Ja mērķis bija pielīmēt tā, lai pielīmētos, tad varbūt tev vajag līmspīles. Un varbūt poliuretāna līmi.
Kāpēc tā cita, arī pva, līme būs sakaltusi, bet šī nē?
Es smejos tīri par pudeles izmēru un līdz ar to - cenu pret tilpumu, protams nabags nepaliksi bet es nesaprotu galdniecības (nevis, teiksim, lidmodeļu būvēšanas) darbiem iepakojumus mazākus par puslitru, bet varbūt man lielummānija un tev racionāla pieeja, varbūt.
Tā jau vairs nav vienkārši pudele, tas ir instruments.
Uz Jamal (90E) satelīta parādijušies divi Krievijas telekanāli "Perviy Crimea" un "Crimea 24".
Parametri : 12566, 10547, V, 3/4, FTA
Mājaslapas:
https://1tvcrimea.ru/
https://crimea24tv.ru/
P.s. Viņi laikam ir arī uz 56E satelīta.
Nē, pielīmēt saplākšņa līsti pie saplākšņa plāksnes tā, lai tā būtu praktiski visā platībā noklāta ar līmi, bet nepielīmētos!
Kas attiecas uz "pārcenotu" un "mazmazītiņu" - €5 par pudelīti, ar ko pietiek vairākiem gadiem, nav daudz dārgāk €3.50 par pudelīti, kas pēc gada būs jau sakaltusi. Pērkot konkrēto līmi, nabagāks nepalieku.
Ja lietotu lielākos apjomos, tad jau arī pirktu lielākos iepakojumos un pārlietu vai nu šitādā sīkajā pudelē, vai GluBotos. Jā, iedomājies - var nopirkt arī tukšas(!) līmes pudelītes par €5, €10 un dārgāk 🤪 Amerikāņi atkal ar savām cenām vinnē - pie viņiem daudz kas lētāk, arī tukšas līmes pudeles.
Nu izlepis esi. Kad vēl pagājušajā gadsimtā mazliet paceļoju pa Uzbekiju un tūristu apmetnē vietējam prasīju, kāpēc dušā nav ūdens, tas atbildēja - uzbeki mazgājās 2x gadā . Bet vispār diezgan loģisks variants, jo ar ūdeni tur ir kā ir jo kad pēc 10 stundu gājiena nonācām pie iecerētā "učkuduka" - tas izrādījās sauss un gājām vēl 12km līdz nākošajam.
vienīgais mans soctīkls ir boot.lv
nekādas purnugrāmatas, nedraugi utt nav priekš manis.
Tur pārāk visi pārgudri
aa nu vēl komoot, strava
sportisti arī nekad ar prātu neizceļas
Laba ideja par to mazgāšanos reizi nedēļā! Kolēģiem - Rīgas pašvaldības darbiniekiem šorīt ierosināju kolektīvi doties uz Daugavu mazgāties. Katrs paņem spainīti un dodas urbt āliņģi Daugavā. Pēc tam viss kolektīvs draudzīgi aplaista viens otru ar ūdentiņu. Rezultātā netiek tērēts ūdensvada ūdens, savukārt Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi tiks līdz pavasarim priecēti ar brīnišķu ledus skulptūru performanci uz Daugavas.
Kamēr vien vēl var sabalansēt vienu ar otru, dzīvot un vēl ko arī radīt izdodas tīri neko.🙂
Arī multitaskings vēl strādā. Pārlieku paļaujoties, gan nereti greizi noiet. Bet tad to es uz gadiem norakstu.😉