Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 0 Anonīmi, 139 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• inteens
    • 138
    • pikox
    • Patv
    • binary
    • kaads
    • _dunduks_
    • SlageriicLV
    • Mielestapa
    • Athlons
  • Biedru statistika

28055
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Aldis13
    Newest Member
    Aldis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• binary
      Nu re, lampas nomaiņas izmaksām pieskaitām vēl €30  Nē, muldu - €30 par stalažām, €20 par piekabes nomu, pusi dienas stalažu atvešanai, aizvešanai (rupji rēķinot, pa stundai vienā virzienā).
    • 138
      Tak noīrē stalažas (torni) par tricāru dienā. Ja ir ar ko atvest.
    • binary
      Nu jā, ja jānomaina konkrēto lampu pret kādu citu (ne tādu pašu), tad šo jāatkabina, neredzot, ko dara, tad griestu apdare (krāsos jau visu plakni, tur m² padaudz sakrājas, + visu jāapsedz un pēcāk jānokopj) un tikai tad var likt kādus "divus dībeļus un lampu". Par €100 ne es pats tādu darbu kādam gribētu veikt, ne sagaidītu, ka man kāds par simtu to visu izdarīs.
    • inteens
      Sienu krāsošanā pokuj trešdiena vai piektdiena , nePAREIZĀ caurvējā tapetes atlīmējas.
    • binary
      Tas ir, kad griesti ir >5m augstumā. Jā, sanāk augstāk par otro pakāpienu.   Šajā bildē džeks sanāk ar vienu kāju uz otrā, ar otru - uz trešā pakāpiena.   Man augstums kaut kāds līdzīgs, otrais-trešais-ceturtais pakāpiens (trepes identiskas, 3x13, vienīgi bildē laikam ir 3x12), tikai jāstrādā ar skatu uz augšu un bez iespējas pie kaut kā pieturēties. Lampas diametrs - 55cm. Vispirms jāpieskrūvē pie griestiem "bāzi", pēc tam ar īsu trosi jāpiekabina lampu (karabīnīte sīk-sīka), tālāk vadi (šķiet, wago saliku, lai nav jāskrūvē), pēc tam lampu kaut kā jātrāpa tajā "bāzē" un jāpagriež. Redzēt neko īsti nevar, jāvadās pēc taustes.    
    • Jurkins
      Latvijas Sabiedriskais Medijs ir sakarīgs? Nē, nu labi, labi...
    • Jurkins
      Labs jautājums. Bet līdz mums kaut kā visas paaudzes ar to ir lieliski tikušas galā, muzejā mēs nedzīvojam. Kā būs tālāk pateicoties tam, ka uzrodas aizvien vairāk augstas kultūras dolbajobu, nezinu. Kāpēc neuztvēru? Bet Tev jau vajag ar cakām un eņģelīšiem. Un apaļus par 90% tamponētus koka logus unikāla vecmeistara izpildījumā ar kaltu un rokas ēveli.🤣   Da pašļi jūs nakuj ar savu vēsturisko autentiskumu. Par gaumēm nestrīdas, bet man uz tādu Rundāles pili nospļauties vārda tiešajā nozīmē - absolūti nekādu pozitīvu emociju par to ģipša lērumu.  Un īpaši erotiski ir istabai pa vidu kaut kāds skabargains un saplaisājis koka gabals apdvests ar seno gadsimtu elpu. Nu es jau neko, perversijas mēdz būt katram savas. Viens kolēģis arī slavēja savas lauku mājas nobrūnējušās senču apdvestās sijas, kamēr beigās novilka franču griestus🤣.
    • Jurkins
      Ja jau tik acīgs, tad gan jau būsi ievērojis, ka mani ieraksti parasti parādās kaut kad vakaros, vai ne?🤣 Kāpēc domā, ka man vakari nav brīvi?
    • AndrisBB
      Ja gribi nopelnīt 2500 'uz rokas', kas nav nekāds kosmoss, maksājot visus nodokļus, tad mazāk par 35 euro stundā nemaz nevar prasīt. Lai dabūtu tos 2.5k, tad brutto jābūt 3550. Pieskaiti darbadevēja nodokli + 838. Kopā 4388. Ja gribi atvaļinājumu, tad tas jānopelna 11 mēnešos. Attiecīgi tad vajag 4786 mēnesī.   Cik stundas reāli nostrādāsi tādus sīkos darbus? Nu nejaunu 180. Varbūt 120 par kurām vari iekasēt naudu. Pie 120 stundām sanāk 40 eiriki stundā ir minimums. Tas tikai lai nosegtu algu, neparko citu nerunājot.  
