-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 1 Anonīmi, 71 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- PossPosah
-
Biedru statistika
27222
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Anatolijs
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Verēj labāk kautko par mākšķerēšanas,zvejniecības lietām uztaisīt! Kas tas, 200W antena!? Tu par to instruktori? Ja nemaldos tā bija Saldus autoskola Kuldīgā...7 golfs
-
-
Tu nemīz!Man meita lika autovadīšanas tiesības ...Braukšanas instruktorei vienmēr autiņā skanējis Kristīgais Rādio.... Sieviete dievticīga,bet braukšanas manieres esot kā vienam otram dzērumā! Vai tik tiešām ir tik daudz to kristīgo piekritēju,es ritīgi nevienu nepazīstu kas to Radio klausītos,izņemot to meitas stāstīto instruktori!
-
Vaitad lombardos tagad tirgo mašīnas, ka tik ļoti uztraucies? Autobusu joslas tak nemainās.
-
Tas ir tad, kad @Joks apmeklē baseinu.
-
-
-
Kā ar dzelteno vilni? Ja ir za;lais tad ir jābūt arī dzeltenajam 😂
-
Tas ir gudrais zaļais vilnis īpaši tramvajiem. Brīvības ielā ir parastais negudrais visiem.
-
https://www.tvnet.lv/8059078/ieviesot-luksoforos-zalo-vilni-riga-palielinats-tramvaju-kustibas-atrums
-
velopēdistiem nesaprast. Tas ir kad ar auto brauc pa vienu ielu un kādus vismaz 4 krustojumus šķērso pie zaļās gaismas neapstājoties.
-
-
Pēc Trampa izgājieniem būtu labāk solījis eiro pārvērst - varka būtu lielāka .
-
Plus reāli jau nav jēgas no ātruma, kas lielāks par reāli 'vidējo'. Var jau ieskrieties līdz 50 un tad atkal gaidīt pie nākamā krustojuma pie sarkanā.
-
Gan jau dēļ tiem 30 nevar vairs vienas dienas laikā apbraukāt visus apkārtnes lombardus..
-
Viss ir atkarīgs no svara, ātruma, kalna slīpuma utt. Un jā, viena poda GRX bremzes ir 'uz robežas' ja brauc ilgāku laiku no normāla kalna, kur nākas visulaiku piebremzēt. Protams var atrast labākus rotorus/klučus un situāciju mazliet uzlabot.
-
A vajag? Citādi par īsu? Šosejai un gravelim, ne DH? Kad brauksim ar 42" velo ar astoņpodu bremzēm?
-
Un kas tur īpašs iek 30 limita? Pie manis visas ielas pa lielam 30 (nu precizāk 32). Neviens nav nomiris. Plus prasīs 30, dabūs 40 un visi laimīgi.
-
Juglas virzienā tur šobrīd ir A + 2 joslas. https://maps.app.goo.gl/JadEjAnQTgAH3zLf6 Progresīvā Marta ir uzzīmējusi ir A joslu + 1 (30) joslu + velo. Es esmu par A un par velojoslām, bet ne jau par Brīvības ielas auto satiksmes sastūķēšanu vienā!! 30!! joslā. Gaisa tilts, piekrītu, ir pudeles kakls, bet pašlaik aiz viņa pīķī ir stūķis nu tā līdz Cēsu tālākajam galam, ekstrēmos gadījumos līdz Tallinas. Ar Martas slapjo sapni būs līdz MK
-
Maskavā arestēts kāds Kamerūnas pilsonis, kurš no lētticīgajiem krieviem izkrāpis vairāk nekā 2 miljonus rubļu. Šamējais apsolījis ar maģijas palīdzību rubļus pārvērsts dolāros.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-