Nu reāli 41 vieta.
Principā nekāda cita iespēja kā izveidot vairākuma koalīciju bez AS nebūs, ja neskaita kautkādu mazākuma valdību.
Tad nu vienreiz pienākusi reize kad vainu uz citiem novelt nevarēs.
Penāļi ir pietiekoši lieli lai ieliktu vēl 3 kabeļus,bet vai vajāg svešā midzenī pārcensties!
Paga,skatos ka Dievs arī pacenties lai tikai es vienīgais trumulis nebūtu šeit iekunstējis,ka iemesls paliek nezināms! 😄
Realitāte sākas ar nākamo budžetu. Tur pagaidām ir sasolīts daudz vairāk, nekā ir pašiem naudas. Varianti ir tikai 3
- pacelt nodokļus
- turpināt aizņemties un audzēt parādu
- pēkšņi sākt pelnīt daudz naudas
Ceturto fantastisko beidzam piesaukt, ka ir iespējams iegūt līdzekļus samazinot ierēdņus. Aizmirstam vienkārši vienreiz šo pilnīgi populistisko tirsanu.
Pacelt nodokļus vēlētājiem nepatiks ( to tāpat nāksies, bet nu uzreiz pēc vēlēšanās kaut kā baigi brutāli, jau kā pie Putlera.)
Aizņemšanās turpināšana liegs tālāk visas nelaimes novelt uz Vienotību.
Pelnit daudz naudas - te ir problēma, vienīgais kaut cik pamatotais piedāvājums ir Šleseram.
Tad nu koalīcijas variantus varam zīmēt ….
Ok! Un Tu arī domā, ka jenotība nesaņēma atzīmi no reņģēdājiem par ilgu un pārliecinošu visa sačakarēšanu? Un pro par zibenīgu, atraktīvu un rezultatīvu sev uzticēto jomu sačakarēšanu?
Tie, kuri klausijās LR4, tagad abonē laikrakstu MK-Latvija krievu valodā, kurš iznāk trešdienās. Ja piemaksā, klāt nāk arī televīzijas programma.
Tur var uzzināt ne tikai pašmāju jaunumus, bet arī šovbiznesa ziņas no pašas Krievzemes.
Neapšaubu.
AS taču pēc tam būtu politiskais līķis. Vai ne? VAI NE??
Vai ir iespējams pa četriem gadiem saiet tik dziļā ungārijā, ka pēc tam varētu rullēt tālāk tajā pašā virzienā? 🤷🏻♂️
Labi, tad saki, ko tie, klausījās LR4, klausās tagad?
Kremļa propaganda jau nav tikai priekš, krievu terminoloģijā sakot, zetņikiem jeb ziganutajiem. Es burtiski tikko “Par dzīvi” topikā par dažādajām garšiņām izteicos, attiecībā uz latviešu auditoriju, bet ar krievvalodīgo saturu ir tieši tas pats, tikai daudz vairāk.
A nezinu, neinteresē, neuzmeklēju un nerāda man Juljku. Visi saka ka nu tik panāks un apdzīs Ameriku. Visi!
Es skatos ko dara. Inčukalna PGK piepildījums 56%. Latvija neizmanto šo savu unikālo resursu kurš jau ir, tik pļāpā par tehnoloģijām, ieguldījumiem un kosmosu. Spēj tik visu apmaksāt...
Nu tad neatbalsti, nav ko bļaustīties.
Sazombēja tevi Brauna un Co, ja? Nekas nav atdots - tie kas klausījās LR4, maz klausījās kremļa propogandu un tie kas klausījās kremļa propogandu vai BLR, neklausījās LR4.
Nu cik redzēju telegramos un citur, tad tika pieņemts lēmums pamest zem ceļa ruļļa visas pārējās krievu partijas, lai šī dragātu tālāk. It kā solis loģisks. Un vienā naktī visi rosola atbalstītāji pārmetās uz juljkas pupiem.