Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   7 biedri, 0 Anonīmi, 166 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Raimonds1
    • inteens
    • mickys
    • Eraserz
    • M@R$$
    • ju
    • osscar
  • Biedru statistika

26754
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• inteens
      Visi nav ar granātām apkārušies teroristi, Ja nu ziemassvētku vecene saka , tev būs arbaiten ar etiopiešim nākamgad, redzi tos, kas prot integrēties, mēs nemanām.  Atlaidīsim kašķi, vismaz forumā  
    • AlCohol
      @jema vienmēr brīvdienu līmenī.   sen jau cenšos šo forumu atmest tāpat kā nikotīna pempju sūkāšanu, bet uz šejieni vienmēr atvelk atpakaļ Jemas komentāri, kad kādu par 3.14daru nosauc. ar to otro cenšos tikt galā jau nopietnāk, gan.
    • inteens
      es pēc dzirdes nosaku
    • Zin...
    • 138
      https://xcancel.com/mblair/status/1870262077509775750#m  
    • ggg97
    • raiviic
      Usiks kā burvis, čigāns iznāca kā Santa klauss, tikai ar melnu bārdu .  
    • 138
      Tur taču viss acīmredzami. No bio: Un viņš, piemēram, ir retvītojis džeku, kuru Zviedrija grib deportēt atpakaļ uz Irāku, kur viņu sagaida nāvessods. Acīmredzot, par visu ko šādu viņam ir naids pret Vāciju un varbūt Rietumeiropu vispār.     Kaut kā tā.
    • jema
      a smieklu nav? divi dala miljonus, un viens pidars šeit skumst?
    • spameris
      a te vispār var tos linkus likt  ? 
    • ggg97
      Kur? pirms pāris stundām dabūtais links vairs nestrādā. p.s. privāti nerakstīt, e-pasts nav darbīgs.
    • raiviic
      Nu ko - kurš šonakt dabūs smagāk pa purnu ?  Čigānu barons vairs ne tik bravūrīgs izteicienos, laikam saprot ka joki mazi. Bet lielāku žūksni šoreiz, neatkarīgi no iznākuma, saņems Usiks.  Es liktu uz Usiku. Būs jāpaskatās, sola, ka sāksies ap pusvieniem, bet atkarīgs jau no iepriekšējo cīņu ilguma.
    • jema
      šleser Tu, tik debīlus secinājumus savilkt ar mēsliem, tās ir jāmāk ?
    • DM101
      Veel interesantaaka izraadiijaas AGC dalja. Ideja - katram ''parastam'' gjeneratoram vajag nelineaaro kjeedi, kas stabilizee pozitiivaas/atpakaljsaites stiprumu, nodroshina K=1 pie konkreetaas amplituudas. Prastaakajaa versijaa - spuldziite vai kaads PTC. Advanceetaakaa - lauktranzistors. Luuk, shim ir izmantots lauktranzistors. Ar lokaalo atpakaljsaiti uz Gate. Shaada atpakaljsaite 20..30 reizes samazina THD.    U1500 sleegums man izskataas samociits. Tad paraadaas mistiskais VR1500 Tad Q1611 B piesleegums Un arii C1600; C1602; C1611 - kaut kaads pusmurgs. Viss shis izskataas vairaak kaa neveikli. Interesanti, ka jaunaakai versijai [ar 02 opciju] paraadaas papildus D+R kjeediite no OPampa izejas uz visas banduuras izeju. Alja [peec logjikas] - gadiijumos, kad strauji nogaazhas amplituuda, forseeti to atjauno.   BET. Interesantaakais mani sagaidiija, kad saaku skatiit, kaa shis viss realitaatee straadaa. Taatad. U1500 izejaa ap -3.0V Aiz VR1500 ap +0.5V Uz Q1611 C esot ap -3V!!!! Kaa tas iespeejams?   Elementaari! Sheit nevis korekti samargota laukja vadiiba, bet Q1600 raujaas valjaa, jo paliela Ugen amplituuda tiek maukta iekshaa caur C1603. Un amplituudas detektors papildus ''modulee'' to peak detektoru. Kas par risinaajumu!  Vieniigais, kas man naak praataa [kaapeec sho taa samurgot] - atskjirigas t raksturliknes paarejas procesu/amplituudas vadiibai. Bet nu.. Taa saveidot...  
    • Jurkins
      A bet iesaki šo apskatīties visiem velkamistiem un tamlīdzīgiem garīgiem kropļiem.   Jā, principā pieļauju nelielu varbūtību, ka tas nabags šādi vēlējās atvērt acis minētajiem dolbajobiem. Nu ja tā, tad viss ir ārkārtīgi slikti.   Jā, bet ticēt profilam sociālajos tīklos...
