Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Nu re, broks "iepauzē" došanos politikā.
    • guntis1234
      Jā avīze ar tv programmu iekšā, kaimiņos onkulis vēl pērk/abonē
    • AndrisBB
      Tak beigās iespējams ka viņu tāpat palaidīs vaļā. Plus vēsture tāpat rāka, ka pat ja kāda ASV kompānija tur pamanīsies izveidot kādu biznesu, tad pēc pāris gadiem viņus izmetīs laukā.   Jēga būtu ja reāli nomainītu režīmu, bet ja tikai vienu darboni no režima? Vairāk izskatās pēc tā, ka mēģina sagrābt ko vien var, kamēr vēl ir pie teikšanas. Pēc gada iespējams tādi gājieni vairs neies cauri.
    • Gestapo
      Milzīga. Tas kā kautiņa sākumā iedot pa muti būdīgakajam no bara, pārējiem pietiks tikai pateikt. 
    • Aigars
      Tā kā politiķus personīgi nepazīstu, paziņu lokā ir tikai viena dāma, kas pazīstama ar atslēdznieku, tad tā sanāk. Tai dāmai uz vēlēšanām sanāk laba papildus peļna piedaloties aģitbrigādē. Es viņu neatbalstu, bet radies priekštats, ka ir izdevīgi draudzēties ar kādu ietekmīgu politiķi. Es vairāk sevi varētu dēvēt par slikti informētu vēlētāju kā naivu.
    • versatile
      Jā, ziemeļu-centra tilts noteikti nebūs prātīgs projekts, ja kā kritēriju uzliks to, cik ta sir labs Austrumu-Rietumu tilts.   RB mums ir kategoriski nepieciešams par jebkuru cenu, jau aizvakar. 
    • Zin...
      Es nedomāju, ka Šlesers ir kāds labais un pasargā Dievs netaisos balsot, saku, ka ideja kaut vai par to UIN novirzīšanu un hipotēku un bērnu problēmu nav sliktas. Tāpat zinu, ka tā ir bļaušana. Bet kāds reāls darītājs šo varētu pašpikot
    • hehe
      Es redzu kur iegulda esošā pozīcija RailBaltic, pasākums pat kā Austrumu/Rietumu tilts bija apšaubāms, tad tagad absolūti grandiozus zaudējumus nesošs. Tad lai iegulda tā ka man nav intereses par Šleseru kas arī iegulda teorētiski apšaubāmos projektos un man ir jāizvēlas. Ieguldīta tiek mana personiskā nauda, nevis kaut kāda Abdularahimova. Baļķi savā acī neredz, bet teoretizē kā būtu ja būtu.
    • DM101
      jaa, apbuuves gabals konkreetaa vietaa. Bet, kas veel 117 reizes svariigaak - zoneejums/apbuuves intensitaate. Blakus esoshos ''apgruutinaajumu'' aka ostas suudi - aizvaakshaa. Infrastruktuuras/komunikaaciju izbuuve par valsts/pasvaldiibas pikji. Acu pieveershana uz nelikumiibaam/paarkaapumiem buuvnieciibas laikaa, nechakareeshana ar visa veida atljaujaam n shit.  p.s. par to zemi: vecais staasts. Taa zeme maksaa paardemit mil, kas ir ap 1% no projekta izmaksaam. Normaalaa keisaa projekta veidotaajam nesaliidzinaami izdeviigaak buutu zemi nopirkt. To uzreiz var iekjiilaat bankaa. Taa ir 100% garantija, ka zeme ir ''sava'', tur nebuus paarsteigumu. Njemt taadaa projektaa kaut kaadus vieteejos ainaarus - ne jau deelj vinju zemes. Taa zeme ainaaram ir papildus kjiila, lai tieshi ainaaru panjemtu, nevis peeteri, kas gatavs visu kaartot leetaak.
    • versatile
      Belgrada labs piemērs. Solīja vienu, dabūja citu; spiež pilsētu mainīt zonējumus. Mans minējums, ka varētu gribēt, piemēram, ielas un kanalizāciju lai izbūvē RD. Sīkums tāds. Sak, ielieciet pārsimts miljonus un būs. Varbūt. Pieliekam klāt, ka tāds apjoms bez TUA tirgošanas uz austrumiem īsti nav aktuāls šobrīd Rīgā - ja būtu, centrā nebūtu tik daudz māju ar pamestiem stāviem sākot no otrā/trešā uz augšu.  Ja varētu to projektu realizēt bez procesu "sakārtošanas" un papildu finansējuma "piesaistes", nebūtu neviens no šleseriem ne Saeimā, ne RD. Tur uz vietas pietiktu, ko darīt. Bet nevar. Domāju, ka vienkārši cipari neliekas kopā, pretēji tam, ko stāsta mērkaķingā. Un AAE investors nav muļķis, naudiņu skaitīt prot.
