Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 1 Anonīmi, 140 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• MaV
    • AndrisBB
    • Jurkins
    • gustavs_v
    • raiviic
    • imiss
    • zeds
    • Kazarms
    • _dunduks_
    • saf
    • Miervaldis Sarkanabols
    • @rmands
    • M@R$$
    • binary
    • marter
    • dkk
    • mickys
    • maize
    • aoma
    • jacobs
    • Phoner
    • Eraserz
  • Biedru statistika

27738
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Pļa, suka Tramps... mūsu kristāltīrais CVK boss ... "Nu, nezinu, es tam CVK Zviedrim neuzticētos... Nezinu, ko jūs, bet es rakstu tik vēlu, jo 4 stundas šovakar čatoju ar CVK vadītāju Zviedri. Cerams, ka jūsu piektdienas vakars paiet jautrāk, bet, ja tomēr nē, tad varat uzzināt, kā CVK algo fiktīvu darbinieci, lai viens cits varētu nemaksāt alimentus..." (K.Iljinska) Suka, Tramps, pļa... nu kāāāā... narciss varenijs...
    • binary
      Vakar/šodien ar tām V bremzēm pačakarējos, nezinu, varbūt būs labāk… Jābrauc, jāskatās. Kaut kā grūti spiežas. Biju kaut kad mainījis troses, bet neko daudz tas nepalīdzēja. Šodien ieraudzīju, ka dakšai var DB uzlikt, tad nu radās tādas "ķecerīgas domas".   Esošajiem ratiem DB neder. Eksperimenta pēc varētu mēģināt nomainīt rumbas, pie reizes redzētu, cik čakarīgi ir uztaisīt taisnu ratu. Šo varētu pamēģināt arī tad, ja paliks V bremzes. Vispirms gan jāpamēģina pataisnot saimniecībā esošos šķībos ratus - kas zina, varbūt pat ar to netikšu galā.
    • martinno
      Pirmo reizi par šitiem dzirdu... Nu ne tā, ka par šo ražotāju (mājsaimniecībā ir viņu svari), bet nezināju, ka ir arī pulksteņi. Būs jāiedziļinās un jāpapēta. Paldies!
    • Jainit
      ja vēl Cast opcija būtu ...🙄
    • mafijs
      Vilkt kam?? Internetam vai 220V ?
    • aoma
      Atradis, kur piesieties. Esam braukšanas kultūras ziņā apakšdaļā, nav svarīgi, cik tur tai apakšā... Daudz sanācis pa Skandināvijas valstīm braukāt, tur pat angļu miers var ūdeni pienest, pārkāpēji pārsvarā ir ar leišu un poļu numuriem.
    • 138
      Var dabūt .apk kaut kur ārpus veikala?
    • 138
      Ir dzirdēts, ka vispārīgi tie adapteri ir ļurkani mēsli, bet nu varbūt kā kurš. Tērauda rāmjiem čaļi mēdz metināt ar funkcionāliem rezultātiem, alumīnija - arī nav neiespējami, bet nu varbūt nav vērts.
    • 138
      🫠     https://en.wikipedia.org/wiki/Sidewalk_cycling#Legality  
    • 138
      Ne jau kuru katru sarkano, bet konkrēti šo - velosipēdistus diskriminējošu, autovadītājiem labās rokas likumu atceļošu.   Viena fujaka iesniegums satdepā diez vai kaut ko mainītu, ja arī tāds tiktu uzrakstīts. Ir gadījies palasīt pilsētvides aktīvistu tviterus, ir priekšstats par autocentrisko domes birokrātu nesatricināmību. Man prieks, ja/ka kaut kas mainās, bet tā nebūs mana cīņa un misija, kam es gribētu veltīt daudz laika un enerģijas. Man ir ok ar velo maukt pa stulbiem sarkanajiem un papirst par to internetā, tāpat kā tev reizēm "prātīgi" iemīt pedāli grīdā 🤝🏻
    • AndrisBB
      Nu tur tiešām, kurš velobraucējs stāvēs un gaidīs zaļo, lai krustotu tādu Dzērbenes ielu, ja neviens nebrauc? Un priekškam? Tad jau būtu jādu jēdzīgāku risinājumu izdomājuši. Ja jau gribētu droši un 'kā eiropā', tad būtu gan to velojoslu, gan gājēju ietvi panesuši mazliet tālāk nost no krustojuma, dziļāk uz tās Dzērbenes ielas. Tad gan velobraucējs redzētu labāk ka kāds griežas, gan autobraucējs velosipēdu. Visādi savādāk, diezgan bezjēdzīgs luksafors. Uztaisa nejēdzīgus risinājumus un tad brīnās ka neviens neievēro.
    • AndrisBB
      Tas otrais adapters jau vispār kautkāds humors.
    • kaads
      kas tev ar ratiem , jaunus liksi ?
    • base7
      Tad protams, piegāde. 
    • Daiļais
      Man līdz Rīgai 170km
    • binary
      Atradu tomēr kaut kādu nopērkamu adapteri… Varbūt tomēr arī varētu derēt. https://www.ebay.com/itm/317157222882 https://www.ebay.com/itm/155136481688
    • binary
      Noup, jāatmet to domu, pārāk daudz ko jāmaina un pārāk liels čakars  It kā internetā klīst kaut kādas bildes ar adapteriem, bet laikam bez garantēta rezultāta…   Metināt tur noteikti neviens neko netaisās. Mainīt rāmi arī nē - tad jau drīzāk visu velo jāmaina.
    • base7
      Tak pa lēto var tikt. Vienkārši kaut kur pārķert 1.tramvaju, kurš kursē virzienā uz Imantu. Un ar viņu līdz kleistu ielas pieturai. Turklāt pa ceļam caur logu var apskatīties gan Nacionālo Bibliotēku, gan Panorāmas ratu. Garlaicīgi nebūs. 
    • Racer
      Par šo taisnība, bet te bij stāsts, ka jāuzmet acs un pa sarkano jāmauc.
    • biomass979
      Vis kartībā.....liksim to Aluminīja....
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...