Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 75 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• e = d
    • HIGH-Zen
    • tu16
    • AndrisBB
    • Msnikss
    • versatile
    • oks
    • androidz
    • lexxx
    • kaut_kaads
    • klarbiks
    • Racer
    • jozhix
    • binary
    • maize
    • Anreel
    • Net
    • Genisys
    • kicker
    • AlCohol
    • spameris
  • Biedru statistika

27729
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• e = d
      Tie grozījumi vēl nav likumos, tapportālā jāmeklē. Man tagad slinkums. 
    • maize
      Kā, traktors ar max ātrumu 40 var vilkt uz 70? Parasts traktors nav paredzēts "ātrai" braukšanai, ir speciālas sērijas/versijas, kurām ir lielāki maksimālie ātrumi. Lauksaimnieki, kuriem sanāk vairāk braukāt pa šosejām pērk šādus speciālus ātrgaitas traktorus. Droši vien sodu samaksāt, ja tāds gadās kādu reiz, ir izdevīgāk kā saukt treileri... LVceļiem gan arī ir traktori ceļu uzturēšanai.  
    • AndrisBB
      Daudzkur jau nav īsti aizliegts apsteigt pa 'lēnāko' joslu. Uz salas nav specifiski aizliegts, bet var dabūt punktus par bīstamu braukšanu, ja to dara īpaši stulbā veidā.
    • versatile
      Arī uz daudzjoslu ceļiem ir sava "etiķete", pie mums pat noteikumos ierakstīts, ka jābrauc pa labo joslu un kreisajā atļauts iebraukt vien atsevišķos gadījumos, BET... Labi vismaz, ka apsteigt pa labo joslu pie mums atļauts, nav kā Vācijā. 
    • AndrisBB
      Pie offisiem, kur tad vēl tie elektrības vadi iekrājas ātri lielos daudzumos? (bet nu arī majās, katru reizi kā pērc kādu verķi, tā jauns vads)
    • AndrisBB
      Vairāk jau nu izskatās ka tagad pilnīgi pofigā sācis 'monetizēt' savu prezidentūru, vai vismaz atmaksāt sponsoriem. Daļēji izskaidro tos random nesakarīgos Tweetus. 15 minūtes pirms tweeta pēkšņi miljadiem fjūceri tiek nopirkti.  
    • Racer
      O, paldies, nebiju ievērojis. Nav jau bieži, bet pāris reizes ir trāpījusies lauktehnika tai posmā, tad sanāk ka jamie pārkāpj. Muļķīgi ir tas, ka salīdzinoši garā posmā nav iespēju legāli apdzīt. Es jau paburkšķu un velkos aizmugurē, bet ir gana daudzi kas apdzen un tas nav forši - vajag vietas kur apdzīt.
    • Racer
      Ok, katram savs - es uzskatu, ka tās labās lietas ko viņš ir izdarījis neatsver to sviestu ko dara.
    • binary
      Kurā vietā? https://likumi.lv/ta/id/274865-celu-satiksmes-noteikumi#n9 - šeit tādu ierobežojumu neredzu. Turklāt max ātruma ierobežojuma zīme it kā attiecas uz visiem transportlīdzekļiem, ja vien zem tās esošā(s) palīgzīme(s) to nemaina.
    • Zin...
      Nu zini kā, andža laikam negrib ņemt vērā to, ka absolūti lielākā daļa satiksmes ir uz daudzjoslu ceļiem UK un tad jā, protams, ka bojāgājušo skaits krītas dramatiski, jo purnā grūti uz tāda ceļa ielikt.   Bet tur viņam piekrītu, ka uz mazajiem ceļiem visi sastājas pieklājīgā rindā un brauc, kur zinu, ka 100% kādam Latvijā korķi izdegtu.
    • e = d
      Traktors uz tās šosejas vairumā gadījumu velk līdz pat 70. Tā kā nevajadzētu būt, ka traucē. Jaunajos grozījumos gan ierobežoja traktorus līdz 60kmh max uz šosejām, bet tā kā tur 70 zīme, tad tā atšķirība neliela.
    • Zin...
