Var var. Savulaik ar HBZ Ukraina 15 gados aizbraucu līdz Ērgļiem un nokavēju pēdējo vilcienu. Līdz rītam gaidīt. Nē. Minos atpakaļ. Ar rīta gaismu biju atpakaļ. Beigts.
Privātajiem!😉
Zini, mums ir gadiem kultivētas bailes no kapitālisma. No privātajiem. Ai, pļā, privātā medicīna būs pisec! Nē, joptvai, pisec ir valsts medicīna.
Par padomēm jā, bet valdi uzņēmumiem vajag, bet tur problēma - pirms kāda laika padomes likvidēja, bet tad daudzviet valdēs salika tos, kas sēdētu padomēs, tas bij pilnīgi kreizī, tāpēc padomes atjaunoja (arī kā naudas kāstuves, protams).
Var. 🤣 Bet tas ir bezjēdzīgi. Drīzāk vajag vēlēšanās jenotībai parādīt, kur ir viņu īstā vieta.
Problēma jau ir tajos, kurus es te sen dēvēju par ARNP. Cik noprotu, tad divi šie (valdē vai padomē, hvz) tikpat "aktīvi" darbojas vēl citu "valsts kapitālsabiedrību" padomēs. Vispareizāk (dīvanaprāt 🤣, protams) būtu vispār likvidēt visas valdes un padomes. Domājiet kaut kas beigtu darboties? Domājiet, ka notiktu kaut kas slikts? Tikai atsevišķās mājsaimniecībās iestātos finansu krīze. Un viss.
Tas ieteikums par pieprasījumu sūtīšanu datu aizsardzības speciālistam ir formāli pareizs, bet reāli pilnīgi debils. Pie tāda datu apjoma nav reāli šobrīd sagatavot individuālas atbildes.
Jopcik! Vai tad nav?
Es esmu ne visai tālu no IT, gan ne profesionāļi, bet vairāk amatieriski. Protams, ka nevienu sistēmu (reālajā dzīvē) droši vien nevar padarīt neievainojamu. Bet! Nu tu vari nepamanīt kādu brīdi, ka ūdenskrāns virtuvē nav aizgriezts, bet ne jau to, ka caur to aizplūduši kādi 100 m³ ūdens.
Interesanti. Cik tad jaudīgs tas pastūzis? Es kādreiz vilku atsevišķu 8 kvadrātu vadu no aķa ar stikla drošinātāju uz pastiprinātājiem, no maģa nāca tikai lineārās izejas un komutācijas +, kas slēdza pastūžus.
Poikāns ar MI palīdzību uzģenerējis veselu analīzi kā varētu tikt apdraudēti:
https://docs.google.com/document/d/108psCYW4DzgOrd5NTPWEraykc-IqoKwsxMHM3iYFf5E/edit?tab=t.0#heading=h.x1kdagjigmp5
2021. šķiet bet 50k tikai. Visādi citādi kā jauna. Bet daudz lētāk. Jā, hibrīda baterija varētu būt palietojusies, jo tur vairāk par 3 no 5 strīpām nav idevies uzlādēt.
Nu jā, kā jau rakstīju, vairs tos pīkstuļu trijstūrus nevar īsti dabūt. Sāku jau domāt, ka jāprasa kādam, kas tirgo vitara, kam ir, lai samainās, par atbilstošu samaksu.
Cik tur grūti dabūt papildus vadu durvīs, vai dali pasīvi?
Opā, nezināju, ka tur kāds pacenties to reanimēt. Šķiet, gada sākumā vēl nebija. Nu jā, pirms mēneša kaut kas sadarīts.
Nez kas ir komanda, Valdis pats vai kādam notirgojis?
Opā, mans konts aktīvs, un pat admin tiesības vēl aizvien ir