-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 14 biedri, 0 Anonīmi, 1251 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Phoner
- osscar
- Gestapo
- Dzintarnieks
- Andris Taurins
- Racer
- krabis
- ezis666
- AndrisBB
- Igors83
- Aigus
- Dils
- DeKrumba
- marter
-
Biedru statistika
28223
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Laba, jo netika pie teikšanas, ja tiktu, sūdi būtu vēl lielāki. -
Skultes LNG? Absurds būtu ja būtu terminālis, kas patiesībā nemaz nav terminālis, bet vienkārši piestātne kuru neviens neizmantotu garantējot zaudējumus. Uz otru pusi, Paldiskos viens tāds stāv jau vairākus gadus, ņem, nomā un lieto par savu naudu, igauņi tik priecāsies. Terminālis ir kas cits, tas ir peldošs un x stundā var aizpeldēt, maksā daudzus simtus miljonu. Par sava veikala atvēršanu ciematā bija jādomā 10 gadi atpakaļ, kad tur veikala nebija, nevis jau kad tādu tur ir 3.
-
man liekas ka man zaļajam ir 62cm izmērs vintāžai ap 60 laikam, nē nē, šādu negribas, jo zinu ka netiks izmantots bet tā šis izskatās tīri sterils , nu tik cik tas ka roka gan jau jāpieliek un tur viss tāds nedaudz specifisks -
Varētu padomāt, ka viss, ko skolā mācīja, ir taisnība un vienmēr ir bijis taisnība -
Topiks aizgājis: juniori pret senioriem, vēsturi skolā nemācīja, ko raksta ziņās, tas ir taisnība... -
Jā, prikolīgs. Izmērs gan basketbolistu, izskatās vairāk par 60. Tev pašam nevajag vēl vienu, pēc alus braucamo? Vai par lielu pat priekš tevis? Ātrumi ir Sachs-Huret, “ārējie” ir Sachs-Huret Commander, Shimano Positron analogs. https://www.disraeligears.co.uk/site/sachs-huret_commander_derailleur_12900.html -
Process pāri rezultātam. Esmu ilggadīgs JV vēlētājs, bet pieeju "ja process kārtībā - notiek pēc apraksta - tātad, rezultāts ir kārtībā" nu diemžēl nesaprotu. Nu un lieku reizi pašiedomāti-konZervatīvo @Racer, pardon, Āni, pakaitināt par viņa de fakto progresīvajām izpausmēm. -
-
Vaitad nu no viesiem tur iesaistītajiem ir kaut mazākā sajēga no kiberdrošibas, progresīviem vai neprogresīviem? Piķis iztērēts, načit droši. Tak tas pats Kulbers vēl nesen kautko runāja par to ka ES līdzekļi ļoti veiksmīgi apgūti un iztērēti visādām IT sistēmām. Ko vēl vajag? Piķis no ES dabūts, līgumi noslēgti, kautkas ieviests. Ar drošibu sakars nekāds. Tas kā te -
Nu bet tā tagad notiek - ļoti moderni un progresīvi. -
Trennets braucējs jau ganjau varētu ar tiem velo nobraukt 10h to distanci. 😂 Bet nejau kadrā redzamie, pat pāris dienās. -
-
Nosaukums galerijai un datums +/-. Bet nu tas jau nemaina faktu ka Kas būtu vismaz 10 stundu brauciens pat pa šoseju ar tādiem braucamajiem. Tur visi būtu izspiesti kā jāņogas un sēdētu uz tā trotuāra. Vai tie bērni nobrauktu to distanci? Ar maz ticams. Tas nav 50km. -
-
Nu varbūt arī. Bet ja es redzu cilvēkus ar velosipēdiem kreklos uz kuriem rakstīts “velobrauciens A”, tad es domāju, ka tie ir tieši saistīti ar to braucienu. Bet kas tev domāt, ka tām ir jebkāda saistība ar Rīgas Velomaratonu? Sestdienā pirms nedēļas, 16. maijā. https://periodika.lndb.lv/#searchResults:!date_issued:19980501|19980601@lang:lav@content:Rīgas velomaratons@mode:SCA -