      Hahahaha. https://www.tvnet.lv/8439603/trampam-rekordzems-darbibas-novertejuma-reitings-secinats-aptauja   Bet vainīgi būs visi citi, tikai ne pats orangutāns. Cilvēkiem vismaz tapa dots redzēt ko nozīmē, kad šāds radījums ir pie varas, kam pašā valsts ir pēdējā vietā, tikai savā kabata.
    • ju
      Ja kādi met ārā kastēm, kāds kādu vienību tomēr pietur, tadnu tas arī pēc tam tirgo par labu cenu. Viss loģiski. Ja vien zinātu, kur kāds izmet, varētu jau iet savākt, ne.  Man abi varētu būt mājās, bet es esmu Jūrmalā, un turu kādai neatskārstai vajadzībai. Un tad vēl, tiem DP/HDMI kabeļiem, šķiet, vēl jāskatās virziens.
    • AndrisBB
      Tos vadus parasti tak met ārā. Kastēm.
    • martinno
      Ahrenetj, Tu kādā galaktikā dzīvo?  
    • AndrisBB
      Nu vispār jau HDMI nevar apgriez Linuxam nekādas licenzes, jo tādas softwārei nepastāv, licenzi maksā dzelžu ražotājs. (un displeyports ar nav bezmaksas, tikai cits maksāšanas modelis, kas nav balstīts uz pārdotajām vienībām, bet vienu lielu licenzes maksājumu)
    • strawberry8
      elektribas kabelis vien 5€ sanak , tadi pardoshana man ir paris chupu   cik dzirdeju HDMI apgrieza licenzes Linuxam Interesanti ka DP nav licenzets ,laigan dara to pashu darbu, vai pat labak
    • Jurkins
      Ar šo sarkasmu es saprotu, ka šis uzskata, ka dot pilsonību visiem, arī nelegālajiem, imigrantiem ir lieliska ideja.  par šo gan nepiekritīšu. 😉 Vai sliktāk. 
    • 138
      Man arī kaut kā likās depo ar kvēlspuldzēm vispār kaut kā tā, tāpēc arī G4 online.depo.lv pat nenāca prātā meklēt.   No pāris cilvēkiem esmu dzirdējis ka ledakcijās kvalitāte ir ok, eiroledā ne tik ļoti, tāpēc otrajā neesmu mēģinājis iepirkties, bet ledakcijās savas vajadzības esmu apmierinājis apmierinoši. Taču 600/1200 utt "dienasgaismas izmēru" led trubas (nemeklēšu patronas nosaukumu) Būvniecības ABC (kurš Wago tirgo par ap eiro gabalā 🤬), vismaz brīdī kad to pamanīju, bija uz pusi lētākas nekā ledakcijās. Visādās dīvainās un negaidītās vietās reizēm mēdz būt tie labākie dīli, īsāk sakot.   Iepazīstoties ar dažu aļika "led bāru" uzbūvi es sapratu, ka tie, maigi sakot, nav optimāli ugunsdroši.
    • kurtka
      To pašu, ko tu. Man tikai vajadzēja plikos halogēnus ar G6.35 piniem. Nezinu, vai pat divnīti pa 4 gab samaksāju. Tad nupat nesen man savajadzējās veco labo, klasisko 189mm 1kW trubiņhalogēnu (nosaukumu tikko izdomāju). Depī par mani smējās, jo šie tak esot jau nezin cik gadus ES aizliegti un jāpērkot tik ledi.  Sanāca braukt garām tam Spektrumam. Ieeju, paprasu, vai viņiem ir, onka paklikšķina kompī, jā, esot vēl daži, kaut kas ap 3.6€ cenā, bet tā kā es biju returning kastumers, tad uztaisīja man atlaidi - atdeva pa 3€ gabalā, un nekādi tur zemletes cash - Tika cītīgi izdrukāta pavadzīme un samaksāts nodoklis! Atradu caur Salidzini, kad meklēju tos mazos halogēniņus. LEDu ziņā, nezinu, ar ko un vai labāks par citiem, bet attieksme 10/10. Savas LED vajadzības pamatā apmierinu Alīexpresī vai Depo un taml, kas nu gadās pa ceļam. Agrāk mans goto halogēnu dīleris bija Cenuklubs, bet tas nu tagad ir buļ-buļ diemžēl..
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...