Nopirku tieši šo modeli pagājušajā rudeni priekš vasarnīcas, kur nav trīs fāzes. Esmu ļoti apmierināts - sadalīti tika pa desmit kubiem gan savas gan pēc tam kaimiņa malkas, nekas nekur vēl nav atviebies, tika galā pat ar cietākajiem un mezglainākajiem bluķiem. Par tādu cenu esmu vairāk kā priecīgs, turklāt mugura un rokas viennozīmīgi saka paldies par šo pirkumu.
Tu jau kā Krusts dod vaļā 🤣 kurš pateica, ka tramps atslepenoja citplanētiešu failus, lai novērstu faktu, ka Obama esot epstiina failos , tā izpalīdzēt Obamam.
Otra viņa līdzīga pērle bija kā tramps geniali samazina liellopu gaļas cenas ASV. Palielinot importu no Argentīnas un atceļot tarifu ko pats pirms bija uzlicis 🤣
Jūs trampisti esat īpaša suga
Bet nu man nav īsti skaidra kā tramps trolljoja demokrātus, kas demonstratīvi nepiedalījās uzrunā un pat ārā protestēja. Tas būtu kā Evija troļļotu Šleseru, jo slesers nav ieradies sēdē.
Bet nu jā, pati uzruna vien būtu iekļaujama kārtējā standup šovā un nē, tur nebija tikai par imigrāciju 🤣
augustā pirktu, jaunu, no veikala, neatvērtu. šodien varētu tirgot ar x4 uzcenojumu, apmēram. kādam interesēs, ka nelietots, jauns, nevienas švīkas? ka tikai strādā... lietots lētāk kā jauns?
Angļiem nav noieta tirgus, jeb pieprasījums. Ārpus salas uzreiz ar konteineru jeb izmaksas uz kādu X valsti, kur vēl muita, salā pieprasījums mazs, cena jāmet zemē. Elementāra pieprasījuma/piedāvājuma līkne
Savu 2016. F10 ar 180t jūdzēm pardevu zem 3k. Latvijā ar stūri pareizajā pusē būtu 10k.
Jā, bet it sevišķi pie labākiem dzīves apstākļiem.😀
Nevar tā uzreiz vecis pāriet no klaviatūras un zīmuļa turēšanas uz cirvja, dakšu vai lāpstas kātu rokā un kādu 50kg maisu mētāšanas, un tā no rīta līdz vakaram.
Muskuļus vēl var uztrenēt, bet ja kauli švaki, tad nekā.
Ir protams vēl arī vecums, jo no manis vairs laukstrādnieks nekāds nesanāktu, kaut gan jaunībā viss ir darīts.
Mūsdienu vecis, ja tam pēkšņi būtu jāatgriežas manas bērnības skarbajos lauku apstākļos, vienkārši neizdzīvotu. Pie tā visa ir jāpierod no bērna kājas.
Pietiek jau tikai šodien paspiest kādam roku un uzreiz redzi kas par vīru.😀
Piekrītu ka jurkinam ar prāta
spējām ir tā kā ir, jo mazs nobraukums parasti tiek uzskatīts par plusu pie pārdošanas un ja tāds pluss ir tad to noteikti pieminēs, tā kā visdrīzāk tiem nenorādītajiem nobraukums ir liels un nekādas trešās vai ceturtās lapas tur nesanāks...
Kā tur Einšteins esot teicis (es gan domāju, ka feiks) - es nezinu, ar ko karos 3 p.k., bet 4. ar rungām.🤣 Tā kā cirvis ir un paliek cirvis. (dažādās nozīmēs 🤣)