man šodien pirmais 100..uz beigām ..kājas smeldza....bet strava saka ka PB uz 100...arī zemes ceļi labi, nav dubļu, velo nepievīla:
ummī vēl ledus, bet citā līcī arī peldsezonu atklāju + labi iesvīdumu izmazgāt
un smuki visas apdzīvotas vietas izrotātas:
un ja brauc ar ķiveri - visi sportisti sveicina
Ja tu gribi teikt, ka vakareiropā visi ir pārcilvēki, bet rītaeiropā visi ir zemcilvēki, tad tev sanāk arī sevi pie tiem otrajiem pieskaitīt 💁🏻♂️
Man tā nešķiet, l0hi un p1darasi ir visur, nu jā, Eiropas šajā galā to varbūt ir mazliet vairāk, vai tie vairāk izpaužas tieši autovadīšanas manierēs nevis citur.
Tur jau tie *ūdi, ka vakareiropā brauc kulturāli, kopš auto izdomāts. Bijušajā padomijā un socvalstīs joprojām uzskata, ka likumi ir domāti, lai tos tīši pārkāptu.
Kaut kādi eksāmena jautājumi nemainīs mentalitāti - man ir dārgāka/lielāka mašīna, es varu darīt kā man liekas pareizi un ejat malā.
Ilgu laiku braukāju šeit Latvijā uz darbu 40km uz vienu galu. Kruīzs, 105kmh. Lidoja man daudzi garām. Un citi vēl noskatās it kā es viņam nezinu ko būtu izdarījis.
Jā, atzīstu, pats citas piektdienas labā garastāvoklī lidoju 150kmh, bet ja bija kāds smagais vai vienalga kas, piebremzēju un sekoju līdz varu apdzīt nevis "par katru cenu", savādāk būšu lohs.
Nu un viņš tev gandrīz ielika sānā, tapēc ka testa neiekala testa jautājumus no galvas, vai tapēc ka vienkārši pofig? Un nekas tur neko nemainīs.
Vai tie kas pārsniedz ātrumu, nezin ātruma limitus?
Vai tie kas brauc dzēruši nezin ka nav atļauts braukt dzērušam?
Noteikti vairāk jautājumi testā par ātruma limitiem atrisinātu problēmu, acīmredzot nezin kādi tie ir.
Īpaši vairāk palīdzēs jautājumi par cik precīzi metrus no pieturas nedrīkst stāvēt, nevis kapēc.
Viens šitāds man kā reiz šonedēļ teorētiskā stāvvietā gandrīz ietesa teorētiskajā kreisajā sānā.
O jā, tas "viens šitāds" tobrīd brauca ļoti droši un ļoti pārliecināti. Šķiet, ka pat nepiebremzēja.