Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   9 biedri, 2 Anonīmi, 970 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jacobs
    • e = d
    • uldise
    • osscar
    • AndrisBB
    • @rmands
    • basic
    • Gestapo
    • mopy13
  • Biedru statistika

28073
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Gestapo
      A kas tur ir ar to grāveļu (Gintu) haipu? Kā sēdēt uz viņa sanāk, tuvāk mtb vai tuvāk šosejai? Neesmu braucis un nav kam paprasīt izbraukt, pats sen uz cx no mtb pārsēdos un atpakaļ īsti negribu, maršruti šosejai neder. 
    • AndrisBB
      A ko tik ļoti tā vietējā vate uzēdusies tiem Progresīvajiem? Ko tieši viņi tik traģisku nodarījuši?
    • Tuubijs
    • 138
      Kaut kas precīzi atbilstošs tēmas nosaukumam https://www.andelemandele.lv/perle/15270377/gravel-bikepacking-velosipeds/   Tur jau bet varbūt var tos pabīdīt malā, ja pirmais brauc ar naudu. Man par laimi, nav mans izmērs 😌
    • 138
      Ja ar rumbas ātrumiem, tad šis izskatās ļoti labs dīls priekš 75€. Ne-neadekvāta cena būtu 2x vairāk.   https://www.andelemandele.lv/perle/15788949/bbf-ritenis/
    • Dexs
      Paldies, būs jāieķer!
    • 138
      Tieši par tādu jau ir runa:  
    • 138
      Šo pirmīt nepaskatījos, 330 ir krietni par daudz par viņu, viņš ir prastāks par to balto zviedru mēbelēs, kaut kas tuvāk tiem citiem ko metāt ap 250, un redzami pabraukts (kas gan arī netiek slēpts tekstā). Ja cena būtu /2, varētu domāt. Un, starp citu, es nelīmēju 🇱🇻 karodziņus uz sava velo kā te dažs labs, bet vai es apsvērtu pirkt no sludinājuma, kurš ir tikai krieviski? Nu tikai tad, ja būtiski lētāk par vienkārši adekvātu cenu. Es šim zvanītu, ja viņš būtu par 100 vai lētāk. Ja būtu latviski, varbūt zvanītu arī, ja būtu ap 150.
    • Racer
      Nu es mazliet skeptisks esmu. Ikdienā darbojos ar Rūda un Švarca aparātiem, mazliet arī Narda, tad nu ir milzīga starpība selektivitātē un dinamiskajā diapazonā ar citiem verķiem. AOR vēl ko sakarīgu taisīja, bet nu būtu vērts patestēt salīdzinoši, nestrīdos.
    • Dexs
      Kādā no mazajiem/pārnēsāmajiem arī šis procesors ir?
    • base7
      Nesen biju vienā lokācijā starp Jēkabpili un Daugavpili. Arī ar ķīniešu Retekess aparātu nāca iekšā stacijas no Jēkabpils, Daugavpils, Preiļiem, Viesītes, Dagdas, Līvāniem, Rēzeknes (gan tikai laikam viena vai divas no LR stacijām)+ vesela čupa ar lietuviešiem.  
    • 138
      Neesmu bijis, bet man ir iespaids, ka piemēram Šuvejevs un Zeltīts tiešām tic katrs savai lietai un misijai, nevis saknē ir marionetes un shēmotāji. To, ka jebkura partija agrāk vai vēlāk kaut kādā mērā piepildās ar tādiem, to nenoliedzu.
    • 138
      Annai Poļitkovskai ir grāmata “Putina Krievija”. Tur par šo ir detalizēti. Ir izdota arī latviski.
    • Legacy Sat
      Jā, šodien ir vēl labāka izplatīšanās kā vakar!  Bet, kas attiecas uz TEF6686 procesoru, tad neko tik "brīnumainu" es vēl nebiju pieredzējis pat neskatoties uz savu pieredzi. Vienkārši apbrīnojama selektivitāte FM diapazonā.
    • Racer
      Radioviļņu izplatība dažādās frekvencēs, saistībā ar Saules aktivitāti.
    • hehe
      336 vietas tur esot, nevarētu neko. Nesaprotu jēgu no šāda nerezidenta statusa valstī kur katra diena nes pārsteigumus, šodien ir tā, rīt ir šitā, kad paralēli Eiropā ir daudz labāki varianti. Ir jābūt kaut kādai saistībai ar Latviju. Šajā gadījumā kāda?
    • Jurkins
      Neesmu bijis. Bet saprotu, ko Tu gribi teikt. Gan īsti nepiekritīšu par terminu "izkārtne". Tas ir kas vairāk, tas ir veids kā ne tikai pasniedz sevi, bet arī rīkojas atbilstoši tai..  Dziļā virtuve jau visām partijām ir iegūt varu. Un, ja dziļā visām ir vienāda,  bet izkārtne līdzīga/tāda pati, tad atšķirība kur? Pat ļeņins abām ir līdzīgs .
    • jacobs
      Redzi, ja tu būtu tā dziļāk bijis iekšā jebkādas partijas virtuvē, tad tu zinātu, ka ''ideoloģija'' ir tikai izkārtne.😉
    • Jurkins
      LTV ziņu dienests: Senāta Krimināllietu departaments ir izskatījis prokurora kasācijas protestu un atcēlis Rīgas apgabaltiesas spriedumu, ar kuru atzīti par nevainīgiem un attaisnoti visi tā dēvētajā otrajā Digitālās televīzijas krimināllietā apsūdzētie. Lieta ir nodota jaunai izskatīšanai Rīgas apgabaltiesā.   🤣🤣🤣 Bija 3026. gads... Senāta Krimināllietu departaments 567 reizi atcēla Rīgas apgabaltiesas spriedumu... 
    • Jurkins
      Ja tā mēģinās darīt, viņš pados tiesā. Un visticamāk tiesu vinnēs. Attiecībā uz valsts pārvaldi viens ir pilnīgi skaidrs - ja tu tur tiec iekšā un esi pietiekami viltīgs, blēdīgs un melīgs, tad tas ir uz mūžu. Citi vēl bērnus ievelk, skat. Paegļkalne.  Progresīvajiem jau pamatā tā pati ideoloģija.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...