Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 201 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Redline
    • Lin
    • jacobs
    • AndrisBB
    • Jainit
    • imiss
    • Aigars
    • Gestapo
    • binary
    • Igors83
    • _dunduks_
    • Andris Taurins
    • ezis666
    • Jurkins
    • AlCohol
    • sounDDesign
    • martinno
    • bedrens
  • Biedru statistika

28060
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• jacobs
      Linku vari piedāvāt, vai tikai tāpat pļāpā?😉
    • AndrisBB
      Nezinu, ganjau vienkāršāk Amazonā nopirkt 😂 (vai ebeyā, tur tādi paši pa to pašu cenu, tik saņem ātrāk, vismaz pie manis)
    • jacobs
      Lūk, piemēram nedēļu atpakaļ par 80,- nopirku nelielu bezelļas vakuumsūkni vakuumfiltram.https://www.aliexpress.com/item/1005012405182157.html Nešķiet gan, ka kaut kur būtiski lētāk tādu, bez pārmērīgas pišanās, es iegādātos?😉
    • martinno
      Beidzot saņēmos un saliku drukātāju, un izdrukāku bērnam kuģīti 🤣     Pamēģināšu vēlāk kaut ko citu vēl, vai varbūt pat pamēģināšu kaut ko pats uzzīmēt...
    • AndrisBB
      Pa lielam jau Ali tās cenas ne vienmēr it tās labākās. Pārsvarā kupi-proday pārpircēji. Ķīnieši paši jau Ali neiepērkas. Ja patīk tulkot no ķīniešu valodas, tad simtiem lētāku veikalu. Ja pietiekoši dārgs pirkums un kāds pazīstams Ķīnā, tad visu var nopirkt uz vietas 😂   Bet bez kautkāda ķīniešu accounta un maksāšanas metodes gan tālu arī netikt. Populārākais laikam WeChat/Pay. Bet lai tiktu pie WeChat konta, vajag kādu jūzeri, kam jau konts ir 2 gadus un apstiprinās tevi. 
    • Jurkins
      Leontīne elpu aizturējusi stāvēja uz svariem un caur zobiem izspieda spārnoto frāzi - pļa, sukas fotoni ir bez miera masas , bet es...!!!!!
    • aoma
      Tāpēc es dzīvē nekad neesmu nodarbojies ar sportu  
    • binary
      Nu necik liela nav, jā. Uz doto brīdi >100 pasūtījumu - kaut kādi par centiem, kaut kādi - par vairākiem simtiem eiro par vienu vienību. Cik atminos, arī tādas preces, kuras mēdz "viltot".
    • jacobs
      https://eur.vevor.com/mig-welder-c_10053/vevor-mig-welder-160a-welding-machine-4-in-1-gas-flux-core-mig-stick-lift-tig-p_010903195762 https://eur.vevor.com/mig-welder-c_10053/vevor-mig-welder-200a-welder-machine-4-in-1-gas-mig-flux-core-mig-stick-lift-tig-p_010404317152 Re, kur pazīstami MIG. Tādi pat kā manā(Jūnijs 7) piemērā, sūtami no Vācijas, tikai nu jau dārgāk,😉jo akcijas noslēdzās 11. jūnijā  Cik tad kopumā arī Ali ir tur to populārāko svarku modeļi un tāpat nopietnāki tirgotāji? Ali, ja retāk tur grozies, tikai izskatās ar ļoti lielu piedāvājumu. Tāpat ir ar visām citām specifiskām lietām. Uz vienas rokas parasti saskaitāmi nopietni piedāvājumi. Jums daudziem vienkārši pieredze švaka.😉
    • oxygen
      Ja grib fiksi , tad ir viens ķīniešu kantoris ar noliktavu Eiropā. Nu tur piegāde pāris dienās. Arī piegādes maksa , parasti, smieklīga tipa 10 eur, Es no viņiem esmu pircis dažas citas tehniskas lietas. Pluss ka cena/ labums ir pat ļoti OK. Vismaz tās mantas ko esmu pircis no viņiem.  Par metināmajiem- nu nezinu, jo apraksti tādi paskopi. 
