Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 0 Anonīmi, 397 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigus
    • 138
    • ggg97
    • _dunduks_
    • HIGH-Zen
    • Athlons
    • kantoris
    • AndrisBB
    • base7
    • Tārps
    • uldise
    • Raimonds1
    • Dils
  • Biedru statistika

27376
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Es F minēju kā vienus no, neteicu ka viņi ir panaceja. Kopējo bildi detaļās nezinu, ISW ir pārāk daudz burtu un pārāk sarežģīti lai man stāvētu tos visus atkodēt, kaut kādus blogerus un telegramus lasīt/klausīties arī nē, jo ej nu atfiltrē, kurš rubī un kurš irš. Tu, man tāds iespaids, rubī un jau esi nofiltrējis. Būtu tev blogs vai tg kanāls, es lasītu/klausītos. Bet tā ļoti vienkāršoti, man šķiet, ka jebko ir iespējams iekarot vai atkarot, ja ir ar ko.   Kas tur bija tāds, ko Ukraina nevarētu izdarīt, ja būtu ar ko?   Nu lūk, ja iesaistītos NATO, tad arī būtu cits razklads un situācija.
    • @rmands
    • Jurkins
      Nē, es neredzu vajadzību tev skaidrot lietas, ko tu varētu mierīgi izlasīt plašajā internetā. Par to, ka paši F ir tikai viena no satāvdaļām kopējā bildē. S300 ir akujenna sūtīgi un novecojuši Irānā, bet tādi paši tikai krietni vecāki modeļi bija gana labi Ukrainā. Protams, protams. Nevis uz Irānu jāskatās, bet kā darbojās Izraēlas gaisa spēki. Bet ko nu tur. 🤣    
    • hehe
      Protams, nav garantijas par uzvaru un atgriešanās iespējām kā tas būtu kaut kur miera misijā amerikāņu bāzē. Nav paša galvenā, gribēšanas pie šāda razklada un esošās situācijas tur uz vietas.
    • 138
      Ak, msjē jūtas aizskarts, ak, atvainojiet. Nu a ko es nepareizi saku? Irānai bija pasūdīga PGA; Ukrainai ir puslīdz funkcionāla, bet varētu būt labāka; Krievijai ir, nu es nezinu kāda, bet kaut kā tas viss līdz tām naftas rūpnīcām aizlido. Tieši kas man no "paskatīšanās uz Irānu" te būtu jāsecina? 🤷🏻‍♂️
    • 138
      Tie tomēr ir atšķirīgi motivācijas sliekšņi, lai gribētu braukt viens un pliks kā brīvprātīgais, vai lai gribētu braukt misijā no Latvijas kā NATO dalībvalsts, kopā ar savas vienības čomiem un gadžetiem.
    • Jurkins
      Ar to es gribu teikt, ka paliec labāk lombardā.🤣 Vai dodies uz Ukrainu par pga padomnieku.  
    • AndrisBB
      Un  jā visi skaitļi pieauguši pārsvarā uz sieviešu un latinosu rēķina. Kautkāda iemesla pēc latinosi sākuši stāties armijā. Un to saka Fox. Skaitļi jau sākuši būtiski pieugt uz 24. gada beigām, bez visa Trampa un viņa 'pārmaiņām'. https://www.foxnews.com/politics/army-recruiting-up-data-show-trend-began-before-election-current-former-army-officials-say
    • hehe
      Kas tad traucē? Latvijā ir speciāli šim gadījumam pielāgots likums. Bruņoto spēku atbalsts lai arī neoficiāls ir acīmredzams. Oficiāli izstājas no NBS un var doties.   Ja ne visi, tad puse!
    • AndrisBB
      Ne pārāk daudz loģikas tur. Kādā veidā 'iekļaušanas' bremzēja rekrutēšanu? Visa ietekme droši vien ir no tā ka pielika algas, piesolija ko citu utt. Tik vienkārši. Tik pat labi var teikt kā izmainijās rekrutēšanas pasākumi kā Austrija vinnēja Eirovīzijā. Tikpat liela saistība. Pilnīgie iespējams ka aiziešana no Afganistānas deva vislielāko effektu. Kurš tad grib stāties armijā, ja pastāv varbūtība nonākt Afganistānā utt.
