-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 2 Anonīmi, 640 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- pikox
- e = d
- Zin...
- camel
- Igors83
- Aigars
- aivish
- vju
- rooyar
-
Biedru statistika
28427
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
merexx
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kā vienmēr velns slēpjas detaļās. Šis ir elements, kas tā vienkārši tirgū nopērkams nav. Līdz ar to jauna specifikācija, iepirkums, IDSus atkal visiem dalībniekiem, beigās viss nostājas krietni dārgāk kā esošais process. Kurā vienīgā nelaime ir, ka dīvāna deldētāji dabon rezultātus dažas stundas vēlāk. -
Tā no dīvāna... QR kodu printerīši maksā salīdzinoši neko. QR skenerīši ir katrā telefonā, salīdzinoši neko maksā atsevišķi skenerīši. Internāts ir visur. Vajag drošu serveri ar drošu softu, kurš noģenerē drošu QR kodu, kuru printerītis uzprintē glabāšanā nodotajai aploksnei. Glabājam šīs aploksnes atsevišķā kastē, var kopā, bet ērtībai. Vēlēšanu dienā visi vēlētāji tiek reģistrēti. Atveram lielās kastes, saskaitam balsis. Atveram mazās kastes, noskenējam... ja uzrādās, ka vēlētājs šodien jau ir bijis, izmetam aploksni miskastē. -
Es lasu, ka kāds ir nobalsojis 3 reizes un daži bijuši ļoti aktīvi.
-
Jā, man arī škrobe, ka neatlidoja pie mums baltie tēvi. Redz, paliek tomēr cerība, ka visi nav tik tupi, kā te viens otrs, un apjēdz/ēgs, ka kādreiz atzīme tiek ielikta. Bet tagad katra bāleliņa pirmais uzdevums - norakt Kulbergu. Ja drīkst, kādi būtu Tavi hipotētiskie vislieliskākie vēlēšanu rezultāti? Jā, @Zin..., juļka var lepoties ar rezultātu, bet Šleseram jā, zināmā mērā tā ir atzīme par iepriekšējiem darbiem. -
Labi gan, ka tagad nāks jaunie un perspektīvie Bergmanis, Kučinskis, Vējonis. Wind* of change! * nevis tas, kas Liepājā dzimst, bet tas, ko biksēs palaiž. -
Malacis, @Zin.... Gandrīz vai sāku Tevi cienīt kā Rubiku - pat cietumā neatkāpās no saviem uzskatiem. 🤣 Īsts komunists. -
-
Bet Tu taču vienalga neatzīsi, ka rezultāts ir atzīme. Gluži tāpat kā tajā Lejassaksijā. Jā, un nelaimīgajā ASV. -
MMN Biedrs kas cītīgi noraka partiju ar savām soctiiklu aktivitātēm -
30-tajos gados tik-toka nebija. Biji par to lietas kursā? -
Patīkami, ka tā domā par mani. Bet es pavisam nopietni, mūsdienu tiktok laikmetā publiskā personība/tēls ir ļoti svarīga. Pat nezinu kas būs svarīgi nākamajās vēlēšanās, laikam tas, ko MI par tevi saka -
Hmm, Tu esi licis viņa domugraudus, bet agādani - kas tas tāds ir un no kura saraksta? -
Aļo! @Zin... Tā vienmēr ir bijis un vienmēr būs sapiensu sabiedrībā. Bet Tu vienalga, asinis pa degunu, neatzīsi, ka Kulberga harizma neko nedotu, ja gadiem pie siles esošie nebūtu iestiguši savā augstprātībā un taisījuši vienus sūdus pēc otriem. Viņiem vienkārši ielika atzīmi. Jā, tas reņģēdājs viņiem ielika atzīmi par ilgu un lielisku darbu. Saproti, ka visi nebūs nekad tik izglītoti, apdāvināti, es pat teiktu ģeniāli, kā Tu. -
Es teiktu, ka patīkams magnēts tiktok balsotājiem un daļai amēbu, kam vajag "stipro roku". Ar to vēlētāju neviena no normālajām partijām īsti nav mācējušas strādāt. Kulbergs daļu no viņiem paņem ar savu tēlu. -
Beidzot tas ir noticis. Trubas zemnieki ir atstādināti no siles. Pārsteidzoši ilgi viņi pie tās turējās. -
Nevarētu teikt, ka nav pārsteigumu. Es domāju, ka deģenerātiem būs savi 18%. Žēl, ka jenotību neizdevās izmest vēstures mēslainē. Patiess prieks par ZZS. Bet par AS - skaidrs, ka rezultāts ir nevis AS bet Kulberga fenomens, ja tā var teikt. Un viegli viņiem nebūs. -
Baigie pārsteigumi nav šorīt, tikai žēl, ka MMN barosies no valsts finansējuma. Pozitīvi gan, ka Krusts apdirsās. -
https://www.aliexpress.com/item/1005007956957949.html 79.07€ (Piegāde pieskaitīta)😉 Bet protams + 3,- ES nodeva. -
Pieļauju, ka vēlēšanu rezultāti tiks apstrīdēti un rezultātā atcelti. Piemēram, Madlienas vēlēšanu iecirknī policija konfiscēja vairākus vēlētāju transportlīdzekļus, kuru vadītāji un pasažieri bija tik saguruši, ka nevarēja kājām aiziet līdz vēlēšanu iecirknim. Tādējādi varas iestādes kavēja pilsoņu konstitucionālās gribas izteikšanu! -
Kumeliņu arī jāja? Meli. Tas pie progresīvajiem.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-