-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 15 biedri, 1 Anonīmi, 585 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Dils
- versatile
- zīmuļrakstītājs
- klarbiks
- martinno
- dainis61
- binary
- raiviic
- Lietotajs93
- Dexs
- Gestapo
- AndrisBB
- Usins
- ggg97
- spameris
-
Biedru statistika
27533
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Es vairākas reizes esmu teicis, ka neviens viņu nejauks, bet nozīme mazināsies un plānos parasto gāzi aizstāt ar uz vietas ražotu ūdeņradi vai bio kaut kādu tur gāzi. Savādāk tās co2 kvotiņas un gāzes iepirkuma naudiņas ir "dzīva nauda" -
Vai tad kāds taisās jaukt nost TEC? -
Ne jau es, bet tikai ar TEC tīkls var droši pastāvēt. Viņš ir un būs vēl daudzus jo daudzus gadus. Var jau jaukt nost ja jau kā redzams nauda aug kokos, ja uzceļ blakus uz šķeldas, ja tas ir svarīgākais. Tas kas ir, ir uz gāzes un tur neko nevar padarīt.
-
Nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Kļūdas nelabot ir kļūda. -
Jā, bet pat es nevaru nepiekrist, ka kaut kā stulbi vispirms no budžeta dot naudiņu un būvēt aizsprostus un kādu laiciņu vēlāk dot naudiņu lai jauktu tos nost, lai zivtiņām labi. -
Neskatīšos visus linkus, kurš te tev un kurš te otram biedram un kurš kuram par ko atbild, bet ja tas ir tiešām gandrīz nebraukts velo par 600, kāds jauns veikalā tagad maksā 800 - nu 600 ir mazāk nekā 800 (ja osscar ir ielicis tieši to pašu?). Par dakšu nemīz, tomēr Rockshox Judy nevis ķīnietis vai RST/Suntour lētais gals, varbūt arī grūtāk salauzt nekā gaisinieci. Manuprāt ņemams. -
Varbūt kāds covid laika frakkenšteins, kur salika kas nu bija pa rokai. Tagad nesen kāds veikals vācijā no tā atbrīvojies pa lēto. -
Kamēr tā ir 3x8/3x9 sistēma, var, tur tas viss sakrīt. Ok, bija arī vidējo kāju versijas, bet tas sākot ar xt vai varbūt deori, 99% esmu drošs ka tam Alivio nevar būt citādi kā garā. Bet nu jā, šausmas, kas tur ir noticis un kā tas tiek tirgots kā "jauns". Ja viss būtu atklāti aprakstīts "salikts velo uz tāda rāmja, tā un tā", man būtu nulle heita, bet redz vidējais pircējs laikam labprātāk tiek apjāts nekā pērk velo ar patiesu aprakstu. Visu cieņu tev par spēju tajā nabagā tik ļoti iedziļināties! -
ķēde ar kaut kāda čaina pēc logo oem šis velo nāk ar slx, deori, xcr gaisa santūru . diez tas parslēdzējs var uzmest uz lielo zvaigzni ? ciek tiem bija max T ? ok iegooglēju - 30T -
Droši vien tev ir taisnība, es šī ražotāja katalogu neesmu pētījis bet droši varu pateikt ka pakaļējais pārslēdzējs ir vecāks par to velo, tā ir 2000. gada Alivio paaudze kad vēl 29eri nebija izdomāti un hidraulika bija tikai paša top gala ričukiem: https://www.shimano.com/en/100th/history/products/result.php?id=61#gallery-4 Ej tu sazini kas tur vēl ir salasīts. Velo tiešām izskatās nebraukts vai dažus kilometrus braukts, bet vai tu @xp gribi pirkt velo no tirgoņiem, kas bezkaunīgi d1rš par gadu? Tava izvēle. Tā ļerpata uz rāmja var būt jebkas. Vienības gatve ir sketchy kantoris, ja pirkt jaunu Liv/Giant, tad feelfree. Ja feelfree ir dārgāk, paprasi lai iedod tādu cenu kā tie tur. -
4 reizes to viņa tekstu lasīju, tā arī nesapratu ko viņš mēģināja pateikt. Reizēm šķiet, ka bots raksta vai arī tulko no krievu valodas ar translate. Bet par tevi man gan baigās ilūzijas ar nav, vecs un nīgrs, kam neko nevajag ārpus savas sētas un pat ne savā sētā. Galvenais visu laiku bļaut pret visu un priecāties par vienu garīgi atpalikušo, jo viņš pa lielam ir tāds pats. Kaut gan tu vismaz diskutē un ieklausies un izdari kaut kādus secinājumus. Tas hehe ir uzņēmis taisnu kursu ar savu gāzes TEC un tik dur -
