-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 387 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- pikox
- spameris
-
Biedru statistika
28159
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tu pat iztēloties (viserotiskākajos sapņos) nevari, cik rupji šie trīs vārdi bija videnes laikos. -
Fufelis tas pamatojums. Tipa ja hezbollah sportisti parakstīs papīru, ka žīdi rullē un Bibī ir malacis, tad varēs ar savu izlasi piedalīties olimpiādē. Absurds. -
Labie krievi! Mir, družba, festival! Īsti nesapratu, vai LOK šito kategoriski nosoda vai tikai nosoda? -
Es gribēju tikai sacerējumu par augšminēto tēmu. pdf likās zolīdāk, poh, raksti wordā. Smuki, ar ievadu, iztirzājumu un nobeigumu. -
Zini, kad kādreiz mūsu angļu partneri man sūtīja specenes iekš pdf, es no visas sirds novēlēju visbriesmīgāko un mokošāko nāvi tam tupenim, kurš viņiem iedeva pdf redaktoru - pļa, tabulu saglabāt jpeg un ielikt pdf... Es neesmu progresīvais un to vietu, kuru minēju, imantoju tikai virs balta fajansa... brīvā dabā baigi reti. -
Tur ir vērts izlasīt pamatojumu. Faktiski Krievijas Olimpiskā komiteja ir atteikusies no Krimas un Donbasa. -
-
ja no vārda anal, tad katrs progresīvais var. -
Lai domātu un analizētu, vajag datus, un laiku. Man nav piezīmju grāmatiņas, kurā atzīmeti visi esošās valdība sastrādātie kosjaki. Varbūt kāds var uztaisīt izvērstu referātu par to iekš pdf -
Nav tiesa, viņi pamanās lietot instrumentus (ar kociņu makšķerē ārā skudras no pūžņa, vai kādus tur kukaiņus). Un brīvi pieejami bezmaksas banāni viņiem patīk. Kņigu čital, mņeņije imeju! https://www.luta.lv/books/cilveka-ena-dzeina-van-lavika-gudola-zinatne-vkpskvt72f9j9fuu6kwnongt -
-
Neteiktu ka lielākajai, lpv+sv reitingi ir knapi piektdaļa populācijas. -
Skaidrs. Cilvēks taču esot no pērtiķa sanācis. Es gan neatbalstu šo teoriju. Pērtiķi ir normāli radījumi, kuri laimīgi dzīvo kokos, nevis, pļa, par varītēm veido pievienoto vērtību un izgudro visādus derivatīvus. Nu ja nu vienīgi stulbākie nokāpa no koka. Un re kas iznāca. -
Tur vajag smadzenes, kuru lielākajai daļai ir stipri maz. Galvenais, ka izdevīgi un lētāk. -
Vari aizstāt @Racer teiktajā vārdu “piespiest” ar “motivēt” vai “iedrošināt”, kas varbūt vairāk atbilst tam, ko viņš vēlējās teikt. -
Bezcerīgi... Ar varu mīļš nebūsi, iedod bezmaksas banānus, momentā parakstīs visu, ko vajag. -
-
-
Zini... var teikt, ka jā. Ne jau negribētu, lai pasaule mainās, bet redzu, ka tas nav reāli. Mēģinu organizēt dzīvi tā, lai man noliktais laiciņs, cik nu tas no manis atkarīgs, būtu man komfortabls. Tu taču saproti, ka pēc tam būs NEKAS. Un kāpēc būtu par to jādomā? Ar to donkihotismu ir tā - vēl nesen bija 🤣, bet tagad kaut kā pofig uz tām vējdzirnavām. Nu griežas viņsa tur kaut kur. Nu i lai griežas. Bet lai nemēģina nākt manā komforta zonā. 🤣Esi ievērojis, ka es nekādi nereaģēju uz lombardradījuma jelkādām aktivitātēm? Manā realitātē tā sūda vienkārši nav. WoW! Mūsējais! 👍 -
Es tā lēnām ar jaunām lietām, pagaidām vēl pie xhamster turos.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-