-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 145 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Gestapo
- jacobs
- binary
- AndrisBB
- 138
- Imbaworld
- Mielestapa
- hehe
- Corpsegrinder
-
Biedru statistika
27766
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Andritis13
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Es jau neapgalvoju ka visi ar prieku iet uz darbu, bet gribi teikt ka tā nav, ka liela daļa cilvēku neierodas darbā tieši dēļ sakara ar alkoholu? Pat slimības lapas nokārto, vai ja ierodas tad kāda ir to produktivitāte? Un alkoholisms būtībā arī ir slimība nevis izlaidība. Vakar var zvērēt ka būs ofic, bet vienalga neierasties lai kādas nepatikšanas būtu piesolītas. Preparē vienu cilvēku, bet cik cietumu kļūtu lieki, liela daļa noziegumu notiek kas bez alkohola nemaz nebūtu notikuši vai paši nositušies. Zaudējumi nav izrēķināmi naudā, bet nav šaubu ka tā ir liela. Aizliegumi nestrādā, tad nu nodoklis ir tikai veids kā šai situācijai pielāgoties, bet bilancē nekāda peļņa tur nesanāk. Latvijas lepnums krievu Moskovskaya un Stolichnaya izskatās aiziet skuju taku un veikalā izskatās pa lielam alkohols ir imports un par to maksātais nemaz nepaliek Latvijā, šī nauda kaut kā taču vēl ir jānopelna. Arī tur sanāk zaudējumi summā.
-
Vo! Zelta vārdi! Ja man nevajadzētu par visu maksāt PVN, es pirktu dārgāku desu un rezultāts būtu tāds pats. -
no lombarda? Musjē zina izvirtības...🤣 p.s. 😉, bet skat, iepriekš. Optimists.😉 -
Nevis varētu būt, bet būtu. Kur tad viņš paliek, tāpat apritē atrodas. Varbūt caur dārgāku desu tur nokļūst. Svarīgi ir kopējā summa, nevis tieši kā tā veidojas. Alkohola pienesums ir saskaitāms ar akcīzi un PVN, bet izdevumi ko tas rada nav saskaitāms, pat nešaubos ka ilgtermiņā tie ir lielāki. Visi nenodzerās, bet tie kas nodzerās izmaksā kosmiski, vienkārši to nevar sarēķināt un nosaukt skaitļos.
-
Nu redzi... tas nenopelnītais ir tas virtuālais, kas varētu būt 🤣, bet, ja nedzers un tāpat nenopelnīs, tad kādam pabalstam pietrūks. p.s. nē nu vispār jau zirgojos.😉 p.p.s. konkrēts piemērs - ja Lombardauskis dzertu, no viņa budžetam būtu vismaz kaut kāds pienesums, a tagad... -
Neapstrīdu, tie mani piemēri, ticams, laicīgi sākuši. -
Rezultātu, bet ne sākumu. Alkoholisms attīstās dažādi, ir atšķirība kad to aktīvi sāk, 15 vai 35 gados, smadzenes citas. Kas tad notiks? Katrs alkoholiķis var apstiprināt ka nodzertā nauda ir kapeikas pret dēļ dzeršanas nenopelnīto. Kopējais naudas daudzums var tikai pieaugt.
-
Tak @jacobs jau te cenšas stāstīt, ka jādara pareizi un profesionāli 🤣. -
-
Nu kādam vecumā nebūs ko atcerēties, bet tiem, kas "pa īstam bauda", nemaz vecumu nav jāgaida - jau no rīta vairs neatceras. -
Ahā! Tātad, pirms iestājas tolerance pret LGBT kvīriem, dragkvīniem un citiem radījumiem, sākas vemšana! 🤣 Laikam vēl tālu līdz tolerancei. -
Galvenais neaizmirstiet, ka katrs jūsu izdzertais alkohola litrs palīdzēs uzturēt seniorus, daudzbērnu (un visas citas) ģimenes... /saraksts/... un galvenais !!! Augstas Raudzes Neaizvietojamos Profesionāļus.🤣 Padomājiet, kas notiks ar valsts budžetu, ja jūs beigsiet dzert. -
Jā, šito man arī Danilāns vienā sarunā pateica, es gan esmu diezgan jaunāks par viņu, bet teksts bija - mūsu gados vairs nodzerties nevar paspēt. Bet vēl labāks ieteikums bija sakarā ar ēšanu - ēd kaut trijos naktī, tikai neizēd tukšu ledusskapi. -
Skumji, ja nozīmīgāko lietu, ko atcerēties, topa augšgalā ir episki kodieni un tajos sastrādātais, nevis kādi sasniegumi, hobiji, ceļojumi utml. Es esmu redzējis cilvēkus ar nodzertu veselību piecdesmit gados, arī pusfunkcionālus alkoholiķus trīsdesmit vai četrdesmit gados, nerunājot par nodzertiem bomžiem visos vecumos (sākot no, uz aci, knapi trīsdesmit). Paspēja! 💁🏻♂️ -
Trešo es nepieminēja, jo tas kā jau teici, ir ziņu aģentūra, nevis TV kanāls. -
Cilvēks tikai vēlākos gados sakot dzert, nevar paspēt nodzerties.😉 Lai gan, ja gadās pašvaks materiāls, neko nevar garantēt.😀 -
Izdzēsti ir 3 kanāli, tavi minētie ir kā pupu mizas pret trešo, kas ir ziņu aģentūra Belta.
-
Tad jau tā arī nebūs ko vecumā atcerētie, jo pa īstam neizbaudījis dzīvi . -
Kas tad ir vemšana, tas ir aizsargreflekss, kamēr nav iestājusies tolerance.
-
Klasiska tranzistoru kapsēta... AS194dārgs un h21 tikai 300. Ja aiziet uz invertējošo slēgumu, tad: iztiekam bez nepolārā kondiķa atgriezeniskajā saitē, sekojošo kaskodi var izmest, līdz ar visu mežu, kas tam apkārt, difa strāvas avotu pat ! var izmest, dubultais spogulis ir overkils, labāk sanāk atkārtotāju Q16 likt npn, savukārt Q17 un pat strāvas avota Q18 nokaskodēt ar sekojošo kaskodi, tad šamos var mierīgi atstāt KSA922 un KSC1845. termo Q19 uz diviem tranzistoriem.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-