tu uzvedies taa, it kaa es ar erekteetu kraanu tev visu laiku tuvotos no aizmugures. Nestreso!
Man nav nekaada naida ne pret tevi, ne pret kaadu citu iz shejienes. Patiesiibaa, ne pret nevienu nekur. Goda vaards!
Starp citu, nebija pirmais telefons, kam power poga pievīlusi. Pirms tam citam telefonam bija plīsusi power pogas šleife (konkrētā modeļa slimība).
Šo iemeslu dēļ cenšos power pogu lietot pēc iespējas mazāk, lai pēc 2-3-5 gadiem nebūtu jāmaina telefonu štrunta pogas dēļ. Redmi Note 5 laikam varēja sakonfigurēt, ka Home "pogas" paturēšana izslēdz ekrānu. Ieslēgšanai Redmi bija double tap pa ekrānu (vai pirksta pielikšana pie aizmugurējā pirkstu nospiedumu lasītāja), pixelim - 1x tap pa ekrānu.
Tev ir labāka frāze, kā to nosaukt? Ir Krievijas imperiālistiskā agresija - šāds vārdu salikums taču tev šķiet ok, vai ne? - un tāpat ir Ķīnas vai ASV.
Nē, okupācijas un okupantu definīcija ir cita. Tie tur, par kuriem tu, tie ir saucami par visu ko, bet nekādi ne par okupantiem.
Par šo paldies. Neesi tu tik bezcerīgs gadījums tomēr.
Savulaik Poco X3 arī pēc gadiem ilgas lietošanas pēkšņi ne no kā iesprūda 10 sekunžu reboot loop, tā ka nevar pat paspēt recovery menu neko izdarīt.
Palīdzēja power pogas turēšana vismaz 30 sekundes vai pat vēl ilgāk, kas, cik saprotu, uztaisa reboot pašam pirkstu nospieduma lasītāja un power pogas čipam, ne telefonam.
Pēc tam vairs tā nav noticis.
Man tā nešķiet.
Vakardienas protestu visādi Maiznīcas un vispār "kreiso" lamātāji mālē kā Maduro atbalstu un slavināšanu, bet patiesībā tas ir burtiski lūk:
Un tur bija viens plakāts, kuram grūti nepiekrist:
Plus nepaniko pie pirmā kritiena, pat pretēji - tas ir vislabākais laiks, kad pirkt.
Šinī pāšā tēmā pie iepriekšējā 20% kritiena viens te visu pensiju 'rāva ārā' kamēr var. 😂
Pagāja 2 mēnešwi un viss atgriezāk kur bij, pietam sekoja viens no straujākajiem pieaugumiem kāds bijis jebkad.
Investoriem ir teiciens, ka vislabākais laiks, kad sākt ieguldīt, bija vakar. Nākamais labākais ir šodien. Vienkārši sāc. Labāki laiki nekad nepienāks.
Skaļi vārdi. Nenīstu. Bet viņi diez vai ies, jo revolūcija Irānā ir par viņiem nepieņemamām vērtībām.
btw, Netanjahu, visdrīzāk, ir kara noziedznieks un kā tāds būtu jātiesā. Bet nožēlas par nogalinātajiem teroristiem man nav; atbildība par civilajiem (ja tur tādi bija) - viss pie hamas.
Tāpat kā ukraiņu karavīrs, kas iemestu granātu, teiksim, busiņā kur salādēti gūstā padevušies okupanti - karavīrs jātiesā, okupantu žēl nav un nebūs.
Manuprāt kautko gaidīt ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo paredzēt uz kuru pusi tirgus ies neviens nevar.
Var vēl 5 gadus kāpt, var rītdien nokrist pa 20%.
Jo ilgāk gaidīsi, jo vairāk neiegūsi.
Skaidrs ka agrāk vai vēlāk kritums būs, tādi ir ik pa 6 - 7 gadiem, citreiz biežāk, citreiz retāk.
Ja arī ir tas kritums, tad jau labāk lai tas ir pašā sākumā, pārbaudīs tavu 'mentālo noturību' pret kritumiem 😂
Bet pēctam tikai ķīseļu krasti
Kas ir roboinvestors?