-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 15 biedri, 0 Anonīmi, 407 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ju
- Kitai
- INTRASERVERNET
- @rmands
- AndrisBB
- Lcs006
- M@R$$
- dainis61
- jema
- inteens
- hero
- binary
- Mielestapa
- pauls
- raiviic
-
Biedru statistika
27388
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Šodien tik daudz ziņas saliku. Jums būs visu nākamo nedēļu ko lasīt. -
Tet (un droši vien arī citi) operators sācis izsūtīt paziņojumus par MTV kanālu slēgšanu. Nostalģijai, šeit būs MTV programma, kura ievietota Lauku (tagad Latvijas) avīzē, 1999.gadā. -
Ō, tādus nezināju. Produkts mtb gravelizēšanai. Ko tik mārketologi neizdomā. Un kas tad īsti neapmierina esošajā rāmī? Ja neskaita taisno 1 1/8". Bet ir taču tās ali pārejas. -
Lounge FM (FM99.5) pēdējā laikā sācis atskaņot lēnās Ziemassvētku melodijas. -
-
Parādīt olas arbūza lielumā, kā Trampa laikā. Cik saprotu, tad tagad Ukrainā ir klusums, jo aizkulisēs tiek intensīvi pārdalītas vietas pie siles. Kā nekā Jermaks nebija tas, kam pēc Konstitūcijas bija jābūt. -
Krievijas telekanāls "STS Love" atcēlis par godu savai 11.dzimšanas dienai veltīto ātro randiņu iepazīšanās šovu, jo kā izrādās, liela daļa potenciālo kavalieru devušies uz Ukrainu. Rezultātā neesot izdevies savākt vajadzīgo dalibnieku skaitu. -
Nu vot, tad nu sasola visu ko. It kā valstij forši. Tikpat forši kā cilvēkam uzlikt sodu 20 000€. Uz papīra forši, 20k. Tikai cilvēks paņem un aizmūk no valsts, beigās ne 20 000, ne to nelielo, bet tomēr pastāvīgo ienākumu kas bija līdz šim no šī cilvēka. Nulle! Paliek tik tas ko rakstīt, ai, ai, apkrāpa, zaudējām 20 000.
-
@raiviic varēja iepostēt read/write ātrumus no tā Western Digital Elements pirms jauc cilvēkiem galvas. -
Uz Hotbird satelīta pēc ilgāka pārtraukuma ir atgriezusies krievvalodīgie telekanāli "Just TV", "TVrus" un "TVrus+". -
Jāpaskatās būs intereses pēc. Parasti bija noteikti m³ un noteikti €/m³ un noteikti piegādes termiņi ~pusgads. par granulām neesmu tēmā, bet briketes vienu īsu laiciņu tirgojām uz NO par ~500. -
Nemaz tak tie ārējie SSD nemirst, drīzāk tev ātrāk 'nomirs' tas HDD (kānekā pārvietojams, un kratīties viņiem nepatīk), nekā tas SSD. Ja nu notiek brīnums un disks nomirst, tad 'atjaunot' būs vienlīdz dārgi un lielākoties neizdevīgi. Ja par to uztracies, tad nopērc divus un turi rezerves kopiju, tam kas svarīgs. Tas vai tas USB (aka USB-A) vai USB-C neko nenozīmē, abi var būt 2.0, 3.2 vai pat 4.0 Tas Western Digital Elements tik lēns disks, ka nezinu pat kapēc lai kāds vispār apsvērtu domu tādu pirkt (10 - 20 reizes lēnāks kā tie SSD). Lai ietaupītu pāris centus? Varbūt vienīgi ja tu uz viņu reizi pusgadā ko pārkopē un ātrumam nav nozīmes. Pārsvarā kā arhīvs, kurš stāv plauktā nevis tiek nēsāts līdz vai pārvietots. No tevis paša uzskaitītajiem tas ADATA būs labākais. Uzraksti kādi tev laptopi un tad pateiks, kāds tev USB ātrums. Bet nu cenas atšķirība tur tak nekāda, ņēm to ātrāko ADATA, pat ja tev USB 3.2 2.x neiet. Tas Digital My Passport ar būs lēns salīdzinot ar tiem no tava saraksta. Tak paskaties, 10x lēnāks. -
Es saprotu ka šajā gadījumā bija izsole, tik un tik €/m3, un šāda cena 3 gadus. Kuri iekrīt pavisam jocīgos cenu ziņā gados. Gan jau tepat patītu atpakaļ izlasītu kā cilvēki grābj granulas 3 gadi uz priekšu par kosmosa cenu, jo būšot vēl kosmiskāk. Bet tas ir par pašu nopelnīto un nevar viņiem pārmest.
