Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   9 biedri, 1 Anonīmi, 1824 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ju
    • base7
    • Jainit
    • AndrisBB
    • biomass979
    • Jurkins
    • spameris
    • Arnis2002
    • Gestapo
  • Biedru statistika

28084
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      BBC Radio 4 garo viļņu (LW) apraide tiks slēgta 2026. gada 27. jūnijā.  Info: https://www.bbc.co.uk/reception/work-warning/news/radio4lw
    • base7
      Uz Astra satelīta esošie FTA Vācijas telekanāli MTV Germany, Nick Germany/Comedy Central +1 Germany un Comedy Central Germany pārgājuši no MPEG2 uz MPEG4 formātu un vairs nav pieejami uz vecajiem sat uztvērējiem.
    • base7
      Igaunijas mūzikas telekanāli "Vantage Music" , "Vantage Dance", "Vantage Rock" un "Vantage Classic" ienāks Čehijas, Slovākijas un Polijas tirgos.
    • binary
      Nu es savējos pikseļus arī nedomāju pagaidām mainīt. Astotajam ekrāns nomainīts garantijas ietvaros, 7a plānoju ņemt jaunu bateriju no ifixit. Bet kaut kad gan jau vajadzēs vēl vienu telefonu, varbūt rudenī. Tad nu domāju, turpināt ņemt pikseļus vai šoreiz ņemt ko citu.
    • AndrisBB
      Es arī īpaši viņus nesaudzēju, nekādas plēves nelīmēju, nekādus ceisus nelieku. Kāds nāk no kastes, tādu lietoju.
    • Zin...
      Savu 9 pro xl arī atstāšu līdz visticamāk nosprāgs. Neredzu jēgu pašlaik mainīt 
    • AndrisBB
      Man ar ir bijuši vairāki Pixeļi un nekādas īpašās problēmas.   Bij: Pixel 3, kad viņu izlaida. Sanāk 3 gadi. Pixel 6a. Nopirku kad pārvācos un vajadzēja fiksi internetu (5G), kamēr pieslēdz optiku, plus bonusā nāca austiņas - nopirku. Sanāk 4 gadi. Pixel 9a. Itkā īpaši neko jaunu nevajadzēja, bet Google atsūtija emailu ka par itkā aķa problēmām un piedāvāja GBP150 (vai cik tur vaučeri) vai jaunu aķi. Tāka 9a bij pa pus cenu tanī brīdī, tad nomainiju. Nu tagad kādu 6 mēneši iet, nekādas problēmas nav bijušas.   Pilnīgi mierīgi varēju arī lietot tālāk, ganjau vēl pāris gadus ietu.
    • binary
      Xiaomi Redmi Note 4 savulaik izbeidzās ~pusotra gada laikā - vienkārši pārstāja slēgties iekšā. Baterijai viss OK. Varētu būt, ka kaut kāda power management mikrene izbeidzās. Mikreni nopirku, bet nemācēju nomainīt. Pirku banggoodā, tāpēc uz garantiju necerēju.   Xiaomi Redmi Note 5 gan nokalpoja, šķiet, 5-6 gadus, dažus no tiem - ar saplaisājušu ekrānu. Tagad gan ne tikai normāla ekrāna vairs nav (OEM sašķīdis, aftermarkets no aliexpresa gļukains un nav lietojams), bet ir arī "morāli novecojis" - kļuvis visai lēns.   ---- Par tiem pikseļiem - nav jau tā, ka es būtu kaut kāds īpašs un tikai man tās problēmas izpaustos. Pilns internets par konkrētajām "hardware slimībām" konkrētajiem modeļiem, arī pati google civilizētajās valstīs pret konkrētajām problēmām ir ieviesusi "paplašināto garantiju" - 8. pixelim ekrāna nomaiņa 3 gadus kopš pirkšanas neatkarīgi no standarta garantijas esamības, 7a pixelim bezmaksas baterijas nomaiņu, atlaidi veikalā vai cash paymentu neatkarīgi no garantijas esamības. Vienīgi mēs, šķiet, neskaitāmies pie civilizētajām valstīm.   Un nav arī tā, ka tās problēmas izpaužas tikko nopirktam telefonam. Ja telefonu maina reizi pusgadā-gadā, tad jau "viss kārtībā", ar tām slimībām cīnīsies nākamais īpašnieks.
    • Zin...
      Es arī esmu lietojis vairākus pikseļus un nav īsti problēmu.
    • binary
      Cik gadus katru no viņiem lietoji?
    • martinno
      Man liekas, ka Tev, @binary , kaut kāds lāsts... 3./6./7./8./9./10. Pikselis ir bijis - visi bez problēmām.
    • Racer
      Man kaut kāds POC X6 Pro 5G (Xiaomi lētais gals). Nesūdzos - trešais gads aizgājis un slinkums mainīt, jo viss labi strādā.
    • binary
      Kā citiem ražotājiem (ne googleI) ar kvalitātes kontroli? Ja pieņem, ka telefonu plānots lietot vairākus gadus, nevis mainīt pēc 1-2 gadiem. It kā jau tie pikseļi ir kaut kādā ziņā forši, bet kaut kā zuda uzticība. Pixel 8 slimība - rozā svītra pāri visam ekrānam, izpaužas diezgan bieži, google to zina. It kā nomainīja garantijas ietvaros, tagad svītras vairs nav, bet viens ekrāna stūris reizēm "nejūtīgs". Pixel 7a slimība - baterija uzpūšas, arī šo google ir atzinusi kā "modeļa slimību". Šobrīd mājās ir divi 7a, no tiem vienam, pēc simptomiem spriežot, ir uzpūtusies (pēc nieka 175 cikliem), otram gan jau arī kaut kad uzpūtīsies.
    • Jurkins
      Nez, iksā klīst kaut kāds skrīnšots, kur figurē 4 bekapi. Nu kas to zina. Redzēs. Manējie vēl nav cēluši trauksmi. Mēs gan esam atvaļinājumā.   Var jau būt, ka feiks. Tagad jau ne par ko nevari būt drošs.🤣
    • Gestapo
      Vai bija info par backapiem? Kuzmins teica, ka viss čībā, nu vispār ko viņam citu bija teikt  Negribētos ticēt, ka tur tā vienkārši var pa backiem šiverēt, nav tomēr vairs 2000šais un LVM nav tomēr bijušais Latvijas dzelzsceļš, kur vēl salīdzinoši nesen izmantoja telegrammas.
    • Jurkins
      Tāds diletanta viedoklis... ja 4. bekaps glabājas nevis drošībā mākonī, bet zem galda vecā linuksa kastē, vai nepaliek laiks vienkārši izraut vadu?
    • Jurkins
      Izskatās, ka Betons visus bekapus arī iztīrījis. 
    • Gestapo
      Betons uzlauza, nospēra datus, tagad prasa piecīti par tiem, lvm saka, ka nedos
    • M@R$$
      Gāž ārā uz vella paraušanu.  Ja tu domā šo, tad laikam būs uzlauzti... Patika šī ziņa: Ministru prezidents Andris Kulbergs (AS) pēc AS "Latvijas valsts meži" (LVM) kiberdrošības incidenta pieprasījis visām ministrijām sniegt informāciju par to, kā tajās un to padotības iestādēs tiek nodrošināta valsts informācijas sistēmu un datu drošība, kādi drošības standarti tiek piemēroti un cik gatavas iestādes ir līdzīgiem incidentiem.
    • Jurkins
      Kas tur ar tiem mežiem noticis? Ko esmu palaidis garām?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...