Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 135 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Athlons
    • base7
    • DeKrumba
    • basic
    • Broox2
    • Igors83
    • DM101
    • kukkuru
    • trakais
    • dainis61
    • ggg97
    • osscar
    • Aigars
    • _dunduks_
    • vekio
    • binary
    • spameris
    • V.S.
    • AndrisBB
    • djamber
    • TasEsmuEss
    • rasetajs
  • Biedru statistika

27302
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• vekio
      Jā, man ir bezmaksas ATX korpuss (20x45x45cm). Nelīda miskastes konteinerā 🤪 Var saņemt darbdienu rītos 7:30 pie RCHV. vai 24/7 Berģos
    • DM101
      nu, taads forseejoshais kondikjis, jau pat SUhovam bija. Es vairaak par teemu - kaa tie kondikji iesleegti. Kondikji pret OPampa izeju, bet tam spogulim tranji pret baroshanu...  Bet, par to paareejo - kadrs mieriigi nonaak totaalaas pretrunaas, bet tikpat mieriigi turpina betoneet ************************** Mans projekts leenaam, bet tomeer iet uz priekshu.
    • DM101
      divi peedeejie kungi teemu nesaprata. Nu, neskumstiet, gan arii buus kaadas, kas jums patiks/derees  
    • trakais
      iPhone 12 Pro256gb - 250 eur, 82%, vizuāli kā jauns ar keisiņu un stikliņu virsū iPhone 7 plus 32gb - 50 eur, jauns ekrāns, aizmugure ar svīkām iPhone 6s 128gb + 5s 16gb - 30 eur Samsung Galaxy A52S - 95 eur  
    • AndrisBB
      Par ko par ko? Par to ka nopērk TV nevis lai skatītotos filmas, bet lai jātos ar GUI 😂
    • djamber
      Par ko cepiens?  tu kkur nokačāji kkādu filmu kas izrādās sūdīgā kvalitātē un tagad taisies pārlodēt tv? Kādi tv? Marka modelis? Kur novilki to Prometeus?
    • ju
      Kaut kā nemanu, uz vecumu gan redze labāka nepaliek. Kaut kādu Samsung S95F slavē testos, ka bilde esot laba. 
    • DM101
      nee, es esmu truuciigs cilveeks. Vecais ir LG izliektais, jaunais - Samsung [modelis te kaut kur augstaak bija]. Bet, man chujs/njuhs saka, ka tur GUI bus kas liidziigs liimenja zinjaa 
    • AlCohol
      ja ir šaubas un iemests aliexpress links, tad ko tur vairs piedāvāt pārliecībai. cilvis tāpat atradis lētāko savai kategorijai tur.  tas kā pateikt @biomass979, ka ir normāli samaksāt piečuku par windof pārinstalēšanu.
    • ju
      Kādus TV moci tur, kādo Loewe?  
    • versatile
      Izdrukāt un ierāmēt.
    • Ghost_az
      Jā, jā... es tā pat - pirms mēneša/diviem kādus piecus saplacināju lūžņos! Tagad meklēju kādu - kurš vēl nav izmetis!  
    • ezis666
      Kur tu agrāk biji Pagājušo mēnesi 4 jaunus korpusus palaidu uz materiāliem
    • DM101
      Jaunajam OLED, savukaart, Brightness uzvedas PILNIIGI savaadaak! Veertiibas 0..50. 25..50 - praktiski 0 ietekmes. Zem 20 - spilgtums samazinaas, melnaa Offset paliek nemainiigs [shim, patiesiibaa, Brightness darbojas kaa Contrast vecajam TV]. Contrast - ar nelielu ietekmi, iespeejams, bisku ar koefu 1.X izcelj spilgtuma ''vidusdalju''.   Tb., Black level es piereguleet nevaru vispaar.   Un saldajaa eedienaa: jaunaa TV  menu un teksts zem taas.   Taatad, man ir pults ar ''wheel'', pa labi/kreisi - es mainu value. Tagad jautaajums - man jaaspiezh ''enter'', lai izpildiitu ''exit/cancel'' darbiibu, savukaart, lai akcepteetu: left/right? left/right man maina veertiiibu, nevis ''akceptee''.    Izskataas, ka GUI programmeejushi kaadi indusi ar chatinja paliidziibu.   Sore, shajaa briidii man bezceriibaa nolaidaas rokas, par kraanu nerunaajot. Tas buutu reeciigi, ja nebuutu tik skumji.  
    • DM101
      Luuk, atbilde - ziimeejumaa. Shim modelim Brightness patiesiibaa maina Offset! Tb., pie 48..50 [videejaas veertiibas] grafiks [dati/atteelotais] iet caur 0 punktu. Ja Brightness ir virs 50, Offset tiek nobiidiits zem 0, tumshajaas detaljaas paraadaas visi artefakti un veelaak - tupa peleekais. Ja Brightness ir zem 48, paraadaas ''trepe'', tb., liidz zinamam datu value X atteelots netiek nekas.   Atceros, kaa TV nopircis ciinijos ar to Brightness. Probleema tamaa, ka dazhaadiem source/failiem tas ''lietderiigais'' melnaa liimenis tomeer atskjiras. Attieciigi, uzliekot, piem., 48 shaadai 3 dias ir ok, bet ir filmas, kuraas pazuud mikrodinamika tuvu pie melnaa.   Bet reeciigaakais - shim ''regulatoram'' ir relatiiivi nekaada ietekme videejaas/gaishaas ainaas/detalaajas, bet MILZU ietekme tieshi pie melnaa robezhas! Nu, manupraat, drusku fail sanaacis.
    • DM101
      Nu ko, turpinam! Sho postu vareetu nosaukt - es esmu dolbajobs!   Dalju no vecaa TV piedziivojumiem biju piemirsis [sen nebiju chakareejis], naacaas atsaukt atminjaa. Taatad, shim OLED tv ir pamatsetingi: spilgtums [brightness] un kontrasts. Un veel ir ''OLED brightness'' - wtf? Pienjemu, ka palicis rudiments no LED seerijaam - neies tak menu paartaisiit/saspringt! Kontrasts 0..100, ietekme neliela. Spilgtums 0..100, uz normaalas bildes ietekme ne paaraak buutiska. BET. Luuk, 4 bildes. Mans miiljais pretiigais fails 3 dias.  Spilgtuma poziicijas: 48/50/52/54 Virs 54 viss ekraans paliek gaishi peleeks. Bet, kaa jau mineeju, uz ''normaalu bildi'' ietekme neliela! Kaa tas iespeejams?  
    • Lcs006
      Nopirkšu pci-e LAN tīkla karti. 5eur + pakomāts
    • Ghost_az
      Nepieciešams datorkorpuss "gandrīz labdarības" datoram. Nepieciešams, lai var ielikt full ATX  plati. Daudz/maz normālā izskatā. Sūtiet bildes.   5 eur vai labākais piedāvājums. Varu arī samainīt pret Chieftec Mech CT-01B
    • Net
      ja šaubies, neņem no aļika, apskati kādas LV bodes. Piemēram: durvju actiņa Variantu jau diezgan padaudz
    • _dunduks_
      Viena kretīna dēļ (aizdomas) ir vēlme iegādāties durvju actiņas kameru. Bet es tomēr nevaru atrast un saprast, vai to droši var sūtīt no ārzemēm. Vai tā atbilst stratēģiskās nozīmes precei, vai tomēr nē. Piemēram šī: https://www.aliexpress.com/item/1005008077612340.html
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...