Nav tādas ideālās vietas kur vienmēr ir izcili dīli,var atrast jebkur - ss, fb, lombardi, andele utjpr., ja pazīst drēbi. Velodepo un Rixie būs dārgākas par vislētākajām iepriekš nosauktajos reizēm atrodamām cenas bet pēc apkopes un ar garantiju. "Poļu" nenozīmēs labāku cenas/kvalitātes attiecību kā jebkuras citas pasaules vietas brenda, un reāli rāmis ražots un ar lielu varbūtību viss velo salikts tāpat būs Taivānā jebkurā gadījumā. Protams, Kross (poļu) ir norm brends, tāpat Kenzel (slovāku), Superior (čehu), kaut kas bija arī bulgāru vai kas vēl. Noteikti nepērc Gust (Vienības gatvē), Bruņinieku ielas pagrabā, un citus ķīniešus. Alumīnija rāmis neko neglābs ja tam virsū būs 2kg čuguna klaņi, 2kg tērauda dakša, 0.5kg tērauda stūre un iznesums, 1kg/gab koka riepas utjpr. Tai pat laikā eksistē arī smuki un samērā viegli velo ar tērauda rāmjiem, Ērenpreisus ieskaitot. +1 Kā kuram ražotājam un kā kuram modelim. Čaļiem 170 parasti ir apmēram S "līdz" un M "no" robeža, dāmu izmēri šķiet dažkārt sakrīt ar čaļu, dažkārt nē, piemēram šeit lūk rakstīts L "no 170": https://feelfree.lv/lv/veikals/velosipedi/velosipedi/velosipedi/velosipedi/p-59233-pilsetas_velosipeds_liv_alight_3_milky_way_c Nav slikts velo. Liv ir Gianta pilsētas brends, veikals arī normāls. -
pa lielam tikai ar dakšām, un draivtreinu.( 1x vai 2x ātrumi) ..rāmji visiem vienādi un ratī arī šķiet. Es teiktu ka shimano cues būs lētāks apkopē/detaļās par sx. sx kasete 12 sp 50-80 eur atkarībā kur pirksi utt...kaut tā kasete iet ilgi ja laicīgi maina ķēdes. -
To analogu sākumā skatījos, bet 200 eur pāri budžetam, too much. Kurš no tiem AIMiem labāks - īsti nesaprotu, ar ko atšķiras, pa lielam. -
https://fans.lv/en/shop/bikes/bicycles/mountain-bikes/cube-aim-slx-flashlime-n-juniper/ https://fans.lv/en/shop/bikes/bicycles/mountain-bikes/cube-analog-flashlimenblack/ lietots ir lietots un 600..nu nez https://fans.lv/en/shop/bikes/bicycles/mountain-bikes/cube-aim-race-swimmingpool-n-black/ -
Jup. Krievi arī drīz palaidīs kaut ko spēcīgu no Pleskavas, bet nu twittera pokemoni var priekā sist plaukstas: “vIsMAz VaIRs nAv mUmS tā SlikTā LR4” -
jā atsperu dakša + tas SX egle ir cimperlīgāks jo daudz plastmasas daļu . Jauki besī tie kas liekcenu pa cik pirka, it kā kādam baigi interesē ka tu losis nopirki pa overpraice...es par tādu cenu nopirku acid ar gaisa dakšu , deores rumbām un nx eagle, kas ir labāks. -
sākotnējais variants, kas iekrita acīs, bija šis. https://www.facebook.com/marketplace/item/1650425746132347 par 600 gatavs atdot. bet sākumā nebiju pamanījis, ka atsperu dakša - negribu to bērnam. Ja jau pirmais velo ar aromatizātoru ((c) Jurka), tad vismaz ar gaiseni. -
Un kāds līkums bremzu trubai auzmugurē😁..nesaīsināja..izskatās pēc čaina bremzēm clarks vainformula😝 nav tapec bildes...un alivio parsledzējs - hvz 26 gadus vecs, galīgi ne pa tēmu uz tā velo laikam savākts no tā ko vislētāk varēja atrast. tāda uzļīme ir arī uz plika jauna rāmja... -
ar nav slikts variants, gaisa dakša utt. rumbas tik "parastās" bet tā ok tam cube acces kaut kas nav tīrs - drīzāk jauns rāmis dabūts un savākts - rodi rati nekad nav uz cube - parasti tur ir alex rims krāsoti kā rāmis ar akcentiem , dakša nav krāsota kā rāmis- ar akcentiem - bet gan oem dakša , neco stūres daļas un pati stūre arī nav oem...riepas lētās kaut kādas...un gripi ne oem...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-