    • Aigars
      Problēma jau tā, ka krievi arī veiksmīgi ievieš gadžetus.  https://www.la.lv/slaidins-bridina-tas-nekas-labs-nav-krievija-ieviesusi-jaunas-tikla-tehnologijas-dronu-vadibai Viena dronu apkalpe atsver kājnieku rotu. Tā teica viens karojošs virsnieks.
    • 138
      Ja tu pajautātu jebkuram čalim no NBS/ZS, domāju ka vismaz 9 no 10 no profesionālā dienesta un vismaz katrs otrais no VAS un ZS tev burtiski tā arī atbildētu un būtu gatavs iet karot. Un poļiem un somiem varētu būt līdzīgi, par vāciešiem gan es nebūtu tik drošs. Bet varbūt man kaut kāds greizs priekšstats, varbūt tur visi slaisti, varbūt.     Nu kas tur ir? Kopš nevelkomē resnas melnas nebināras lesbietes, balti heteroseksuāli cis vīrieši stāv rindā?
    • 138
      Ar to tu gribi teikt, ka Irānai bija akmens laikmeta PGA, bet Krievijai ir analogovņet dzelzs kupols kuram nekas netiek cauri? Savukārt Ukrainai, kā man izskatās no ziņās dzirdētā "Krievija raidījusi X dronus un Y raķetes, notriekti 80% X un 80% Y", ir samērā funkcionāla PGA, bet būtu labi, ja būtu labāka.     Nu kaut kā tā, bet arī tas bija vairāk nekā Tr dod, ne?    
    • Jurkins
      Nē. Absolūti nē. Nekad neesmu atzinis. Viss tika dots tik minimālās devās, lai slimnieks nenomirtu, bet nedo dievs kļūtu vesels un izietu no palātas.  Un vēl tas, ko jau minēju par bidona ģenerāļiem. Nu... tu pats vari paskatīties statistiku par rekrutēšanu ASV bruņotajos spēkos. Un kādas izmaiņas notika, līdzko tika aizmēzti nakuj visi iekļaujošie pasākumi.
    • Jurkins
      Ak nu protams. 🤣 Ukraina jāglābj, tos sukas krievus ir jāsit, viņi ir pelnījuši sakāvi u.t.t. Bet ne jau es, es nē, es nevaru. Bet citiem ir jāiet.
    • 138
      Jā jā, kvīri, nēģeri un marksisti atkal vainīgi. Bet vai tik tu pats nebiji atzinis, ka pat Baidena laikā atbalsts Ukrainai gadžetu veidā bija jēdzīgāks. Man neturas galvā tie cipari un slinkums meklēt.
    • Jurkins
      Beidz sapņot. 🤣 Kādi tomahauki! Un ko tie tomahauki izdarītu?  Kādi F? F deg un krīt tikpat labi kā migi vai su. Lai nedegtu un nekristu, vajag visu milzīgo infrastruktūru. Pirms raksti muļķības palasi kaut par Izraēlas triecieniem Irānai.
    • 138
      Tev noteikti daudz labāk nekā man zināms ko un kā viņi līdz šim ir izzaguši un kam pārdevuši, tomēr man šķiet, ka tomahaukus vai F-kautkādscipars utml būtu pagrūti.     Nafta?
    • Jurkins
      Jā, nu otrajam apgalvojumam nevar nepiekrist. Kāpēc vajadzēja gāzt Sadamu un līst iekšā Afganistānā nekad nesapratīšu. Pie Muamara arī neiztika bez ASV rokas.  Bet pasaule mainās. Tas spēka centrs nebūt vairs nav tik izteikts. Policists (ne bez demokrātu-deģenerātu palīdzības) jau bija kļuvis par tādu vecējošu kvīru ar iekļaujošas transpersonas pazīmēm.
    • 138
      ASV vēsturiski kaut kā ir paticis būt globālajam policistam un "glābt" katru otro valsti. Arī tādas, kuras negrib.     Nē, bet kā tad ballistiskās un dronus vada?   Es nē, bet šķiet ka ja ne visi, tad droši puse NBS un ZS būtu.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...