-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 170 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27717
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
smotish
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Hi, Jurka dzer. Bet tā, skatos, ka xexe joprojām sāpe. Patīkami -
Zinīt! Es, atšķirībā no tādiem dolbajobiem kā tu, nesekoju Trampa interpretācijām. Bet tu jau neticēsi. -
Yeah, toties Trampa, jeb raitistu interpretācijas ir stīgā 🤣🤣 tuaz pats vairs spēj sekot trampa interpretācijām? -
-
Tas nav humors. Novēlējums no visas sirds. Patiess.🤣 -
Nu tak ko ņemies, nejau visi saprot to gateru humoru, tur īpašam talantam jābūt -
Es jau par to pašu. Labāk ej nozviegties. Vēlams, līdz nāvei, kopā ar saviem dažādu krāsu draugiem. -
Nu tu jau protams te tas lielākās humorists, nenozviegties -
Es līdz šim domāju, ka tevis nebija mājās, kad humora izjūtu dalīja. Bet izskatās, ka tu vispār nekad nebiji mājās. 🤣 Kā man vēl tev īpaši pastāstīt, ka tas neko nemaina. Ko, tavuprāt, es rakstīju? -
Nu izstāsti kā tas ietekmēs kādu ka tur nebūs interneta? Tu tak pats saki, ka Z-Korejā nav neta. Kautkā kautko maina? -
Sestdienas pārdomas 🤣... 4+ gadus atpakaļ Ukrainai bija Neptūns... ar ko brīnišķīgi nogremdēja Maskavu. Pa šiem gadiem nevienam visā Eiropā un Ukrainā neienāca prātā, ka tā ir zelta dzīsla? Nopietni? Pa šīem gadiem netika radītas desmitiem ražotnes, ka ražotu šo raķeti... Tas ir kas? Stulbums? Pohujisms? Abī? Vēl kaut kas? Aizej, bļaķ, debiloīd, uz kādu universitāti un iestāsti nenobriedušajiem prātiem, ka žīdi šauj mediķus. Neko citu tu neesi spējīgs sagremot. -
Tad kas tur ir? Ir japriecājās vai jāraud ka viņiem atslēgs internetu? 😂 (itkā tas kautko globāli mainītu) Nebūs krievkanālu ko skatīties? -
Paklau! Par ko jāsmejas? Mums ir acu priekšā ideāls piemērs - Ziemeļkoreja. Un visi tie mazie čurkainie gumanoīdi tur priecīgi dzīvo un vairojas. Un tieši tāpat gumanoīdi priecīgi dzīvos un vairosies krievijā. Un, ja kādam vēl ir kaut kādi stulbuma izraisītie intelekta bojājumi - tipa viņi sacelsies... nu tad izsaku līdzjūtību... bez speciālistu palīdzības tur nekas nebūs.😉 -
Krievijā tiek gatavota tauta interneta atslēgšanai. Tam par godu sacerēta pat dziesmiņa (vakar esot iekš Jakuboviča Brīnumu lauka bijis pirmatskaņojums). Un pareizi, nafig krieviem vajag internetu, viņiem pietiek ar Putinu. -
To teļļuks vienmēr pastāstīs. Šis risinājums ļaus komunicēt tiem, kas nav propa nozombēti, ne tā? -
Paldies par piedāvājumu, bet pagaidām vēl nevajag. Ja būs tā, ka katrā braucienā kritīs, tad domāšu, ko darīt. -
Man šķiet, ka ap 2028.gadu mums būs jāatceras Morzes ābece (kuru reiz mācīja kara katedrā RPI) . -
Man ari tā 5G apraide nav vajadzīga. Es nekad dēļ tās nepirkšu sev jaunu telefonu, pat ja tā pie mums parādīsies, lūk. Es tikai domāju - cik fantastiska lieta ir satelītu televīzija, kuru es skatos jau no 1992. gada. A Klarka iepriekš paredzētā ģeostacionārā orbīta, kaut kas brīnišķīgs. Un tas stāsts nekad nebeigsies. Es nezinu vai tur pēc 20 gadiem vēl būs televīzija kā tāda, bet kaut kas būs... Es tikai ļoti ceru, ka manas dzīves laikā nebeigsies parastais, analogais radio. Man patīk ētera troksnis un tas, kā grozot uztveršanas pogo no tā iznirst radiostacijas. Īpaši naktīs, kad nenāk miegs tā ir tāda nomierinoša sajūta - es neesmu viens. Lai tas tā arī paliek, Āmen. -
Jā, Andri, no 1949. gada. Vienkārši Gazā un Libānas dienvidos ir ārkārtīgi daudz bārdainu mediķu. Izskatās, ka ļevaks ir patiesi norūpējies.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-