-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 1 Anonīmi, 656 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- Mielestapa
-
Biedru statistika
28195
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Gaidot futbollu, pajautāju gudrajam AI. Nu re kā: Galvenās izmaiņas var būt: Nedaudz tumšāks ādas tonis. Melnādainu cilvēku āda arī ražo vairāk melanīna pēc UV starojuma, tāpēc tā var kļūt vēl tumšāka, lai gan izmaiņas bieži ir mazāk izteiktas nekā gaišai ādai. Siltāks tonis. Āda var iegūt izteiktāku zeltainu, bronzas vai sarkanbrūnu nokrāsu atkarībā no indivīda. Lielāks kontrasts. Dažiem cilvēkiem baltumi acīs, zobi vai plaukstu un pēdu gaišākā āda izskatās kontrastaināki. Spīdums un tekstūra. Nosauļota āda var izskatīties nedaudz mirdzošāka vai "dzīvīgāka", īpaši dabiskā apgaismojumā. Svarīgi atcerēties, ka: Ne visi melnādaini cilvēki nosauļojas vienādi. Ādas tonis un reakcija uz sauli ievērojami atšķiras. Tumša āda joprojām var gūt UV bojājumus un apdegt, lai gan tas notiek retāk nekā cilvēkiem ar ļoti gaišu ādu. Tāpēc arī tumšākas ādas īpašniekiem ir ieteicama saules aizsardzība. Kopumā vizuālā atšķirība starp nenosauļotu un nosauļotu melnādaino sievieti parasti ir neliela līdz mērena ādas toņa padziļināšanās un siltāks tonis, nevis dramatiska krāsas maiņa. -
To visu es saprotu. Taču kā atšķiras nosauļojusies nēģeriete no nenosauļotas, gan nezinu?😃 -
Šito derētus pajautāt kādam nūdistu pludmales apmeklētājam . Teorētiski - kāpēc ne, tāda pati āda vien jau ir, tikai Saules gaisma netiek klāt, ja speciāli nerāda. Dāmas ar viscaur nosauļotiem pupiem gan ir gadījušās (eh, bija reiz jaunība ). -
Kamēr nepamēģināsi, neuzzināsi.😉Bet, droši vien, nevar? Es kādreiz joda tinktūras pudelīti nejauši tur uzlēju. Āda ar visu brūnumu nogāja.😃Jods vispār ir jautra lieta. Reiz kopmītnēs kaimiņam gultā iemetu gabaliņu kristāliskā joda. No rīta viņš kā tīģeris no segas apakšas izlīda.🙃Pats es nobijos, bet sublimācija neapstājās. -
Vai tad kuli vispār var nosauļot? Vai peteni? Manuprāt, kādā krāsā dievs devis, ar tādu jādzīvo -
Galvaspilsētas pašvaldības deputāte L. reklamē muskuļotus nosauļotus vīriešus pa taisno no bārberšopa, kuri vēlas pieskarties citiem vīriešiem: -
Velns vien to zina? Varbūt arī tāpēc nesauļojās?😃 Taču kamēr nepārbaudīsi neuzzināsi. -
Pļa, @jacobs, nu atkal...🤣 Jā, un ceru, ka viņai kules nav. -
-
Nākamreiz uzmundrināšu. Teikšu, ka pupi 9.8 no 10 un dupsis arī tuvu tam. Ja manis kādu šeit nav, tad esmu arestēts. -
Tu, jopcik, cieni kaut cik apkārtējos un arī satelītus ar multispektrālajām kamerām.🤣 Ar bumbu arī Saule ir kaitīga. -
Varbūt kautrīga, pārāk paškritiska?😉 Nu, speciāli gulēt, sauļoties ir tikai priekš kretīniem. Kustēties vajag, ja ne strādājot, tad vismaz ar bumbu. Jā, un ja bez apenēm tad dunduri, nātres kulē kož un saulē tā apdeg.😀 -
Nu es jau arī ne. Labi, ka nedzīvoju ūdensgalvā. Uzsmaidītu kādai meičai un buržuāziskie nacionālisti noturētu par pakiju. Bet pļavā arī tak Saule bīstama! Radiācija!🤣 -
Nekad neesmu speciāli sauļojies, tikai cik apenēs siena pļavā Bet brenguls labs, arī užavnieks un jaunpilnieks -
Nekāda. Vajag dzīvot nevis eksistēt. Ja dzīvot nesanāk, tad eksistēt ir jāpārtrauc. Vakar pirku savu "Brengulīti". Pārdevēja jauna meiča. Kamēr bierīts tek, parunājām. Viņa sauļoties neiet, jo Saule esot kaitīga !!! Radiācija!!! -
Ilgai dzīvošanai, šķiet, ir būtisks trūkums? Var apnikt dzīvot vispār, vai nu jābūt tik jau tik dullam, ka katra diena iesākās, kā jauna dzīve.😀Ja man tagad atņemtu, visu manu dzīves piepildījumu un ieliktu nabagmājā pie visiem tiem ''dārzeņiem'', tad kāda jēga vispār būtu tādai eksistēšanai? -
Lasīt ir viens, saprast - otrs. Man ļāva bērnībā lasīt arī "pieaugušo" grāmatas, nepārprotiet, tādas kā tagad nebija pieejamas, bet nu izglītoti vecvecāki vienmēr bija blakus, ja radās jautājumi, izskaidroja. Bibliotēka viņiem bija laba, ap 10K sējumiem, neskaitot lubenes, jeb viena lata romānus šķūnīti, jo vecāmāte, kas bija Rīgā, tās regulāri pirka -
Konsekventi pielietojot šādu loģiku, sanāk, ka arī imaginārie trīsdesmit pakistāņi nedara neko nepareizu, ja grib aizstāvēt savējo bračku un atpizģīt imagināro letiņu, kurš viņam klūp virsū. -
Baidos, ka līdz Nīčem es nenodzīvošu. Pie 180 varbūt kaut kas sanāktu.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-