-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 514 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
- AndrisBB
- Athlons
- binary
- Dils
- pikox
- spameris
-
Biedru statistika
27381
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Labi, ka pakaļā neiesprauda lādētāja štekeri. -
Aizvien populārāks kļūst "hobidogings": cilvēks dodas pastaigā ar tukšu pavadu, iztēlojoties, ka vada suni. Viņš dod komandas, apstājas, aprāj iedomu sunīti u.t.t. Lai izvairītos no apledojuma uz ceļiem, šonedēļ uzsāku "hobidraivingu" - paņēmu no garāžas vecu kravenieka GAZ-53 stūri, staigāju pa ceļu, grozīju stūri un skaļi rūcu. Radiņiem gan ātri tas apnika, un viņi no garāžas izstiepa milzu somu ar akumulatoru, uzkāra man kaklā un pateica, ka tagad es esot dabai draudzīgs "zaļais elektromobilis"! -
Līdz šim domāju, ka atkala ir kaut kas tāds, kas redzams ar neapbruņotu aci. Modernajā pasaulē laikam nav. Tipa eļļa uz ceļa izlijusi. Es redzu, ka 138-tais ierēc katru reizi, kad tiek pieminēts mans necilais darbs 🤣. Es te reiz uzjautāju, cik nodokļos tas ķēms ir samaksājis 2025. gadā. 🤣 Uzjautāšu vēlreiz.😉 -
Zinu, ka es tev nepatīku. Tu man arī. Bet neizliecies par debīliķi. Lai kā tu man riebies, nedomāju, ka tu esi stulbs. Jeb es maldos? Nezinu, kā mēs izdzīvojām, kad mobilo sakaru vispār nebija. Vai nu toreiz ledus nebija. Laikam noveicās. Jeb nē, pļa, mēs iztaisījām tādus idiotus kā tu. Nu karma. -
Diezgan stulbu to ir izteikt cilvēkam, kas nodarbojas ar malkas pārdošanu salai, tā vietā, lai inovētu super finieri. Tas nav dolbajisms cilvēkiem, kas nedzīvo pilsētā un 24/7 neskatās TV ( kā mana mamma) Bet tā, nomaini iestatījumus par ko bauro un ko nē. -
Un kāda ir to adekvāto šoferu īpašā prasme izvairīties no apledojuma uz ceļiem? -
Neteleportējas. Gan jau viņus atved adekvāti šoferi. Nevis kvadroberu ņuņņas. -
Un kā tie pie tevis teleportējas jebkuros laika apstākļos, un zvēri, no kā tos taisīt, uz gaļas kombinātiem? -
Es desas neēdu. Izvēlos kūpinājumus.🤣 Zini, tas teiciens - stipri cilvēki izveido labus laikus, labi laiki izveido vājus cilvēkus, vāji cilvēki izveido sliktus laikus... ir ģeniāls. Nē, es neesmu no stiprajiem, stiprie bija pirms manis, es nolohojos. Bet tagad ir ņuņņas. Attiecīgi spirāle sāk nākamo posmu. Būs grūti.😉 Maniem mazbērniem toč būs grūti. -
-
Kas karavīriem ierakumos būtu labāk, ja pilsētās nebūtu izpušķotu egļu? -
Kvadroberu pasaulē laikam tā būtu labāk. Ka vēl sev kaut ko nenodara (man nekas nebūtu pretī, ja viņi visi sev kaut ko nodarītu). -
Jo teritorija ir pietiekami liela un ir "idioti" (nē es tā nedomāju), kuri sēž ierakumos zem krievu KABiem, lai viņi varētu "priecāties". -
Ā, un tāpēc ziemā visiem auto vajadzētu stāvēt nekustinātiem garāžā un govīm vajadzētu pagaidīt pārvēršanos desās līdz pavasarim? -
Jā, šis ir teikums. Es nerēķinu, bet cilvēkiem vajag prieciņus. Kaut maziņus. https://en.wikipedia.org/wiki/Lipstick_effect -
Ā... viņam neviens nepateica, ka ziemā ūdens uz ceļa mēdz sasalt? Nu tad dod savu eksperta slēdzienu - indigo, kvadroberis, /ierakstīt vēlamo/. -
Nezinu cik stundās kuras kategorijas ceļus nokaisa, varbūt tādam ceļam tas nav nekas neparasts. Bet šoferis tur šķendējās ne tik par to ka nebija nokaisīts, bet ka nebija informācijas par apledojumu. -
Man šķiet te kāds nesaprot, ka runa ir par to, kas jūs esat nevis par cenu, par kādu jūs paijāsiet. 100km saki? Un tu tāpat kā stulbais Maikls Naki ( un citi superintelekti) tagad rēķināsi, ja reiz krievija iet uz priekšu ar (pieņemsim) 1 km mēnesī, tad viņiem būs vajadzīgi 100 mēneši? Aha. -
Msjē, šķiet, ir norijis zemas kvalitātes ēsmu. Dņipro ir cik, vismaz 100km no frontes līnijas? Un 3.6 miljoni hrivnu ir 72 štukas eiro, kas tas ir priekš miljona pilsētas? Kura pilsēta Latvijā tik tērē Ziemassvētku dekorācijām? Varakļāni? -
A ko te cepties? Vai nu to vajadzēja izdarīt pirms 4 gadiem vai nu ... karš beigsies... šogad vai nākamgad. Un tad visa pasaule metīsies plašajās krievijas ārēs piznesu taisīt.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-