Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 202 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jacobs
    • binary
    • osscar
    • djamber
    • maize
    • mars
    • Igors83
    • uldise
    • M@R$$
    • DeKrumba
    • kaut_kaads
    • Racer
    • Gestapo
    • base7
    • rooyar
    • dzincha
  • Biedru statistika

28245
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Es vēl neesmu bijis, bet noskatījos interesantu filozofēšanu Liepniekam ar Tīronu, kur viņi jauki izķidāja filmu, atbilstību poēmai un kas tur vispār varētu būt domāts. Tīrons kā jau Tīrons - vienmēr ir bijis zinošs un interesants, bet biju pārsteigts par Liepnieka zināšanām un domu gājienu. Ja ir laiks, iesaku noskatīties.  
    • osscar
      tur tak viss vēl primitīvāk kā deltas mopēdam, ko tur rakties , nekas tur neplaisā ja nav galīgais ķīnietis - man merkurs laivas motors gandrīsz 20 gadi viss gerai karbūzim, glabāju neapkurinātā telpā, pielec ar pirmo pēc gada kad nav kustināts. protams ka ģenģeri vēlas pāris reizes sezonā padarbināt + eļļu nomainīt x 1 vai 2 gados.
    • maize
      Man jau priekšā ainiņas pēc X gadiem, kad pirmoreiz vajadzēs iesartēt ģeneratorus, kurus visi tagad, histērijā būs sapirkuši. Degviela nav, vai veca, karburatora membrānas beigtas, šļauciņas pagalam  Un būsim turpat kur būsim. Ar kolēģi ņirdzām ņirdzām, atdevām visus ikdienā lietototos ģenģerus citiem, pašiem palika nosacīti sūdiņš un viņš beigās pusdienu pavadīja rokoties pa karburatoru      
    • Racer
      Bija doma vasaras mītnē tādu uzlikt, bet tur ir čakars ar apkopēm, degvielas maiņām utt. Man darba sakarā tāds ar automātiku ir vienā objektā uzlikts un sapratu ka mājās nevajag. Nav jau tik bieži tā vajadzība.
    • rooyar
      Rekā Krievijas metodes, ne kripatiņu nav mainījušās..
    • Gestapo
      Es arī Backrooms noskatījos, nu neiesaku, ķīselis kaut kāds, sākums likās cerīgs un tad aizgāja putrā.
    • M@R$$
      Tā kā brīvdienas bij kādas bij, ar sīci noskatījos. Pēc filmas beigām vēl ilgi nesapratu kas, kur, kā, kāpēc... Jāpaslavē režisora un operatora darbs, lieliski. Visādi citādi, kaut kas tajā filmā bij (ne velti nopelnīti $393.1 citroni pret ieguldītiem nieka $10 citroniem).     
    • ju
      Kāpēc nestrādājoša? Ir jau ļauži, kam mājās stacionārie ģeneratori, kas pat paši palaižas pie sprieguma pazušanas no ST. Ja kāds nopietnāks ģenerators ar ūdens dzesi, tad tur arī apkuri elementāri var izlaist cauri.  Protams iekšdedzes dzinēja izplūde atbilstoši izvadīta uz āru. Ja ir kāda tehniskā telpa, var jau arī tur uztaisīt kaut kādu variantu, kur vajadzības gadījumā izlaiž to izplūdi ārā.
    • rooyar
      Krievija vēl projām domā, ka viņu trumpis ir ziema.
    • e = d
      Vairumam veikalu lai kases sistēma darbotos arī vajadzīgs ne tikai ģenerators, bet tas pats internets arī.
    • Gestapo
      Biju aiztūcījies uz Odiseju, bija nianses, bet biju sagatavojies sliktākam variantam, patika. Šī ir no tām, kuras vēlams kino, imax, skaņa.  
    • aoma
      Daudziem to nesaprast. Vēl vakar viens dīvainis man mēģināja iestāstīt, ka skaidra nauda ir arhaisms, veikalā vai DUS nav elektrības, aizbrauc, kur ir ģenerators. Tas, ka vajadzīgs internets, tā arī nesaprata.
    • aoma
      Sveces ta bija  A šīs uz doto brīdi bez vīriešiem, sen vairs nekantēju nevienam sievas  
    • ggg97
      Gaismas ta nebija. Un vakarrīt abi kaimiņi izskatījās apmierināti un uzpildīti.
    • binary
      Mega lielā "powerbanka" man ir. Mazākas "lielās powerbankas" (tā uz ~4 kWh) daļas šodien beidzot sabildēju un ieliku uz pārdošanu, varbūt gada-divu laikā sanāks notirgot 🤪   Tās "powerbankas" vajag kaut kā lādēt. Mega lielajai "powerbankai" kā reiz ir ieeja trīsfāzīgajam ģeneratoram, kuru tā "powerbanka" pat varētu automātiski ieslēgt/izslēgt, ja vien ģenerators tādu fīču atbalstītu.   Vismaz kāds, kas saprot, par ko ir runa   Čatiņš (tas pats, kurš prot liet ūdeņus par jebkuru tēmu, bet faktiski neko nezina un nesaprot) apgalvo, ka ar ģeneratoriem tas nestrādājot un nekādi noteikumi neko tādu nemaz neatļaujot. Turklāt tur vēl komplektā nāk problēmas ar dzesēšanu - saražojot 30-50 kWh elektrības (dienas patēriņš kārtīgā-skarbākā ziemas dienā), vajagot tak arī aizvadīt 40-110 kWh siltuma (neskaitot siltumu, kas tiek izvadīts ar izplūdes gāzēm). Rezultātā sanāk, ka jāpārbūvē visu apkuri. OK, ideja nestrādājoša. Arī neslikts rezultāts
    • 138
      Kā tur starp viņiem sadalītas kompetences? Kurš ko nolažoja?
    • KebabMaster
      Vētra nav spējusi apturēt mūžīgo progresu, un šonakt Radio Marija Latvija 97,3 MHz pārceļas no Ulbrokas uz Zaķusalu. 
    • Racer
      Braunai nevis viņam bija jāatkāpjas, bet vispār sviests ar tiem speciālizlaidumiem. Speciālizlaidumi LTV bija internetā, tajā laikā Ltv1 gāja kaut kādi citi raidījumi. Tas ir absurds, jo tv ar antenu laukos skatās daudz cilvēku un internets daudzviet nebija. 
    • base7
      Saistībā ar gadsimta vētru, atkāpies LR ziņu dienesta vadītājs. Sīkāk:  https://www.tvnet.lv/8533381/pec-kritikas-par-darbu-vetras-laika-no-amata-atkapjas-latvijas-radio-zinu-dienesta-vaditajs-libietis
    • aoma
      Loģiski, ka es piedzēros, piedzirdīju divas kaimiņienes, vakars bij jauks, sieva nezin, kas ir zābakforums un ka es pa laikam te kaut ko to rakstu  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...