    • DM101
      Nu ko, saakam ar vienkaarshaako. Barotaajs. It kaa nekas iipash. Parasti 2 gab. kompensaacijas tipa. Ieejaa - atdaloshais trafinjsh. LIetas, ko pamaniiju uzreiz: a. C1211; C1212 elektroliiti jau mainiiti; b. man nepatiik I source ar Q1110, tas var radiit vairaakas probleemas [paredzeets sheemas ''palaishanai''] c. man nepatiik stabilitrona VR1201 sleegums.   Saakotneeji: a. pozitiivaas polaritaates troksnis/trauceejumi ap 300uV[A] b. negatiivaas polaritaates troksnis/trauceeejumi ap 100uV[A].   5min upgrade: a. Q1110 vietaa ielodeeju zener 20V un virknee 4K7; b. VR1201 noshunteeju ar 22uF/16V.   Rezultaats: abaas polaritaatees troksnis/trauceejumi nokrita liidz 3..4uV[A] Dazhi elementi un traceejumi nokrita 30..100[!] reizes!
    • Zin...
      Profilu apskaties https://x.com/DrTalebJawad?t=RvfsQZExqd1XpcN4epwAtg&s=07   Šaubos vai Allāhs priecājas
    • Jurkins
      Ja viņš tiešām ir antiislamists (tad es drīzāk anunakiem noticēšu) tad viss ir vēl interesantāk. Ja viņš saprot un šādi gribēja parādīt, ka stulbie, baltie eiropieši ir absolūti debīliķi, ka ņem pretī visus nabaga dvieļus. Nu tad... neko. https://jauns.lv/raksts/zinas/633524-jaatlauj-vairak-pielietot-ierocus-pret-nelegalajiem-imigrantiem-peteris-smidre-par-samilzuso-beglu-problemu    
    • DM101
      Shovakar saaku vienu nelielu projektu. Teema: audio range signaala gjenerators.  Man ir China made labaakais iespejamais, ar THD ap 0.001 .. 0.003% [atkariibaa no izveeleetas F - range saakumaa vai beigaas]. Man ir 1KHz reference gjeneratorinjsh ar THD zem 0.0000X%, kuru eBay var iegaadaaties - samargojis un paardod muusu pashu tautietis. Jaa, labam source var izmantot kvalitatiivu DAC. Bet, tajaa pat laikaa ''fizisks verkjis'' ir teema. Gan pilniiga galvaniska atsaiste, gan iespeeja aatri/eerti mainiit F un level [ar level DAC gadiijumaa arii ir probleemas - vajag aareeju atenuatoru].   Vai ir atrodams kas labaaks? Tad nu saaku skatiit internetus. Izraadiijaas, ka opciju gandriiz nav. Gandriiz... Ir ap 1980.gadu Tektronix izstraadaatais SG505, 500.taas platformas ietvaros. Sheit siikaaks info: https://w140.com/tekwiki/wiki/SG505 taatad, garanteetais THD esot ap 0.0008%. Reaalais/minimaalais [uz 1KHz] ap 0.0003%. Nav slikti. Shim gjeneratoram ir 2 opcijas: 01: Papildus ieeja un iepeja meriit IMD 02: simetriskaa izeja. Abos gadiijumos - paraadaas papildus plates. Pirmajaa gadiijumaa: tupa iespeeja piesummet papildus signaalu ar 1:4 proporciju. Otrajaa - diskreeta izpildiijuma 2 gab. ampi.   Peec nedeljas mekleeshanas izdevaas vienu prastaako versiju atrast UK. Nopirku, atmuitoju. Tad nu saaku darbu pie shii gjeneratora. Meerkjis 1: savest kaartiibaa [formaali straadajot, garantija 1 meenesis]; Meerkjis 2: izmantojot modernu elementu bazi - uzlabot parametrus.   Projekts izraadiijaas daudz interesantaaks, kaa likaas saakumaa [un to saaku tikai shovakar].
    • Jurkins
      Empātiskais pasaules redzējums ir, ka islāms esot gluži nevainīga un miermīlīga reliģija u.t.t. Nē! Islāms ir tas, kas ir un kā sevi prezentē viskautkur. Pilnīgākā un absolūtākā huiņa. Izskaužama ar uguni un zobenu. Ja vajag, tad ar kodolu dalīšanas un/vai sintēzes uguni.   🤣 Amizanti, bet laikam ka ne pirmo reizi tajā reģionā. Mohendžo-daro (vai kā tur pareizi raksta) mīkla ir tāda oficiālajai arheoloģijai neveikla.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...