-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 1 Anonīmi, 127 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Eraserz
- Jurkins
- Corpsegrinder
- AndrisBB
- Dils
- mafijs
- Anreel
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Negribētu piekrist, ka tikai spriestspējas. Te ir gan tas, ka, kā jau minēju, cilvēki paši negrib iet politikā. Tur ir gan vecu vecais... "mans viedais vectēvs teica - mazdēliņ, neielaidies ar žīdiem un neej politikā", gan ... "politika ir mēslu bedre, viņi visi tur ir piterasi, es nekad, nekad, nekad ne soli uz to pusi...", gan arī , varbūt, pat visvairāk vēlēšanās sēdēt savā mazajā komfortiņā un gaidīt, kad atnāks kāds laimes lācis. Un domā, ka tie paši "piterasi" vēlētos masveidīgas partijas ar daudz biedriem, kuri aktīvi piedalās partijas dzīvē? Es domāju, ka tos iepriekš minētos aforismus ir viņiem izdevīgi kultivēt. Labāk dabūt kādu dziedātāju, aktieri un influenceri. Nu jā, protams, ir arī vēlētāju spriestspēja. Ja jāizvēlas starp korumpētu jenotību, kura sūtus taisa nonstopā un pilnīgo slimu cilvēku brēmani, kurš gan ļoti veikli izceļ jenotības sūtus, tad tas vēlētājs lielā daļā gadījumu izvēlēsies brēmani. slims cilvēks sataisīs vēl lielākus sūtus, jenotība pārdēvēsies par atjaunoto jenotību un sāksies viss no gala. -
Jā, bet tā jau nav partiju veidotāju problēma - viņi pielāgojas situācijai, tā ir vēlētāju spriestspējas problēma. -
Nu jā, aizmirsu pieminēt, ka tie, kuriem šķiet, ka viņi nav novērtēti, apvainojas un taisa jaunu partiju. Kurai biedru tāpat īpaši nav (un nevajag, jo ... skatīt iepriekš), bet, lai piedalītos vēlēšanās dabū vienu aktieri, vienu dziedātāju, vienu komponistu, vienu nopelniem bagāto kultūras darbinieku, vienu ārstu, vienu skolotāju, vienu influenceri ... 🤣 Jā, nu ir tādi, kuri nedabū... -
Un kāda tev starpība cik tas ir? Tak paskaties pats cik saņem. GBP 80 - 120k gadā ir diezgan standarta alga. Gribi vairāk? Dodies uz Londonu, Kembridžu vai kādu no Googlveidīgajām kompānijām, kur vairāk naudas. Tad arī pareizini vēl 2x. -
Nodevu utilizacija, kam vajag pie miskastem. -
Tāpēc jāsāk uzreiz pašam, lai tā nesanāk, vai arī tikai šķiet, ka tā ir sanācis.😀 -
Tak te nav nevienas partijas, ir tikai pārtijas. Arī tās vecās. Arī eksistē apburtais loks - cilvēki neiet politikā (politika nav tikai mēģināt kļūt par jebkura līmeņa deputātu), nestājas partijās un arī pašām partijām (tam galvgalītim) nafig nevajag tos ierinadas biedrus, jo dzīve šā kā tā ir izdevusies, priekš kam pārmaiņas, ja nauda nāk tāpat. Vēl ja nu pēkšņi uzrodas "ierindas biedri", kuri izrādās gudrāki par galvgalīti. -
-
-
Hermanis ir okey, ja jau Aunārs sāk kopēt Alvja tekstus, tad laikam Aunārs visu pulveri būs izšāvis. Bet ja nopietni, tad tiešām Audis vel nav atklājis kārtis no kuras partijas grib startēt vēlēšanās? -
Kārumnieks! Čičolīna jau ar kādreiz itāļos tā tika ievēlēta. -
Būtu vismaz kāds 25% slieksnis, tad varbūt izzustu tas bezgalīgas un bezjēdzīgas sīkpartijas un četrpartiju koalīcijas Ja jau mūžīgi jātaisa tas koalīcijas, tad apvienojas viena partija un miers. -
Sāk jau visādas jaunu partiju idejas parādīties -
Par ko cepiens ? Normāla vakance apmēram mid level projektu vadītājam LV.
-
Kāda starpība, kurš ir premjers vai kaut kāds ministrelis? Pis, kāda koalīcija? Valsts dzīvi turpina vadīt tieši tā pati ierēdņu/pelēko kardinālu/...(ierakstī vēlamo) šļura, kura vadīja līdz šim. Sazvērestību teorija? Aha! Tūlīt! -
Uz FreeBDSM varbūt kāds (no lombarda) pavilktos. -
-
-
Manai sievai nu jau ir ap 300 grāmatām, kuras, es zinu, viņa tāpat nelasīs. Ja vēl būtu par Imantu Skrastiņu, Uldi Pūcīti vai Raimondu Paulu... Pag, liekas, ka tādas jau viņai ir -
Varbut kadam interese. Es nesaku ka obligati janem, bet nu cilveki ir dazadi.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-