Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 302 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jacobs
    • Raido
    • AlCohol
    • Igors83
    • spameris
    • camel
    • AndrisBB
    • Gestapo
    • M@R$$
    • Anreel
    • base7
    • Jurkins
    • 138
    • Zin...
    • pikox
    • Aigars
    • osscar
    • Tuubijs
  • Biedru statistika

27376
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Nu tu taču saproti, vai ne, ka pat, ja tie gadžeti būtu, tie būtu kādam jāvada.  Es uzskatu, ka tagad jau vairs neko nevar atkarot ne ar kādiem gadžetiem. Gadžetus vajadzēja dot tad, kad bija daudz apmācītu motivētu karotāju. Vai pat, iespējams, varēja iztikt ar tiem pašiem, ja būtu nevis kaujasspējīgas brigādes pārsvieduši no Zaporižjes šturmēt Hersonu tieši virsū labi apmācītām krievu desanta divīzijām, kuras piedevām bija diezgan labi nocietinājušās, un beigās ar minimāliem zaudējumiem evakuējās pāri Dņeprai. Bet ukraiņu brigādes svinēja tādu Pirra uzvaru Hersonā. Zaporiž'jes frontē toreiz esot bijis vaļā ceļš līdz pat Tokmakai un arī tālāk nekas īpašs. Un tad pagaidīt, kamēr krievi uztaisīja perfekto Surovikina līniju un vēlreiz bez aviācijas un artilērijas pārsvara mesties pa galvu, kaklu uz mīnu laukiem. Tas viss tagad pamazām nāk gaismā. Un kad karš reiz tomēr beigsies daudzi sāks meklēt atbildes uz šiem jautājumiem. Un kāda loma tajā visā bija ne tikai prezidenta ofisam, bet arī bidona ģenerāļiem.    A ja kādam gribas par plānu pacepties, tad uz iksu. 🤣 Neesmu pat lasījis, nav vērts. Tikai esmu dzirdējis, ka vienā punktā atļaujot ukraiņiem samazināt armiju uz 600000. Frontē pašlaik esot ~200000. 
    • base7
      Pag, ja tiek noslēgts miera līgums un Tramps liek piedot Krievijai visus grēkus, tad moderiem vajadzēs izdzēst no šī pavediena visus sliktos vādus, kuri bija veltīti Krievijai? Te tak 534 lapas būs jārevidē. 
    • AndrisBB
      Nez jau vai tie 50% interesē vidējam Amerikānim, neba nu tur kāda jūtama peļna no 100 miljardiem (ASV mērogā). Bet kādam kas menedžēs to fondu, tam gan.
    • Gestapo
      Protams, ka nē, bet tas gan interesē. Darbs, $, MAGA!!!!
    • AndrisBB
      A priekškam vidējam rednekam jātic kautkādam plānam? Domā vidējam amerikānim briesmīgi interesē, kas tur notiek Ukrainā, kam tur tas Donbass un kas tur teorētiski uzvar? 
    • Gestapo
      Jap, jo es būtu balsojis par Trampu, attiecīgu būtu redneks, republikānis ar zemu izglītības līmeni, bet ļoti atvērts populismam. A pēc 2 nedēļām jau kaut kas cits būs aktuāls, piemēram, ko Dalailama pie Epstīna darīja 🥹
    • Zin...
      Daudz upuru. Visas ceribas gan uz to, ka trampam apstāties sirds vai notiks apvērsums 
    • 138
      Bet cik reālistiska vai utopiska būtu opcija, ka Ukraina neko neparaksta un sagaida nākamo Amerikas prezi un tad kaut kas mainās?
    • AndrisBB
      Vaitad vēsture nav neko iemācijusi? Paies 2 nedēļas un pat Tramps jau par plānu būs aizmirsis. Katru mēnesi pa kādam absurdam plānam, reizēm pat divi.
    • Zin...
      Tas plāns tikai apstiprina, ka visā Amerikas vēsturē tik vājš līderis laikam nekad nav bijis. Ir visi ieroči un instrumenti, bet pūš stabulē dauņiem. Iedomājos Kubas krīzes laikā šis izstrādājums būtu bijis. Āmen pasaulei  Skumji
    • 138
      Un Luganskas. Un visi gludekļi to skandēs kā Ukrainas uzvaru. #atgādinimanpēcgada
    • AndrisBB
      Priekškam? Alumīnija trubai?
    • RudeWolf
      Jā, ekskluzīvais režīms nav nekāda medusmaize. Muzončiks, protams, skan, bet ne vienmēr ir eleganti atrisināts, ko dara programmas un citi draugi, ja cenšas tomēr spēlēt kaut kādu skaņu. Piem. video var nespēlēt pārlūkā, jo būs kļūda ar skaņu.
    • 138
      Kaut kā man likās, ka tur vajadzētu industriālu, tonnīgu presi.
    • AndrisBB
      Skaidrs ka lielākā daļa no tā plāna tiks svītrota, bet Krimas, Donbasa atzīšana par krievu ir visai ticama. 
    • Zin...
    • 138
      Tu esi šajā tēmā daudz vairāk nekā es, bet domāju ka nepateikšu neko pretēju tam ko tu zini un kā tev šķiet, ja teikšu, ka atkarot visu (vai vispār jebko vairāk par tiem dažiem kvadrātmetriem ko ukraiņi brīžiem pasniedz kā sekmīgus pretuzbrukumus) var tikai ar nopietniem gadžetiem, nevis plus dažiem simtiem gaļas. Arī spējīgāka PGA būtu labi, dabūt lejā nevis apmēram 80% kā tagad (kaut kā tā bija tajā pēdējā reizē nupat, vai ne?), bet 100 vai 99 vai 95.
    • AndrisBB
      Ar parastu presi. Droši vien ja briesmīgi grib tad arī ar domkratu var to izdarīt. Vai arī aizsūtīt dakšu, lai nomaina. Priekš kam tad tu domā Amazonā vai citur pilns ar šiem loriņiem? https://www.amazon.co.uk/CashMuch-Aluminum-Steerer-Diameter-Replacement/dp/B0FRSM61M1?th=1    
    • AndrisBB
      Bet nu kas to lai zin cik labi krieviem iet, ja jau tagad paši sākuši spiest uz to mieru. Krievu naftai cena pavisam nokritusies.
    • Gestapo
      Ja es būtu jeņķis, man viņš patiktu. Un ir taču tikai loģiski, ja vēlēta amatpersona veic darbības, kuras patīk tās vēlētājiem.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...