-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 116 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Racer
- Kaspars12
- dzincha
- @rmands
- SQL
- marter
- base7
- Igors83
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Statistika gan ir cita, pat tad kad gan apstākļi un cena jau ir cita, zem regulētās, pat tad tie nav pat 10%. Tā ka tukša muldēšana. 14. februāris, 2023 Latvijā kopumā dabasgāzi izmanto ap 375 000 mājsaimniecību, un no tām šobrīd gandrīz 20 000 ir kļuvušas par Latvenergo tirdzniecības zīmola Elektrum klientēm. https://latvenergo.lv/lv/jaunumi/preses-relizes/relize/elektrum-piedavata-dabasgazes-cena-majsaimniecibam-sobrid-ir-zemaka-par-valsts-reguleto-dabasgazes-cenu
-
Ejiet taču šodienas subotņikā, steikus ēdīsiet vakarā -
Man bija draugi, kas aizgāja no Kalvīša uzņēmuma līdz ar krievijas iebrukumu. Tie ir cilvēki, nevis tādi, kas vēl prāto par to, ka vajadzētu tiesāties ar valsti par neiegūti peļņu -
Raiskumietis ar liellopa steiku. Perfektās sestdienas sākums. Vēl kaut kas jāpavelk ārā no mana kino zelta fonda -
2022.kad to saprati ko nepieteici LG boikotu krievu gāzi nepērkot? Vienkārši nepērc, nepērc vispār vai maini tirgotāju, Latvenergo piemēram, par tirgus cenu Audzināt kā būtu pareizi māki, bet ko tad pirki to krievu gāzi? Tu jau esi tas kas nosaki, var viņi ko pārdot vai nē. Dabasgāzes tirgus Latvijā tika atvērts 2017. gada 3. aprīlī, nodrošinot visu lietotāju tiesības brīvi izvēlēties tirgotāju.
-
Es ne tikai par gāzi. Statistika saka, ka kopējais imports ir nokrities par 91% kopš 2022.gada. Tas ir labi. Neapšaubāmi. Bet ekonomikai jāstrādā, tāpēc iepērk visu ko no "labajiem", kuri pirms tam izejvielas tam "visam kam" pērk no krieviem. Nu tā tas ir. Un būs. -
Sveiki! Iesakiet kādu iptv programmu. Pašlaik skatos megogo bet tur īsti nav ko skatīties. -
Tāda psihodēliska diskusija. Atradu kapronu - man patīk. 😎 -
Raksti PM ja vajag konkrētu video, varu palīdzēt, bet kā nestāstīšu - man ir noruna nedalīties, lai neaizklapē opciju kā apiet DRM. Varu tik pateikt ka jādabūn caur PSSH atslēgas utt. Meklē netā. -
Manas domas, kuras nosapņoju pagājušājā naktī. SWH Rīga diez vai tiks, jo viņi jau iepriekšējā konkursā uzvarēja. Tāpat arī Skontons vai Skonto.lv uzvara ir mazticama, jo viņi nesen ieguva to FM99.0, kur ir tas dīvainais formāts (turklāt dienas otrajā pusē tāpat skan Skonto Hiti, vai kā tas nosaukums bija). DKR arī šaubos, jo diez vai Rīgā vajag divus Skonto. Runājot par Kurzemes Radio, tas arī diez vai. Paliek Radio3, Star FM (atbrīvojas vairākas frekvences, kas ļaus nākotnē ienākt jaunām radiostacijām) un City FM (pa šo te vismazāk infas). Ja kas, Bulgārijā arī darbojas radiostacija ar šādu pašu nosaukumu. Interesanti, atšķirībā no iepriekšējās reizes, šoreiz konkursā nepiedalijās EHR grupa. -
Ierosinu tēmu pārdēvēt "Vai un ko mēs lietojam?" . -
106.2 nekas nav mainījies, tikai 107.7 ir atļauta stipri lielāka jauda no tās pašas antenas.
-
Kā to ņem. Pamēģini EUDR prasības izpildīt ar krievu produktu Amerikāņi gan nesmādē, tas tiesa, bet nu tur piderass, kam nekas nav svēts, pašlaik pie varas un vēlāk tas arī visticamāk mainīsies -
Interesanti, stariņam pēdējā laikā ir samazināta jauda raidītājam vai kā? Nu jā, ja tā to ņem, 107,7 varētu gāzt virsū pa maksimālo... -
Jā, nu pirmais iespaids - tiešām lietotājs. Bet īstenībā, kas tur slikts, ja cilvēks mēģina aizdomāties nedaudz tālāk par apmāto pievienotās vērtības nopizģīšanas radīšanas paradigmu? -
Star FM ar šo iegūtu iespēju atbrīvot konkursam 106.2 Rīgu, 106.6 Bausku, 87.7 Lielvārdi un, iespējams, 97.7 Tukumu saglabājot savu pārklājumu. Līdzīgi Kurzemes Radio varētu atbrīvot 92.4 Tukumu un 92.6 Jelgavu. Ja paskaita, TV3 no lielajām radiogrupām ir vismazāk frekvenču Rīgā. Skonto bērnu radio vai vietējās mūzikas programmu var laist 99.0, kur pašlaik skan ķīselis.
-
-
O, jā! Šis īpatnis ir ofigeķ kāda problēma. 🤣 Un tagad papētam, cik Eiropa 25.gadā ir nopirkusi no krievānijas un 26. gada pirmajā ceturksnī... Bet eto drugoje.🤣 Un jā, tajā piznesa pasaulē neviens nešķiro, kam pieder kompānija, sliktajam krievam vai kādam citam labajam. -
Es te kaut kad lasīju 1984 un aizdomājos...laikam pārāk tālu...Laukā ir 1949.gads a tur kameras, platekrāna TV... -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-