-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 82 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- INTRASERVERNET
- Gestapo
- spameris
- Zin...
-
Biedru statistika
27280
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
-
Žīdiem laba histērija, tie vienmēr redz kautko ļoti ļaunu un pretīgu, tā tie uzreiz domā ka par viņiem runā
-
Hmm Kur es esmu dzirdējis jau to ka vajag Uzbrukt, Iznīcināt, Izvarot, Slepkavot lai aistāvētu kautkādu Minoritātes Grupu. Hmmmmm jā kautkur kāds cits to visu laiku sacija.
-
Vispār, Vsauce izdevis jaunu video pēdējo 24h laikā. Laikam jurkins tika sadzirdēts un kas ļoti zinātnisks tika parādīts YouTube nepagāja ne trīs gadi līdz video.
-
Protams ka skauž. Ja man kāds maksātu 100k par pāris stundu palēkāšanu ap piemineklli, tad es visus Mazpisjāņus izbraukātu krustu šķērsu.
-
-
Pa lielam jau tiem, ko te sauc par pērtiķiem ar pilnīgi pie pakaļas, ko domā kautkādi pērkiķi no Mazpisjāņiem. Viņš paņem savus 100k, dodas uz nākamo pērtiķu vietu un saņem nākamos 100k 🤣 Kurš tur galu galā šī stāsta galā paliek par pērtiķi.
-
Šis ar rasists https://www.instagram.com/reel/DMAP-SKiHTV/?igsh=ZWR4MHB6NmloMzNu
-
-
Ja tā padomā, maz krasainos juutuuberus skatos Melns: Marques Brownlee Rory Reid (autotrader) Aziats: Uncle Roger Laikam visi pārējie ir balti 🥹
-
Kāpēc jāizlemj starp divām pilnīgi nesalīdzināmām lietām? Tu taču neizlem, ko ēdīsi pusdienās - steiku vai kedu, tāpat kā neizlem, ko no rīta vilksi kājās - laka kurpes vai vakardienas plovu. Un tad palūgt parādīt kartē, kur ir palestīna .
-
Jā, bet vai vajag? Čukču piemērā mūžam nevar atmazgāties no nevajadzīgas atpazīstamības. Gan jau tā arī radusies no kāda tikai viena balagāna.
-
Manos tīņa gados nebija sociālo tīklu. Tāpēc iestāties pret "tas tak ir kruta" bija kudi vieglāk. Tagad tas noteikti ir mēmais ārprāc.
-
Mums pērtiķis, tev orangutāns. Ej nu izlem, kas labāks
-
Hmmm... redzi, @Zin..., mani pilnīgi nesatrauc, ka ir tāds @Zin... vai @AndrisBB vai vēl kāds, ar kuriem mums ir pilnīgi pretēji uzskati. Bet Tev (un tiem dažiem citiem)🤣, kā ar sirpi pa olām - nu kā tā var. Var, vecīt, var. Iemācies ar to sadzīvot. Un jēdziens "skumji", ka tiem elks ir pērtiķis nevis viņi matemātiku mācās, nenozīmē, ka tas mani uztrauc.
-
-
-
Elviss jau bija ļoti aktīvs vidusskolā un ņēmās, jau aizmirsies vai arī skolas radio krukjiija. Cepures nost viņam, kad izpauž enerģiju tagad tur , kur atrodas (ja kas, ļoti liels repa mūzikas cienītājs)
-
Šajā gadījumā piedalījās valsts, oficiāli. Pat piemaksājot. Latvijas Republika! Paši raksta ka čalis esot neparedzams, to Free Palestine taču varēja izspert apķeroties ar ministru, labi ka vismaz ne prezidentu. Hvz kā šis pasākums tālāk varētu izvērsties, mūžam neatmazgātos.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-