-
Tāpēc, ka man tagad dakša priekš QR pa "ļēto". Un man uzrunāja tā ideja par treking rāmi. Man jau nevajag sačiem vai tml. Faktiski tūrismam. Varētu ņemt tādu, likt kādu 1x10 sistēmu, man tie Surly Cornnerbar ragi ir. Škiet, tiem esošajiem ratiem man tur var uzlikt arī 10 ātrumu kaseti. Tos tad varētu no tā paņemt. Lai gan tur arī rumbas varētu jau tuvoties maiņai. Nez cik jau nobraukts ar tām. Nez, jādomā. Visa ziema vēl priekšā. -
Paldies džeki par viedokļiem. Ja godīgi, tā arī likās, ka iedzīsiet vēl vairāk nesaprašanā :)) Par enclosure un NVMe es dzirdu pirmo reizi - tas arī spilgti raksturo manas tehniskās zināšanas. Tāpēc šo variantu atmetam. Tad it kā jau sliecos par to ātrāko SSD, bet raiviic teksts par to, ka arī HDD var būt ātrs, un turklāt bojājuma gadījumos (pat nebiju aizdomājies, ka piem. SSD ar visu mantību varētu aiziet bojā), no tā atgūt info ir iespēja, tagad liek šaubīties par pareizo izvēli. Par datoriem - gan darba, gan paša laptopiem ir gan USB-C, gan ... parastie USB, es nezinu vai 2, 3 vai 4 sērija - ja pareizi sapratu no jūsu komentāriem, šo parasto USB-A iedalījumus. Bet darba laptop (kas ir galvenais no kura vajag back up) pārskatāmā nākotnē (3-4 mēneši) tiks mainīts. Attiecīgi, to pērkot arī varētu prasīt, lai ir vajadzīgā izeja. USB-C ir pats ātrākais variants? Vai arī tas ir tas pats, kas USB-A sākot no 3 sērijas ? Līdz šim vispār kopēšanu veicu, pievienojot ārējo cieto disku monitora USB izejai, jo portatīvajam visas izejas aizņemtas. Nezināju, ka arī tam ir nozīme, no kuras izejas veic kopēšanu. Un raiviic ieteiktais Western Digital Elements cenas ziņā, protams patīk. Bet vai Wester Digital My Passport nav tāds pats vai labāks? Abiem cenas gandrīz vienādas. Ja ātruma ziņā HDD baigi neatpaliek no SSD, tad, protams labāk ņemtu HDD, jo cena labāka un bojājuma gadījumā iespēja atgūt failus. Sorry, baigi gari sarakstīju.
-
man šāda strādā jau gadiem, bez problēmām.. https://www.froggit.de/Froggit-WH3000-WiFi-Internet-Weather-Station.html
-
Lasu baigi pavirši par šo, vairāk virsrakstus. 🤣 Vai tad tur bija runa par ilgtermiņa līgumiem? Man šķiet, ka tās bija parastās LVM izsoles. Tikai, ja pareizi atceros toreiz notika retāk. Un attiecīgi mūsējie toreiz neko nenopirka, grozīja pirkstu pie deniņiem par to solīšanu. Cenas aizgāja pilnīgā vājprātā. Par PATA nezinu, bet viens cits man pazīstams uzņēmums gan nopirka. -
Nē, tās bija manas personīgās pārdomas publiski. Varu iedot vienkāršāku piemēru, cik eiro maksāja granulas 2021? Un cik maksāja 2022/23? Cik maksā tagad, 2025? Ilgtermiņa līgums pa šo periodu ar garantiju būtu izgāzies, jo viena puse vienkārši izstātos. Tā ir loterija, kurā piedalīties drīkstētu tikai tie kas piedalās ar savu personīgi nopelnīto, nevis kaut kas valsts vārdā ar valsts naudu vai īpašumu. Valsts pie šāda razklada VIENMĒR zaudēs!
-
Tā to grib pasniegt zaglīgo zemņieku kartelis un Tu uzrāvies uz viņu propagandu.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-