Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 1 Anonīmi, 136 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Artanis
    • AndrisBB
    • ju
    • base7
    • Igors83
    • Dils
    • kicker
    • DeKrumba
    • rooyar
    • kaut_kaads
    • nrs
    • kukkuru
    • e = d
    • Racer
    • uldise
    • lexxx
    • StaRkiJs
    • spameris
    • ggg97
  • Biedru statistika

27649
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Danchiks
    Newest Member
    Danchiks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• ju
      A, nu skaidrs ko gribēji. Man šķiet, ka skatījos, un nebija tā, ka smuki zemu uzsēdās. Bet, nekatījos, cik tā bļodiņa/kronis smuki uzsēžas bez tā gredzena.
    • Artanis
      Sveiciens biedriem!   Vēlos priekš kolekcijas iegādāties kādu no GTX sērijas (1060/1070/1080) un no RTX 2-sērijas Founders Edition videkartēm. Vēlams strādājošas, bet derēs arī miroņi. Ciparu adekvātās robežās saucat paši, bet kosmonauti lai piesakās vienvirziena teraformēšanas misijai uz Mēnesi vai Marsu.   Saziņai PM vai bezdrāts numurs divi-trejdeviņi-27-trīs-seši.   Bilde referencei -    
    • Artanis
      Jau ~20 gadus dual-boot'ā (pēdējos gados gan uz VM, vai var darbināt paralēli) stāv Ubuntu LTS versijas.   Šogad pirmo reizi taisu eksperimentu - Ubuntu kļuvis par primāro, un Windows tiek darbināts caur VM. Uztaisīju dejas ar tamburīnu - piemapoju Windows fizisko partīciju pie VM, lai var startēties tajā pašā Win gan native, gan caur VM no Ubuntu. So far so good.
    • AndrisBB
      Gultni izņemt tīri piemērīšanai, lai var redzēt cik liela šķirba paliek un vai viņš uzsēžas pareizi.
    • AndrisBB
      Nu šad tad jau nākas pārstartēt arī Linuxu. Man viņš reizēm (1 no 20) kautko pa pusei uzkaras, ja Teams zvana laikā izrauj Thundebolta vadu ar doku/monitoru. Notiek reizi pusgadā, jo vienkārši zin ka nav laba domā to darīt. Bet reizēm gadās, kad mītingu telpā nākas izraut. Teorētiski jau var 'atdzīvināt' restartējot USB, bet nekad nevaru atcerēties pilno sarakstu ar parametriem un ātrāk ir restartēt, kad visi gaida 😂   Tāpat arī pagāšnedēļ man liekas pirmoreiz MacOS pārstartējās pēc updeita. Bet nu tur es biju settingos atstājis, lai viņš to dara automātiski. Cita runa ka MacOS atjauno visus logus kā viņi bija pirms restarta. 
    • ju
      Kāpēc man ņemt ārā gultni? Es īsti nesapratu, ko domāji. OK, to gredzenu tad noņemšu, bija jau aizdoma, ka to, īsti nevajag.
    • spameris
      tas laikam tikai klaudā https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/get-started/hotpatch , bet nu varbūt jau on prem arī kādreiz būs.
    • lexxx
      Windows lietotāji noteikti ir izbrīnā, kā tas iespējams pēc katra atjauninājuma nepārstartēt.
    • AndrisBB
      Tas gredzens tev nav vajadzīgs, tas vairāk kad nopērc jaunu dakšu bez tās fāzītes. (ja tu viņu uzliki, tad tapēc tev arī šķirba)   Gultnim jau tak viegli jāņemās ārā, pat īsti parasti neturās ieksā.
    • ju
      Gultni izņemt?! To apakšējo gredzenu ir doma izņemt, jo ir jau taču tā fāzīte uz pašas dakšas, tad priekš kam tas gredzens vēl?   Lai gan apskatot vēlreiz viņu lapu, tad tur nemaz citu varinatu šai vajadzībai nav, laikam.
    • AndrisBB
      Kāds tad tev tas headsets, šitāds?   Izņem gultni un uzliec uz dakšas, tad jau redzēs cik labi 'uzsēžas'
    • AndrisBB
      Jau 10 gadus tiek 'aizstāts', bet tā īsti vēl nekur nav ticis un vēl tālu līdz pilnīgai aizstāšanai. Bet nu lietas būtību jau nemaina, doma tā pati.
    • spameris
      man šķiet tur stream url pamainījies, man šķiet tas meklētājs mans arī tur kautko nepareizi dod šis te strādā, https://muste.latvijasradio.lv/pieci/mp4:k2/playlist.m3u8 ja pareizi atceros izkasīju pats no web.
    • M@R$$
      Tā jau RarmaRadio rullē, bet pēc pēdējām izmaiņām piecinieks neskan...
    • ju
      Pētu vēl kas man tur ar to dakšu. Iespējams, tur kādu citu headsetu vajadzēja, nevis 4444T bet ko citu, lai apakšā savādāks gredzens, kas uzietu virsū uz tās "vītnes". Šis, iespējams, kaut kādai nedaudz tievākai caurlulei?
    • strawberry8
    • INTRASERVERNET
      No šejienes es ņemu stream adreses radiostacijām. Elisa programmā pievienoju. https://fmstream.org/index.php?c=LVA
    • INTRASERVERNET
      Nu jau X11 ir aizgājis pensijā pēc 30 gadiem. Tagad visur tiek aizstāts ar Wayland, bet ja ļoti nepieciešams no X11 pēc kā specifiska, tad liec XWayland.
    • AndrisBB
      Nekāda raķešu zinātne jau tur nav. Pa lielam visi Linuxi iet ar x11 serveri. Ja piekonektējies pie X11, tad vari dabūt jebkuru logu un aizsūtīt jebkuram logam peles/klaviatūras eventus. Tieši tāpat var arī jebkuru Linux applikāciju palais Dokerī, padod tik socketu uz X11 un iegūsi logu savā hosta OS.   Tieši tāpat arī pašā Linuxā, visi desktopa UI 'piekonektējas' pie X11 un tādā veidā komunicē.
    • spameris
      man pilnīgi pietiek ar Windows+WSL, ar VS code var darboties tā itkā būtu uz Linux datora, tur tas VS code kautkādu serveri tajā WSL piešķiļ, bet gui zīmē windows, tb nekādas bremzes nav ( lai gan nēesmu tur baigi iedziļinājies, kas tur zem kapota). Es kautkad senāk mēģināju kautkādus modeļus trenēt ar tensorflow+WSL+python arī tur pat varēju izmantot GPU CUDA. Ar WSL var darbināt arī linux GUI appus, tikai neizmantoju, nav īpaši vajadzība.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...