-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 390 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Artanis
- AndrisBB
-
Biedru statistika
28190
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Rolands Strautmalis
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Redz, es nevaru iedomāties, ko tāds cilvēks sabijis kādu laiku ierakumos, atbraucot uz Kijivu... nezinu... -
-
Jā, nu apmēram tāpat. @jacobs, kopainu neredz ierakumos. Pat, ja kāds tur ir bijis, zinu tādus, ir stāstījuši, bet tā ne tuvu nav kopaina. Es vispār apbrīnoju tos, kas ir ierakumos. Tur pat vārdu tādu nav. -
Ja dosies tur uz vietas par visu pats pārliecināties, tad mēs ticēsim tev. Lai gan līdz neaizsūtīsim vēl kādu, tavas ziņas pārbaudīt.😉Taču arī tad tu varēsi pastāstīt, nosacīti, tikai par "dažiem ierakumiem". Atliek tikai, kā parasti, no zināma skaita avotu pa gabaliņiem salasīt kopainu. Protams, arī tad, ja esi sekojis tam karam visus šos gadus. -
Hz, nevienam, var šo un to paklausīt un mēģināt kaut kādu bildi salipināt kopā ar nevienam nevajadzīgu viedokli 😁 Bet nu kopumā jau pa šiem gadiem ir tik daudz noklausīts, ka vairs gandrīz nekas neaizķeras, pamazām atgriežos pie radio darba fonam, retu reizi arestoviču, venediktovu, švecu, latiņinu paklausos, lai apmēram valdošos vējus varētu saprast, gan jau ka nesanāk, bet tā pavisam kā ar nazi nogriezt, ar nesanāk. -
Varētu piekrist... bet dieva nav...😉. Man daudz labāk patīk, kā viņš analizē "daiļdarbus". Piemēram "Pikniku ceļmalā". Jā, tas gabals ir viens no maniem ZF favorītiem. Bet ja liekam mierā Arestoviču... nu kuram avotam var kaut cik uzticēties? -
-
-
Viņam tas viss ir. Nosodīsim viņu par to? Kā tur bija ar to akmeni? -
Jap, pašu svarīgāko, manuprāt, viņš ir klasisks narciss un tiem vairāk par rubļiem vajag nemitīgu apbrīnu, mīlestību, dievināšanu, uzmanību. Tagad ir kā ir. -
Tagad teātri rāda arī televizorā, lai nav lieku reizi japucējas un jāiet sabiedrībā. Rītdien, piemēram LTV1 rādīs izrādi Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu. -
Toč neievēroju. Pat interesanti palika, vajadzēs patīt atpakāļ Zini, es galīgi neesmu Zeļenska fans. Jā, cita Ukrainā nav, it kā tāpēc jābūt viņa pusē. A. zina par Z. daudz vairāk par mani, tāpēc varu iedomāties, ka viņš ienīst Z. tā, ka maz neliekas. -
Ja? Neesi redzējis kā viņš slavēja punduri kad ar Feiginu pašķīrās? -
Kā, ko nu? Lūzers esi,pļa... Neķer kreņķi 😉, Es ar nezināju, kas ir pitbull, domāju, ka stulbs sunc, kas urinē zālājā. Izrādījās, ka nesakarīgs dziedātājs ar muti. -
Varbūt, bet viņam visa pietiek. Tāds retorisks jautājums - vai vajag vēl kaut ko? -
Ar mūziku ir līdzīgi - darba ļaužu masas klausās, bet man nepatīk, ko nu? -
Tikai viņu nevienam vairs nevajag, svešais starp savējiem visās pusēs, shēmotājs hrenovs -
Nepiekritīšu. Viņš nekad nav bijis orku pundura pusē. Zini, kuri bija orku pundura pusē? Tie, kuri neskatoties uz visu, mēģināja realizēt "kontrnastupu". -
Kas nav skaidrs? Shēmotājs. Vienā brīdī izštukoja, ka Ukrainai kirdik un pārmetās uz orku pundura pusi. Pārrēķinājās. Tagad peld un štuko ko darīt. -
Kādi avoti var būt nodevējam? Kaut arī asiņaina režīma nodevējam? Nekādi. Vienīgi viņa analītiskās spējas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-