-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 289 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kava
- AndrisBB
- rooyar
-
Biedru statistika
28235
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ka kādam vajag, varu šādiem gadījumiem pāris Fulbat 180Ah aķus noandelēt, un vēl 12V DC -> 220V AC invertoru, un aķu lādētāju -
Ir gan, man ģenerators jau stundu rūc, bet nu vispār nekā briesmīga, ir bijis krietni trakāk, pēdējo 20 gadu laikā trīs priedes nogāzās, tagad tā bikiņ pūš. -
Spriežot pēc ST atslēgumu kartes vējš jau sasniedzi Saulkrastus. Labi ka viss sākas brīvdienās nevis darba nedēļas vidū. Nu tad gan būtu pilnīgs pīī. Tagad vismaz , ja kāds pirmdien brauks uz darbu, uz mašīnas pēkšņi ceļa neuzkritīs koks. Teikšu kā ir diezgan nepatīkama sajūta kad brauc pa normālu autoceļu un pēkšņi priekšā gāžas koks. Pārdomā ka laikam laimes krekliņa jo varēju būt sekundi ātrāk un būtu... -
Iebuhāju, no stīma paņēmu kaut kādu street racing sindicate un iestājās zemes stunda, ne strāva, ne saprašana. -
Un cik vēl būs ar kokiem sadauzītu mašīnu un māju fasāžu. Mani fascinē kad iestāda blakus daudzdzīvokļu mājai smuku kociņu kurš pēc gadiem izaug ''divdesmit metri'' un kādā vētrā uzgāžas uz mājas. Normāli pilsētas ir stādīt tas Holandes liepas , kuras var regulāri apgriezt lai nerada skādi ja kas. Augstums jau neliels. Bet cilvēki jau nedomā... Bija pat kaut kāda kustība ka cilvēki pilsētā stāda kur pagadās kociņus. Nu tas nekas ka nejēdz kur var un kur nevar. Man pat, pretī mājai stāv milzonīgi bērzi. Pēc nostāstiem viena iestādījusi par piemiņu bērnam kad tas aizgājis bojā. Kamēr bija maziņš- nu neko, bet tagad pie katras vētras domā vai neiegāzīsies mājas logos. -
Manā fazendā ar tumsa esot kamēr es pa Rīgu dzīvojos 😏 -
jap, taspats Dārziņos... līdz 10:45 ik pa brīdim raustījās... tagad vairs neraustās... vienkārši nav... bet nu jā... Sadales Tīklu lapā visss ir slikti... -
Kaut kur bija ziņa, ka lielākie postījumi kopš 2005.gada vētras. Mums Baldones pusē automātiskajā SMS minēts, ka elektropadeves atjaunošana var prasīt vairāk kā diennakti. -
Pirms vēlēšanām uzsnigs sniegs un būs cits iemesls elektrības neesamībai -
Ir cilvēki kas augstpiediena mazgātuvēs mazgā..ar spiedienu sasit udeni..ar šļūteni ir la maigo Lētajām nav papildus blīvslēgi..pliks gultnis -
Līdz vēlēšanām salabos to elektrību. Ā un nav tik būtiski, balsis tak skaitīs manuāli. -
Man Saulkrastos klusums pirms vētras, nekustās neviena lapa kokam un lietus nelīst. Ap 1 naktī sola vēju 28 m/s. Pirms 10 min biju līdz jūrai aizgājis tā arī aizdomīgi mierīga. 🙄 Ir un ģenerators ar benzīna kannu arī ir ja nu kas. -
Baigās priekšvēlēšanu batālijas. Bet, baidos ka rīt pēc tagadēja pūtiena, Latvijā būs pamatīgas skādes . Iemetu aci sadales tīkla mājas lapa par bojājumiem- bēdu ieleja Latvijā. Tik traki daudz atslēgumu neatminos. Baidos ka daudzviet nebūs elektrības krietnu laiku. Nu nevar jau ST to lērumu salabot , vienlaicīgi. -
-
Vējelis labs, izgāju ārā pamīzt pa vējam, gandrīz kaķim trāpīju. Tas 5 m atstatus sēdēja. -
Nez vai mazgāšana ratiem ko maina. Es mazgāju no šļētenes. Pirmos 2 gadus nobraukāju uz darbu diendienā, rudenī/ziemā jau lietus faktiski katru dienu. Tie DT Swiss habi jau skaitās vieni no izturīgākajiem. Pa lielam tādi puļķi iespraužas -
Ir jau dažādas konstrukcijas , ar papildus blīvslēgu vai bez ..u.t.t.. atkarīgs kādā vidē brauc, kā mazgā ..ut.t... -
Čumaks konkurēja, bet jā laikam viņš uzlādēja, Kašpirovskis attālināti slimības ārstēja. Ehh, bija jautri laiki. -
Šodien mainiju priekšējam ratam svaigu bezkameru lentu, šķidrumu un ventili (laida lēnām kautkur gar spieķi gaisu). Domāju paskatīšos pie reizes kas ar gultņiem. Bieži te saka ka presētie gultņi ilgi neturot, ūdens iekšā un viss pagalam. Nekā, pēc 5 gadu braukšanas viss svaigs un jā jauns. Nemazākās ūdens pazīmes. -
Man liekas tas bija Čumaks. Kašpirovska seansus skatījās aizvērtām acīm un uz priekšu izstieptām rokām. Bet varu kļūdīties. Bet mums jau bija vietējie ... piemēram Tiltiņš... pļāāā
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-