Priekš manis nav principiāli. Galvenais ir rezultāts. Pa kara gadiem krievi ir pilveidoši savu pretgaisa aizsardzību, it īpaši radiotraucējumu ziņā. Vēl jau nav zināms kā veiktos ar amerikāņu raķetēm. Nav zināms vai tās ir pilnveidotas jauniem apstākļiem.
Nu ja tic internetam un analītiķiem, tad tas tā nav. Tā ir jau sen UK/UAE izstrādāta raķete, aka Milanion FP-5. Kuru vienkārši ražo Ukrainā. Pa 3 gadiem pielāgoja r5ažošanu.
https://en.defence-ua.com/weapon_and_tech/ukraines_flamingo_is_the_fp_5_missile_with_3000_km_range_and_a_one_ton_warhead-15513.html
Pat wiki to raksta.
Reporters and OSINT analysts have noted the striking similarity between the FP-5 Flamingo and the FP-5 missile advertised by defence industry startup Milanion Group at IDEX 2025 (a defence industry conference and expo), with the advertised capabilities, design and even the model number being identical.[11][12][13][14] Milanion Group is a company registered in the United Kingdom,[15] though media reports state it is based in the United Arab Emirates and did business in Ukraine prior to the Russian invasion.[16][17][18] An analyst has described Fire Point as operating under Milanion's umbrella, using Milanion's technology and connections to produce the FP-5 locally.
Bet nu pilnīgi mierīgi var būt bullšits.
Ņemot vērā, ka Flamingo tika izstrādàts no nulles trijos gados, tad tam kā projektam nav ne vaina. Ir daudz citu izcilu projektu. Visa problēma ir korumpētajos augstākajos ierēdņos. Ja tie nedabūs savu daļu, tad nekas nenotiks. Pēc Jermaka aiziešanas pavīdēja neliela cerība. Kas tur ir ar ukraiņu pretdonu lāzerieročiem?
Paldies. Protams, ka es arī pērku no BD vai cita velo veikala ne aļika.
Nu gan jau, ka uz pasaules eksistē rumbas, kurām nav adapteru, lai gan priekšējais adapteris ir ass diametra stienis ar QR savilcēja diametra urbumu un tiem izciļņiem galos, kas, ticu, ka der ik vienai rumbai. Aizmugurē, tur gan nāk "vāciņi", atbilstoši TA vai QR izpildījumam. Man ir DT350tās ar rachetu un straight pull spieķiem.
Laikam jau MTB tas nav tik izteikti, bet Silex izmēri ir 1:1 ar MTB, piemetot klāt iznesumu un dropus un hoodi sanāk citā dimensijā.
Nu lielisks, bet nav pieejams mazāks par L.
Ja budžets tik tālu stiepjas, tad varbūt vēl par simtiņu var pastiepties līdz šim, kuram ir arī M:
https://feelfree.lv/lv/veikals/velosipedi/velosipedi/velosipedi/velosipedi/p-64207-kalnu_velosipeds_giant_talon_29_0_blue_ashes
Tāpat kaut kāds gaiss, slēgtie gultņi un qr, bet 1x12 Deore, un gaisam lokauts uz stūres (Meridai nav minēts, bet varbūt??).
Ā pag, slidenajā Vienības gatvē viņš pat ir tās Meridas cenā. Bet labāk nepērc tur, paprasi feelfree lai nežīdojas un iedod cenu kā pie slidenajiem. Viņiem būtu jāvar, viņi abi ir oficiāli un viens no otra neatkarīgi Giant dīleri, nedomāju ka viņiem iepirkuma cenas atšķiras.
Paldies, šo es nezināju. Bet izskatās, ka ne katras 142mm TA rumbas:
(un tālāk pavediens)
T.i. priekš konkrētas rumbas var eksistēt un var neeksistēt tās pārejas. Kādas rumbas tev?
Ūdeņraža Rīgā taču tikai trolejbusi, vai ko es esmu palaidis garām? Jelgavā kaut kādus ūdeņraža busus testē, bet tas Jelgavā, un tagad.
Vari iztulkot? Ģeminizētā gūgle atrod tikai tavus postus un kaut kādu konsultantu kantori.