-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu ja vajadzēs ''piesliet kāpnes'' pie tās mājas? Ja kāds izdomā KĀDAM uzlabot dzīvi tad nepadomā par citu ''lapbūtību''. Man šādi darboņi atgādina visādus sektantus. Ir kaut kur citur ko redzējuši un vajag tūlīt ieviest neizvērtējot visas sekas. Piemēram nu tik visās ielas liksim velojoslas ( pat divas kā bija sākumā Čaka ielā). Ja vasarā tie velosipēdisti varbūt brauc biežāk, tad ziemā, putenī , salā? Vai kāds ir veicis pētījumu cik ir to velosipēdistu no kopēja iedzīvotāju skaita Rīgā? Baidos ka IKDIENAS braucēju nesalasīs pat 10%. Ir vajadzīgi tie velo celiņi bet ne , kā daži sapņo, katrā paralēlai iela. Nu nav velosipēdisti tik vārgi ka nevarētu aizmīties līdz blakus, paralēlai ielai. -
Tu toč neseko vai esi pamuļķis, piedod, bet savādāk raksturot attieksmi nevaru. Daudzus gadus nodzīvoju Grīziņkalnā starp Vārnu un Lauku ielām, tagad tur mamma dzīvo. Tur Kotello vienkārši pīī uztaisīja. Tagad dzīvoju Teikā, labi ka bērns pabeidza Teikas skolu un nav tas idiotisms jāpārdzīvo. Un labi, ka Teikas iedzīvotāji piebremzēja Meža Dīvainīšu biedrības aktivitātes. -
Nu ko nu tur, vienā vietā uzbūvē ielu, otrā aizver. Vaitad vismam vienmēr jāstāv uz vietas. Iedomājies ka tur nekad nevarēja izbraukt un nebūs jāsatraucas 😂 -
Vienkārši nevajag veidot tādus variantus, lai ugunsdzēsēji nevar izbraukt. Ok, es saprotu, ka tur, kur viss jau ir sabūvēts tā kā ir, nu tur jādzīvo kā ir, bet speciāli veidot "modālos filtrus"🤣. "Revolucionārie matroži" mērās, kuram lielāks mauzeris. -
Labs attaisnojums stulbumam. Varbūt ugunsdzēsējiem vajag vienkārši garākas šļūtenes? -
Ugunsdzēsējiem jau itkā pirmāmkārtām vajadzētu zināt, kur var un kur nevar izbraukt. Bet nu ja iebrauc strupceļā un nevar apgriezties, tad ko nu tur? 🤷♂️ -
Un tu tā skaties uz visu to sviestu, kas notiek ar Vārnu ielu un domā, tā Kotello & co, viņi paši saprot ko dara vai tomēr jau nē? Nu itkā vēl līdz vecuma marazmam tālu... -
Baltkrievijā bankrotējusi vecākā komerciālā radiostacija "Radio BA". Tiesa, viņa tika slēgta jau 2023.gadā, taču tikai tagad sākta bankrota procedūra firmai, kurai pieder radiostacija "Radio BA". Savu darbību tā uzsāka 1992.gada 4.martā. Viņas vietā (Minskā FM104.6) jau skan cita programma "Radio Super FM". Mājaslapa: https://superfm.by/ Radio BA tika izveidota kopā ar amerikāņiem. Līdzīgi kā Krievijas telekanāls "TV6". -
Mierināta vienvirziena satiksme ir idiotisms? čibriks Kulbergs no tā izpūta feiku pīli par bluķiem. Nekādi bluķi tur nebija paredzēti. Ar vienvirziena kustību tur, šķiet, būtu mazāks bardaks nekā tagad. Varbūt tad kļūdos, redzēju ielu bez bluķiem (toties ar velo joslu 😍), bet izrādās tā bija Zvaigžņu. Būšu tajā galā, paskatīšos uz Vārnu arī. Anyway, ja tas bluķis tur ir, jā viņš ir nejēdzīgs (galvenokārt operatīvā transporta kontekstā), bet pilsētas mērogā - pff, tad nu skāde par ko cepties, un to pašu var sacīt arī par Teikas situāciju. Šķiet, ka Tu seko rūpīgāk 💁🏻♂️ Bet man patīk tas ko es redzu ielās - kā Dzirnavu ielas rekonstrukcijā būvējas velo joslas abās pusēs un uz Zemitānu tilta būvējas pat normāli lifti un eskalators. -
Nu, nu 🤣 es tak pat esmu novēlējis nāvi no krievu raķetēm, kuras nelido 🤣. Un vēl tur visu ko. -
Nenovāca, teica ka pusgadu jāciešās. Teikā pie skolas gribēja līdzīgu idiotismu, tika nobremzēta. Tu vispār seko līdz tiem kam putni galvā? Nu nezinu, nezinu. Vairāk sliecos, ka nē... -
Pļāā, ja es mācētu šitā dzejot, tad šad tad arī šitā izklaidētos. 🤣 Atzīšos, ka savulaik draugiem.lv šad tad mēdzu iemest attiecīgās diskusijās kaut ko līdzīgu. Nu bet īsti nebija talanta salikt šitik skaisti visu kopā. -
Parasti cenšos argumentēt. Man gan brīži nav saprotami tavi svārstītie teikumi un ko vispār vēlies pateikt. Aizdomas, ka man ne vienīgajam -
