domāju ka pilnīgi nereāli, jo ir tikai kaut kāda dzeja - nav uzskaitīti kādi tad skaļruņi salikti, kādi kondensatori utt....varbūt tie skaļruņi pat pusi summas nemaksā utt
Kāds @kevinsradinieks
SS.LV Audio tehnika - Skandas, Cena 7 500 €. Pārdodu pilnībā pārbūvētas, sākotnēji audiofīlisku обладает можно - Sludinājumi
Nez gan kurš būs gatavs maksāt to naudu.
Tur gan ļoti īpatnēja pieeja, tas koaksiālis midbasa vietā, piemēram.
Es pat nekur, arī ārzemēs, tieši vestes neesmu manījis, parasti ir tas riņķis, vai "boja" priekš glābšanas. Kādas vestes iedod kopā ar iznomājamo laivu. Tā ka Igauņiem varfētu būt unikāla pieeja.
Nezinu, es iepriekšējos gados pa visādām Latvijas nekurienēm esmu izbridies krustu šķērsu, bet svaigas, jaunas glābšanas vestes bez pieskatīšanas mētājoties neredzēju. Nedz kurienēs, nedz nekurienēs. A slīkst mums cilvēku ui ui ui cik daudz.
Tā saucamā nekuriene te ir atslēgas vārds. Tur viss ir labi, kamēr neieklīst kāds no kurienes. Tā pat ir arī pie mums.
Tur jau parasti var arī atrast visu nepieciešamo pie kaimiņu kapa un aizņemties, un tā vienmēr ir bijis
Neieraudzīs, jo būs apmēram 7000km no virsmas .
Vēl gandrīz 2 stundas līdz startam, ceru sagaidīt, "Zaļais kaķis" interesanti stāsta un komentē(čalis jēdz par kosmisko tēmu, pats bijis iesaistīts, bet tagad dzīvo Eiropā, lamā Putinu, karu u.t.t.).
Kaut kāds mutaks kurš, nemāk. pieturzīmes tviterī lej krokodila asaras par ride, nu man tie sūdi uz ietvēm un vēl vairāk to braucēji un šķērsām ietvēm parkotāji besī, bet pag, kā tad ir ar Salu tiltu, tur ir, cik atminos, "gājēju un velosipēdu ceļš"?
Vai autors irš, vai tomēr Salu tilta apakša ir kaut kas, kur ar "pašgājējvelosipēdiem" braukt nedrīkst?
5.Septembrī Ukrainā savu darbību uzsāka jauns pašmāju kulinārijas TV kanāls "Борщ TV". Tajā varēs vērot pārraides (pašlaik ir uzfilmētais apmēram 80) veltītas boršča zupai.
Starp citu, šajā datumā tiek atzīmēti nacionālie boršča dienas svētki.
Nu tu mani sakārdināji, visādi glauni štrunti tur ir, gan jau tūlīt sakārdināsi vēl te kādu. Kas tur var solīt, tikai UK rezidenti? Ka tik tev nebūs jāorganizē kopējais sūtījums
Es jau arī gribētu parktools spieķošanas stendu par piecīti, bet da nu, viņu atsūtīt šurp tak būs kāds simts. Bet kādu drivetrain nieku vai kādu lupatu, ja sanāk par piecīti, hmmm
Nu tur vēl 2 nedēļas līdz 'ņemšanai'.
Bet ja neizmirsīšu, tad būs pēc darba jāieskrien. Pa ceļam 5 min no darba tā izsole. Tur viskautko interesantu ik pa laikam var nopirkt pa £1 + komisijas.