-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 66 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Zin...
- Igors83
- maize
- ggg97
- Redline
- Aigars
- tu16
- gustavs_v
- Lcs006
- Gestapo
- Ghost_az
- base7
-
Biedru statistika
27732
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
MMD1
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu bet tieši par šo iet runas,ka ir ar mieru ieguldīt labā kabelī ,kaut tikai 1 fāze,bet lai notur 16 Ampēras un caur to pašu kabeli 2 novērošanas kameras! uz 20metriem tur novērošanas kameras kāari internets 100mbit/s...vairāk ar nevajag! Tad var iztikt ar to Alumīnija kabeli - jeb vilkt to kuram ir ekrāns!? -
Nu vot,viss šis ir noderīga informācija! MIG MAG tik darbints pa dienām -noverošana vairāk aktuāla tieši klusajos brīžos! Nevar saprast ,man ir kautkāds pelēks kabelis ar 4 dzīslām,nav cietais! Kas intresants,tam kabelim ekrāns riņķi un dzislas vienādos toņos -hrens sapratīsi kā vienot...,bet pavērojot dzislas.uz katras izolējuma ir marķējums 1111,2222,3333,4444- kam šis kabelis paredzēts....kabelis diezgan krietns! -
laba alternatīva, ja ir sarežģits objekts, ja ir mega puper remonts un nav iespēju novilkt cable.... Ir liela distance starp ēkām un vēlme vilkt kabeli nav nekāda. Attiecigi caur Powerline šo jautājumu var atrisināt
-
Šāds variants ir uz 20m.... patestēju Powerline,viss čotka! Ieteikums nav slikts ,bet tad rodas jautājums ,- prēkš kām tad vispār vaidzīgs Powerline!!!? Man ir sektor antenas kā arī virzien antenas! -
Ja ir iespēja vītais pāris un bez bēdu. Ir sanācis likt vietās, kur cilvēki ne par ko nevēlas kabeļus, piemēram, starp attālākām istabām vai stāviem... neko garantēt nevar, vairāk par 100Mbps nav sanācis redzēt, bet tikpat labi(slikti) var būt arī bēdīgāk, atkarībā no traucējumiem, savienojumiem utt. Ja taisies MIG / MAG darbināt 100% būs traucējumi tīklā. -
Atstāju šo šeit. Nezinu kas tad būtu jādomā magistiem. Islāms jāpieņem Ju_rgen_Nauditt__________-_Trump_is_going_completely_off_the_rails._Now_he_s_claiming_Iran_wants..._GEpOnf.mp4 -
Ja tur tiks vilkts strāvas kabelis, tad blakus vari piemest CAT6 cable ,kas domāts āram un viss notiek. Teorijā protams var izmantot arī uz šī strāvas kabeļa Powerline adapter, galvenais lai vienā vai otrā galā nav pagarinātāji, jo tie čakarē šo pasākumu. Katrā ziņā atsevišķs kabelīts tomēr rada tādu stabilitātes sajūtu, viss kā pēc fen-šuja Kabeļa jaudas priekš video pietiks atliektiem galiem, ne tikai novērot kaimiņienes apaļumus, bet kaut pus rajonu
-
Jā skatos neesmu minējis-jā kabeli vilks uz blakus ēku kurā būs neliela darbnīciņa....Atālums 50-60metriem- un pa cik gribētos tai galā internetu tad arī novērošanu! Galveno kārt vai tas Alumīnija kabelis netaisīs baigos zudumus-vismaz vaidzēt nodrošināt MIG MAG ,nu tā lai tai galā ir 16Ampēras.... -
Tieši tā, jo tas velosipēdistu sarkanais tur deg fakin piecas minūtes pie katras sūda dzērbenes ielas, ejiet drst satiksmes departament vai kuri malači to jebanātismu izplānoja un uzbūvēja, es negaidīšu kā l0hs izņemot pie Viļa Ģelbes ielas kur reāli kaut kas griež pa kreisi. Ar cik kājām klibo Holandē, ja pēc šādas metrikas mērām? Cik bieži tur var redzēt ķiveres? -
Apkopes veic misters Haids, bet brauc doktors Džekils. -
Varbūt jāskāk no paša sākuma? Cik redzu, tad te pie manis ik pa laikam grupas ar 6 - 10 gadīgajiem no skolas, skolotāju pavadībā trennējas/braukā pa ielām. Nu tā ka 20 - 50 vienā piegājienā. Bezmazvai katru nedēļu redzu pa kādam bariņam, blakus man te diezgan liela skola, pat divas. Visi ar kaskām, vestēm utt. Itkā neviens virsū nebrauc. Korķi gan reizēm uztaisa, jo paiet laiks kamēr kāds to grupu apdzen (ja lielāka). -
Nīderlandē, kur velokultūra ir augstā līmenī, velosipēdisti ir daudz, daudz bravūrīgāki. Infrastruktūra viņus labi nodala no auto, bet tajā momentā, kad velo un auto ir uz vienas ielas... Bet šitos velosipēdistus vajadzētu audzināt (nesitot ). Vienīgi jautājums - kā? -
Brauc dinamiski pa ietvi un dinamiski nogriežas uz gājēju zebras auto priekšā , Labi ka ir ABS. Es nemaz nerunāju par Brīvības ielu un veloceliņu. Tur šur tur stāv luksofori kas speciāli velosipēdistam. Deg šiem sarkanais , bet tas galīgi netraucē maukt pāri auto priekša kas griežas pa labi. Latvijā velokultūra klibo ar abām kājām. Cik bieži redzat tos ar velosipēdistu aizsargkaskām? PS autovadītāji nedrīkst būt daltoniķi bet velo?- tāda sajūta ka daļa ir. -
-
Ar diegiem jau nav aršana. Atceros, kad man kādreiz bija kādas tonnas Cu iekrājies.😀 -
Problēma ar SNMP savienojumu. Konkrēti- ir APC Back-UPS, kurš pieslēgts ar USB pie MT hap ac3. Tur viss notiek. PC arī visu redz, ko UPS dara. Problēma - NAS DS923+ neredz UPS, nu nekādi nesanāk sakonfigurēt. Iepriekš biju piespraudis to vadu pa taisno pie NAS, tad šamais to redzēja, bet tagad figu. Mošk kādam ir bijusi līdzīga problēma? -
Tieši tā, es luuku mājai 200 m ieliku 4x35 ALU, tas bija pirms 16 g., pirku ss.lv par ~0.5 Ls/m. Nav ko sliekas sildīt. -
Liekat mierā - ar šo brauc ļoti godprātīgs cilvēks, es tikai apkopes veicu. -
-
Koaksiālie kabeļtelevīzijas vadi vai tad arī? Tur tomēr stipri maz vara un daudz plastmasas, salīdzinot ar elektroinstalācijas vai tīkla vadiem.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-