-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 337 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Grossmeister
- Jainit
- jacobs
- AndrisBB
- Corpsegrinder
- Raimonds1
- kicker
-
Biedru statistika
27390
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Visticimāk tur kur palikuši nenokārtoti karmiskie parādi . -
Domāju, ka nē. Viņš un gordons apkalpo Kijevas politiķus, bet juļka un solavejs apkalpo Maskavas. Bet runā viņš skaisti, prieks klausīties. -
Nemīz neko. Zeme esot Galaktiskais cietums, kur ļaunās dvēseles iziet šķistīšanu 🤣. Tu gan jau tiksi atpakaļ lielajā dzīvē. Man gan nespīd, jo sūtu nakuj visādus kvīrus, transus, dvieļus, 138-tos un pārējos kropļus. -
Vispār interesanti. Es kaut kā biju iedomājies, ka tagad visas kodolraķetes ir cietās degvielas. Arī krievāniem. Izrādās, ka nē. Reku, cilvēki sāk runāt atklātāk. -
Tev droši vien nevajag, bet var citi biedri palasīt. https://echofm.online/opinions/402897 -
Gatavojies cītīgi. Viņi (japāņi) svešus nelabprāt pieņem. Man ir atlicis gatavoties nākamajai dzīvei. Nez kur es piedzimšu? Vienīgi Tu nesaprati, ka naudu un enerģiju viņi saviem mērķiem nežēlo. Pamazām parņem visu - izglītību, kultūru, masu informācijas līdzekļus, pašvaldības un citas varas struktūras. -
Otrajā teikumā apgalvotais neseko no pirmā teikuma. Varbūt man ir jāgatavojas vecumdienās dzīvot Japānā, paldies par ideju! -
Reku, pirms pāris dienām krievāniem Orenburgā "sarmats" cmuki uzsprādzinājās. Tak nevienam neienāca prātā, ka tā ir daudzreiz izmantojamā raķete un Maskam arī ar pirmo reizi neizdevās nosēdināt. -
Viens Irānas ministrs esot žēlojies, ka viņi ir iztērējuši daudzus miljardus Japānā, bet tikai viens cilvēks ir pieņēmis Islama ticību, bet tas nebija japānis. Tā ka gatavojies vecumdienās dzīvot pēc šariāta likumiem. Kā redzi logotipā, tur ir attēlota visa Zemeslode. Islams esot miera reliģija. Kad tas uzvarēs visa Pasaulē, tad iestāšoties miers. Pa vidu ir Kaaba, lielākā svētvieta viņiem. -
Tad kad krievu cars sāka lielīties ar savu raķeti "Orešņiks'' un vienu pat uz ''Južmaš'' uzmeta, gan tikai kā ''balvanku'' Visi zinoši cilvēki smējās, ka krievs ar to pat pa futbola laukumu netrāpīs. Lai gan atombumbai jau lielu precizitāti nevajag. Taču tikai kremļa propogandisti un ''speciālisti'' lielīgi apgalvoja, ka tie precīzi uzmetīs to raķeti kur vajag. Tad augšminētais Belkovskis, S.Pļuščeva kanālā arī nolēma palielīt to ''Orešņiku'', kā augstas precizitātes ieroci, jo viņam labi informēti speciālisti tā esot stāstijuši. Klausītāji ātri nopeilēja, ka tie ''labi informētie speciālisti'' ir vieni un tie paši gan Belkovskim gan Solovjova pļāpām. Redzi, sīkums, bet raksturīgs. Nu, nevari tu vienreiz Hodorkovski pārdot un tad laboties, jo no čekistu kantora jau izejas nav.😒 Kas to zin? Cilvēki jau nereti nožēlo jaunības maldus un arī acis atverās beidzot. Lai gan es izturos pret viņu, vienalga rezervēti. -
Kā jūs domājat, vai skandalozi slavenajam žurnālistam Ņevzorovam arī šiberis ir aizgājis ciet? No krievu nacionālfašista (kā pats atzīst) ir kļuvis par rusofobu. Cik var saprast tad Čečenijā un Piedņestrā ir darbojie ne tikai ka žurnālists bet arī kā kaujinieks ar automātu rokās. Savulaik skraidīja kopā ar Rīgas OMONU un taisīja melīgas reportāžas. Putinam vienās vēlēšanās palīdzeja kļūt par prezidentu. Pats atzīst, ka viss kas attiecas uz godu un sirdsapziņu, neattiecas uz viņu. Tagad par Putina un krievu agresijas kritiku ir pieskirta Ukrainas pilsonība. -
Bet tomēr labāki ļaudis par "dvieļiem" "teroristiem", ja? -
Tieši tā! Ukrainā arī visi skaļākie "valsts nozadzēji" ir ebreji. Par ko kāds (arī ebrejs 🤣) izteicās perfekti - sistēma, kura ir kā (vai bez "kā") radīta zagšanai, ebreji pateicoties augstākam IQ arī šajā nozarē gūst lielākus panākumus. -
-
Var par šito kādu teikumu vairāk, nebiju par to neko dzirdējis. Man ar to nav problēmu, āža imperialistiskā kāja pat nelaiķim Navaļnijam līda ārā ar Krimas buķerbrodu, kur nu pa citiem runāt. Juļa arī pati to ir teikusi, ka ir tāds netikums. Mani šajā gadījumā vairāk interesē, kāpēc komanda "Fas!" tika dota tagad, tiešām tur kādu tās sūda sliedes satrauca, nu diezin vai. Būtu jau naivi iedomāties, ka mums tur tādi būtu, mēs jau esam tikai tautele maskavas mikrorajona izmērā, kura turklāt pie katras izdevības klapē krievu pensionārus, neļauj bērniņiem mācīties dzimtajā valodā un vēl pieminekļus jauc kā negudrāki -
Kā teica zinoši cilvēki šitais prieks varot izmaksāt 300 - 400 eiriku . -
Padomju Savienībā elektriķiem nebija tā saldākā dzīve vilkt baltu un baltu vadu, vienot tos kārbās skrutkā un likt rozetes un slēdžus ar tizlām skrūvēm, tāpēc piedosim viņiem viņu paviršību. -
Galva tev ir sajukusi no nezināšanas - tā ir PEN un to tā arī nozīme , ka tur darba N un aizsarg PE savienotas kopā . Ko darīt ? 1. Nedarīt neko un dzīvot tālāk kā ir . 2. Vari izvilkt dzīvoklī 3 vadu sistēmu , uzlikt savu sadali kurā tev būs atseviškas N un PE kopnes . 3. Uz vannas istabu noplūdnieks nekad nebūs par skādi , pat ja ir 2 vadu sistēma . -
Brīva konkurence. Kur bija rakstīts, piemēram par Nobela laureātiem un arābi ar žīdiņiem salīdzināti.Tur sanāca, lai civilizācijas attīstību virzītu čebureki ir tikai balasts.😉
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-