav aktuāli (neprotu vācu valodu), bet bērnam skolā ieteica pamācīties vācu valodu, skatoties https://www.ardmediathek.de.
Kaut kādam "Das Erste" pieejama arī tiešraide - https://www.ardmediathek.de/live/Y3JpZDovL2Rhc2Vyc3RlLmRlL2xpdmUvY2xpcC9hYmNhMDdhMy0zNDc2LTQ4NTEtYjE2Mi1mZGU4ZjY0NmQ0YzQ
tieši tā!
Vispār piedāvājumu parasti regulē pieprasījums. Nezinu, vai pie mums tas strādā, bet pieņemu, ka kaut cik strādā. Iespējams, tava gaume ir atšķirīga no meinstrīma un nekādu sazvērestību teoriju nav..
Kādam vajag, kādam varbūt nevajag. Man, piemēram, nevajag pat pusi no tā, ko Bite piedāvā. Satelīts HD kvalitātē ... Nu ir tā kā 2026. gads, kad tehnoloģijas ir attīstījušās, lai vairs nevajadzētu stellēt šķīvi uz jumta. Ja jau vācieši negribētu, ka viņu ARD/ZDF skatās citās valstīs, tad jau tos sat saignālus sen būtu nokodējuši. Te Latvijā ticamāks variants ir tāds, ka atbildīgajiem neplp/seplp ir pilnīgi vienalga. Kaut kādu kanālu čupu apstiprinājuši un guļ kā sūnu ciemā nākošos desmit gadus. Ka tik krievi nav redzami. Latvija itkā Eiropā ? Neizskatās gan. Tādai Bitei nav pat neviena kanāla no kaimiņiem igauņiem un lietuviešiem. Bet ziemeļu un dienvidu pierobežā tās programmas labprāt skatītos legāli.
Vēl rudenī bija ziņa, ka Eiropa meta pakaļ 80 ļamus, lai mēs, tizleņi, dabūvētu to fakin tiltu līdz otram krastam. Kas notika? Kāpēc vairs nemet?
Un vai tiešām Briškena gaumē, nevis Linkaiša vai Vitenberga gaumē? @Racer, vai šis nav no tiem gadījumiem, kad "konceptuāli lēmumi bija pieņemti un neko tur mainīt nevarēja"?
Pie reizes vēlos apsveikt visus nacapu 🤡 fanus ar kārtējo lielisko triku! 👏🏻👏🏻👏🏻
Vēl, protams, variants, ka kko ne tā pieslēdzu atpakaļ. Bet nu visus kontaktus izzvanīju, neesmu pārliecināts tik par 1 motoru, kuru tāpat neizmantoju.
Man tā 3.3a vietā tagad rādās -.-
Var jau arī internetā šo to redzēt, vācu kanālus te reizēm paskatos, tur gan ir dažas nianses lai skatītos visu un protams tieši interesantākajiem. https://schoener-fernsehen.com/ARD/
Jā, nav ko darīt. Jo nesēžu soctīklos. neesmu ne tiktokos, ne instagramos, ne feisbukos, kur jūs savu laiku izniekojiet. Skolā mācījos vācu valodu. Meitas ģimene dzīvo Vācijā. Regulāri braucu uz Vāciju paciemoties. Bet kāpēc vācu tv kanāli nav tv piedāvājumā Latvijā, tiešām nesaprotu. Nu ja - kādreiz krievu kanāli rullēja. Tagad ukraiņi. Neko citu no Eiropas jau bauriem nevajag ...
Pag, Tev ir šāda pati plate?
Meistars izdarīja to ko iesakāt, pielika barokli atsevišķi. Procis strādā, vadības bloks ieslēdzas, bet paliek Please wait... statusā - jābrauc mājās, jāslēdz klāt, un jāskata, vai pieslēdzot pie visiem sensoriem, ir izmaiņas.
Ja Tev ir šāda plate un man nestrādās, gaidi PM.
Nezinu kā pēc gadiem būs, bet šobrīd gribētāju ir baigi daudz. Tas man ir pārsteigums, jo it kā jau ir sociālie tīkli, interneta platforma utt., bet izrādās, ka joprojām aktuāli.
Tie kam nav, var Youtubē paskatīties...
Sprieguma regulators AZ1117CD-3,3. Ieejas spriegums laikam no 5 līdz 6,5 V. Pieliku kaut kādu vecu Samsung 5V 0,7A lādekli. Kontrolieris mirgo ar intervālu 1,5 sek. Baterija 3,3V. Izejas tiristori izbliezti nav. Par pārējo nezinu.