Ah, tas bij par Mežiem. Pārāk bieži jau tie uzbrukumi 😂 https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/17.08.2026-kiberuzbrukums-latvijas-valsts-meziem-parprotot-zimi-uznemums-divus-gadus-nenoversa-ievainojamibu.a659082/ -
Lasi uzmanīgi, savādāk izplati dezinformāciju. -
Kāds laiciņš pagājis. Megane uzdāvināta sievastēvam. Bez mūzikas gan. Viņš gan arī pat radio iekš auto neklausās. Pa šo laiku saimniecībā ienācies Renault Twingo MK1. Tur bija oriģinālais maģis, kaut kāds made in france, un oriģionālie skaļruņi, pat divkomponentu, t.i. 13cm midbasi un pīkstuļi. Tā kā cenšos tur kaut cik saglabāt oriģinālo izskatu, tad maģis tur arī ir palicis. Klāt pieliku tam arī BT adatperi. Tur pa lēto nesanāca, jo nac parasta lineārā ieeja. Ir gan CD mainītāja pievienojums. Priekš tā atradās kaut kāds viens kantoris Vācijā, kas tieši tam maģim ražo adapteri. Maksāja 60EUR, bet darbojas, un tad pat ir savi labumi, jo arī spotify dziesmas var pārslēgt no oriģinālas auto pults pie stūres. Jā, tur nav paslinkojuši, un arī to visu nodrošinājuši tajā adapterī. Uz paneļa esmu ielicis 10cm Hertz koaksiāļus. Durvīs ieliku vecum vecos DLS R5A. Arī uztaisīju kaut kādu pakojumu pie viena. Katru skaļruni palaidu no sava kanāla, pie tam pilnā joslā. Uz vecumu prasības vairs nav tik kritiskas :). Skanēja tīri OK. Bet tad pieslēdzu arī to Pioneer pastiprinātāju, kas man te bija, pie tam, tā kā tas domāts plug un plej, bez atsevišķas barošanas. Arī kaut kā uzriez ieslēdzu tam aktīvos filtrus, kas nu tur ir, t.i. koaksiāļiem uz paneļa 80Hz HPF, durvīs tiem DLS basinikiem LPF 80Hz. Un es biju tiešām pārsteigts - gandrīz nemaz neprasās subi. Arī dinamika pavisam cita kā no maģa iebūvētā pastiprinātāja. Jā, ir viens mīnuss, tā kā tiek izmantotas augstās ieejas, tad ieslēdzot visu, pirmā brīdī ir skaļāks skanējums, kamēr past. saprot, ka tiek izmantots augsta līmeņa signāls. Ir arī foniņš, kas gan dzirdams, kamēr nekas neskan. Tas viens pasākums. Faktiski bija doma tajā twingo taisīt kaut ko sarežģītāku. Durvīs it kā var pat 6.5" skaļruņus ielikt. Tāpēc nopirkās Hertz C 165 L midbasi. Arī gribēju aktīvi sadalīt to priekšu ar kādu korektāku frekvenci un vēl subi pieslēgt. Pēc ilgas izvēles, lai nebūtu pārāk dārgi, būtu maziņš, būtu visi filtri, t.i. arī josla midbasam, nopirkās Eton MA6 6 kanālu pastiprinātājs. Tam arī nāk komplektā pults 2 knālu līmeņa regulēšanai. Bet šis, laikam, netiks uzstādīts twing, jo tur jau tagad ir OK skaņa. Tad sanāca tā, ka man nācās atvadīties no ikdienas auto, jo kāds izdomāja mani nepalaist pa galveno ceļu. Tā vietā tagad ir mazlietota Suzuki Vitara. Bija labs piedāvājums, negribējās neko baigi meklēt. Tur gan izrādījās, ka nav pīkstuļu. Jā, kaut kad pirmajās versijās tie bijuši. Tagad tikai platjoslinieki durvīs, kas pat skan tīri ciešami. Negribēju sarežģīt, sāku meklēt pa šrotiem, rrr.lt un tml. vai tos durvju spoguļu stūrus ar tiem pīkstuļiem nevar nopirkt. Nav. OK, rrr.lt bija viens no pasažiera durvīm. Neko, pajautāju Suzuki dīlerim. Atrodam kodu, kādam jābūt detaļai. Maksā 50EUR pa abiem. Nu nekā, pasūtam. Izrādās, ka tie ir