Igaunijā tā ir, ka ar loginu var apskatīt deklarācijas + apskatītais var pieprasīt no reģistra info, kas to ir darījis. Es tur neredzu problēmu, vairāk nepatīk premjera mētāšanās starp tēmām, neko izdarīt nevar, metas pie nākamās "problēmas", tur atkal nekā un tā uz priekšu. Nav nopietni.
Teikšu velreiz! Saņemies!!!! saprotu, ka ar vienotības noņemšanu no šprices botu armijai ir džungurs atņemts, bet jūs tur vienojieties līdz galam - kurš daun1s operēs ar @e = d kontu
Atcerēties reģistrācijas datus un ielogoties, izmantojot tos. neviens nav padomājis ka 2006 nevajadzēja e-pasta loginus vajadzes? es ļoti ļoti vēlētos noskaidrot kā it forumā kurā jau 20 gadus esmu atgūt manu profilu? Vienu brīdi es bijis ''Lameriz'' ar paroli un tad nekas, tā pat kā spokiem.lv visi mani gada raksti.
Man vienreiz tieši tā iedeva kad biju aizmirsis paroli un no jaunā profila uzrakstīju nosaucot IP adreses un OS un pārlūkus no kādiem iepriekš biju nācis.
Cik tad bija jāgaida? Tas varētu būt ieviests kā līdzeklis spambotu apkarošanai.
Es biju spoki.lv vairākārt gada radītājs pirms šitā hujņa sākās. tagad visss glabājat mani Raiņa priedēs! visur mani atraida un ienīst. kuš klusums dramatiska pauze eju tālāk
Zini, man sāk likties, ka pat Dombrava būtu labāks premjers. “Labāks” tādā nozīmē kā “mazāks ļaunums”. Viņš varbūt kādu nieku nejauši salaistu dēlī, bet viņš nav tāds slīpēts blēdis un nedadomātos izmuhļīt, piemēram, šo.