Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Nu galu galā, līdzīgi kā mūsu "pāķiem" no visiem visvairāk uztrauc "melnīši" Rīgā, pat vairāk nekā pašiem rīdzeniekiem, tā arī krievijas "pāķi" nebūs apmierināti par "raķetēm" Maskavā un liks uzdot jautājumus.
    • aoma
      Tieši tā. Eliti vajag izsist no komforta zonas. Tumšajai tautai viss pie kājas, ka tik šņabis vietējā magazīnā.
    • AlCohol
      atbrauc ciemos, ielaidīšu tevi savā garāžā un tās palīgtelpās. gan jau spēsi novērtēt visus tos brīnumus, kas tur atrodas. manās acīs lūžņi, kuri pa kājām maisas, bet žēl izmest, jo kāds tuvs cilvēks, pirms manis, tos novērtējis. tagad uz to mēģināt uzvārīties kā tā enģele menģele iekš facebook krāmju tirgotājiem? atbrauc, godprātīgi iztīri manu garāžu un savāc to, kas man nebūs vajadzīgs. 
    • M@R$$
      Es gan veicu nedaudz citādāku vingrinājumu, veco tehniku noziedojot Rimi konteinerā...  Tagad rindā 2 veci PC (1 dzīvs, 1 nē), kas vēl ir jāizķidā...
    • aoma
      Atcerieties - dots devējam atdodas. 2x. Nu nevajag par katru cenu censties pārdot sev nevajadzīgas lietas.  Es, piemēram, entuziastam atdotu SAT komplektu'- 2 šķīvji, abu veidu galvas, labs strādājošs uztvērējs, bet pēc tam negribētu redzēt, ka tiek tirgots ssā...
    • maize
      Manuprāt, nav tik bezjēdzīgi. PGA un apkalpojošais personāls kkur piemoskovijā, ja tiek regulāri bakstīts, tur arī paliks un lodes/raķetes iztērēs tur - par kādu kripatu mazāk nonāks tuvākos reģionos Ukrainai. Lai cik atbalstoši/vienaldzīgi ir rašisteļi, tomēr neērtības galvaspilsēta ir būtiskākas, kā branjskas babuļām, kuram tāpat nav klozetpoda, centralizēta ūdensapgāde un lido tikai uz slotas.   Protams, būtiskus taktiskos vai stratēģiskos mērķus sasniegt tā nevar. 
    • 138
      Kā tas ir - palīdzēt? Nopirkt un tirgot tālāk dārgāk? Likt sludinājumus "mopēds nav mans, palīdzu notirgot..."? Negribu ne vienu, ne otru. Nevienu kolekcionāru, kuram tieši tādu vajag, arī nepazīstu. Varu vien pasviest idejas, ko jau izdarīju iepriekšējā komentārā. Ja cilvēks nav muļķis, tad antikvitāti neizmetīs vai neatdos pārpircējam par santīmiem. Ja izmetīs vai atdos par santīmiem - oh well. Visu pasauli nesalāpīšu. 💁🏻‍♂️
    • AndrisBB
      Bet ko tad es saku? Visam jau savs pielietojums. Tūristiem/graveļiem/pilsētai - 38-44T, atkarībā no sportiskuma līmeņa. Nu OK, 36 vēl var saprast kautkādos ekstrēmākos gadījumos. 32T? Nu tie domāti ar ko pa dubļiem mīcīties, ne pa ceļu braukt. Protams braukt jau var, bet kapēc?
    • 138
      Tāpēc, ka viņi paredzēti braukšanai pa puslīdz ceļu. Salīdzini šosejas un mtb pārnesumu attiecības. Tūristi un graveļi - kaut kur pa vidu.
    • AlCohol
      palīdzi, tad viņam notirgot. gan jau cilvēks vēlas jau no esoša kolekcionāra pūra atbrīvoties jau. žēl tik izmest..
    • Zin...
      Labs mēģinājums xexe   Vienkārši cilvēki tur ir lohi, kam pārdot mēslu par pārdesmit EUR nav problēma   Mums cilvēki arī ieliek pakomaataa 20k EUR. Acīmredzot pārāk labi dzīvojam 
    • AndrisBB
      Ja paskatās visus 'tūristus', tad viņi ar pa lielam nāk ar 40T 1x variantā. Reti kad mazāki. https://www.cube.eu/uk-en/bikes/trekking/tour?p=1&properties=5e2df057ef0b5a67c562f813ccbe9237  
    • hehe
      Un ko ar viņu pasākt, ja tur sen nav servisa kas tos apkalpotu? Tas ka visādi nekam nederīgi lūžņi tiek tirgoti par bargu naudu nav nekāds jaunums. Šāds mesidžs būtībā ir tieši pretējs, cilvēki sāk tērēt naudu pavisam aplami kad tās ir par daudz.
    • AndrisBB
      No kalkulātora 😂      
    • 138
    • 138
      Andri, no kurienes tās tabulas?
    • AndrisBB
      Un kur tad problēma pirms apstāšanās pārslēgties uz leju? Un kad brauc, tad pārslēgties uz 'optimālu' ātrumu? Tā lai tas 'optimālais' ir pa vidam? Tad jau tev 38 būtu kā reiz.
    • osscar
      Reālajā dzīvē ir visu laiku sanāk apstāties uzsākt..ja nebrauc pārgājienā...neko jau baigi neieskriesies...tapēc saku ka kasete visulaiku vairāk ir pa vidu..garos braucienos protams tu āk mazajām zvaigznem viss virzās..un ta arī sanāk vidējaus ap 16.3 km h man uz 7000km
    • M@R$$
      Nja, krietni efektīvāk būtu kādam NPZ nomainīt statusu uz lūžņu kaudze...
    • AndrisBB
      Ja paņem tādu tipisku Šimano CS-M5100-11 kaseti. Robi: 11-13-15-18-21-24-28-33-39-45-51T Pa vidam sanāk 24. Ja pieņem ka 'vidējais' braucējs minās ar 70, max 80rpm. Tad sanāk 13 - 15kmh? Kautkā palēni izklausās pat priekš svētdienas braucēja.     38T jau kautkur tuvāk patiesībai. 15 - 17km/h. Ar viena roba nobīdi ap 20km/h, kas uz 'līdzena' varētu būt tuvāk svētdienas braucēja ātrumam? Bet nu 'pa vidam' jau itkā tēmētu uz 20-25? Tad 40T kā reiz.      
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...