-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 2 Anonīmi, 123 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- rubb
- Jurkins
- Jainit
- lexxx
- formens
- Ugis Jekabsons
- 138
- RHS
- spameris
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27767
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Andritis13
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pag, pag! 🤣 Kura no nosauktajām sniedz "laimes hormonus" un vēlmi slimot vēl? Kuņģa čūla? 🤣 -
Pats jau viņas nosauci, ir iedzimtas slimības, ir infekciju slimības utt un ir arī atkarību slimības. Sūdu čupu redzi uz aci, bet šo robežu kur izlaidība/slimība nevar redzēt, jo īpaši neredz tas kam tā vislabāk būtu jāredz, pats slimnieks, jo atrodas tā smadzenēs.
-
Nu redzi, pat nepagaršojis, tu jau visu zini? Kā, bļin, komunists par dzīvi komunismā? -
Paldies, nē! 🤣 Ja es redzu sūdu čupu, tad man uzreiz būs viedoklis, ka tas ir sūds. Necentīšos pagaršot 🤣. Un neapbižošos, ja mans viedoklis būs bijis kļūdains... piemēram, konkrētajā gadījumā kādam izkritusi šokolādes torte.🤣 -
Kamēr nepārbaudīsi pats, tā arī neuzzināsi.😀 -
-
Tas jau gan nav kritērijs. 😉Tur jau lielākā puse nokļuva sievu, bērnu, darba vadītāju utml. spiediena rezultātā, vai arī bēgot paši no sevis. Vai arī domājot, ka medicīna vieglāk palīdzēs to lomku pārvarēt. Bija jau tur arī ātrais kurss; Varēji likties zem dubultās sistēmas, lai tevi paskalo. Visādā ziņā, turienes dakteri bija pārtikuši ļaudis.🙂 -
Cik reizes jāiziet "Straupi", lai Tavuprāt varētu būt viedoklis?😉 Daļēji ir. Mūsu pusē dominē leišu autocisternas "PIENAS". -
Savajadzējās te rajonā pienu. Lepni slāju/braucu uz sarkano iestādi, un tad man pieleca, kāda ir vidējā temperatūra slimnīcā, jo dominēja pa labiem cipariem visādas Anneles un Almas, kuras galīgi nav no Latvijas. Ziniet, tāda bēdīga pēcgarša, jo tas pats valda daudzkur, ieskaitot šmigu. -
Lasījis neesmu, bet viedoklis ir ?😀Vai tomēr vismaz ar acīm pārskrējis esi?😉 -
Absolūti nē! Un visa tā gadiem ilgā propaganda, ka alkoholisms, smēķēšana, narkotikas... ir slimība ir pilnīgs bulšits. Nosauc, lūdzu, vēl vienu slimību, kura sniedz smadzenēm "laimes hormonus" (vai kā precīzāk uzrakstīt) un gribas "slimot" vēl un vēl. Saaukstēšanās, gripa, kuņģa čūla? Un nē, es nezinu, kas ir alkoholisms, bet tā novienkāršošana uz "slimību" ir galvas iebāšana smiltīs. -
Slikti, ka neklausījies. Patiešām apsveicami, ka cilvēks atrada sevī spēku uzvarēt onkoloģisko audzēju! Bet tam nav nekāds sakars ar politiku! Kā arī man nebūs pieņemami "viņa piektā acs atvērusies, u.c. viņa formulējumi par viņa apkārtējās vides uztveri!" īsumā tā!
-
Elementāri panesama. Vajag tikai iespēt piebeigt to daudzumu, kāds tavai dzīvei atvēlēts.😀 Vienkārši, ne daudziem tas izdodas.😉 Lai gan mums foruma tie zinošāki tēmā izliekas tieši tie, kuriem tas viss pazīstams tikai no, teiksim, kino.Tāpat, kā par Latvijas demogrāfiju filozofē visvairāk tie kuriem bērnu nemaz nav un kuri paši pat šeit nedzīvo.🤔 -
Labāk padomā , kāpēc lielākai daļai cilvēku eksistence ir nepanesama bez alkohola,narkotikām,antidepresantiem. -
Es jau neapgalvoju ka visi ar prieku iet uz darbu, bet gribi teikt ka tā nav, ka liela daļa cilvēku neierodas darbā tieši dēļ sakara ar alkoholu? Pat slimības lapas nokārto, vai ja ierodas tad kāda ir to produktivitāte? Un alkoholisms būtībā arī ir slimība nevis izlaidība. Vakar var zvērēt ka būs ofic, bet vienalga neierasties lai kādas nepatikšanas būtu piesolītas. Preparē vienu cilvēku, bet cik cietumu kļūtu lieki, liela daļa noziegumu notiek kas bez alkohola nemaz nebūtu notikuši vai paši nositušies. Zaudējumi nav izrēķināmi naudā, bet nav šaubu ka tā ir liela. Aizliegumi nestrādā, tad nu nodoklis ir tikai veids kā šai situācijai pielāgoties, bet bilancē nekāda peļņa tur nesanāk. Latvijas lepnums krievu Moskovskaya un Stolichnaya izskatās aiziet skuju taku un veikalā izskatās pa lielam alkohols ir imports un par to maksātais nemaz nepaliek Latvijā, šī nauda kaut kā taču vēl ir jānopelna. Arī tur sanāk zaudējumi summā.
-
Vo! Zelta vārdi! Ja man nevajadzētu par visu maksāt PVN, es pirktu dārgāku desu un rezultāts būtu tāds pats. -
no lombarda? Musjē zina izvirtības...🤣 p.s. 😉, bet skat, iepriekš. Optimists.😉 -
Nevis varētu būt, bet būtu. Kur tad viņš paliek, tāpat apritē atrodas. Varbūt caur dārgāku desu tur nokļūst. Svarīgi ir kopējā summa, nevis tieši kā tā veidojas. Alkohola pienesums ir saskaitāms ar akcīzi un PVN, bet izdevumi ko tas rada nav saskaitāms, pat nešaubos ka ilgtermiņā tie ir lielāki. Visi nenodzerās, bet tie kas nodzerās izmaksā kosmiski, vienkārši to nevar sarēķināt un nosaukt skaitļos.
-
Nu redzi... tas nenopelnītais ir tas virtuālais, kas varētu būt 🤣, bet, ja nedzers un tāpat nenopelnīs, tad kādam pabalstam pietrūks. p.s. nē nu vispār jau zirgojos.😉 p.p.s. konkrēts piemērs - ja Lombardauskis dzertu, no viņa budžetam būtu vismaz kaut kāds pienesums, a tagad... -
Neapstrīdu, tie mani piemēri, ticams, laicīgi sākuši.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-