Es laikam no tiem 'zelta paudauzes', jeb buma.
Kāreiz kad sāku iet skolā tad uzbūvēja jaunu, modernu un skaistu visusskolu.
Bij 3 paralēlās klases faktiski visos gados.
Tagad vidusskola transformēta tikai pamatskolā un pat tur nevar savākt vienu klasi.
Veco daļu kas bij tikai pamatskola aizvēra vispār.
Šitādu krapu esmu remontējis, 8nieku taisno ar gumijas āmuru, kaut kāds interesants ķinas sakausējums, bet pēc būtības ļoti briesmīgs darinājums.
No shimano tur nav ne smakas, viens vienīgs pakaļdarinājums.
Man gan liekas ka tajos 80 sākumā bija reāls ''iesēdiens'' iesaukuma vecuma cilvēku . Un nav brīnums. Tie bija +/- bērni tiem kas dzima otrajā pasaules karā. Varat paši sarēķināt. Ik pa 20 gadi no 41. Domāju ka Ukrainā pec gadiem 20 arī būs ļoti maz jauniešu ap 20 gadiem.
Gan jau tās šuves tur, ir metinātās dakšas arī uz vislētākajiem brendu velo, tās tad varētu būt izgājušas visvisādas Eiropas pārbaudes un sertifikācijas, bet mēsli protams tās ir.
Ā, jā, tas arī. Vai valsts ekonomikai ekselī sanāk plusā sievietes laist pensijā 55 gados iegūstot vairāk mazbērnu, nezinu, bet ir dzirdēts, ka mazbērnu taisīšanai šis palīdzēja gan.
Par kuru periodu ir runa? Es par kaut ko tādu esmu lasījis par 80tajiem, kā buma cēloni.
Šis pamatojums nu gan tāds aiz ausīm pievilkts - pēc 2pk psrs lielgabalu gaļu daudz nepatērēja, izņemot Afganistānu, bet pat tie desmiti tūkstošu visas psrs mērogā nesanāk demogrāfiju būtiski ietekmējošs skaitlis. Un šis nekādi nav arguments šajā kontekstā, bet tīri tā starp citu, tas ir apmēram tik cik vienā Bakhmutā vai Avdijivkā.
Es par Latviju. Te, šķiet, grandioza 50-60to buma nebija, arī grafikā iepriekšējā lapā labi var redzēt, 50-60to “bums” ir sīkāks par 80to.
Apspriež katru citu sīkumu, bet ratus pat nepiemin.
Bet ja apskatās pašus ratus, tad galvenais pluss palielināta 'stingrība' salīdzinot ar spieķiem.
Kautkādā gonkā jau droši vien svarīgi, bet ikdienā braukšana droši vien ļoti 'cieta'.
https://bike-ahead-composites.de/products/wheels/mtb/biturbo-rs.html