Patīkami, ka tā domā par mani.
Bet es pavisam nopietni, mūsdienu tiktok laikmetā publiskā personība/tēls ir ļoti svarīga.
Pat nezinu kas būs svarīgi nākamajās vēlēšanās, laikam tas, ko MI par tevi saka
Aļo! @Zin... Tā vienmēr ir bijis un vienmēr būs sapiensu sabiedrībā.
Bet Tu vienalga, asinis pa degunu, neatzīsi, ka Kulberga harizma neko nedotu, ja gadiem pie siles esošie nebūtu iestiguši savā augstprātībā un taisījuši vienus sūdus pēc otriem. Viņiem vienkārši ielika atzīmi. Jā, tas reņģēdājs viņiem ielika atzīmi par ilgu un lielisku darbu.
Saproti, ka visi nebūs nekad tik izglītoti, apdāvināti, es pat teiktu ģeniāli, kā Tu.
Es teiktu, ka patīkams magnēts tiktok balsotājiem un daļai amēbu, kam vajag "stipro roku".
Ar to vēlētāju neviena no normālajām partijām īsti nav mācējušas strādāt. Kulbergs daļu no viņiem paņem ar savu tēlu.
Nevarētu teikt, ka nav pārsteigumu. Es domāju, ka deģenerātiem būs savi 18%.
Žēl, ka jenotību neizdevās izmest vēstures mēslainē.
Patiess prieks par ZZS.
Bet par AS - skaidrs, ka rezultāts ir nevis AS bet Kulberga fenomens, ja tā var teikt. Un viegli viņiem nebūs.
Pieļauju, ka vēlēšanu rezultāti tiks apstrīdēti un rezultātā atcelti. Piemēram, Madlienas vēlēšanu iecirknī policija konfiscēja vairākus vēlētāju transportlīdzekļus, kuru vadītāji un pasažieri bija tik saguruši, ka nevarēja kājām aiziet līdz vēlēšanu iecirknim. Tādējādi varas iestādes kavēja pilsoņu konstitucionālās gribas izteikšanu!
Andrim jau atbildēju - tā ir extra balsot iepriekš un zināmā mērā Satversmē ieliktās idejas apiešana. Izvēlies - nedaudz riskēt ar iespējamas informācijas parādīšanos, kas mainīs izvēli, bet jau par vēlu, vai ej balsot kad jāiet.
Es balsoju par zaļajiem zemniekiem, par darbarūķiem ar sastrādātām rokām, kas audzē maizīti un sargā dabu. Daudzi ļaudis balsoja par Uzulnieka kungu, kurš piekopj darba tautai raksturīgo tradīciju Virzas Straumēnu garā - pats par savu naudu dzēru, pats jāj savu kumeliņu!
Lauku pāķis pamanīja, ka ir tak jzzs.
Nu, nobalso pirmdienā, bet dienu pirms vēlēšanām uzpeld informācija, ka kāds no tā saraksta pedofils, krievijas spiegs, vai tavs sapņu kandidāts veikalā aizlien rindā priekšā.
Vēlēšanas Latvijā notiek vienu dienu. Viss pārējais ir papildpakalpojumi.
Bet es drusku apjucis. Arī iepriekš iecirkņos balsis atstāja aploksnēs ar vārdu virsū. Kas ta mainījies no iepriekšējiem gadiem? Zīmogu pasē, man šķier, jau pagājšreiz nespieda tak.
FM diapazonam šobrīd nav labāka patstāvīga uztvērēja par Deepelec DP666 un uzinstalētu pareizo programmatūru no https://github.com/PE5PVB/TEF6686_ESP32, kura sniedz visplašākās RDS analīzes iespējas un citas noderīgas funkcijas.
Es noskatījos to preses konferenci. Tā bija viena opcija, bet otra bija tieši par iespēju pamainīt tikai likumā to, ka nevar balsot iepriekš vairākkārtīgi un likt Satversmi mierā.
P.S. To Zviedri jāmet ārā, tik tizla taisnošanās un nekompetence sen nebija redzēta.
Nevari, bet ja gribi balsot iepriekš, samierinies ar ērtību riskiem.