    • hehe
      Ļoti pat iespējams, bet kur ir tautas riski ja tā tur neieguldās?
    • versatile
      Vieta nav slikta, bet vai vietai ir tas solītais daudzjardu potenciāls - neesmu pārliecināts. Belgradā jau ar nav uztapis viss solītais.
    • hehe
      Galvenais jau nemaz nav nauda, ja projekts sola peļņu tad investoru netrūks un to ir pilna pasaule. Tas kas trūkst ir tikai vienā eksemplārā, desmitiem hektāru apbūves gabals Rīgā un vietā ar potenciālu. Tas nav izvēlēties investēt starp Ventspils vai Rēzeknes rajoniem.
    • jacobs
      Vai tad to arī no špikera nenolasīja?🙂 Lai nu kam, bet politiķim ir jāvar vismaz stundu jebkuras publikas priekšā runāt, vispār bez sagatavošanās. Bļin, pat es to spēju.
    • versatile
      Man savulaik lekcijās, viens varen odiozs personāžs Baltijas ekonomikas vidē (Bo Kragh) stāstīja anekdoti, ar zināmu graudu patiesības, par sarkano revolūciju krievijā.   Ierodas zavodā strēlnieki, kuriem likts pārņemt galvenos fondus (osnovnije fondi). Atrod direktoru - nodod mums galvenos fondus! Direktors - galvenos fondus? Jūs laikam domājat pamatlīdz... Strēlnieki - tratatatatatatatatatata. Strēlnieki /parāda ar pirkstu uz random darbinieku/ - apsveicam, tagad esi direktors. Nodod mums galvenos fondus! Jaunais direktors - es taču nezin... Strēlnieki - tratatatatatatatatatata. Strēlnieki /parāda ar pirkstu uz citu random darbinieku/ - tagad tu esi direktors! Kur galvenie fondi? Direktors - lūk, šeit, droši, droši, nāciet.
    • AndrisBB
      Pēc būtības kas tad tanī Venecuēlē ir mainijies? Nav vairs Maduro uz vietas, bet pie teikšanas tas pats režīms, tik nākamais/ā pēc ranga par prezidentu. Kāda no tā jēga? Tas ka tas nākamais varētu būt piekāpīgāks un dalīties ar naftas ienākumiem? Iespējams, bet nu to jau varēja sarunāt pirmstam, tik Maduro traucēja.
    • DM101
      nu, bet tas ir tas, ko es saku - pirmo gadu vispaar neko/nevienu vaardu nespeeja pateikt [pat zhurnaalistiem/iisos komentaarus peec seedeem]. Nu ir pagaajushi cik gadi? 3? Peec 3 gadiem SaJMee: pirmaa runa no tribiines
    • jacobs
      Lūk, tu jau, Aigar, esi tipisks naiva vēlētāja piemērs.😉
    • DM101
      Diemzheel, taa ir. Uzskataams piemeers: WaterFront. Investiicijas 2bil. Slesera aktiivi ar kaartu 2mil. Reizes TUUKSTOSH mazaak. Jeb 0.1% [akumuleejot visu, kas buutu pieejams]. Vai taads Slesers projektam ir interesants kaa naudas liidz/avots? Logjika saka - ne. Vinju panjemot ''doljaa'' ar vinja 0.0X%, radiisies tikai probleemas. Kaapeec taadi sleseri ir vajadziigi? Taapeec, ka esot valsts/pasvaldiibas amataa, var taa/citaadi lobeet konkreetu projektu. Labi, ja veel taa lobeeshana notiek pusliidz ''godiigi/korekti'', tikai atvieglojot birokraatiju. Tipiski ir/buus suudiigaak - paardalot visu muusu resursus, to izzogot. Nu, un taads slesis nokamps sev gabalinju [taapat kaa savulaik Verneram pieziidaas kaa deele]. Savulaik tachu ''nopirka''  Centraalo Dz staciju. Bija staasti, kaa to attiistiis. Attiistiija veikalus, tablo u.c. infrastruktuuraa ieguldiija NULLI. Korumpeeti iereednji nobalsoja par labu ''investoram'' un atdeva [vaarda tieshaa noziimee] krutaako vietu pilseetas centraa sava biziisha veidoshanai. Ar WF ir/buus liidziigi. Slesis atkal kaadam pieziidies, savus 5..10% par noziimiigu izliidzeeshanu taa/citaadi izcels.
    • versatile
      Laikam dzert jāsāk - citādi sajūta, ka dēems prātīgi runā. Pagapagapaga, neapvainosim, ja, un nesagrozīsim faktus. https://www.delfi.lv/193/politics/120097673/ricarda-slesera-pirmo-uzstasanos-saeimas-debates-deputati-uznem-ar-aplausiem 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...