Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   12 biedri, 1 Anonīmi, 173 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aicis
    • e = d
    • Jainit
    • jacobs
    • tinch
    • AndrisBB
    • sounDDesign
    • biomass979
    • Igors83
    • Lin
    • Dils
    • www.MistersPimpausis.lv
  • Biedru statistika

26626
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• jacobs
      Manā instrumentu plaukta ir plaša klāstā pārstāvēti arī Knipex rīki. Nupat nopirku, piemēram: https://www.tme.eu/lv/en/details/knp.9781180/ , kādu nav nevienam citam ražotājam. Tiešām ērtas grūtāk pieejamās vietās un ļoti kvalitatīvas. Presē pat sākot ar 0.14 uzgaļiem.🙂 Intereses pēc nereti iegādājos arī tos lepnākos ķīniešu brendus no Ali. Protams viņiem vēl augt un augt... Taču citreiz cena retāk lietojamiem štrumiem arī nosaka izvēli. Piemēram, var šādu Ali https://vi.aliexpress.com/item/1005006816153178.html  pirkt pat orģinālā Ridgid vietā. Man ir abas, varu salīdzināt. P.S. Pret visādiem krievu YT gudrīšiem gan esmu diezgan skeptisks.   
      joka Pēc pasūtiju Fake Knipexus pa 1eiro no Aliexpress (piereģistrējot jaunu kontu). 99% ka būs mēsli bet nu....  
    • Msnikss
      Baigi neatbalstu krievu medijus, bet šis čalis šķiet sakarīgs. Man arī ir vairāki Knipex tūļi. Tie ir lieliski un fanoju par tiem. Bet ja esi 'uz sēkļa'.. Edited: NB: Nekarsējiet savus labos instrumentus! Es pieļāvu kļūdu un turēju ar knipex cobra kaut kādu dzelzs gabalu, kamēr kolēģis ar propane+O2 karsēja - rezultātā mani knipex zaudēja cietību un kļuva mīksti...    
    • jacobs
      Nevajag sīko stūrī iedzīt. Drauga kaimiņa mazais tad paņēma āmuru... 😀Vienīgais vinnetājs bija mans čoms, jo tam tika tas 55'' TV ar caurumu ekrānā. Mans vecākais arī sen, un arī TV Toshiba, kurš gan toreiz bija žiguļa vērtībā, arī kineskopa izturību ar tenisa raketes malu pārbaudīja. Tā arī ar labu plaisu stiklā TV to pārbaudi izturēja. Taču tādi aktīvi sīkie nereti izaug un aiziet biznesā. Lūk, manējais vecajam uz 70 gadiem nepažēloja >5000 t. un atmiņās par to gadījumu uzsauca SonyTV. Tā kā, varbūt arī tev paveicās, pēc gadiem?😀
    • Grossmeister
      Priekš sīkiem santehniskiem darbiem pilnīgi pietiek , par 3 eiro Depo variantu labāka . Pamēģini meklēt pēc - Versatile Adjustable Pipe Wrench .
    • inteens
      dārgās ģermānu kniebles
    • zeds
      Knipex Cobra ir izcils instruments , nepērc pakaļdarinājumu. Man tādu ir bijis vairāki laika gaitā - atšķirība ir kosmiska.  Savu knipex sargāju kā acuraugu. Depo mēsls var degt elles ugunīs.
    • inteens
    • Jurkins
      Pēc kāda Keyworda var atrast to fake knipex? Nesen pazaudēju Savu īsto Knipex, Izcils Instruments bija...   Kvalitāte Fake ir tāda pati kā 3eiro Depo nopērkamajiem vai arī normāla?        
    • Jurkins
      Paziņa pasūtīja bezvadu klavieri. Pārsteigums bija diezgan nopietns, kad atbrauca huiņa >4 mazāka par normālu klavieri 🤣. Bet jāpiezīmē, ka strādāja. Tikai bija grūti trāpīt uz pareizā taustiņa.
    • Grossmeister
      Kaut kāds ādas rētu dziedētājs ar kaut kādu tur specifisku gaismu .
    • inteens
      veics eksttē Ne jau no boot z ābakiem   cepešpana
    • Grossmeister
      Iedeva man uz remontu Bioptron , lai izjauktu vajadzēja secure torx . Nolēmu paņemt kaut kādu lēto skrūvgriežu komplektu un lai ierakstītos desmitniekā piemetu klāt lēto ķīniesu Knippex Cobra analogu . Kā skatījos kā nē , bet secure torx komplektā nebija ( līdzi nākošaja aprakstā arī tāds nefigurēja , laikam pārskatījos ) . Rorene - platāka , ļurīgāka un rūsēt sākusi .
    • zeds
      Man ļoti daudz ko nevajag , bet es iepērkos dažādus tehniskos sīkumus piemēram bullet konektorus motociklam utml Temu ir iekļauta Eiropas muita un piegādes laiki ir daudz ātrāki. Temu aplikāciju gan es noinstalēju nost. Man ir vlom meklēt tehnisko source bet izlasot par mobilo aplikāciju - koda sideloading un pilnīga spiegošana par tālrunī notiekošo man likās pietiekams iemesls.  
    • aoma
      Mana sieva iepērkas, nopirka man bīdmēru pa 2.70 uz baču ar milzu cipariem, tāds ļurkans ir, bet pamatfunkciju pilda
    • inteens
      kamazā  dzīvo?
    • Tuubijs
      Hvz, nopirku pa trīnīti tur sev karšu turētāju, salasiju klāt sīkajām matu gumijas n shit, lai ierakstītos tai dvacārā. Karšu turētājs uzdevumu pilda, sīkās gumijas padirš tik pat ātri kā Latvijā pirktās pa kosmosu. Tagad plāns ir nopirkt kkādu lēto 24V degvielas sūkni, lielas cerības nelieku uz kvalitāti, bet iesākumam derēs, lai paspēlētos.
    • Tuubijs
    • HIGH-Zen
      Jā, davai sačakarējam tēmu tā, lai neviens vairs nesaprastu kur tai sākums un kur gals. Vēl labāk, ja tā izdarīsim vairākas reizes pēc kārtas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...