Būtu jau labi ja to gāzes canas pieaugumu tā varētu ņemt un paredzēt.
Kad tad bij jāpērk tā lētā gāze? Pirms nedēļas, kad neviens par to uzbrukumu nevarēja būt drošs?
Vai tagad, kad cena ir augšā un rīt var atkal nokrist kur bija?
Ja ja ā varētu to gāzes pieaugumu paredzēt, tad priekskam vispār kautko glabāt? Pērc tik fjūcerus.
Tirgus ir tirgus, ja maksā pēc biržas tarifa tad 2× tarifs būs(jau ir!) jebkurā gadījumā. Tikai Inčukalna PGK ļauj gāzi uzglabāt būtiski vairāk, jeb glabāt gadiem ilgi, nekā latviešu patēriņš un tīri tehniski var piegādāt gāzi līdz pat Spānijai. Latvenergo to arī dara, ne Spānijā, jo ar katru valsti jādalās kas ir izmaksas, bet Baltijā, Somijā. Ja paskatās AST peļņu, tad tā patiesībā nav AST peļņa, bet radusies no Conexus dividendēm.
Tur ir galējības, es laikam esmu kaut kur pa vidu starp "īstu vīru" un tirliņu, jo mani arī apbēdina tās tirliņu ļenganās rokas, bet ir sanācis tādus "īstus vīrus" sastapt kuri nez ko grib pierādīt cenšoties bezmaz sulu izspiest, tāpēc baigi nepriecājos par nepieciešamību ar tādiem mežcirtējiem sarokoties 👨🏻🌾
Mani ļoti priecē, ka kopš pandēmijas kā pieņemams rokasspiediena aizvietotājs ir iegājies fistbump. Higiēniski un inkluzīvi.
ja nu vienīgi kaut kas ļoti specifiskas vajadzības, a tā palielam nav nekas kaitīgs, ja krāso iekštelpās, vienk. krāsa pati ir dārgāka, jo tai ir skarbāki apstākļi (ārdarbos) jāpārdzīvo.
kur tad taisies pielietot tās?
Nesapratu uz kuru tu te mērķē, kurš no laimes apčurātos no šansona, turklāt kāda, krievu vai franču? bet katrā ziņā радио шансон Latvijā, par laimi, neeksistē.
Bet nu visu visdrīzāk izšķiršo, kurai pusei pirmajiem izbeigsies raķetes
https://www.theguardian.com/world/2026/mar/03/middle-east-war-decided-interceptors-missiles
Nosaucot irāņus par "all sides"?Mesidžs vairāk izskatās pēc aicinājuma likt viņus mierā, kas arī ir irāņu mērķis. Pati par sevi šauruma nostopēšana Irānai neko jau nedod.
Vēlreiz pierādās Inčukalna PGK nozīme Latvijas ekonomikā, noguldot tajā 100 miljonu vērtu preci, kaut kad, vienas diennakts laikā tā var kļūt 200 miljoni vērta. Jāprot tikai šādas situācijas izmantot, kad ir lēti Latvenergo piepirkt līdz lūpai. Investēt naudu tur, reālā precē, nevis sadarboties ar runci Bazilio naudas iestādīšanai.
Lai viņš tā domā! Es atkal paklausījos mūsu vietējos FM (SWH, SKONTO, EHR) un interneta radio un vēlreiz apstiprinu, ka internets ir labāks!
Nu un kāds prikols par šīs maiņas? Man patiešām žēl lietuviešu, projekts, kas darbojās 20 gadus, tika slēgts ar vienu lēmumu.
Lai gan es gribētu nosūtīt sveicienus saviem "kolēģiem", kuri šobrīd cenšas "izdzīvot". Vairāk detaļu negribu stāstīt vai arī pretīgi.