Un tomēr vairumam tiesības ieguvušo nav ne mazākās sajēgas par to, kā situāciju ietekmē viņu lēmums braukt uz 100-105 km/h vietās, kur atļautais ir 90 km/h. Ne tieši viņu kā indivīdu atsevišķais brauciens no punkta A uz punktu B, bet tīri statistiski. Lai gan nē - vairums nesaprot arī ietekmi uz to vienu individuālo braucienu.
Tas daudz ko izskaidro Tavā skatījumā uz dzīvi. Tiesības negarantē adekvātu braukšanu, bet vismaz vieš cerību, ka tāda būs, jo cilvēks ir apguvis pamatlietas kā uz ceļa tas viss strādā. Ja nav, tad ir lielāka iespēja sūdiem.
Ja ir atņemtas, protams, cits stāsts.
Tev taisnība, Tramps ir vēl neadekvātāks, bet es atbalstu @Jurkins ideju, ka leftistu idiotisms ļāva trampveidīgajiem tikt pie varas, jo cilvēkiem visi BLM, MeToo piegriezās un iekāpa otrā grāvī, kas ir vēl sliktāk, bet to nesaprata...
Filmēt, visu izložņāt un komentēt, nez kam, sev? Tam šoks netraucēja? Viens ir miris slimnīcā, tas laiks kopā gan jau stundās ir bijis, slimnīca tad kur ir? Varbūt pat cita brigāde būtu bijusi, visi apstākļi iespējams būtu citi, ja izsauktu ātrāk.
Nu bet bija tak visu publicējis elfaforumā, tā ka nekādu noslēpumu no tā netaisīja. Tā ka tomēr ceru
Jā, es zinu, ka ar tranzistoriem, un zinu, ka katrai lampai savs modulis. Un atceros, ka es no tās shēmas kādu pusi sapratu. Bet to pašu pusi gribētos atsvaidzināt atmiņā
Jā, bildes, kā tas viss izskatās, ir. Bet mani vairāk interesē papētīt to, kā viņš tos lampu režīmus tika stabilizējis. Es netaisos atkārtot kaut ko tik pat monumentālu, bet, varbūt, uz kādām 6C19П varētu kaut ko līdzīgā filozofijā. Vismaz paeksperimentēt, kas tur var sanākt.
Cik atceros viņš to taisīja priekš pro1 bossa, katrai lampai savs kontroles modulis, jo 6c33c reti kad var pielasīt vienādas...un kaudze paralēli...ja iegūglē..var atrast bildes...bez korpusa..protams siltums..tur...uuu..un ja tā lampa tad maksāja pieci eiro..tagad jau laikam 25 nos...kaspich teica ka vajag air conditioning kā serveru telpās..kā tas beidzās..hvz..bet stiligas lampas no mig 25 iznīcinātāja barokļa..man kādas 10 nos vēl ir
Ar "lāpstiņām". Nekad neesmu sapratis, kā tie grozāmie var šķist ērti - IMHO aiz gripiem ir jātur stūri, nevis jāpārslēdz ātrumus. Tāpat arī nesaprotu, kāpēc bērnu velosipēdiem liek grozāmos.
Tam SRAM Attack man slēgšana uz lielākiem zobratiem ir superērta - pietiek ar mikroskopisku īkšķa kustību Kaut kādam mājās esošam Shimano, šķiet, īkšķi vairāk jākustina.
Tas sram attack grip jeb klasiskais ar lāpstiņām? Skatos tur abi varianti...bet ir jau kas slavē sram 12sp grip.shifterus...man laikam pogas patīk...un shimano...kad var abos virzienos slēgāt
Opā opā sezona labi sākusies man, jau 500km martā