Laikam jau viņa klienti, ne viņš, bet piekrītu. Man, piemēram, telefoni bieži krīt zemē, nu neko darīt, acīmredzot es esmu neveikls specifiski šādā veidā, bet kaut kādā mērā tos un manu budžetu glābj maciņi, aizsargstikli un atturēšanās no dārgiem telefoniem. Savukārt tumbiņas 1) nav no stikla un šķiet, ir kopumā izturīgākas kritieniem nekā telefoni, un 2) retāk tiek turētas rokā nekā telefoni -> mazāk iespēju nokrist.
Ka tik vaina nebūs pašā. Jo nu nezinu ko tu tur dari, ka ligzdas nāk ārā un ēdiena atliekas pa visām malām mētājas.
Es nesaudzīgi izturos pret savām lietām, bet kaut kā kalpo. Ok, beidzot ps5 ligzda nospraaga pēc 5 gadiem, bet nu.... Nav īsti bijis tāds, kas pēc diviem gadiem ņem un nomirst.
????
Nu nevajag turēt zem plīts, bet dažiem ir IP67. Beosound A1 vismaz no otrās paaudzes (par pirmo nesamelošu) ir gan tas, gan AptX, trešajai vai pat nebija kaut kāds tur vēl modīgāks lossless kodeks.
Tas pats A1 trešais ir kaut ko sertificēts kā labojams, pirmajiem diviem A1 arī jūtūbē remonta vidakos redzams ka viņi ir vismaz normāli attaisāmi. Iepriekšminētais UE Boom 3 arī ir attaisāms nesalaužot. Kādiem no visiem citiem JBL, Sony utt. varbūt tā nav.
A kādu alternatīvu tu iesaki? Lenšu maģi Jupiter 420, kurš sver 30kg, strādā vienu stundu no 20 baterijām un kuram visas piecas galviņas un četrpadsmit piespiedējrullīši jāregulē divreiz dienā kā moskviča karburators, bet toties mūžīgs un nesalaužams?
Uz Astra (28.2E) satelīta nekodētais Lielbritānijas mūzikas telekanāls "That's Christmas" kaut kad ne parāk tālā nākotnē mainīs savu atrašanās vietu un no Eiropas stara pārcelsies uz britu, kā rezultātā Latvijā vairs nebūs pieejams.
Jaunie parametri: 11343, 27500, V, 2/3, UK stars, FTA
Vecie parametri: 11567, 22000, V, 5/6, E stars, FTA
Piezīme. Liela bēda gan nebūs, jo tur reklāmas pauzes ir vairāk nekā videoklipi.
Normāls vai nenormāls, bet naudu kampaņai vajag. Tātad sponsorus vaig. Bet ja ir sponsori, tad viņiem arī kaut ko vajag. Un tā uz riņķi. Nelolosim cerības, ka var būt savādāk. Kamēr sponsori un deputāti neizaugs no savtīgiem šuļeriem līdz cienījamiem tautsaimniekiem, nekas nemainīsies.
Vispār tas ir iemesls kāpēc daudzi normāli cilvēki izvairās no iešanas politikā. Līdzko esi deputāts tā automātiski tiek piekārta birka ''zaglis un milzu algu saņēmējs''. Nu tad arī brīnāmies kur tur bieži tādi kas vai nu ... vai ... .
visi vini ir sudi. nekalpo ilgi
skanas kvalitate funkcionala it seviski BT 2.0 jo bitu paraides atrums nepietiekams
nesaudzigi apejoties .. saule lietus smiltis partikas atliekas .. var sabojat atri
usb ligzdas SMD bez enkur punktiem... stepselis biezi iznak ar visu ligzdu lauka
JBL uc tas pashas problemas . vienai JBL ladeshanas mikroshema japrogramme bija jo atstats izladeties . tas TI BMS chipa programmators ~100EUR bija
butiba miskaste ~200EUR pec ~2gadi
varetu domat ka butu verts ieguldit programmatoros utt bet skiet vinas no modes izgajushas laikam vai ari sapratushi cilveki ka naudas izmeshana
butiba pateretaj klasses elektronika dizaineta ~2gadu kalposhanai vai paris kilo stundas ciktur bija var interneta atrast(taka padomj laikos bija 1 2 3 armijas uc klase)