-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 3 Anonīmi, 1154 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- KasPar
- spameris
- Cornerz
- AndrisBB
- e = d
-
Biedru statistika
28227
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
paroli atceros varu nosaaukt uzreiz -
20 gadi un pēkšņi jus izdzen un pamet, jo neatceras epastu 2006 -
-
Mans te ar ar jau nosprāgušo e-mail servisu @hello.lv vai @sveiks.lv p.s. Tā, kā, ja kāds man gribu uzrakstīt privāti, nepūlies, necenties tā...
-
Atcerēties reģistrācijas datus un ielogoties, izmantojot tos. neviens nav padomājis ka 2006 nevajadzēja e-pasta loginus vajadzes? es ļoti ļoti vēlētos noskaidrot kā it forumā kurā jau 20 gadus esmu atgūt manu profilu? Vienu brīdi es bijis ''Lameriz'' ar paroli un tad nekas, tā pat kā spokiem.lv visi mani gada raksti. -
Satikās daiļTčibriki (šo sistēma labo pēc saviem ieskatiem) un nu, kurš kuru pārspēs... -
Tas izklausās pēc uzaicinājuma uz randiņu, kur spētu novērtot manu atbilstību? -
Man vienreiz tieši tā iedeva kad biju aizmirsis paroli un no jaunā profila uzrakstīju nosaucot IP adreses un OS un pārlūkus no kādiem iepriekš biju nācis. Cik tad bija jāgaida? Tas varētu būt ieviests kā līdzeklis spambotu apkarošanai. -
Es biju spoki.lv vairākārt gada radītājs pirms šitā hujņa sākās. tagad visss glabājat mani Raiņa priedēs! visur mani atraida un ienīst. kuš klusums dramatiska pauze eju tālāk -
Zini, man sāk likties, ka pat Dombrava būtu labāks premjers. “Labāks” tādā nozīmē kā “mazāks ļaunums”. Viņš varbūt kādu nieku nejauši salaistu dēlī, bet viņš nav tāds slīpēts blēdis un nedadomātos izmuhļīt, piemēram, šo. -
esmu mazliet pieaudzies! runājam kā atrisināt šo ļoti lielo problēm p.s. kāpēc? kam šī jauno reģistrāciju tik ilgi gaidīd gaidīt? -
Atcerēties reģistrācijas datus un ielogoties, izmantojot tos. -
-
gan jau ka, ielogojoties. šaubos, ka administrācija riskēs dod kaut kādam nouneimam piekļuvi svešam profilam. -
net Tu nav admins es gribu, atgriezties savā sākotnējā profilā. Kā Lūdzu jūs ak svētais ADMINa kungs~! atbildiet man! -
-
Sveiks brāl, kāds prieks redzēt tevi atpakaļ! Kā man pietrūka tavu postu! 🥹 Es tevi tā saprotu, pats knapi atcerējos epastu ar kuru te esmu reģistrējies! 🥵 -
Ne vienam, ne otram nav jau ko iedot. Tik cik bišķ salāpīties, sūdīgi būs tāpat. Lielām lietām vajag lielas naudas...
-
Ko ko darīt? Neko nedarīt. Rail Baltiku tāpat turpinās celt, tik lēnāk. AirBaltikam tāpat iedos naudu. Ja vien pats nebankrotēs, vai izdomās veidu kā izdīvot. -
Patreizējais RPK īpašnieks ir investīciju fonds kuru peļņa parasti ir starpība starp pirkt kad lēti un pārdot kad dārgi, ne tik daudz tā darbība. Kas gan arī ir svarīgi, jo ietekmē tā vērtību. Vienkārši būs sagaidījuši īsto brīdi, pircējs liels igauņu piena ražotājs bez savām pārstrādes jaudām, un ja padomā tomēr ir par ko līksmot igauņiem. Ja piena ražotājs pērk pārstrādi loģiski ka pārstrāde pienu vairs nepirks, bet pārstrādās savu, un Kārums pa faktu tiešām sanāk igauņu, lai arī latviešu papīrītī.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-