Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 1 Anonīmi, 1814 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• raiviic
    • RudeWolf
    • psaiho
    • Racer
    • Daiļais
    • Phoner
    • Jurkins
    • AndrisBB
    • Dils
    • xp
    • Mielestapa
  • Biedru statistika

28087
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Un nenoliedzu to 🤣. Bet, ja Vaņam punktā A ir pga, kura var notriekt 10 gravicapas, punktā B tas pats, un visā alfabētā līdzīgi. Nu tad Tu sūtītu pa 10 gravicapām uz katru punktu? Vai šodien 300 uz A, rīt 300 uz B...?
    • Racer
    • Jurkins
      Un tomēr vēl aizvien nesaprotu... jā, jā, zinu, es no dīvāna, bet neviens nespēj paskaidrot - ja jau šorīt flamingi varēja (3 no 5) aizlidot pa tādu trajektoriju, kāpēc šovakar ar visiem 400 droniem nenonest nakuj Rostovu, rīt Voroņežu, parīt Tulu, aizparīt Smoļensku un tā tālāk. Kāpēc lidināt uz visām pusēm pa šķipsniņai? 
    • osscar
      Nez ar velo karstumā vieglāk nekā iet kājām..tomēr gaisa plūsma..vismaz man tā ir . Nav problēmu mīt ..vairāk ūdeni gan jādzer...
    • aoma
      Noskatieties Škērsielas visas 3 daļas. Es pašlaik pārskatos, daudz kas piemirsies.
    • aoma
      Es šodien izbraucu ar pavecu opeli, kam kondiška nobeigusies, labāk būtu bijis  mīties ar sievas balti-zaļo vello  
    • M@R$$
    • M@R$$
      Nja? Nu ok,iedomājiemies?  
    • Gestapo
      Šodien pēc darba uzminu, ne tālu, bet nu silti bija, vienu posmu tikko greideris bija nobraucis - ar šauro riepu braukšanas bauda apšaubāma tādā posmā. Domāju, ka es viens lohs pie +30 braucu, bet nē, vēl dažus satiku.   
    • base7
    • base7
      Pirms dažām dienām atkal nezināmi droni ietriekušies Kosmisko sakaru centrā. Šoreiz Vladimiras apgabalā (KSC Владимир). Sarakstā droši vien ir arī Maskavas apgabalā esošais Skolkovas KSC. Tur starp citu, atrodas dažādu operatora (piem. NTVplus) uplink stacija. 
    • 138
      Šodien tāds patīkams siltumiņš, drusku ž0pa būs rīt (LVGMC un yr.no sola 33, aifona Weather app 31), parīt jau par kādu grādu mazāk, un otrdien un tālāk lvgmc un aifons jau sola atkal ap 25. Norvēģi gan prognozē 29 vēl trešdien, bet arī 29 ir labāk nekā 33. Mums ir sasodīti paveicies salīdzinājumā ar Rietum-, Dienvid- un Centrāleiropas iedzīvotājiem. Es neatceros, kad es tur visur būtu laika ziņās redzējis 35-40. 
    • jacobs
      Darbnīcā vēl 21 grāds. Tā kā strādāt var.😀 Ja karstums turpināsies vien dažas dienas, tad uzsilt nepaspēs. Kā jau visiem pagrabstāvos.
    • binary
      Nemānies?   Aplikācijā var izvēlēties, ar kuru kontu lietot konkrēto aplikāciju, kontaktu aplikācijas gadījuma var izvēlēties arī "lietot bez konta" - tad sinhronizētie kontakti tiek dzēsti. Vai to var izdarīt arī pirms konta pievienošanas (un vai ielogošanās brīdī tur nekas nepamainās) - nav ne jausmas, nav vairs man "pikseļa bez konta". Ir arī aplikācijas, kur tā nevar - lietojamas tikai ar kontu (kalendārs, keep, drive u.c.).   Citu veidu, kā atslēgt kontaktu sinhronizēšanu (pirms tie jau nosinhronizējušies), neatradu.   Gan jau atkarīgs arī no konkrētās kontaktu aplikācijas.
    • M@R$$
      Nu ko, sākāt jau svīst? 
    • kaads
      ja nu tikai sava prieka pēc, bet tā baigi nav vajadzīgs. kakls rokas, pakaļa, kājas jau pieradušas pie braukšanas, atliek tik gaidīt startu  un padomāt ar ko bunkuru piepildīt bauciena laikā  , lai ir komfortabli. 
    • osscar
      Gatavojos, 150 yztinu vakar, bet vienu 200+ vēl vajadzētu ..
    • kaads
      @osscar drīz jau Munameģa gaisu elposim 😅
    • Racer
      Pie kontaktiem var atslēgt sinhronizēšanu ar google.
    • markei_v2
      Šodien radās vēl viens variants- oriģinālo stiprinājumu neaiztikt, lai tas paliek kāds ir. Kad bērns nesēž krēsliņā, tad ir 1.5cm šķirba starp krēsliņu un riepu, ja piepaceļ, tad var dabūt ap 3cm šķirbu. Bērns apsēžas, krēsliņš beržas pret riepu. Doma nopirkt negulējamu bagāžnieku pēc augstuma un iemānīt starp riepu un sēdeklīti, lai bagāžnieks ir kā ierobežotājs un neļauj noliekties līdz riepai. Mazajam noteikti nebūs tik komfortabli, nešūpos nelīdzenumos, bet viņu turēs gan oriģinālais stiprinājums, gan bagāžnieks.  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...