-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 2 Anonīmi, 196 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Zin...
- zeds
- raiviic
- jacobs
- AndrisBB
- Igors83
- xp
- Miervaldis Sarkanabols
- _dunduks_
-
Biedru statistika
27976
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
girtsl
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Aizdomas, ka šis šajās vēlēšanās daudz noteiks... Tas gan, paša 100tukstosu lieta gan netiek pieminēta un ja kāds no malas piemin, tad brēkmanis taisa brēku. Tiesa gan, tūlīt process šim atsāksies -
Neesmu. Protams, ka nezina. Bet jenotība taisa sūdus (par ko vēlētāji pat nezina), bet brēmanis tos sūdus izvelk tik-tokā. Un to gan vēlētāji redz. Un tālāko galīgi nav grūti prognozēt. Protams, tāds brēmanis jebkad un jebkur atradīs ko izvilkt, bet jenotība viņam šajā grūtajā un atbildīgajā darbā palīdz kā vien var. -
Tu esi ilūzijās par tipisko vidusmēra vēlētāju - viņš nezin ko dara jenotība, progresīvie vai zzs. Varbūt ir redzējis tiktokā šleseru un brēmani. Vēlētājs zin - o, šis puika smuki dzied, vai olimpiādē medaļu dabūja, tad jau ir labs cilvēks un tiks galā ar valstiskām lietām. -
Ja tu būtu ielicis ziņu par šo pasākumu PIRMS tā, es būtu ieskrējis. Diezgan nepatīkams tips, bet viņa nopelni pirātismā ir atzīstami. -
15 rubļi, kā šodien atceros, man, puikam, toreiz tā bija liela nauda, bet ieraksti bija kvalitatīvi Tad jau aizgāja pa ciemu kopijas, bet laikam nav man žīdu asinis rados, tā būtu bagāts ātri kļuvis -
`Tā spāņu mēle gana sarežģīta - lasa Arigo Toro, bet raksta Hijo de Puta. Oj nē, sajaucu! Raksta La Merde del Toro. -
-
Nu ko, kāds bija aizskrējis uz bāru "Bolderāja" Avotu ielā 29? Pagājušajā gadsimtā diezgan daudz ierakstus no viņa ņēmu, tāda kaudzīte lenšu vēl joprojām glabājas (nē nevienam nedošu un nepārdošu). Pats gan nevarēju aiziet, bet senos laikos esam diskutējuši ne tikai par mūziku. -
https://lv.wikipedia.org/wiki/Selma_Teodora_Levrence -
Izklausās pēc ddm. Ja gribas normāli pārvilkt, Abakhan Fabrics ir dermatīni visādi un arī īstas ādas atgriezumi, un līme, spīles un tutoriāļi (gan jau jūtūbē ir) būs tavi draugi. -
Man ir miksts plats svaigs meridas beņķis-17-18 cm...par simbolisku maksu varu atdot... Par beņķiem runājot ir man padilis selle royal prestige beņķis..šodien norāvu dermantīnu nost, skatos aļikā ir pašlīmējošais dermantīs..pamēģināšu sporta pēc pārvilkt. -
Šitas jau ir konkrēts pīļknābis, manas sievas darbā uz vakancēm pārsvarā tikai šādas piesakās, a moška izdodas nozvejot pašu kapteini, tas nekas, ka šim sieva un 3 bērni -
-
-
Eksistē jau arī sportiskāks Brooks B17 https://www.brooksengland.com/en_row/b17.html un pateicoties jaunākajai caurumu modei, eksistē arī tāda ķecerība kā B17 ar caurumu https://www.brooksengland.com/en_row/b17-carved.html Ar kādu metodi mērīji? -
-
-
🤣 politika nav tikai Saeima, jopcik! Cilvēki jau negrib savā pagastā lidzdarboties. Bet Tavs stāsts jau tikai apliecina, ka mums ir nevis partijas bet pārtijas.😉 -
Lai ietu politikā, vajag zināms kapitāls, gandrīz katrs no jums ir vai nu lasījis, vai filmu redzējis - Pāvila Rozīša "Ceplis". Viena no manām daudzajām krustmātēm vēl Lata laikos mēģināja, garš stāsts, bet beigās pilnīgs aplauziens, visi īpašumi zem āmura utt. Esot pateikuši - ko tu Rīgā domā ar tām kapeikām darīt? Esot sagrabinājusi ap 100K, ko noziedot tai brīdī "pareizajai" partijai. "Domu biedri" vienkārši uzmeta. -
Negribētu piekrist, ka tikai spriestspējas. Te ir gan tas, ka, kā jau minēju, cilvēki paši negrib iet politikā. Tur ir gan vecu vecais... "mans viedais vectēvs teica - mazdēliņ, neielaidies ar žīdiem un neej politikā", gan ... "politika ir mēslu bedre, viņi visi tur ir piterasi, es nekad, nekad, nekad ne soli uz to pusi...", gan arī , varbūt, pat visvairāk vēlēšanās sēdēt savā mazajā komfortiņā un gaidīt, kad atnāks kāds laimes lācis. Un domā, ka tie paši "piterasi" vēlētos masveidīgas partijas ar daudz biedriem, kuri aktīvi piedalās partijas dzīvē? Es domāju, ka tos iepriekš minētos aforismus ir viņiem izdevīgi kultivēt. Labāk dabūt kādu dziedātāju, aktieri un influenceri. Nu jā, protams, ir arī vēlētāju spriestspēja. Ja jāizvēlas starp korumpētu jenotību, kura sūtus taisa nonstopā un pilnīgo slimu cilvēku brēmani, kurš gan ļoti veikli izceļ jenotības sūtus, tad tas vēlētājs lielā daļā gadījumu izvēlēsies brēmani. slims cilvēks sataisīs vēl lielākus sūtus, jenotība pārdēvēsies par atjaunoto jenotību un sāksies viss no gala.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-