Bet kā tas reāli notiek, ja balsošana tāpat notiek aizklāti. Loģikas nav. Atnāku uz mītiņu, paņemu banànus. Nu, paņēmu, a ko tālāk ja pats mītiņš man nepatika? Tagad vai tad nedala, apdrukātas pildspalvas vai ko tādu? Manuprāt tā ir tikai kā reklāma kas pastāv joprojām, tikai mainījušies apstākļi. Bet kā pret to var iemainīt balsi, vot kā?
Nu redzi! Un te mēs atgriežamies pie tā, ka demokrātija ir pēdējais sūc.
Es gan teikšu (atkārtošu), ka šleserus ievēl tāpēc, ka valdošā kliķe (nu piedodiet par šo epitetu) ir aprijusies līdz bezjēgai savā alkatībā un intensīvi lej ūdeni uz populistu dzirnavām.
Bet mani "ieplusoja". Tad es Imantam Ziedonim zvanīju, ko lai es daru? Es atteikšos! Viņš teica, ka es nedrīkstu tā darīt, ja tevi tauta ir "ieplusojusi", tu nedrīksti atteikties, tev ir jāsāk apgūt tas un saprast, kur tu esi iekļuvusi.
https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/384486-olga-drege-izbaudiju-politikas-keki-tuvplana.htm
Tāpēc aicinu viedos neturēt sveci zem deķa un atklāt bauriem kārtis, par ko tad balsot? Savādāk izklausās, ka uz vēlēšanām nav jēgas iet vispār.
p.s.
Lai nav tukša diršana, esmu piedalījies visās vēlēšanās un pēdējā dekādē par Vienotību un tās atvasinājumiem.
Ļoti šaurs specifisks loks un neatspoguļo vispārējo situāciju.
100 populārie. Latvijā balso par populāriem cilvēkiem. Labs cilvēks, foršs aktieris, skaisti dzied, maestro, smieklīgs video, tikko dabūja bronzas medaļu. Ko sēsi-to pļausi!
Cik no tautas ir spējīgi reāli saprast politikā (sevišķi zemdeķa) notiekošo? Daļa (naivākie) tic solījumiem, daļa savām ilūzijām (kas tālu no realitātes), daļa nobalsos par to, kurš iedos banānu (bija taču mums tāds un ievēlēja), par piečuku vai polšu u.t.t. Pie tam - viena lieta, ko tie 100 "gudrie" runā no tribīnes, pavisam cita lieta, ko sarunā aizkulisēs.
Nu piemēram kā pie Si vai pončika šādas darbības parasti beidzas it kā ir zināms.