Pēc jaunākajiem datiem, Vācijā joprojām vispopulārākā ir satelīttelevīzija ( 15+ miljoni mājsaimniecību). Otrajā vietā-kabeļtelevīzija (12+ miljoni mājsaimniecību). Interneta televīzija trešajā vietā (5+ miljoni), savukārt ceturtajā vietā-virszemes televīzija (1+ miljons).
īsti nevar saprast- tev visu tikai alga nosaka? nu tjipa, ja menedžeris pateiks - iebāz šito ānī, pielikšu tev **gbp pie nākošās algas, tu arī būtu gatavs?
dzert un vīri arī, īsti, kopā neiet. iedzert, uzlāpīties - jā. tad arī trešajā dienā pārliecinies, vai nebūs jāsāk iet uz zāli ikrus trenēt priekš turpmākajiem gadiem.
tev jau toč būtu jāzin par to kvalitatīvo mantu - nejūt nākošajā dienā.
Gandrīz jau parakstījām līgumu, taču apstājāmies pie punkta par brīvdienu dzimšanas dienā.. esmu dzimis 29. februārī un cerēju uz kompensāciju īsajā gadā..
+/- adekvāts piedāvājums, ja ņem vērā ka vidējā programmētājiem 3 - 4k brutto?
Kas tad parasti iet par tiem IT projektu vadītājiem? Tie kas iesāk par programmētājiem, bet izrādās par grūtu un nav talants un kampiens.
Nu vai arī vienkārši apnikusi tā programmēšana un tad labāk Jira/Agile boardu 'menedžēt' un var izturēt bezgalīgos Agile rituālus un mītingus 😂.
Bet nu 4k eiriki brutto? Ne īpaši interesanti, pat tādam 'papīrdarbam'.
Šis ir vecmodīgs, bet stabili strādājošs un salīdzināts ar policijas PRO. Problēma, ka apmēram pēc 2-3 gadiem jāmaina sensors, kas maksā ap 50 eiro, bet tad ir vērts pirkt jaunu. Jamais pats bļauj, ka sensoram kirdik. Par kalibrāciju nav jāuztraucās, strādā arī pēc tās oficiālās beigšanās korekti +- 0,1 promilles robežās:
https://www.salidzini.lv/cena?q=ca+-+9000+professional
Pirms pāris gadiem paņēmu arī ar elektroķīmisko sensoru, bet ar lādējamu akumulatoru Sencor. Pāris reizes esmu ar Pro salīdzinājis, rāda pareizi +- 0,07 promiļļu robežās. Tur kalibrācija pēc 500 pūtieniem, ir jau vairāk (ir uz lieliem tusiem ņemts līdzi, kur daudzi pūtuši) un neko neesmu kalibrējis, viss strādā ok, pārbaudīts salīdzinoši.
https://www.salidzini.lv/cena?q=sca+ba50fc
Alcoscan ir riktīga piramīda ar neadekvātām cenām. Kalibrācija tipiski baigi nav vajadzīga, bet nu izdzer kādu alu un paskaties pēc 15 min ko rāda - gan jau zini cik apmēram jābūt. Normāls alkometrs ar elektroķīmisko sensoru maksā ap 70-90 eiro un strādā tikpat labi kā tie brīnumi pa vairākiem simtiem - pārbaudīts gadu garumā, salīdzinot ar policijas klases profesionālajiem.
Sveiki! Vai varētu palūgt ielūgumu uz manija.net? mans e-pasts kakis7675@gmail.com. man bij konts manija, bet manu kontu izdzēsa laukā. Paldies jau iepriekš!