-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 0 Anonīmi, 191 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Jainit
- tu16
- AndrisBB
- raiviic
- dainis61
- Jurkins
- kukkuru
- Hisense
- 138
- kantoris
- jacobs
-
Biedru statistika
27399
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Bet tad uz tās platītes jābūt kaut kādam "svičam". Man ir tikai tekstolīts. -
Nu kā tad palīek, vajag kādam? Pilnīgi svaigs, 12.12.2025 saņēmu.
-
Nu ja tā notiek, tad tas pircējs ir vienkārši duraks. Ja tur bij ražošanas defekts, tad pēc likuma - vainu salabo vai atmaksā pilnu summu. Nav tur ne vārda par daļēju atmaksu un nekas nespiež pircējam tam piekrist. Protams ka pārdevējs piedāvās viskautko lai samazinātu savus izdevumus, vienkārši balstoties uz to ka pircējs negribēs kasīties un paņems 3/4 no cenas. Pārdevējs var piedāvāt cenas samazinājumu, ja tā prece nav labojama. Aka - kautkāda funkcija nedarbojas un pircējs paturi preci. Jeb teiksim tosterim taimers vairs nedarbojas, pārdevējs piedāvā atmaksāt 50% un es turpinu lietot tosteri bez taimera. -
bet vai tad tu vienlaicīgi 3 diskus izmanto? Tur jau nav sistēmas disks.
-
Neesmu šajā iedziļinājies, bet vai nav tā, ka pilnam ātrumam tam nvme ssd vajag visas 4 līnijas? -
Man piemēram vienā x4 slotā ir 3 portu karte m2 nvme, m2 ssd, msata. Otrā x4 ir 6 portu sata karte.
-
Tā kā bija brīvs x4 slots, tad nopirku aļikā platīti vienam nvme un šitas brīnums kaut kur čūskās mētājas laikam. Variantam, kad pietiek ar iebūvēto GPU un vajag daudz nvme. -
strādā tikai 1.kartes ports
-
Biosā PCIEX16 bifurcation https://www.youtube.com/watch?v=uIEk-e35OCc Ja tev būs auto, tad rādīs disku 1. kartes slotā. Ja būs iespēja x8x8, tad strādā1. un 3.kartes slots utt. x8x4x4- 1.3.4slots. Ja x4x4x4x4, tad strādā visi 4kartes sloti Inteļa MB ir ļoti bēdīgi ar bifurcation. AMD ir plaša izvēle.
-
Vai ir vērts čakarēties un riskēt. Pats izmantoju šādu, perfekts.
-
Pag, tad iespraužot arī "oficiālajā" x16 slotā, automātiski viss nenotiksies? Es nemēģināju raut video ārā un spraust šito brīnumu. Bet ar visu bifurcation, tak nekas nebūs fiziskajā x16, ja tam ir tikai x4 vai x8? -
-
šādiem lētajiem adapteriem nekāds PLX čips nebūs, tā kā tur noteikti vajag PCIe bifurcation atbalstu mātesplatē, citādi tiks atpazīts tikai viens disks. tanī pašā ebay linkā ir šāds te teksts: Support Transmission Protocol: The motherboard supports PCIE split or PCIE function and supports PCIE 3.0, 4.0 transmission protocol.
-
Tikko intereses pēc pajautāju čatiņam (tas taču ātrāk nekā meklēt gūglē pašam) . "Mājas datoriem" tādu plašu nav. -
Kas ir katla ražotājs? Ja kāds normāls un tas termiskais drošības vārsts ir paredzēts mainīt, tad meklē internetā, Ja nē , tad nu galīgi neieteiktu taisīt ko pašam. Labākā gadījumā ja sprāgs tas kals, būs nepieciešams remonts virtuvē. Bet sliktākā vari pats nonākt slimnīcā. Lai gan šādam, izkausējam , termodrošīnātājam man ir daudz jautājumu: būtu jānostrādā ja aizķēpst regulējamā vārsta caurums, bet arī drošības nav nekāda dižā diametra-nostrādes brīdī var aizsisties ar ko cietāku no katliņa satura. Labāks risinājums ir tādam katlam kā manējais- ja nav nostrādājis tvaika regulējamais tad atspiedīs silikona vāka blīvi. Nu V formas (uz iekšpusi) un vāka ir speciāli izgriezumi kas ļaus izspiest ja pārāk liels spiediens. Kaut nav lētais , bet esmu apmierināts pa 110%- strādā ideāli un visas rezerves daļa ir nopērkamas. Nu nejauši mājinieki bija sagriezuši to silikona blīvi- nekādas problēmas. Visādiem lētajiem Ķīnas man nav īsti uzticības. -
Varbūt mēs te visu nepareizi saprotam. Lej te mums cilvēks par "ātrvārāmo" 🤣. Varbūt pareizāk būtu to devaisu izmest un no @jacobs nopirkt normālu. -
Taču ir arī tādi. Piemēram tvaika katliem, lai vēl papildus katlā liesmu nodzēstu(protams krievu DKVR katliem tie to nespēja). Taču visādas huiņas drošības vārsta imitācijai var uztaisīt cilvēks tehniski varošs un attiecīgi ekipēts. Bet tāpēc jau viņš vēl ir varošs, Jo to nekad nedara.😀 -
Toč nezinu, kas ir bifurcation biosā 🤣, bet jāskatās cik līniju ir uz tās PCI-E ligzdas. Es tāpat izgāzos. Nezin kāpēc biju iedomājies, ka manai platei abas garās ligzdas ir x16. Tā mēdz būt, bet laikam biezajam galam. Paskaties plates manuālī. Vienam SSD vajag x4... četras līnijas. -
Gaidīji, ka tā vieta būs HESā?😉 -
Bet ja biosaa nav bifurcation, tad atpaziis tikai vienu liiniju, vienu disku?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-