Man patīk (tupākā gala) karlsonu fanu iebilde, ka kaķi nogalinot miljonreiz vairāk putnu kā karlsoni. 🤣 Aha, sevišķi daudz kaķi nogalina ērgļus, pūces, piekūnus un citus lielos putnus, kas visbiežāk kļūst par karlsonu upuriem. Bet te, protams, atkal ir jautājums, cik tad šie nogalina. -
Vispār jau ir otrādi Kas Kārlim pie šņabja glāzes ir jautrāk un ticamāk pie viņa problēmam- 5g neizraisa nekādas mistiskas vibracijas un jūs esat lohi, kas nemācījās skolās vai arī: ⚠️⚠️⚠️ MODIETIES, CILVĒKI!!! VAI JŪS TIEŠĀM TICAT TAM, KO VIŅI JUMS STĀSTA?! ⚠️⚠️⚠️ Vai esat ievērojuši, ka pēdējā laikā arvien vairāk kaimiņu sūdzas par dīvainām galvassāpēm, bezmiegu un reiboņiem? 🤢 Tie nav "tikai laikapstākļi" un tās nav "iedomas"! Tā ir TIEŠA IETEKME no tiem metāla monstriem, ko viņi dēvē par "vēja parkiem"! 👺🌬️ Kāpēc agrāk neviens nesūdzējās? Atbilde ir vienkāršāka, nekā jūs domājat, bet "elites" to no jums slēpj! 🤫🚫 📍 PATIESĪBA IR ŠEIT: Līdz šim turbīnas bija tikai dekorācija, lai mūs pieradinātu pie ainavas. BET TAGAD tajās ir aktivizēti BIOMETRISKIE MODULATORI! 📡💥 Vecās turbīnas ražoja strāvu, jaunās – ražo KONTROLI. 🛑 KAS NOTIEK PATIESĪBĀ: 6G SINHRONIZĀCIJA: Turbīnu lāpstiņas tagad ir pārklātas ar speciālu pjezo-metālu, kas rotējot rada zemas frekvences viļņus, kuri saslēdzas ar 5G un 6G torņiem! 📶 Jūsu ķermenis tiek pārvērsts par antenu! NANODAĻIŅU AKTIVIZĀCIJA: Atceraties visu to, ko mums lika elpot un lietot pēdējos 3 gadus? Tie metālu putekļi mūsu organismā tagad REAGĒ uz turbīnu radīto magnētisko lauku! 🧲💉 Tāpēc sliktā dūša parādās tikai TAGAD – sistēma ir beidzot "ieslēgta"! ZEMFREKVENCES TERORS: Viņi izmanto infraskaņu, lai izskalotu jūsu smadzenes, kamēr jūs guļat. Viņiem nevajag domājošus cilvēkus, viņiem vajag nogurušus vergus! 😴🧟♂️ ‼️ KĀPĒC KLUSĒ MEDIJI? ‼️ Jo viņiem maksā par to, lai mēs ticētu "zaļajai enerģijai"! Bet mēs redzam cauri šiem meliem! 💸🚫 Zaļā enerģija = cilvēku kontrole! 🌳➡️🔗 DALIES, PIRMS ŠO IZESDZ!!! 📢📢📢 Neļaujiet viņiem mūs noindēt ar savu "kluso skaņu"! Sargājiet bērnus un savas mājas! 🏠🛡️ #Patiesība #Modieties #VējaTurbīnas #Kontrole #Sazvērestība #NēLielajamBrālim #Izdzīvošana -
Nu kam negadās. Tos bluķus novāca. Kas vēl? -
Spogulī esi paskatījies? Šī ir baigi sarežģīta lieta un es pirms pateikt, ka ir lietas, kas šķiet pašsaprotamas, padiskutēju ar jaunākiem cilvēkiem, jo var iebraukt baigā purvā ar savu adekvāto un pieredzē balstīto loģisko viedokli... -
Vēja enerģijas Latvijā vienīgais racionālais arguments ir šis, panākt un apdzīt Lietuvu. Tā vajag! Kas un kā par to maksās atbildes nav. Tā vajag! Klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis: “2027. gadā savu uzstādīto jaudu būsim trīskāršojuši, jo pašlaik tā ir ap 133 MW, bet nākamgad tā būs jau ap 400 MW, kas, protams, Latvijas mērogā būs daudz, taču ne salīdzinājumā ar Lietuvu, kur uzstādītā jauda jau varētu būtu tuvu 3000 MW.”
-
Pēc Krievijas uzbrukuma naktī vācu ARD centrālo studiju Kijevā ir izpostījis spēcīgs sprādziena triecienvilnis. Kā tagad apstiprinājusi Rietumvācijas Raidorganizācija WDR, brīnumaina kārtā neviens medija darbinieks notikuma vietā nav cietis, bet iznīcināta daļa redakcijas. Triecienvilnis plašā teritorijā izsista logus, norāva logu rāmjus no stiprinājumiem, iznīcināja jūtīgu filmēšanas aprīkojumu un izraisīja vairāku studiju sienu sabrukšanu. Tā kā uzbrukums notika nakts vidū, par laimi, birojos nebija ne žurnālistu, ne tehniķu. Apraide tomēr nekavējoties bija jāpārtrauc, lai speciālisti varētu novērtēt visas ēkas stāvokli. Neskatoties uz postījumiem Vācijas televīzijas pārraides turpinās no mobilajiem tehniskajiem risinājumiem. Pilnīga iznīcināšana: ARD studija iznīcināta pēc Krievijas uzbrukuma -
Tu neskaties uz citiem, skaties uz sevi, argumenti, to neesamība tieši tāda pati. Veselais saprāts un Tā vajag! P.S. Es neiestājos pret vēja enerģiju, bet pret to kad tas nonāk absurdā.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-