    • markei_v2
      Sveika tauta!         Kā jau virsrakstā minēts, pērku adapteri no type-c barošanas bloka uz 4.0x1.7 štepseli priekš Lenovo.           Nekur neatrodu pieejamu uzreiz, visur jāgauda 1+ nedēļa.   Cena 5eur   Links priekšstatam: https://220.lv/lv/datortehnika/datortehnikas-piederumi/adapteri-un-usb-centrmezgli/adapteris-akyga-ak-nd-c04?id=24050061&mid=27212036     
    • 138
    • 138
      Es - pilnīgi nopietni - nesaprotu, vai šī ir ironija vai nē.   Tas ir kad kāpj uz trepēm augstāk par otro pakāpienu, kaut kā tā?
    • Jainit
      aizmirsi par griestu apdares darbu veicējiem... ar 100 būs par maz, kā arī par "darbs augstumā" papildus koeficients. 
    • msp
      Nu viss godīgi. Par 2 dībeļu iegriešanu reģipsī 100eur + ceļš ir adekvāti. Tava sieva leposies, ka viņai ir vīrs, kurš spēj noalgot kādu, kurš to izdara.
    • MartiniB
      kamdēļ ne 90% 😀 vēl var pagūt izteikt viedokļi https://tapportals.mk.gov.lv/public_participation/bafa6542-10d4-4f0d-a3d4-1efebdbd16fe  
    • msp
      It kā mēs nezinātu kā tas notiek. Visādi citādi sakarīgam menedžmentam tiek palūgts (ļoti, ļoti palūgts) izbīdīt rebrandingu kādai konkrētai reklāmas aģentūrai. Lai arī visi visu saprot, gariem zobiem pasūtījums tiek veikts un reklāmas aģentūra tālāk noalgo un prēmē ko nu tur vajag.
    • Müller
      Ir viena pieejama, sazinieties PM
    • msp
      Nu bet šo es jau esmu teicis agrāk - pretarguments ir kaut kāds ekstrēms. Nu labi - ja vienīgā iespējamā alternatīva ir granīts un lietais čuguns, tad neko. Par balto ķieģeļu sienu neuztvēri.     ... sākas no 3000e/m2 + škūnītis + apakšzemes garāža (jo virs zemes ir zaļā zona!). Un tad ir labs jautājums, kas tad ir izdevīgāk. Restaurācija + pielāgošana jeb ala Waterfronte?   Īstenībā, ja man būtu jānosauc kādas feinas daudzīvokļu ēkas, tad nemaz tik daudz nevarētu. Noteikti Gailes Kaļķa fabrika, noteikti Filozofu akmens, noteikti River Breeze residence, varētu kvalificēties arī šķēles kvartāls starp Dzirnavu un Blaumaņa, un gan jau vēl šis un tas. Bet ko tas maksā, salīdzinot ar kaut kādu Dreiliņu Bonavu? Gandrīz dubultā. Ja ir jānoloka par 100m2 gaumīgu projektu ar zaļo zonu un pazemes stāvvietu tuvu pusmiljonam, tad... noteikti izdevīgāk ir kaut ko atjaunot Āgenskalnā vai Maskačkā.       Tās ir hruščenes, tikai izklātas nebeidzamos ciemos.
    • hehe
      Un kur ir tā robeža ko saglabāt, ko nē?  Unikalitāte jau ir vēsturiskajā autentiskumā. Šodien uzbūvēt baroka Rundāles pili ja tāda nekad nebūtu pastāvējusi būtu bezgaumība. Granītam ir jābūt tur kur viņš bija, un vecais apdrupušais arī ir labāk nekā jauns, spīdīgs nullīte. 
    • binary
      Man kā reiz "lustru" drīzumā varētu būt jāmaina. Šobrīd ir šitāds veidojums - Philips Super Slim Ceiling Light 36 W. Pirmais izbeidzās mazāk kā gada laikā, amazons atgrieza naudu. Otro pirku elektrika.lv cerībā, ka "ja nu kas, būs mazāks čakars ar garantiju". It kā jau ražotājs sola 20k stundu mūžu (kādi 10-15 gadi?), 5 gadu garantiju utt, bet nu gadīties jau var visādi. Tā otrā, kas pirkta pērnā gada augustā, pirms kaut kādām nedēļām sāka čakarēties - reizēm viens "segments" mirgo. Ne tik bieži kā gribētos (grūti "noķert" to momentu, lai varētu prasīt garantiju), bet ir… Godīgi sakot, es pats laikam par €100 neuzņemtos mainīt uz kaut kādu citu - ne tikai jānoņem vienu lampu un jāuzliek citu, bt arī jāsakopj griestus, turklāt tā, lai visu istabu nenoķēzītu, papildus vēl "darbs augstumā" (nevar gluži pakāpties uz ķeblīša un aizsniegt).
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...