Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 278 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Anreel
    • Athlons
    • AndrisBB
    • jacobs
    • HIGH-Zen
    • ju
    • Mielestapa
    • spameris
    • kantoris
    • 138
    • Kazarms
    • dainis61
    • Dils
    • Aigus
    • uldise
  • Biedru statistika

27290
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Athlons
      viņiem tiešām bija uz vietas aizmētājies iepakojums...  Paldies biedriem @martinno un @vvv, tagad esmu nodrošināts...  Nākamajiem gadiem pietiks... nesanāk jau nemaz tik bieži cepināt... Vismaz vienam no diskiem rakstās abas puses bez problēmām...  Kāpēc tieši tādu disku ierakstīju? Tāpēc, ka tas bija to-do listē vismaz 20-mit gadus...  Savulaik tika iegādāts Centrāltirgū pie "oficiālā izplatītāja"... diemžēl disks cepts no mp3 izejmateriāla, tāpēc ne tā labāka klausīšanās pieredze... reizi gadā, parasti uzlieku fonā...
    • 138
      Neklausos, bet vienmēr bija licies, ka šīs divas savā starpā tikpat nelīdzīgas kā attiecīgās mātes stacijas bez plusiem.   Tas ir diezgan līdzīgs Retro FM, vai ne?   Es arī nepateikšu, vai iepriekš nebija nemaz, bet noteikti bija mazāk nekā Topradio. Un kaut kad ļoti sen, cik atminos, Mix FM nemaz nebija deju mūzikas stacija, bet kaut kas SWH+ formātam līdzīgs. Mix FM vispār nav senākā no Latvijas "krievu stacijām"?
    • Usins
      Biju piešāvies (pēc ilgstošas iesprūšanas) sasniegt īpatnēju un tizlu, bet strādājošu workflow ar Codex. Codex katram jautājumam (task) sāku jaunu topiku, un tad nekad neiesprūda konfliktos, kuru risinājumiem nebija jēgas, jo pat korekts konflikta risinājums kaut kādēļ rezultātā nedeva pareizas koda versijas. (Pie šī mēs nokļuvām vienmēr, kad uzsāktā topikā tika palūgts veikt papildu labojumus jau esošajiem, kam jau bija veikts PR ar merge.) Vēlāk papildus biju sapratis, ka, ja pēc sākotnējā uzdevuma rezultāts ir tāds, ka gribētos pielabot, tomēr nesākot jaunu topiku (jo jaunam topikam būs nepieciešams daudz pūļu uzdevuma aprakstīšanai, kas šobrīd jau ir 1/2 izpildīts), secināju, ka atverot pēdējo PR un tam izpildot revert ar rebase – (es kā mērķakis spaidīju tās GitHub pogas, pamatojoties uz GPT padomiem, ne vienmēr skaidri izprotot, kas tur notiek apakšā) – un turpinot šajā pašā topikā Codex’am saku: “tas strādāja, bet šis galīgi nesanāca — vajag pārtaisīt, I reverted last PR.” Tad viņš spēja turpināt normāli un sasniegt rezultātu, neradot git merge konfliktu, un galu galā es sasniedzu vēlamo kodu. T.i., atslēgas darbība bija reverted last PR, un katram gadījumam es to norādīju arī Codex’am. No darba datora lietoju GitHub Desktop, lai novilktu aktuālo kodu pēc labojumiem. Svarīgi tikai atcerēties nopauzēt Dropbox pirms GitHub atvēršanas. Pat prombūtnē varēju veikt nelielas izmaiņas, manuāli novelkot Codex labotos failus no GitHub. Tad pienāca diena, kad Codex saņēma apdeitus un “try Codex in your IDE”. Pēc pāris dienu mīcīšanās esmu uzstādījis Cursor un spējis tur uzstādīt Codex extension, iestādot tam drosmīgu “Agent full access” mode. Tas, bez 30 confirmation jautājumiem, strādā ar manu projekta folderi lokāli. Pagaidām ir ļoti daudz neskaidrību, un noteikti tas nav ātrāk kā iepriekšējais variants: “mākonī AI kodē – GitHub PR – velkam lejā kodu un skatāmies”. Bet saprotu, ka vairs neesam aiz gitignore sienas (laikam). Viņam ir pieeja jebkam, ieskaitot pilnu DB ar reālu datu saturu, jo šī bija viena no sāpēm iepriekš – ka jāraksta speciālas utilītas, kuras taisa pārsaktu par faktisko DB shēmu, lauku formātiem utt., lai AI būtu precīza skaidrība, ar ko strādājam. Kas šķiet savādi – nespēju atrast angliski nevienu topiku, kur kāds būtu aprakstījis savu pieredzi, problēmas un risinājumus rezultātu sasniegšanā. Negribas ticēt, ka esmu vienīgais Codex lietotājs pasaulē. OK – ir desmitiem topiku OpenAI community forumā, bet tipiski visi ir ar kliegšanu par vienu konkrētu šauru problēmu, kas beidzas vai nu ar neko, kādu īsu padomu vai workaround, ieteikumu lietot cloud vai citu, sauju lietotāju, kas piekrīt, ka viņiem arī ir šāda problēma. Otra grupa ir tīri review, kas pamatā ir pāris mēnešu veci un aplūko izmēģināšanas pieredzi pusstundas garumā, nevis reālas ilgtermiņa darba iespējas.