tādi paši, bez pīkstuļu vietām, t.i. arī jaunajai detaļai tas pats vecās kods. Sāku štukot visu ko. Kur varētu iebāzt, varbūt, tos SO audio platjosliniekus, kas man ir. Tā pa vienkāršo jau nekā nav. Jātaisa bez maz vai podiumi. Bet man jau slinkums Vēl izdomāju, ka varētu pielikt kaut kur kādu jau gatvu korpusu vai tml. Kaut kā ātri un vienkārši izveidot kaut ko. Sagūglēju pat kaut kādu kantori kas visādiem videniekiem, platjosliniekiem no alumīnija taisa tādus lodveida korpusus. Cena pasālīta, par laimi maniem SO audio nav gatav piedāvājuma. Tad atceros, ka DLS kaut ko biju manījis. Jā, ir RC50. Cena pat tīri OK, 12volt šopā pat atlaide. Jā, testos oriģinālie ir kā ir, pat jāsaka. Bet nu neko, nopirkās. Bet tur šaize, tie skaļruņi tur ielīmēti, jo bija jau doma, ielikt SO audio, un tad uzstādīt kaut kur tās lodītes. Pašlaik tik tā, attaisīju paskatīties, kas lācītim vēderā. Skaļrunim tāda sabvūferiska konstrukcija, diezgan plata piekare, predzēdzts palielam gājienam, arī pa perimetru vēl dzesēšanai caurumi. Nav jau slikti, savā ziņā. DLS noskopojies, saskrūvēts viss ar pašurbjošām skrūvēm. Nē nu, jaukt jau nav īsti paredzēts. Arī pašā korpusā nekāda pildījuma. Pašam korpusam gan ir kaut kāds caurums, kas aiztaisīts ar kaut kādu biezu audumu (tas baltais apakšā). Teorētiski, tad skaļrunītis darbojas virtuāli lielākā tilpumā. Paredzēts stiprināt uz tādas kā platformiņas. Piestiprinās pagriežot. Un te jau arī jautrība, jo kā lai tā labi notrāpa pieskrūvēt to platformiņu. Jo tas lodveida korpuss jau faktiski jānofiksē līdz pilnam paredzētam pagriezienam. Vadiu arī paredzēs laist ārā tikai tur maliņā, nevis, kā būtu smukāk, tur pa vidu. Vismaz kā papildus iespēju būtu prdzējuši, bet nē. Var jau, protams, izurbt. Bet tad atkal, korpusā lieks caurums. Ar kaut ko jātaisa ciet. Plāns tagad ielikt tos DLS tādus kā ir. OK, ielikšu korpusā kādu vati/sinteponu. Nevajadzētu nākt par sliktu. Tad mēģīnāšu atrast kādu labu vietu, kur uzstādīt. Pašlaik jau, visticamāk, tie paši durvju spoguļu trijstūri, bet tur gan ir kā ir, t.i. gandrīz iespiežās, nav tā īsti brīvi. Arī vadu būs grūtāk pievilkt papildus uz durvīm. Un tad arī šajā auto varētu nākt iekšā tās ETON pastiprinātājs. Arī tie Hertz midbasi. Nezinu vēl ko par subjiem. Doma, pamēģoināt aizmugurējās durvīs ielikt kādus 6.5" subjus (tos, kas tā tiek pozicionēti), lai bagāžnieks pavisam brīvs. Daudz sarakstīju, jāatrod tik laiks to visu realizēt. -
Vai es zinu kāda tur loģika 98.gadā. Reklāma? Bet bildes it no 98. gada Velomaratona, kas notiek katru gadu maijā un ir brauciens ap/pa Rīgu. Pasākuma vēsturi pats vari atrast. Un tas nav 24h brauciens bet pārsvarā 20 - 100km maršruti dažādām grupām. Kautgan 25/05/1998 ir pirmdiena. Un ja arhīvam pievienotais datums ir pareizs, tad tas kautkāds cits pēcpasākuma konkrētā veikala tusiņš. Velomaratons bij sestdienā. Bet nu noteikti neizskatās pēc cilvēkiem, kas būtu tiko atgriezušies no 270km brauciena. -
Kāpēc lai pasākuma A apbalvošanā visi dalībnieki un organizatori būtu ģērbušies pavisam cita pasākuma B kreklos? 🤷🏻♂️
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-