-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 597 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Grossmeister
- AndrisBB
- Dils
- oxygen
- raiviic
- Stepselis
- e = d
-
Biedru statistika
28197
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Labi , ka ir apsargi , bet esmu iesaistījies savulaik kautiņos , tapēc ka uzskatīju ka tā vajag , man ir vairakas reizes lauzts deguns , naktīs krācu , bet , ja principā ir jāsitas , tad ir jāsitas . -
Atvarai jau nebūtu ne vainas, tikai īstai, bet - pat bez norādes ir skaidri dzirdams ka te ir AI veidota , līdz ar to pa taisno miskastē. Cerams, Youtube kaut kad tomēr sāks šādus "šedevrus" izmest. -
Ar "Tā vajag!" praksē tas tā nestrādā un no tā WC un siltais ūdens katra nabaga mājās neuzradīsies
-
Tā jau patiesība ir. Man patīk, kā parāda, ka "satura mārketings" un Kompānija cenšas saglabāt savu tēlu.
-
Vot i paneslas, pat te tie AI ģenerētie mēsli ir biezā slānī, burvīgi. -
-
-
Pakistānas prezidents vēl nav nācis klajā ar ierosinājumu mazgāties. -
-
Rokas nost no Atvaras. Viņas dziesma ir īpaša pati par sevi un arī AI dzīlēs.
-
Nē, runa bija konkrēti par pakistāņiem
-
Man labāk patika Toma Klensija romāni. 😉 -
A man savulaik patika, vecas leģendas ar daudz dzīves gudrībām, vecā derība vispār viena šausmene, tikai nevajag tam akli ticēt P.S. Starp citu, talmuds reāli aicina iznīcināt gojus, korāns ir daudz miermīlīgāks. -
iesaku paskatīties Sonoff. Jau piecas ziemas/vasaras ārā IP65 kastēs stāv šamējo wi-fi/RF releji, neviens nav nosprādzis. Nezinot kāds Tev tur tas pielietojums, pat pilnīgi iespējams gala ierīcē iespējams iemontēt MINIR4 wifi . Aplikācijā ir inching funkcija ar 0.5s intervālu ,t.i. pēc lietotāja norādītā laika ierīce tiek iestatīta pretējā stāvoklī. Taisam scēnu, ka noteiktos laikos ieslēdzas ierīce , ierīcei iestatām 10s inčing (vvz, kā tas latviski) un uiss. -
A Tev ir nozīme ar cik locekļiem kurā vietā bija tas ...pļa , kā viņu... vo, muhameds? Musulmaņi? Jo labāk. Aplaistam ar cūku taukiem. Joptvai, inteliģhents 🤣... 👍 p.s. nezinu, kam jānotiek, lai es korānu lasītu. Es huiņu bībeli pat rokās neesmu turējis. -
Te runa bija gan par indusiem, kas d.irsu slauka ar roku, gan muslimiem, opregeļis, "gudreli". Nav man pieņemami ne tie, ne tie. Esmu gan Korānu, gan Vēdas palasījis, arī Talmudu, ja zini, kas tas ir. -
Svarīgākais jau, ko Tev vajag. Impulsu taimeri - 1 sekundi ieslēgts, 2 min. izslēgts, 1 sekundi ieslēgts u.t.t. Ja Tev vajag šādi, tad jāmeklē taimeri, kuriem ir divi laika intervāli. Kaut kas šāds https://www.aliexpress.com/item/1005006062706954.html?spm=a2g0o.productlist.main.19.6844GgI1GgI1TF&algo_pvid=e629b35a-9dff-4b66-a5a1-904e45fe9f13&algo_exp_id=e629b35a-9dff-4b66-a5a1-904e45fe9f13-18&pdp_ext_f={"order"%3A"241"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!18.58!9.29!!!20.76!10.38!%4021613ab217843172559514173e107e!12000035563428332!sea!LV!0!ABX!1!0!n_tag%3A-29910%3Bd%3A99d61fab%3Bm03_new_user%3A-29895&curPageLogUid=WJfHhdmlRKXJ&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005006062706954|_p_origin_prod%3A Jā,@jacobs, atnāca manas skrūvspīles... bezmaz apraudājos 🤣, kādi var būt instrumenti. -
Saprotu ka analfabētiem tam nav nekādas nozīmes, bet pakistāņi nav indusi un ir musulmaņi, islāmā nav dievības ar četrām rokām, jo tur dievību nav vispār, nevienas pašas
-
Mūzika ir vienkārši dzirdes nerva kairināšana. Un, ja šī kairināšana notiek patīkami, tad man ir pilnīgs rozā oposums, vai tā ir radusies kādam ciešot kaut ko (atceramies mūsu Atvaru, kuras gabals ir nekāds) vai vienkārši MI dzīlēs.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-