-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 1 Anonīmi, 110 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Eraserz
- uldise
- dkk
- Jurkins
- raiviic
- INTRASERVERNET
- inteens
- Zin...
- jacobs
- JFH
- PC_RAT
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27274
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
zemaka jutiba , jaiztur tai mehanikai ta lieka jauda. lielaka masa lielaka inerce
-
Es tās ausis pieturu tieši, lai mocītu pastiprinātājus. Diskrētās izejas vēl tiek norm galā, bet opampi mēdz iesvīst. Cerams, kaut kad drīzumā dabūšu arī Para 2. Tur tipa 9 omi un bik čuika pacelta. Tām ausīm viena interesanta lieta - membrāna ir armēta ar kaut kādu papildus metāla režģi, lai cīnītos ar iziešanu no vārsta režīma. Bet nu, tās atvērtās DCA Noire XO iepaliek, salīdzinājumā ar normāliem atvērtajiem planāriem. Dinamika švakāka un skaņa kā slēgtajām, gaiss švaks. Baidos, ka atkal nostrādājusi mērījumu tuvredzība, kur AFR uber alls un viss cits tiek uzskatīts par halucinācijām. No sērijas - pats dzirdu, ka kaut kas nav, bet tā kā nevaru nomērīt, tad poh. Lielie puikas vēl smiesies.
-
-
Esi dzirdējis kā planārajām ausīm no termālajiem efektiem tinkšķ struktūra? Man ir Moondrop Para, kam ir 80dB/mW un 8 omi. Un, kad skatās filmas labā skaļumā, tad to var novērot. Protams, es piekrītu šai pieejai. Lielāks Xlin arī ļauj apakšu normālu kačāt.
-
nu, atkal fizika - tu jau nevari izveidot homogeenu Bl bezgaliigi plashaa gaisa spraugaa.. Attieciigi, ir kompromisi: a. magneeli tuvaak: speeciigaaks Bl, augstaaka juutiiba, bet mazs Xlin; b. magneeti taalaak: svakaaks Bl, zemaaka juutiiba, lielaaks Xlin. Es esmu otraa scenaarija piekriteejs, jo muusdienaas nav probleemu ar jaudiigaaku ampu. Toties Max SPL sanaak lielaaks kaa a scenaarijaa [kaut jauda jaapievada lielaaka pie identiska SPL].
-
ietaupijushi izmaksas uz magnetiem . nelinears magnetiskais lauks laikam dod linearu membranas kustibu
-
Nuu, tiiri iz fizikas. draivera gaajiens pieaug 4X, F samazinoties 2X. Tb., sakariiba ir kvadraatiska. Jau pie hermeetiskas ''piekljaushanaas'', piem., Audeze MM100 pie relatiivi viduveeja [ne liela] tesiena aiziet putraa basos, un rezultaataa - visaa joslaa. Ok, pienjemsim - taam attaalums starp magneetiem mazaaks, lai dabuutu speecigaaku lauku/labaaku juutiibu, bet jebkuraa gadiijumaa - briinumu nav. Naakoshais - ja tiek veikta papildus apakshu celshana [deelj nehermeetiskas piekljaushanaas], tas iepriekshmineeto probleemu saasina/pastiprina veel vairaak! Deelj liela gaajiena basu galaa pieaug kroplji visaa F joslaa, buutiski pieaug IMD. Bet galvenais - orto/izodinamikas galvenais bonuss/stipraa ''puse'' - shie izstarotaaji, ja ir PAREIZI uzbuuveeti: to slodze ir nevis gaiss/gaisa masa, bet auss. Tur jau visa saals! Savukaart, ja veido ''nehermeetisku'' struktuuru, slodze ir kustinaatais gaiss, visa shii draivera burviiba izgaist! Draiveris straadaa nevis ''atdotaas energijas'' rezhiimaa, bet ''cieti'', ''gaajiena'' rezhiimaa. Ja pareizi izveidota pasaakuma scenaarijaa AFR basu galaa nav atkariiga no hermeetiskuma [kaa tas ir, piem., HifiMan openos], tad shaadi - fundamentaali atkariiga no ''nehermetiskuma''. Ja korekti veidojot, visa sisteema straadaa ''energijas'' rezhiimaa, tad shaadaa keisaa THD papildus veidojas gan deelj palielinaata gaajiena/Bl izmainjaam, gan membraanas piekares. Ja pirmajaa gadiijumaa lokaalaas rezonanses daljeeji samazinaas, jo draiveris straadaa ''maigi'', tad shaadaa/cietaa scenaarijaa - tas ir tups ''skaljrunis''. Par to shuunu iipasho veidojumu - tieshi tas pats, tikai vidos/augshaas. Membraana tiek slogota nevis ar slodzi/aareejo/vidusausi, bet shuunu struktuuru, kas kaut ko ''kompensee''. Attieciigi - ''cieta'' izstaroshana un zaudeeta visa orto/izo fiska. Demfeets izstarotaajs, ko apstiprina plaukstas tests. Lai man piedod viiri, bet [man] nav pat minimaalas intereses veerts koncepts.
