-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 2 Anonīmi, 214 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- Dzintarnieks
- aoma
- RudeWolf
- Jurkins
- e = d
- Zin...
- raiviic
- versatile
- krabis
- sounDDesign
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
-
Viņi vispār nevar paciest, ka kāds nedomā pareizajos šablonos. -
Saprast, godāt un saulītē celt uzņēmēju; galveno valsts budžeta pildītāju, mūsu valstī diemžēl nav modē. Apbalvotie un citādi gratulētie jau pamatā ir tikai valsts naudas tērētāji.😏 -
Kur samērīgums? Es saprotu, ka izklausos pēc vates, bet ņemot vēra to, ka tur arī Latvijas uzņēmēju preces, tomēr vajadzēja kaut pāris mēnešus laika, ne? -
Mere plauktos bija arī Latvijas ražotāju produkcija un diezgan daudz. -
Nerunā pretī Gaismas nesējam. Viņš zina, ka boot foruma biedri ir tupi un paskaidro kā un kāpēc top filmu turpinājumi. Viņš nevar organiski paciest to, ka mēs vienkārši apspriežam kuram patīk vai nepatīk mākslīgie turpinājumi, kurus daudzi nenovērtē. -
Esmu pāris reizes bijis pie Tukuma meres, jo blakus bija auto daļu bode (nu jau ar ciet). Stāvlaukums pārsvarā pilns ar biezām mašīnām, publika vervelē krieviski, redz, atbalstam savējos, lai arī maciņš atļautu rimčikā pirkties. -
Lūk, es arī nezinu, bet izlasīju tādu virsrakstu. Horizontāls varētu būt: Maharadžas sarežģītā dzīve ar 350 sievām -
Ja patīk Kraftferks, Žārs, Depeši utt., tad ja nu kas, OMD augustā Latvijā. Es 80-to beigās mazliet dīdžejoju, viena no man tuvām grupām. https://www.bilesuserviss.lv/biletes/AVCFUW4IC2/omd-summer-of-hits Tagad gan mazliet vecāki, bet šķiet ka būs skatāmi tādiem vecem kraķiem kā es un te vēl dažiem - no šī gada koncerta video. 😎😀 -
Pēkšņi mainījās tas ka īpašniekus iekļāva Eiropas savienības sankciju sarakstos ...
-
Tev ir pilnīga taisnība, BET. Lai kāds es būtu nacionālists, ir kaut kāda tiesiskā paļāvība un izpratne no valsts puses. Bija jābūt samērīgam termiņam, kurā visu nogriež. Nekas jau tāds tikko pēkšņi nenotika. Ja ierēdņi nebij pamanījuši, ka Mere ir ssukas, tad ierēdņu galvām jāripo, vai arī jābūt sakarīgam skaidrojumam kas tad tā pēkšņi mainījās un notika. -
Kas ir vertikāls seriāls, kaut kāds pretmets Ābrama horizontālajam taimkodam? 🙄 -
Klassika! (Back To Hits) Stereophonics - Maybe Tomorrow (radio edit) -
Yanni · Ierakstīts
Synology NAS DS120j, iekšā Seagate ST2000VX000 2Tb HDD 95€ -
Pārdošanas sludinājuma atbildes iespējas drīgst liegt TIKAI pēc tam kad prece pārdota! -
Karš jau rit piekto gadu, uzņēmēji redz, ka krievijas tirgus ir ciet, uz vietas krieviem baigi ar nesokas, jo redz, ik pa laikam uzpeld sankcijas. Ienāk kkāda Mere, hej, velviens spots, kur tirgot nost produkciju. Džungurs nāks, pokuj sankcijas, viss būs kedā. Riski? pff, kas tie tādi, viss tak legit un tā. Pēkšņi izrubī visas meres, ak nē, ko tagad darīt, visa produkcija pizda, mīnusi un viss ir slikti, valdība vainīga, āāā... Tas pats ar BY robežu, cik gadus jau klārē pa tv kasti un raksta visi mēdiji, kam nav slinkums copy/paste pa tv kastes teikto, ka ņehuj līst gan pie krieva, gan batķkas. Pokuj, fuck the system, nauda pāri visam, braucam, vedam, viss notiek. Un tad pēkšņi izrubī robežpunktu, atkal visiem panika, wtf, ko tā debīlā valdība dara. Kā tagad mums dzīvot un, kur vest kravas?! Jā, jā, asiņainie graudi, mangāna rūda tak brauca, a ko, mēs nevaram neko vest? Nu redz, rinkijs apstāstiās ar Kulbergu pie šprices likdams, Kulbis ar lombarda bomža bubuli Dombravu mazliet sajauca gaisu un lietas vairs neiet tik spīdoši, kā tas bija pirms tam, kad siliņa ar blici, nerunājot par viņas priekštečiem, bīdija "valsts lietas". Ja tu sevi uzskati par uzņēmēju, biznesmeni vai sauc kā sevi gribi, ka esi baigais pipars un māki naudu taisīt ar krieviem tirgojoties, tad saproti, ka kkādā brīdī var tik norauts stopkrāns un viss tavs pisness var aiziet nakuj dibenā. Bet veselai jūrai šaurpierīšu tā domāšana ir pa īsu, jo euro banknotes acu priekšā tik griežas. Nu tad lai viņi bankrotē un visādi citādi aiziet pa burbuli. -
Ēķis esot uztaisījis vertikālu seriālu par Minox izgudrotāju Capu. Es vēl saprastu, ja par pirmo misiju uz Mēnesi -
Protams, galvenie zaudētāji ir vairumtirgotāji. Prece tur ir specifiska, tirgus daļa maza un vietējā ražošana tikai uz to nepakārtosies, drīzāk vieta kur nogrūst ko kas tajā brīdī lieks. Tajā pat laikā tas "maz" var nebūt maz, ja prece ir izplatīta visos Mere veikalos, tā jau nav tikai Latvija. Balticovo jau nekas, bet tāds Kurzemes gaļsaimnieks jau zaudē ne tikai iesaldēto, iespējams, arī tam būtisku tirgu.
-
Bet tā jau arī lielākoties bija ... visu ko varēja veda no krievijas, ko nedrīkstēja vest no krievijas veda no Polijas , Bulgārijas , Rumānijas... Latvijas prece tur bija nu ĻOTI maz, iespējams kādu vietējo perekupu prece...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-