-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 1 Anonīmi, 252 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
28255
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tās "cienījamās alternatīvas" tādi kaķi maisā vien ir - kamēr nebūs nopirkti un palietoti, tikmēr nebūs skaidrs, ir tur kaut kas cienījams vai nav. -
Man arī, īpaši, ja zāles aizmirstu iedzert Arī doma par to bija, biki stalkeris, biki solaris, bet tāpat kaka. -
-
Kāpēc? Piemēram Blaumaņa garā: Pienāks laiks, Juri, un tu nomirsi. Tevi apraks. Virs tava kapa izaugs zaļa zāle. Pienāks govs un zāli apēdīs. Tad tā noliks pļeku. Pienākšu es un teikšu: Vai dieviņ, Juri, kā tu esi pārvērties?😀 -
Piekrītu, normāliem cilvēkiem - sviests pilnīgs. Es neesmu normāls un man ir interesanti un jau sen... -
-
@binary, eksistē cienījamas alternatīvas: https://www.spigen.com/collections/pixel-8-series-case-collection Gribēju ieteikt arī Otterbox, bet izskatās, ka tie astotajam neko vairs nepiedāvā. Kas mani izbrīna, jo ar vairāk kā pāris gadus veciem aifoniem ir otrādi, otterboxam kaut kas ir, spaidženam nekā. -
Man vislielākās bažas ir par to, ka CIP šefa lidojums varētu būt saistīts ar menedžmentu taktisko kodolieroču pielietojuma saistībā. p.s. manas bažas sāk cirkulēt publiskā telpā.
-
Doņeckā kaut kas - varbūt 🦩, varbūt stormšadovs, varbūt vadāmā bumba - atlidojis uz 51. armijas komandpunktu nedaceltas dzīvojamās daudzstāvenes pagrabā💥🔥 -
Noskatījos, pirms vētras jau kaut kad. Un man nav kauns atzīties, ka (esmu no laukiem un neinteliģents🤣) filozofija ir tik neinteresanta lieta... Ja man jāmeklē filmā kaut kāda dziļā jēga, kaut kādas asociācijas... esmu mēģinājis jaunības dulnumā lasīt "iliadu un Odiseju", kaut kāda diezgan paveca grāmata bija... kādas 2 vai 3 reizes... nu nē, labāk atzīstu, ka esmu neinteliģents. Kādreiz interesējos pa astronomiju, kā tie zvaigznāju nosaukumi radušies... kā tur Ērglis lidoja knābāt aknas... vairs neatceros kuram, Persejs gāja atbrīvot Andromēdu un nogalināja nabaga medūzu Hidru. Un tur karaliene Kasiopeja un karalis Cefejs un Herkuless (Hērakls) un bla, bla, bla Minotaurs (Vērsis, ja nemaldos)... Nu nav tas man. Nu tāda dzīve... 😉 -
Nu nav arī ebayā tā situācija spīdoša - vai nu lietoti (nolietoti), vai arī nesūta (tātad jāsūta caur kaut kādiem piegādes servisiem), turklāt vēl savi €15 aizies uz atmuitošanu. https://www.ebay.co.uk/itm/205757388963 Tur kopējās izmaksas sasniegs savus €75. Mazliet tā kā par daudz. -
-
-
-
@aoma, oriģinālais - pašas googles "ražots" vāciņš. Salīdzinot ar vecā telefona vāciņu - kā diena pret nakti, nesalīdzināmi labāk turās plaukstā (neslīd). @AndrisBB, pie mums (bez kaut kādiem proxy) atveras citādāka lapa - tāda, kur par pixel 8 nav ne vārda, nemaz nerunājot par "pixel 8 phone case". -
Ganjau šis https://store.google.com/product/pixel_8_phone_case?hl=en-GB&selections=eyJwcm9kdWN0RmFtaWx5IjoiWkdWMmFXTmxYMlpoYldsc2VWOWZjR2w0Wld4Zk9GOWpZWE5sWDJaaGJRPT0ifQ%3D%3D -
Apple izziņoja jauno M5 Ultra. Pa lielam divi M5 Max salīmēti kopā. (36 kodoli, kādi nez būs benčmārki?) Interesantākā daļa RAM ātrums - 1.2Tb/s. Salīdzīnājumam Intelim desktopu piedāvājumā var varbūt cerēt uz 160 Gb/s. Cena gan nav diezko iepriecinoša 😭 -
Kas ir "oriģinālais" vāciņš? Man ir Pixel 9 Pro, abi vāciņi pirkti Temu, vienu atzinu par labu esam -
-
Maz jau ticams, bet varbūt kādam mētājas Google Pixel 8 oriģinālais "vāciņš"? Vai varbūt zina, kur tādu vēl var nopirkt? Manējais pēc 2 gadu un 4 mēnešu kalpošanas salūza.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-