-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 1 Anonīmi, 388 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- osscar
- 138
- e = d
- Igors83
- kava
- sounDDesign
- Dils
- klarbiks
- martinno
- Lieta
- Biete
-
Biedru statistika
28185
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Biju Kurzemē, dzirdēju Kurzemes radio. Tur apmēram katra trešā dziesma ir latviski. Viņi laicīgi gatavojas jaunajām prasībām, vai viņiem jau sen šāds formāts? -
Neviens arī neliedz to prieku jokot par latviešu migrantiem, un cilvēki arī joko. Atšķirība tikai zemtekstā, vai tas ir joks, vai kautkāda noniecināšana vai pazemošana. Pat arī noniecināšanas gadījumā tev neviens 'aiz restēm' nebāzīs, tikai uzskatīs par pamuļķi, reālas problēmas būs ja tur apakšā slēpsies kāda naida kurināšana. Vai teiksim vienkārša diskriminācija kautkādu nebūt pazīmju pēc, maksā mazāk tapēc ka migrants, nepiedāvā paaugstinājumu tapēc ka nepareizā ādas krāsa vai dzimums. Bet tie tāpat nebūs krimināli pārkāpumi. -
Atkal tu jauc mušas ar kotletēm. Korekts salīdzinājums būtu: vai ir ok - piemēram, Anglijā - jokot par mūsdienu latviešu migrantiem, ņemot vērā, ka staļina režīmā latvieši tika deportēti uz Sibīriju? Es uzskatu, ka ir ok. Andrim, Mārim, Zin un tūbijam ar deportētajiem ir tikpat kopīga kā mūsdienu legālajiem vai nelegālajiem migrantiem ar vergiem un blakfeisu. -
Ne jau speciāli. Kaut kas man te gļučī, nepostējās, bet izrādās iepostējās. Un labojot neseivojas. -
Es nesteigtos ar secinājumiem. -
Droši vien tapēc kapēc tu neizsmej invalīdus. Tikpat labi var tur palaist kādu parādi ar cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Humors zin tāds pāķos, ko citiem nesaprast. Redz, tiklīdz sāk pat pāķis izsmiet, tā uzreiz lūpa sāk trīcēt - kā tā var. -
kas ir, piemin pāķestīniešus un rokas sāk trīcēt, ka 4x viens un tas pats jāposto? Tad tāds pats jautājums - vai valstīs, kur padomju deportācijas nekad nav bijušas, drīkst tās kariķēt? -
Jā. Un tāpēc mēs, Latvijā, kur melni vergi nekad* nav bijuši, nedrīkstam kariķēt šābrīža ekonomiskos migrantus? *ja neskaita tos dažus galma morus - pāžus, kuri nerukāja plantācijās un nez vai ir uzskatāmi par vergiem, nu varbūt par “cilvēku tirdzniecības upuriem” mūsdienu izpratnē, a varbūt tur viss bija brīvprātīgi, nezinu. Jā. Un tāpēc mēs, Latvijā, kur melni vergi nekad* nav bijuši, nedrīkstam kariķēt šābrīža ekonomiskos migrantus? *ja neskaita tos dažus galma morus - pāžus, kuri nerukāja plantācijās un nez vai ir uzskatāmi par vergiem, nu varbūt par “cilvēku tirdzniecības upuriem” mūsdienu izpratnē, a varbūt tur viss bija brīvprātīgi, nezinu. Jā. Un tāpēc mēs, Latvijā, kur melni vergi nekad* nav bijuši, nedrīkstam kariķēt šābrīža ekonomiskos migrantus? *ja neskaita tos dažus galma morus - pāžus, kuri nerukāja plantācijās un nez vai ir uzskatāmi par vergiem, nu varbūt par “cilvēku tirdzniecības upuriem” mūsdienu izpratnē, a varbūt tur viss bija brīvprātīgi, nezinu. Jā. Un tāpēc mēs, Latvijā, kur melni vergi nekad* nav bijuši, nedrīkstam kariķēt šābrīža šejienes ekonomiskos migrantus? *ja neskaita tos dažus galma morus - pāžus, kuri nerukāja plantācijās un nez vai ir uzskatāmi par vergiem, nu varbūt par “cilvēku tirdzniecības upuriem” mūsdienu izpratnē, a varbūt tur viss bija brīvprātīgi, nezinu. -
Tā pie jums tur, konzervatōrijā varbūt pieņemts. Zin, ar ko atšķiras nacīši no palestīniešiem, kas gejus met no jumtiem? Nacīši nomestu arī palestīniešus. āpāc. Šitāda izlaidīga dzīvesveida un vēl homoseksuālisma (nav jau kaimiņiene) propAganda! -
-
-
Nu brīnišķīgi formulēts jautājums, tipiski demagoģiskā stilā ar jau izveidotiem stereotipiem. Tikpat labi es varu Tev pajautāt - Tu pārstāsi sievu sist pēc nedēļas, mēneša vai gada? Citi parametri nav doti... -
Jean-Léon Gérôme Le Marché d'esclaves 1866 ir pavisam cita glezna. Tavā postā ir Otto Pilny, The Slave Market, 1910 glezna
-
Beigās (pēc gadiem 20) nonāks līdz tam kā citur pirms 50 - 70 gadiem, kad bij lielais darbaspēka trūkums. Nopirks lielu kuģi, aizdzīs uz Filipīnām, atvērs turpat ostas malā offisu un mēģinās pierunāt visus kas iet garām kāpt uz kuģa un doties strādāt. Purčika daudzstāvenes ar kā reiz būs atbrīvojušās, nekas nebūs jābūvē. Tad nebūs 'čurku' un nebūs kam piesieties. -
Nu tad pasaki, kas tev patīk labāk - melnie ("čurkas", taviem vārdiem runājot) vai baltie, kas viņus sit, tāpēc ka tie ir melnie. Nekādi citi parametri nav doti/zināmi. Aiziet. -
Vairākas radiostacijas ēterā sākušas izplatīt ziņu saistībā ar 30% latviešu mūzikas atskaņošanu ēterā visām stacijām. To visvairāk izjutīs tādas progrmmas kā "EHR+", "SWH+", "Skonto+" un līdzīgas. Info no SWH: https://radioswh.lv/muzika/radio-swh-valstij-nebutu-janosaka-kadai-muzikai-jaskan-radio/ -
Atkal garām. Tu jocīgi izdari secinājumus par manu attieksmi, jo skaties caur savu prizmu. Ok, es pieņemu Tavu skatījumu un liekos mierā. -
-
Es kā zinādams nenopirku biļeti. Tādas nelabas aizdomas man jau bija. Turklāt RS nebūs jālaiž uz līnijas papildus 11.maršruta tramvaji, vismaz sliedes nebūs tik noslogotas. Iedomājieties tās tautas masas, kuras būru jāpārvadā. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-