Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 93 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • imiss
    • ggg97
    • spameris
    • rasetajs
    • Eraserz
    • sounDDesign
    • Mikelis95
    • osscar
    • binary
    • uldise
    • 138
    • Aigus
    • janisis
    • versatile
  • Biedru statistika

27756
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Lētākais Fitbits tev to visu darīs. Reku tev, 44 poundi https://store.google.com/gb/product/fitbit_inspire_3?hl=en-GB īBejā ganjau atradīsi pa pus cenu
    • osscar
      Paziņojumus šim var izslegt. Un šis nav viedais, tapec baterija tur ilgi.
    • 138
      Jā, bet par tiem es pilnīgi nezinu, kuru es varētu gribēt, kurš nemaksā vairākus simtus un nav huawei utml., kādu vecu lētu apple varbūt, un man arī nevajag visus iespējamos notifications, nerunājot par apple pay utt., es tikai gribu skaitīt soļus.   Tās tu viņā ielādē katru reizi no pc, sagatavojot braucienu komoot vai tamlīdzīgi, vai tā ir kaut kāda tāda karte kas tur vienkārši ir un prot tev parādīt tev kur tu atrodies bez nekādām papildu darbībām?
    • osscar
      neko neesmu pētījis  patīk , ka OLED ekrāns, offline kartes , dati baigi neinteresē - pulsu mēra. Nēkādi āra sensori nav pieslēgti. Mēra pēc gps un pārsūta uz appu. 
    • AndrisBB
      Tak jebkurš smārtwačs tev skaitīs soļus.
    • 138
      Tu droši vien esi pērkot izpētījis fīčas arī lētākām alternatīvām, ne? Īsumā - ko Ambit 2 nedara tādu, ko Race dara? Es noteikti nepirkšu Race vai jebko tajās cenās, bet par Ambit varētu padomāt. Es gribu kaut ko, kas skaita soļus. Ja tas skaita arī velo kilometrus - lieliski, bet neko daudz vairāk man nevajag.
    • 138
      Kilometrus viņš pēc GPS skaita, nevis komunicē ar kādu devaisu kas kaut ko mehāniski nolasa no velo, un visus veselības datus nolasa pats, viņam nevajag vēl jostu klāt vai ko?
    • Exiic
      i5-1145G7 @ 2.6GHz 8GB DDR4 256GB SSD Legāls W11 Pro Vizuālais kā jaunam. Cena 250.00Eur, runājama. (pieejama arī kāja uz kuras laikam DELL monis liekās easy, varbūt atī citus var, jāskatās)   https://failiem.lv/u/sv6xc7trmd
    • osscar
      suunto RACE
    • 138
      @osscar atgādini, kas tas tev bija par devaisu, kas šito skaita?
    • AndrisBB
      Nav ne jausmas. Ganjau. Tā jau vairāk Androīda kā tada fīča.
    • base7
      Starp citu, ēkā, kurā atrodas EHR grupa (Krasta ielā), tiek izīrētas telpas. Nez kādēļ SWH grupa uz turieni neparvācās. Laba lokācija. Laikam negribēja blakus konkurentiem atrasties🤭
    • kaads
      pixelim ir taču valsts valoda ?
    • MrToastMan
      Kā vecos laikos. Viens atdzima 00-tajos, otrs 10-tajos :)) 
    • AndrisBB
      Kapēc lai nebūtu spēkā? Kautkur jau tas Pixels tika nopirkts. Nomainīt aķi lokāli varbūt nepiedāvās, bet veikala kredītu jau var saņemt. Nav jau grūti ierakstīt IMEI tanī lapā un pārbaudīt.
    • binary
      Gan jau Latvijā nav spēkā. Vismaz Pixel 8 ekrāna extended garantija nebija, jo tos pikseļus google Latvijā nesupportēja.
    • Racer
      Radio SWH saistībā ar pārvākšanos ir ieekonomējuši tik daudz līdzekļu, ka līdz gada beigām vairs nebūšot reklāmu.
    • base7
      Ir latviski un angliski. 
    • osscar
      nez , man ar viņš dilst gana , bet braucam jau ar - man labs sezonas sākums - pa martu 750 km precīzi  
    • AndrisBB
      Nu tā ir sastāvdaļa no braukšanas. Dzīvojot pilsētā, kur pa ceļam uz darbu ir 400+ metru kalni un kāpumi/kritumi, bremzes iespējams ir kritiska komponente 😂
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...