Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 2 Anonīmi, 178 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • jacobs
    • saf
    • versatile
    • TOoMoOT
    • @rmands
    • Aicis
    • marter
    • INTRASERVERNET
    • kava
    • Lin
    • base7
    • locoone
    • binary
    • Jainit
  • Biedru statistika

27797
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    divero
    Newest Member
    divero
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Izvēle droši vien tiek izdarīta balstoties un racionāliem iemesliem, nevis patīk/nepatīk.
    • AndrisBB
      Lētāki un krietni jaudīgāki kā Dell/Lenovo piedāvājumi Paskaties cik maksā Thinkpad P1 ar 'labāko' Inteli, vai Dell pro max 14/16 premium ar 'labāko' speceni. Tad apskaties cik maksā Maks ar krietni labāku CPU un 4x ātrāku RAM un 2x ātrāku SSD.  
    • versatile
      Mja? Kur es par 600 eur varu nopirkt stacionāro datoru, ar kuru var palaist lightroom eksportu un fonā skatīties youtube uz hd bez raustīšanās?   Nekad nav patikuši mac, joprojām nepatīk macos, ipados un ienīstu ios - bet dzelžu spēku noliegt nevaru un jau pusotru gadu privātām vajadzībām lietoju mac un divus gadus - ipad. PC ir bijis vajadzīgs dažas reizes, datu atjaunošanai no ārējiem nesējiem.
    • INTRASERVERNET
      Intel Mac bija parcenoti un specifikacija nebija nekadi labakie. Un joprojam Mac ir loti parcenoti ar visiem M chipiem.
    • INTRASERVERNET
      Lai nu cik patiktu Linux, bet bubuntu bazetu distributivu es valsts iestade neizveletos. Man tas distributivs kretine vienkarsi it visa. Tad es labak izvelos ALT Linux, Astra Linux, doh.
    • AndrisBB
      Pa lielam jau Intel Maki īsti vairs nav 'aktuāli' RAM parametru ziņā.   Ja paskatās RAM ātrumus, tad pēdējākie Intel Maki nāca ar LPDDR4X, kas ir ap 58GB/s ātrumu. Aktuālie top inteļi nāk ar LPDDR5X - 154GB/s Aktuālie M sērijas Maki:   - m5: 154 GB/s   - m5 pro: 307 GB/s   - m5 max: 614 GB/s  
    • AndrisBB
      Maz jau ticams ka viņi izmantos kaut vienu no tiem. Drīzāk kādu no GendBuntu atvasinājumiem, ko viņi jau plaši izmanto.   https://en.wikipedia.org/wiki/GendBuntu
    • INTRASERVERNET
      Nu, kapec gan ne. Franchi ari taisa loti labu Linux distributivus. Viens no popularakajiem ir Mageia, OpenMandriva. Un tas ir tikai pozitivi. 
    • INTRASERVERNET
      Nu laptop ar DDR3 ari var iegut 32Gb RAM. Ne jau RAM daudzums un ssd lielums ir noteicosais labpropa vecuma zina.
    • MartiniB
      primāri ir jātiecas uz maksimāli tuvu riepas ārējo izmēru, uz cik collu diska, jau ir atkarīgs no bremžu diskiem   piemēram, 2015->2024 Mk3-Mk3.FL Superbiem (tiešāku radinieku Passatam grūti būs atrast) vienīgi "mentu" komplektācijā, 2.0 TSI 280ps 4x4, ir lielie 340/310 mm bremžu diski, 16" neder nedz priekšā nedz aizmugurē, min 17" visām pārējām komplektācijām ir mazie 310/300 mm bremžu diski, 16" der   Superb pilna platuma 215->235 mm riepai rezerves riteņa nodalījumā īsti nav vietas, rezerves ritenis piepaceļ grīdu, 205 mm ir ok, kas šā vai tā, ir labāk par OEM 125 mm kroplīti  
    • raiviic
      Nu izskatās ka Makrons nopietni ķēries pie lietas. France orders all government ministries to ditch Windows for Linux in digital sovereignty push
    • Prodigy
      Topiku redzēju, bet tā kā tas ir 2024 gada, tad nepievērsu lielu uzmanību. OEM izmēri ir 17" un 18", tāpēc tādu arī meklēju. Pavisam ideāli būtu dabūt tādu pašu 18" disku kā ir vasaras komplektam. Jau šķita, ka vakar būs veiksme, bet šrotu darboņi sludinājumu serverī liek kautkādu auto bildes, kam ar realitāti nav nekāda sakara. Jau nopriecājos, atradis bildi ar "puspasātu", kuram vienā pusē ir saglabājušies divi tieši tādi diski kā man gribētos
    • DeEK
      Ja godīgi, 100% precīzi neatceros, bet vispārināti - pēdējā brīdī nesagājām ar cenām, kādas bija sākotnēji minētas, vai kaut kas tamlīdzīgs, un vēl par šādām tādām nesaskaņotām tehniskām niansēm. Tas pēdējais stāsts bija par alternatora remontu. Lieta tāda, ka ar tehniku tomēr esmu uz tu, un man nepatika, piedāvātais risinājums. Bet ārpus šī mana gadījuma, iespējams, ka darbu padara kā vajag. Kā jau minēju savā postā, vajag sākumā izrunāt detaļas.
    • Athlons
      uzplēšot divas riepas, nelīdzētu arī rezerves ritenis... 
    • www.MistersPimpausis.lv
      Smagi novecojušu? Beidz d1rst  Man viņam vel ir 32gb ram un 1TB SSD. Vins izskatās 99% tāpat kā šī gada un ir jaunākais Mac OS vinam virsū..
    • binary
      Paveicās. Man dažas reizes ir sanācis uzplēst riepu tā, ka tur nelīdzētu ne kompresors, ne "remonta diegs".
    • MartiniB
      @Prodigy kamdēļ tieši 17" ? tiešām ir lielie, priekšā/aizmugurē 340/310 mm, bremžu diski?   16" -> https://boot.ritakafija.lv/forums/index.php?/topic/181546-pārdod-pilnizmēra-vag-rezerves-riteni/    
    • @rmands
      Uz īsu laiku bija ielikuši pilnu review ar visiem jaunajiem gpu nejauši pārkāpjot atļautos laikus.
    • Aigus
    • AlCohol
      tualetes papīru jau arī var otrādāk apgriezt un velreiz novilkt, ne tā? arī esmu 180 pa grants ceļiem lidojis un galā nonācis sveiks un vesels. vai tas nozīmē, ka tas ir droši? galīgi nē, biju pilnīgs pamuļķis un ar to nelepojos.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...