    • xp
      Šādus pa velti neviens neņem. Tiem nav nekāda vērtība, gļukaini un nedroši. Būtu APS vai EATON, varētu mēģināt pirkt akb.
    • DM101
    • INTRASERVERNET
      Palukojies ebay, cashconverters, cex, facebook market.
    • AlCohol
      sanāk, sanāk.  bet nu labi, modelis kā modelis bez baterijas ir atkritums. vidējais aritmētriskais tur ir nulle tāpat. ja varu energenie jaunu, ar 24mēn garantiju nopirkt par 40+pvn?
    • biomass979
      Tas ir no kuras puses skatās! Ja opelim s līne brabus tjunings tad strīdīgs salīdzinājums 😁!
    • binary
      12V 9Ah gluži par €20 lemonā nesanāks, tad uz akumulatorucentrs jādodas (vienīgi nav ne jausmas, vai tāds ~€20 vērts aķis spēs normāli nobarot 600W).   Varbūt kļūdos, bet nav tā, ka opelis tiktu pielīdzināts mersim? Konkrēto modeli veikalos it kā par 135-140 tirgo.
    • AlCohol
      ja jaunu csb bateriju par 20eur jānopērk lemonā, tad ar tavu štepseli jau 45eur sanāks kopā. neliekas stipri līdzīgi kaut kam, ar garantiju uz 24 mēnešiem?
    • RudeWolf
      Beidzot atsūtīja man Hifiman to Ananda Unveiled. Nu pagaidām diezgan iespaidīgi par to piķi. Super caurspīdīgi un arī kaut kāds basiņš strādā. Būs kādā brīdī jāpasalīdzina ar Fosi i5 un HarmonicDyne Baroque.   Aksesuāri gan diezgan kakaini. Vads nu tā - ar to Kungu uz pusēm. Ir ausis par piektdaļu šo cenas, kam labāka drāts nāk līdzi. Tie vāki arī tādi tizli - magnētiski piestiprinās, bet nesakrīt izmērā ar ausu kapsulām.
    • base7
      Ā, nu tur jau siltāks. Abās stacijās mūzika daudz maz līdzīga+ nav tās biežās reklāmas (SWH+). Ja man uznāk dullums, paklausos Skonto+. 
    • RudeWolf
      Nu par 30GBP man grūti kaut ko sliktu teikt. 
    • Racer
      Var arī Huawejam caur Devtools Chromē vai Mozillā - savam nomainīju, bet tas nu tā. Pamaini iekārtā vismaz. 
    • coaster1984
      Ja Jūsu akb tad mierīgi 😉
    • hehe
      Kā tas strādā? Ja Daugavpilī ir 17 515 latviešu un Kuldīgā ir 9720 pavisam kopā iedzīvotāju. 
    • AndrisBB
      Nu ja pa 30 un oriģinālas, tad rādi kur dabuji, man ar kādas liekas noderēs.
    • INTRASERVERNET
      Nee, pa GBP30 iedabuju. Vispar vinas tirgojas ari eiropa un UK. Pa tadu cenu nu nevareju atteikties iemeginat. Suds ar visu to ka vecs modelis. Skan tiri loti ok.
    • Racer
      Nu vispār jau baltkrievi un daži krievi arī izcēlās. Kopumā bij čurkas un baltie.
    • guntis1234
      Nu SWH+ arī ir frekvence Daugavpilī :D
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...