    • 138
      Man nav viedokļa par vecām kartēm, bet par šo - kaut kāda gym abonementa līgumu slēdzot tu esi piekritis tā noteikumiem. Man kā nespeciālistam šķiet, ka mēģināšana no tā tikt vaļā pirms tā termiņa, tev nobloķējot karti vai slēdzot kontu, visticamāk rezultēsies ar inkasso vai ZTI vēlmi piedzīt no tevis gyma līgumsodu. 
    • Jurkins
      Jo ātrāk kusties, jo smagāks paliec. 🤣
    • aoma
      Jukins -  "ja Tavai mīļākajai būtu akadēmiķes tituls kvantu fizikā, nenozīmē to, ka Tu varētu paskaidrot, kas ir Higgsa bozons"   Toties es zinu, kas ir relativitātes teorija, mans vecaistēvs bija fizikas un matemātikas skolotājs  
    • base7
      No jums neviens šodien nebija tajā gājienā, kurš notika Rīgas centrā? Te tāds aizdomīgs klusums.
    • binary
      Papildus drošībai var pirms pirkuma veikšanas palasīt atsauksmes. Ja maz "zvaigžņu", tas var liecināt par nekvalitatīvu produktu.
    • base7
      Interesanti, Relax FM un Radio Roks, kuri pieder MixFM grupai, raida no Zaķusalas, kamēr pārējās divi (93.9/102.7) no Āgenskalna. Laikam tiem nepietika līdzekļu. Vispār jau viņu galvenajai stacijai /Mix FM/ būtu bijis jārīb no Zaķusalas. P.s. Varbūt ja pārdotu, piemēram Radio Roks, parādītos līdzekļi lai nosegtu Zaķusalas izmaksas🤭   Papildināts. Tiesa, Relax un Roks no Zaķusalas zemajām antenām ārpus Rīgas uztverams sliktāk, nekā no Āgenskalna nākušie Melodija un Mix FM.
    • Dexs
      Šeit man liekas, ka Tu kļūdies - Stārs kādu laiku jau ir pašā Zaķenes tornī, ja nemaldos. Gadu/divus gadus atpakaļ jau. 106,2 tāpēc skan daudz tālāk.
    • vvv
      Ekrāna spilgtums pēc parametriem lielāks kā manam iepriekšējam pikselim (8 pro), bet dabā nekādu lielo atšķirību nesaskatu, ir ok ekrāni abiem, par 6 pro ekrānu gan jau jābūt labākam, nezinu. Par bateriju man vēl grūti spriest, uzlādēju katru dienu, bet telefonu sācis lietot pilnvērtīgi esmu tikai pāris dienas. Baterija izturība, šķiet, ir labāka kā 8 pro. Lielais pluss, salīdzinot ar septītajiem pikseļiem un vecākiem, ir 7 gadu apdeiti, tie sākās tik no astotajiem. Pašam patīk 10a ievērojamāki mazākais izmērs (salīdzinot ar 8 pro), nepatīk «lāpstas» 
    • M@R$$
      Es jau sen sapratu vienu lietu. Ja tu esi bomzis un tev pieder bomžstacija, nelien uz Zaķusalu. Sēdi savā Āģītī/Ulbrokā un esi laimīgs. Tornī tevi izvaros un nelaidīs vaļā. Torni var atļauties tikai LR1/2/4/6 (piecinieks nāk no Ulbrokas) vai arī biezās stacijas (EHR, Skonto, Radiotev), Stariņš grab no jumta.
    • Andris Taurins
      Par LMT akciju Google Pixel 10a... Cik saprotu, daži ir iegādājušies šo akcijas telefonu. Patlaban ir Pixel 6 Pro, baterija vairs nav pirmā svaiguma... Cik saprotu no atsauksmēm 10a ir krietni lielāks ekrāna spilgtums (~3x). Vai tā ir? Un ilgāks baterijas laiks? Vai ir vēl kādi pamanīti "+ " vai "-"? Paldies jau iepriekš par info!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...