Tu taču zini atšķirību starp jēdzieniem "sākušas krist" un "atgriezušās pirmskrīzes līmenī", vai ne?
Te kaut kas par to bija minēts. Pārāk gan neiedziļinājos, man pagaidām nav aktuāli.
https://www.tomshardware.com/pc-components/dram/retail-ddr5-memory-prices-slowly-drop-in-europe
Sveiki! Man ir GO3 tv kastīte atv598max. Viņa ir piesaistīta pie operatora GO3 firmware kad ieslēdzot parādās pirmais Go3 logo un es gribēju ielikt citu firmware ,tīru android ,ieliku no cita modeļa firmware MyGica ATV495Max firmware (Android 9.0) bet nevaru piesaistīt pulti lai palaistu tālāk, varbūt kāds zin kādu firmware varētu ielikt lai darbotos? Ieliku 7 android oriģinālo ko piedāvā ražotājs un viss strādāja bet android pa vecu. Go3 bija 9 android.
Uz Astra (19.2E) satelīta esošais nekodētais Vācijas šlāgermūzikas kanāls "Schlager Deluxe" sācis rādīt arī dažu labu popmūzikas video. Piemēram, Lēdiju Gāgu un Dullo Lipu.
Ja mēs nerunājam par kaut kādu specifisku Samsung B-Die vai ekskluzīvu kitu, tad visi 3200MHz CL16 kiti ar strādājošu XMP profilu ir pār vienu kārti metami.
Te jau neviens neko nepiedāvā, tikai paskatās, kādi nelikvīdi ir SSā un Facebook un filozofē par cenām.
Tirgus noteikumi paredz, ka jānorāda cena no-līdz. Neviens neliedz piedāvāt ārpus mana diapazona, ja tas ir kāds interesantāks kits.
The Lenovo V110-15ISK is a 15.6-inch budget business laptop (80TL model) featuring 6th Gen Intel Core i3 or i5 processors ( Intel Core i3-6006U, i3-6100U, or i5-6200U).
Es stutētu veco labo W10, kas būtu pie rokas, un baigi nemocītos ar to 11.
Versijas gan jau var patestēt, uzlikt smagāku, un skatīties, kā tie nīkuļi uzvedās...
Par LTSC aizmirsti, bet ja tomēr gribi čakaru, tad ir arī W11 LTSC.
Nu un tad? Visu var apiet.
Kompī mātesplatē atslēdz (ja var) Secure Boot un TMP2.
Bet var arī to nedarīt.
Veido instalācijas disku ar Rufus un tur saķeksē
1. Remove requirement for TPM 2.0
2.Remove requirement for Secure Boot
3. Remove requirement for 4GB+ RAM
Ja negribi būt piesaistīts Microsoft, ieķeksē arī lai taisa lokālo akountu un instalācijas laikā atslēdz internetu.
Un būs tev laime.
Kas tās par programmām, ja vajag tikai W10 vai W11? Varbūt vispār W7 uzinstalē un kompis lidos.
Graveļu platie dropbāri vispār ir no sātana, plašāka viedokļa nav, bet ja par xc mtb, tad lūk te es kļūdījos
jo tam pašam Grand Canyon iznesums ir.. 45mm!!! (visiem rāmja izmēriem). Šausmas. Šī gadsimta 26niekiem ir nu tā ap 100, deviņdesmito - padsmit centimetros, bet tiem arī rāmji vēl īsāki. Protams, backsweep eksistē arī uz mtb.
Procis jau tur, laikam, ir kā ir, ar kādiem 2000 papagaiļiem benčmārkā. Bet tas, ka oficiāli neatbalsta W11, nenozīmē, ka to nevar uzlikt. Pamēģini, paskaties, un tad domā, vai tev vajag tomēr W10.
Ja iznesums jau standarta ir 50/60mm tad neko daudz tur neizmainīsi. Atliek tikai stūre ar īsāku 'reach'. Tas var būt 100m, var būt 40mm. Var iegūt vairāk kā ar iznesumu un neizskatās tik ērmīgi.
Var būt pat 'swept back'