var jau uztaisīt samaduju un esošā mtik antenu vietā pieskrūvēt kaut kādu pusmetrīgu sektorantennu, zona tev būs arī otrā ciema galā, tik nu kā jau augstāk @jacobsminēja, vai tavas ierīces spēs atbildēt caur paneļiem, utt. jēga pielikt viņu blakus esošajam rūterim - 1/10. ja nav iespēja izvilkt kabeli, tad var vel kaut kā izlīdzēties, uzstādot otrā mājas pusē kā repeater, varbūt palīdzēs. bet ta jau, khem, jāņem talkā kristāla bumba.
VVZ. atkarīgs no tā, ka tev sakonfigurēts MT LMT LTE ,wi-fi kanāliem ir atšķirīgas raidīšanas jaudas. Es vilktu kabeli uz otro stāvu un galā pie griestiem liktu CAP AX (barošana pa to pašu rj-45), vai (budžeta variants) vispār lietotu rūteri AP modē , ja kaut kas no pirms laika, kad EU ieviesa jaudas ierobežojumus, tad arī kaimiņam 3-s mājas tālāk 2-jā stāvā būs tavs wi-fi.
Lai nu kas, bet nu tādas velojoslas ir pilns ne tikai Londonā.
Kur velojosla ir tikai vienā pusē, Bristolē tādu daudz. Bieži ja pret kalnu, bet nu ne tikai.
https://maps.app.goo.gl/Y5bNPHdnb6GLgQyx7
Nepiekritīšu ka korelācija šajā gadījumā būs kauzācija. Citi Rīgas tirgi ir vai nu izbeigušies vai velk pēdējo dzīvību, bet Āgenskalna tirgus 2/3 ir apmeklētāju autostāvvieta.
Ok, tipa tāda Bruņinieku vai Skolas iela, jā, bet parādi man Londonā vai Amsterdamā divvirzienu ielu ar vienīgu vienvirziena velo joslu kā Čaka vai vienvirziena ielu ar vienīgu vienvirziena velo joslu tajā pašā (nevis pretējā) virzienā kā Elizabetes 💁🏻♂️
Tie nejēdzīgie risinājumi gan nav dārgi, tāds trial and error, nu uzkrāsoja uz čakenes kovidā prikolam, uz Duntes ielas tāpat, Duntes ielas sākumgalā nesagāja, nokasīja, uz čakenes savukārt saveidoja esošo brīnumu, lai nu kāpēc, bet arī to pārkrāsot vēlreiz nebūtu n ļami.
Pēc jautājumiem, secinu, ka tev vajadzētu kaut ko vienkāršu.
Es nesen vienam uzliku tplink deco
Signāla līmenis ok. Nokonfigurēt caur appu, vēl real time monitorings ir, var redzēt kas ir un pie kā piekonektējies. Un arī salīdzinoši lēti.
Šobrīd mājās ir LMT rūteris:
nepieciešams paplašināt Wi-Fi signāla teritoriju (šobrīd ir ļoti vājš signāls 2.stāvā, kā arī pagalmā tā praktiski nav)
Vai Huawei Mesh 3 to atrisinātu?
Pieslēdzot to pie LMT rūtera, Wi-Fi signāls pastiprināsies?
Jā, kā no Valmieras nokļūt lidostā? Rīgas pilsēta, Brīvības iela. Tranzīts.
Savus jā, bet daudz svešu savā dzīvesvietā arī negribās. To jau var regulēt ar iebraukšanas maksām, vinjetēm utt.
Man uz grantenieka ir stājušies mācīt pa kuru pusi un cik tālu no malas ar velosipēdu jābrauc pēc noteikumiem. Kad uzprasu, a Tu piebremzēsies ja es braukšu pareizi, šie - nah? A putekļus vējš pūš uz pareizo pusi, tāpēc braucu pa otru, tad mute ciet un neko nesakot pazūd tie mācītāji.
Un kas tieši tur ir par problēmu? 🤷♂️
Laicīgi uzpīpini (ja neesi spējīgs apbraukt velosipēdu), lai braucēji zin ka tuvojies un pabraks malā.
Vainu vienkārši piebremzē un aiz līkuma pabrauc garām 😂
Kā tad vēl laukos brauc ar riteni?