Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 2408 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kernell
    • Aigars
    • rooyar
    • 138
    • AndrisBB
    • sounDDesign
    • osscar
    • ggg97
    • kaads
    • pikox
    • aoma
    • Mielestapa
    • jacobs
    • locoone
  • Biedru statistika

28201
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Nu, neražo Ukraina raķetes. Bet ukraiņu droni arī lido. Tālu. Un tad vēl tie, kas peld. Tie peld.
    • Jurkins
      Ar katru dienu es aizvien vairāk pārliecinos, ka neviens ne vella nezin, kas tur notiek. Katru dienu uz krieviju "lido" 350-400 ukraiņu droni, krievija katru dienu notriec ap 1000, bet kaut kur trāpa kādi pārdesmit. Vangošu, ka krietnu skaitu "palaiž" virtuāli, krievi apmēram tikpat virtuāli notriec... visiem labi, naudiņa ripo.  Jau kara sākumā brīnījos... ja man ir 200 balistiskās raķetes (un katru mēnesi 100 saražojas) ... ko es (no dīvāna) daru - masīvi maucu pa vienu...dažiem mērķiem. Nu jā, ko es te no dīvāna. Ja man ir 400 droni dienā... ko es daru no dīvāna - maucu pa dažiem mērķiem, pārslogoju pga un nonesu visu, kas tur ir... vai izkliedēju visu plānā slāni pa superlielu teritoriju... nu ko es te no dīvāna. Bet nu laikam jau tur situācija ir tāda, ka dzelzsrūdas un graudu eksports no Ukrainas ir nokrities līdz turpat nullei. Jo krievu raķetes, jopcik, arī lido. Un Ukrainas noliktavas un DUS tiek tilpat masīvi nonestas kā krievijā. Tikai ar vienu nelielu atšķirību - krievi mēnesī saražo vairākus simtus kinžalu, kalibru, cirkonu, x-69  un citu efektīvu lietiņu, bet Ukraina mediju telpā ražo flamingus burtiski masveidā. 
    • Aigars
    • Jurkins
      Es ne vienu brīdi neteicu, ka tā ir gudri darīt. Bet mums nav pilnīgi drošas infas, kas tur notika.
    • hehe
      Ja kādam kaut ko iedod/aizdod tipa līdz algai, bet tas visu iztērē tajā pašā dienā ir muļķīgi paļauties uz šāda veida palīdzību.
    • 138
      Man, graveļu heiterim, šodien gadījās graveļu mikro testa braucienu diena Vispirms čoms iedeva izbraukt ar 21. gada Trek Checkpoint ALR4. Ieķēris lietotu. Neteikšu, ka man nepatīk. Pat stūre normālā platumā, nevis kā autobusam. (Stūrei vienīgi neforši, ka nav ar “ergo” liekumu. Nesaprotu, kāpēc it kā zolīdi ražotāji šajā gadā vēl liek ne-ergo dropbārus. Santīmu taupa?) GRX400 hidraulika. Karbona dakša. Aktuālajam ALR4 ir 11sp Cues, bet arvien hidro - nezinu, vai šo var uzskatīt par enšitifikāciju vai nē. Vēlāk iebraucu ZZK pēc viena štrunta, un izrādās, ZZK tagad tirgo arī Marin. “Lētos”, ar Claris, ap štuku. Izbraucu aplīti pa stāvvietu. Nu - arī velosipēds. Brauc un slēdzas. Inčīgi, ka ir arī crmo modelis, tas pat 50 vai simtu lētāks par alumīnija, pie pārējā identiska. Bet ja tu cilvēks šajā gadā gribi jaunu veikalā graveli ar hidrauliku, tad bez pusotras štukas nenāc - tas pats ALR4, vai ZZK līdzīgs kaut kāds Spešs pa 1.7 🥲
    • rooyar
      Es laikam esmu viens no tiem, bet īpašas jēgas nav, un izmēģinājuma periods beigsies, es to noteikti nepagarināšu.
    • Grossmeister
      Laikam pagaidām vēl nav nekāda info , kas Maskavā šodien nobūkšķēja . Tiešām tikai virskaņas pāreja ?
    • Jurkins
      Tu pats vispār filtrē, ko raksti? Neatceros, par kuru IL-76 Tu runā, bet krievijai līdzjūtību izteici? Joptvai. Ienaidnieku vajag šaut, dedzināt, indēt, slīcināt... u.t.t. jebkurā iespējamajā veidā. Es nesaprotu, kāpēc ukraiņu droni nelido pa mērķiem krievijā tad, kad tur ir maksimāli daudz "mierīgo iedzīvotāju". Aha! Speciāli pēdiņās. 
    • Jurkins
      LSM galvenais uzdevums ir darīt visu, lai vēlēšanās maksimāli daudz dabūtu jenotība un progresīvie deģenerāti un maksimāli norakts AS un NA.  O jā! Dombrava stulbākais ministrs, kaut kādu vēstuli aizsūtījis debīlajiem sociālistiskajiem spāņiem. Tie tupaki laikam vēlas pie sevis atkārtot pagājušā gadsimta 30-to gadu pilsoņu karu. Gan jau dabūs arī. Bet iepriekšējais baroklis Kozlovskis vispār kaut ko darīja? Tā alkonauta (bez)darbības rezultāti lieliski redzami ziņās par lietuviešu un poļu robežsargu aktivitātēm.  p.s. nē, nefanoju par Dombravu, gaidīju jestrākas aktivitātes. 
    • AndrisBB
      https://vignetteswitzerland.com/europes-deadliest-countries-for-driving-in-2026/ Sliktākās -> Serbija, Bulgārija, Rumānija, Horvātija, Latvija Labākās ->Norvēģija, Zviedrija, Apvienotā Karaliste, Dānija   Igaunija nav pieminēta. Tāpat kā  Moldova 😂   edit: Ah nee, beigās ir visa tabula. Igaunija sestā no otra gala.
    • e = d
      Tikko biju Igaunijā. Satiksme tur tiešām daudz civilizētāka. 
    • osscar
      Cik izbraucu, šķiet ripo, priekšā dura ace ar bumbām, aizmugurē mavic slēgtie šķiet...papētīšu sīkāk
    • kaads
      galvenais lai ripo  
    • aoma
      Man visu dienu fonā iet vai nu rādžiņš, vai teļļuks. Apmēram jau var saprast, kas pasaulē notiek. Šūnu apraide darbojas, atnāks tā apokalipses ziņa: GLĀBJAS KAS VAR!, bet kur tad skriesi?   
    • AndrisBB
      Nav jau īstenībā nemaz vairs ko lasīt, visur jāmaksā. Kā tajā @rooyar linkā. Kurš maksā par Delfi/TVNet?
    • aoma
      Nopietni?! Tu lasi arī pašus rakstus? Man pietiek ar tiem tizlajiem virsrakstiem, vēl tur iedziļināties un analizēt...  
    • AndrisBB
    • rooyar
    • msp
      Marka vokāls pat piedur labāk, nekā Simonas soprāns..      
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...