Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 1 Anonīmi, 207 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Jainit
    • Racer
    • e = d
    • AndrisBB
    • osscar
    • dkk
    • Aigars
    • raiviic
    • Mielestapa
    • klarbiks
    • Gestapo
    • jacobs
    • kicker
    • KebabMaster
    • slurm66
    • xp
    • strawberry8
  • Biedru statistika

28245
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• e = d
      Kulbergs jau tāds pats pdars. Kamēr valsti gāž apkārt vētra, šis Ukrainā dzer šampanieti. 
    • AndrisBB
      Kapēc 1x50 gados. Vētras jau ganjau būs biežāk un biežāk. Ganjau katru gadu pa pāris.
    • Racer
      Skumji ka mācība ir pēc reāla keisa, nevis iepriekš simulējot situācijas.
    • kaads
    • e = d
      Tieši šādām situācijām taisa un testē nepārtrauktības plānus. Un tos jāveido vienmēr ar pieņēmumu, ka vadība nav pieejama un jātiek galā pašiem. Varas vertikāles pilna klātbūtne ir padomju atrauga. 
    • Racer
      Lībieti par malējo uztaisīja. Brauna uzņemas atbildību (lai ko tas nozīmētu. ), bet bija bez sakariem nabadzīte. Baiga varas vertikāle, paši atzīst ka jābūt algoritmiem, ja vadītājs bez sakariem. Vispār jau uzskatu ka viņai bija jābrauc uz darbu, vai kaut uz vietu kur ir sakari, lai koordinētu LSM darbību. Tur vispār bardaks - pirms pāris gadiem Radiomājā bija ugunsdzēsības trauksme un pāris stundas vienkārši mūzika skanēja.
    • binary
      Citādos apstākļos varētu būt strādājoša, bet ne manā gadījumā. Ja jārisina ne tikai izplūdes gāzu novadīšanu, bet arī siltuma aizvadīšanu. Nu un, protams, gribējās "lēti un vienkārši", nevis ar nopietnām pārbūvēm. Galu galā miera laikos tas ģenerators būtu nepieciešams "1x 50 gados".   Kādam elementāri, citam ne. Man nav ne jausmas, kā es siltumsūkni varētu elementārā veidā nobarot ar siltumu no tās ūdens dzeses. Kā jau rakstīju - tur tad (manā izpratnē) jāpārbūvē visu apkuri. Tad jau vienkāršāk būtu izbūvēt kādā stūrī siltinātu "kasti", kurā ievietot ģeneratoru un kas no telpas puses būtu hermētiski noslēdzama, sienā tai "kastei" - ventilācijas caurumu izplūdes un karstuma novadīšanai.   Ir tehniskā telpa, bet tā vienlaicīgi ir arī darba telpa, kur tiek mazgāta veļa un pavadītas gana daudzas stundas.  
    • maize
      Atstās bākā benzīnu ar biopiedevām, tas saies puņķi un varēs jāieties Konkrētais bija briggs & stratton, tur jau tā lieta, ka viss vienkārši, bet negribēja sadarboties, pēdējoreiz pagājušogad bija rūcināts.
    • Racer
      Es vēl neesmu bijis, bet noskatījos interesantu filozofēšanu Liepniekam ar Tīronu, kur viņi jauki izķidāja filmu, atbilstību poēmai un kas tur vispār varētu būt domāts. Tīrons kā jau Tīrons - vienmēr ir bijis zinošs un interesants, bet biju pārsteigts par Liepnieka zināšanām un domu gājienu. Ja ir laiks, iesaku noskatīties.  
    • osscar
      tur tak viss vēl primitīvāk kā deltas mopēdam, ko tur rakties , nekas tur neplaisā ja nav galīgais ķīnietis - man merkurs laivas motors gandrīsz 20 gadi viss gerai karbūzim, glabāju neapkurinātā telpā, pielec ar pirmo pēc gada kad nav kustināts. protams ka ģenģeri vēlas pāris reizes sezonā padarbināt + eļļu nomainīt x 1 vai 2 gados.
    • maize
      Man jau priekšā ainiņas pēc X gadiem, kad pirmoreiz vajadzēs iesartēt ģeneratorus, kurus visi tagad, histērijā būs sapirkuši. Degviela nav, vai veca, karburatora membrānas beigtas, šļauciņas pagalam  Un būsim turpat kur būsim. Ar kolēģi ņirdzām ņirdzām, atdevām visus ikdienā lietototos ģenģerus citiem, pašiem palika nosacīti sūdiņš un viņš beigās pusdienu pavadīja rokoties pa karburatoru      
    • Racer
      Bija doma vasaras mītnē tādu uzlikt, bet tur ir čakars ar apkopēm, degvielas maiņām utt. Man darba sakarā tāds ar automātiku ir vienā objektā uzlikts un sapratu ka mājās nevajag. Nav jau tik bieži tā vajadzība.
    • rooyar
      Rekā Krievijas metodes, ne kripatiņu nav mainījušās..
    • Gestapo
      Es arī Backrooms noskatījos, nu neiesaku, ķīselis kaut kāds, sākums likās cerīgs un tad aizgāja putrā.
    • M@R$$
      Tā kā brīvdienas bij kādas bij, ar sīci noskatījos. Pēc filmas beigām vēl ilgi nesapratu kas, kur, kā, kāpēc... Jāpaslavē režisora un operatora darbs, lieliski. Visādi citādi, kaut kas tajā filmā bij (ne velti nopelnīti $393.1 citroni pret ieguldītiem nieka $10 citroniem).     
    • ju
      Kāpēc nestrādājoša? Ir jau ļauži, kam mājās stacionārie ģeneratori, kas pat paši palaižas pie sprieguma pazušanas no ST. Ja kāds nopietnāks ģenerators ar ūdens dzesi, tad tur arī apkuri elementāri var izlaist cauri.  Protams iekšdedzes dzinēja izplūde atbilstoši izvadīta uz āru. Ja ir kāda tehniskā telpa, var jau arī tur uztaisīt kaut kādu variantu, kur vajadzības gadījumā izlaiž to izplūdi ārā.
    • rooyar
      Krievija vēl projām domā, ka viņu trumpis ir ziema.
    • e = d
      Vairumam veikalu lai kases sistēma darbotos arī vajadzīgs ne tikai ģenerators, bet tas pats internets arī.
    • Gestapo
      Biju aiztūcījies uz Odiseju, bija nianses, bet biju sagatavojies sliktākam variantam, patika. Šī ir no tām, kuras vēlams kino, imax, skaņa.  
    • aoma
      Daudziem to nesaprast. Vēl vakar viens dīvainis man mēģināja iestāstīt, ka skaidra nauda ir arhaisms, veikalā vai DUS nav elektrības, aizbrauc, kur ir ģenerators. Tas, ka vajadzīgs internets, tā arī nesaprata.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...