Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 115 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• osscar
    • Corpsegrinder
    • zeds
    • rasetajs
    • Lin
    • AndrisBB
    • 138
    • Jurkins
    • dkk
    • jlopatko
    • jacobs
    • Racer
    • Gestapo
    • Daniēls Doze
    • Zin...
    • raivix95
  • Biedru statistika

27275
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Pag, cik ilgi tas mērs ir?
    • Jurkins
      Tāpat kā ņujorkiešiem ar savu komunistisko muslimu mēru. Tā viņiem arī vajag. Lai padzīvo attīstītā islama sociālismā. 
    • Jurkins
      Smieties tev neviens neaizliedz. Bet vai tas kādu pis?   Biku nesaprotu, kāpēc mēs te nevis par dvieļiem bet par Ukrainu un Trampu tešamies? Aizrāvāmies, ja? Bet tas ir normāli.   Jā, ja kas. Francijas tiesa esot paziņojusi, ka palestīnieši visi varot braukt uz Franciju un tur dabūšot visu, ko sirds kārošot. Žēl man to franču. Savā ģermokrātijā aizdzīvojušies tik tālu, ka pašu tiesa (juristi vienmēr ir bijuši piterasi) lien starptautiskajā arēnā nevis risina iekšējās problēmas. Nu... tā viņiem vajag. Lai izbauda savas tolerances augļus. Pēc gadiem, ja varēs, tad ar uguni un zobenu dedzinās ārā tos mēslus. Bet visticamāk vairs nevarēs.
    • AndrisBB
      Tu taču esi smieklīgs 😂
    • Jurkins
      Andri, es jau rakstīju, ka meksikāņi man ārkārtīgi patīk - savu nedavalsti sakārtot nevar, sauc amerikāņus pa "gringo" ar jūtamuu nicinājumu, bet paši lien uz ASV kā bites uz medu. Nožēlojami radījumi. Oho! Tramps tevi dibenā izjāja? Līdzjūtība 🤣
    • AndrisBB
      Nenu var redzēt, ka smadzenes ir tik ļoti savērpušās, ka kaut dibenā jāj, bet ne Kamalu par prezidenti. Jo vairāk Tramps apkakājas, jo sliktāka Kamala.
    • Jurkins
      Jo es uzskatu, ka deģenerāti pietirsīs visu rajonu. Nu , piedod, neko nevaru palīdzēt. Neviens Trmaps nevar pietirst tik daudz kā deģenerāti.
    • AndrisBB
      Galvenais ka tur ar meksikāņiem karo. Bet ne visiem, tiem kas strādā lauksaimniecībā vai apkalpošanā, tie neesot aiztiekami.
    • Jurkins
      Nē, puspērtiķiene nav pie vainas, ka tu jauc sfērisko zirgus vakuumā ar maijpuķītēm seksīgās kaimiņienes dārzā! Vēlreiz! Man pohuj, ko Tramps sola, dar u.t.t. Es (tupi) uzskatu, ka puspērtiķiene ar deģenerātiem ir sūdīgāka par vissūdīgāko Trampu. Un, ja tas tev griež ar sirpi pa olām, tad neko nevaru palīdzēt.😉
    • Zin...
      Njaa, Tramps laikam varētu tiešām kāpņu telpu piedirst un viens te tāpat teiks - tas labāk kā ja Kamala būtu nopirdusies. Jo baltais var tēlot idiotu cik grib, jo baltais.  putina atbalstītāji pat nobāl reizēm 
    • Jurkins
      Pēc tēmas ar "prezidenta brīdinājumu"... tie kas tēmā! Interesanti, vai mobilo sakaru platformas iespējās ir nogriezt trafiku, piemēram, objektam, kurš kustās ar 200+ km/h ātrumu? Manuprāt, pie tā būtu jāpiedomā.
    • AndrisBB
      Nēnu skaidrs, Kamala pie vainas, ka Tramps sola viskautko, lai tik izklausītios svarīgāks, tik parasti čuss no tā visa. Droši vien ka plāns bij ka pazvanīts, pateiks 'Vova, beidz te kasīties', visi izklīdīs un Tramps saņems Nobela prēmiju 😂 visi applaudēs. Par to tik laikam tik sapjo, ka kāds viņu ik pa mēnesim 'nominē', tad pakist`aņi, tad izraēļi. Varbūt Putins nākamais 😂 Vai kas tur vēl, Kims vabūt vai Orbāns.   Un jā, Kamala visdrīzāk būtu bijisi 10x labāka prezidente. 
    • Jurkins
      Da pis kas ko solīja? Pļa! Es uzskatu, ka puspērtiķiene ar genderiskajiem deģenerātiem būtu 10000000 reizes sliktāk kā Tramps ar visiem neizpildītajiem solījumiem! Pļa! Andri! Pieleca?🤣
    • Racer
      Ir vēl sliktāk - daudzi tic, ka šajā forumā diskusijās par šo tēmu piedalās cilvēki, kuri kaut ko no tā visa saprot un tās ir kaut 1 centa vērtas...
    • AndrisBB
      Nu bet pričom te Kamala? Varbūt vēl tavi Palestīņi pie vainas un kautko solīja?
    • Jurkins
      Andri, tu tak neesi stulbs. Neizliecies tak. Varētu uzņemt Ukrainas armiju 🤣. Ukrainu!!!? Pasarg dievs!
    • Gestapo
      Tas notiks tieši nekad, tieši tāpat kā ar Turciju. Par NATO nezinu, tur mazāk kategoriski skatos. Kā un kādā apjomā, nav ne jausmas.
    • AndrisBB
      Vaitad Kamala solīju kautko atrisināt 30 dienās? Pričom tā te?
    • Jurkins
      Lētticīgie vienkārši uzskata, ka tas, kas notiek, ir daudz labāk, kā ja pie šprices būtu puspērtiķiene kamala ar saviem deģenerātiem.  Bet dolbajobi domā, ka tā nav.😉 Es vairāk domāju par to, kādas šausmas būs, ja Ukrainu uzņems ES.🤣 Jā, jā, rozā brilles krīt nost.
    • AndrisBB
      Nu tak katru dienu kautko sola, bet katru reizi iznāk vien čuss. Lētticīgie fano tālāk 😂 Viņš taču nesolīja pieteikt karu, bet atrisināt visu 30 dienās. Nu jā Nobela premiju tur vairs nedabūt, nākas domāt par ko citu 😂 Tarifi, tas interesantāk. Pat Putinam piesola. Brazīļiem gan piesolīja pat bargākus, ja nebeigs apbižot savu domu biedru Bolsarno, vai kā tur viņu sauca.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...