-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 1 Anonīmi, 618 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Dils
- MasteR's
- Igors83
- Msnikss
- locoone
- Athlons
- psaiho
-
Biedru statistika
28361
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu tad atliek vien izveties starp lūzeriem un parazītiem -
Neredzēsi, katram jādara savs darbs. Es savu esmu izvēlējies. -
Neredzu tevi partiju sarakstos, parādi tiem lūzeriem vietu -
@Zin..., neticēsi 🤣, bet mani neizbrīnīja, ka atkal Tramps-SUKA! Vēl viens mēģinājums - Tramps nonāca tur, kur viņš ir tikai tāpēc, ka "demokrātija" aizgāja nepareizajā virzienā un ASV pilsoņi ielika par to atzīmi. Tāpat kā uzskatu, ka ASV būtu daudz labāk, ja republikāņi būtu par savu kandidātu izvēlējušies Ronu DeSantisu. Bet tas ir tikai mans dīvāna eksperta redzējums. Pašlaik var nodrošināties ar popkornu un skatīties kā Vācijā viedie un pareizie panikā plēš matus. Ka tik tur arī pilsoņi neieliek atzīmi. Un nē, man tas nepatīk. AfD mani nesajūsmina, bet ir kā ir. Un tepat jau Francijā arī viss nemaz nav tik labi. Un UK reku Velsa, Ziemļīrija un Skotija(?) atklāti runā par izstāšanos. Tā ir atzīme par līdzšinējo darbību. Ak jā, Zviedrija laikam ir padevusies. Nu ko, pašu izvēle. Ja par demokrātiju runājam, tad mani kaut kā neuzrunā variants, ka to, kā tērēt manu nodokļu nauda, nosaka visādi parazīti un lūzeri. Vēlēšanu tiesības tiem, kas maksā nodokļus. Un, ja vēlies saņemt pabalstus, tad iztiec bez vēlēšanu tiesībām. Šlesers ir tāds pats populists kā progresīvie, tikai progresīvie vēl piedevām ir komunisti. Es vēl spēju saprast, ka cilvēks var būt pilnīgs dolbajobs un balsot par brēmani... nu dolbajobs. Bet par progresīvajiem? Tas nav dolbajobs, tas ir ar apzinātu pasaules uzskatu. Sarkasms ieskaitīts🤣, bet puķu bērni bija krietni pirms manis 🤣. Pastāv uzskats, ka viņi esot Vjetnamas karu izbeiguši. Nu par to visu var gari un plaši muldēt. Es atkal uzskatu, ka daudz netrūka, lai puķu bērni novesti rietumu pasauli nebūtībā. -
AI Bet vispārīgi, vai tad pirmās pārmaiņas? Gan jau tavi vienaudži bija puķu bērni Kur dabūs naudu Šlesers vai jebkurā cita partija, ko pa radio sola? Turpat kur viņi Nu piemēram vakar tramps pateica, ka viņš varētu aizliegt makšķerēšanu jebkur savā valstī "just for fun", jo viņam ir tiesības un pasmējās par to, ka viņam ir tādas tiesības. Tad mēs gribam tādu "demokrātu varas" noteicēju? -
hakeris99 · Ierakstīts
Varbūt kādam krāj putekļus Pērku 1 vai 2 moduļu DDr3L-1600 sodimm 8gb vai 2 x4 GB moduļus . ~15- 20 eur Intel pentium 2020m vai 2030m cpu 10eur -
Nu vispār jau gribēja nolikvidēt kā zīmolu un visam nosaukums būtu LSM. Nez vai tas būtu prātīgi, bet par koncepciju piekrītu - baigais bardaks un ir viss sakarīgi jāsakārto, jo šobrīd pie raidījumiem var tikt caur dažādām lapām un tur nav viss vienoti. -
Sveša nauda, ko dalīt, vienmēr beidzas. Tā kā jautājums ir tikai , cik ilgi pietiks. Iespējams, ka par vienību paņemot cilvēka dzīvi, tas posms būs samērojams, bet vēsturiski... pūtiens. Un aizpūtīs visu vēstures mēslainē. Lai gan dikten šaubos. Šiem virsintelektiem pietiks ar dažiem gadiem, lai sapistu visu. -
Sēdina, bet tikai cilvēkus kas traucē korumpantiem. Piem. cilvēku, kas kara sākumā izdalīja brīprātīgajiem Harkivā ieročus, kā rezultātā pilsēta tika nosargāta. Formāli par to, ka viņš it kā esot ar to kaut ko pārkāpis. Realitātē, lai netraucētu zagļiem. -
Tiem VEF-iņiem un Spīdolām ar cilindra pārslēgu varēja nomainīt viena diapazona plāksnīti uz FM, kā arī pieejamas Bluetooth plāksnītes, kādas krievi un ukraiņi izgatavo. Bet ne visi sūta uz ārzemēm. Pilna Youtube ar šo tēmu. Pašam rādžiņam gan jābūt kondīcijā, vismaz zemfrekvences (audio) pastūzim.
-
-
Pilnīgi pareizi 5dienas skurbumā esiet visu sapratuši. Neciešu, ka man mētājas hlami, kurus man na*ig nevajag. Kaste ar DVI vadiem man jau ir un baigi nenoder. Skaidrs, ka es varu izlīdzēties ar USB-C+HDMI combo, bet zinātnes vārdā eksperiments taču jāpabeidz... -
-
Vari publiskot ar visiem autentiskiem peles peles grauzumiem. Tā jau unikāla muzeja vērtība. Man te ir viens muzeja eksemplārs - VEF-Spīdola aptuveni 1964 gada (eksporta variants). Cik varētu būt tirgus cena? -
Spiediens uz ražotājiem. Dažādas darbības, kas formāli ir aizliegtas ar likuma izmaiņām, bet. https://www.kp.gov.lv/lv/media/790/download -
Tikai tas, ka topikstārterim tāda nav un viņš negrib vēlreiz iegrābties nopērkot tādu, kurš neiet. Turklāt, -
Man kautkur laukos bij brošūriņa par alkohola apkarošanu vai kaitīgumu pirmā Ulmaņa laikā. Ja peles nav apēdušas, varētu publiskot. -
-
Kas tad tanī vadā to īpašs? Skaidrs ka ja piesprauz ar USB2 vadu, tad nekas neiet. -
Tikai piekdienas vakara jautrībai.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-