-
tiešām balticomā tik slikti kolēģi Tad jau cilvēkam parastam nemaz nav vērts mēģināt.
-
Tagad man ir Pon līdz datoram no Balticom, esmu starā. Jā Balticom Rīgā piedāvā PON sistēmu arī. Ilgi nācās rakstīt un zvanīt! openspeedtest.com/results/72965693
-
-
-
Tukšpļūtis. Ar Irānu arī ilgi vilka garumā, daudz muldēja un beigās irāņi jau bija gatavi. Pieļauju, ka vecuma marasms, narcisisms un nespēja turēt blakus gudrus padomdevējus, tikai pielīdējus...
-
Nu ganjau pateiks ka bij laba telefonsaruna ar Putinu 😂 Nu jā, piedāvās Eiropai nopirkt kautkādus ieročus, ko atdot Ukrainai. Pa velti jau nedos. Ukrainai kautko dot uz parāda vairs nav jēgas, tur vajadzēss 200 gadus, lai par esošajām piegādēm samaksātu.
-
Neko viņš nepateiks, jo ir jau pierādījies, ka, jo ilgāks laiks noteikts līdz "es jums pateikšu", jo mazāk (parizāk sakot nekādas) jēgas no viņa teiktā nebūs. Kaut ko ar dakšu ūdenī uzgleznos un tas arī viss.
-
Ja nu kāds meklē velo apkopes statīvu, tad xc.lv sludinājumos viens pirms pusstundas uzradies - https://mtb.xc.lv/t/tacx-spider-velo-apkopes-stativs-80eur/23510 Nav ne jausmas, vai tas Tacx Spider ir ok vai nav un vai €80 priekš tāda skaitās normāla cena.
-
Krievija vèsturiski nevienu kļūdu neatzīst, kā tikai padomijas sabrukumu. Žīdi arī ir stabili pierādījuši ka ir metami okupantu un provokatoru katlā. Naratīvi un rīcības tādas pašas kā krievāniem.
-
Manuprāt tā tas arī darbojas. Mājās esot saņemu to paziņojumu uz LMT numuru. Ap 23:00 ieslēdzu telefonu kurā nav SIM kartes, arī saņēmu. P.S. Biš iedzina stuporā - kas tā dīvaini kautkur skan... Tajā brīdī biju izgājis no istabas, kur tas telefons bija palicis. 🙂
-
-
Ja kādam patīk lēnā mūzika, tad turkiem ir tāds mūzikas TV kanāls "Power Love TV". Rāda rietumvalstu mūzikas video. Bez reklāmām. Atgādina kādreizējo mūsu radio "Easy FM" vai tagadējo "Relax FM".
-
S-90 nav parlakota bet notirits/nopulets Radiotehnika U-101 nomainiti kondensatori uz ~10 000h/105C atkal naglas droshinataju vieta bet citadi perfekta stavokli shema traktoram: Stiga Tornado 2098H pargriesti vadi un savienoti ar minusu utt(jauns remonta radits defekts). nevarot vairs pielaist visu laiku droshinatajs degot. sakotnejais defekts ~ kas vinu zin
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-