Pag, Tev ir šāda pati plate?
Meistars izdarīja to ko iesakāt, pielika barokli atsevišķi. Procis strādā, vadības bloks ieslēdzas, bet paliek Please wait... statusā - jābrauc mājās, jāslēdz klāt, un jāskata, vai pieslēdzot pie visiem sensoriem, ir izmaiņas.
Ja Tev ir šāda plate un man nestrādās, gaidi PM.
Nezinu kā pēc gadiem būs, bet šobrīd gribētāju ir baigi daudz. Tas man ir pārsteigums, jo it kā jau ir sociālie tīkli, interneta platforma utt., bet izrādās, ka joprojām aktuāli.
Tie kam nav, var Youtubē paskatīties...
Sprieguma regulators AZ1117CD-3,3. Ieejas spriegums laikam no 5 līdz 6,5 V. Pieliku kaut kādu vecu Samsung 5V 0,7A lādekli. Kontrolieris mirgo ar intervālu 1,5 sek. Baterija 3,3V. Izejas tiristori izbliezti nav. Par pārējo nezinu.
Atcerējos, ka pirms ļoti daudziem gadiem biju mēģinājis labot šādu barokli. Neveiksmīgi, jo nosvila atkal. Ņemot vērā, ka pirmoreiz nosvilstot ieejas drosele bija nostrādājusi kā drošinātājs, tad pieņēmu, ka cietis ir arī impulsa transformatora primārais tinums. Nav pārdedzis, bet kāds starpvijumu īsais. Tā plate vēl tagad mētājās kastē pie beigtajām. Ir cerība, ka kontrolieris dzīvs. Prasīju pazīstamam tirgonim. Teica, ka piegādes laiks kāds mēnesis. Cenu neatcerējās, bet 300 noteikti nav.
hermetisks ar varistoriem utt elektroliti kam ir vairak ka 1000h resursa
zemfrekvences transformatori ari deg nost
ja ta detala ir pareizi uzbuveta tad vajadzetu but labi
A HVZ. Iztaisnots 315+ V spriegums, kur blakus ir induktivitāte (trafs)... kas zina, kas tur temperatūras režīmiem...
Manā necilajā (jo izvairos būt remontnieks) pieredzē ir bijuši gadījumi, kad trafiņam kaut kas ir noticis primāri un tikai tad mikrene lido. Tāpēc jau toreiz biedram vešenei ieteicu vienkārši atsevišķu barokli pielikt. Pats arī tā esmu darījis.
Šodienas intervija.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/14.01.2026-neplp-vaditajs-pakapeniski-jaizbeidz-krievu-valoda-esoso-radio-staciju-raidisana.a629944/
Pievienots.
Tie, kuriem pieejams televīzija ar arhīvu, iekš LTV1 iespējams noskatīties šodienas (14.01) Krustpunktu.
Precīzi @osscar! Es izrautu kājas visiem tiem dolbajobiem, kas atbildīgās vietās liek impulsniekus. Lai cik augstu ir uzkāpušas tehnoloģijas.
Es savulaik (pirms 25+ gadiem) brīnījos, kāpēc manā junkersā ir trafs, taču tik moderni ir impulsnieks. Ar laiku beidzu brīnīties 😁.
Es arī nesaprotu kāpēc tādām nozīmīgām iekārtām liek smps...ok zaļie utt...bet tur tak mazs trafs + lineārais baroklis būtu ilgspēlējošāks....tas tāpatvkā jaunbūvēs saliek dārgis brenda led visur un katru mēnesi maina mirušos led draiverus 🤪
Kā NEPLP definē "mediju krievu valodā" radio gadījumā? Tas attiecas uz ētera personību runāšanas, reklāmu vai dziesmu valodu? Cik daudz "piesitiena" turpmāk būs vai nebūs atļauts? Neviena dziesma krievu valodā?