-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 113 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Tuubijs
-
Biedru statistika
27691
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Raimis 123
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
nu piepes tev galvā arī nav, tās būtu nosēdušās un kaut ko no pagātnes atstātu. aktīvs pelējums, drošvien, būtu pareizāks apzīmējums tam, kas tur darās.
-
-
-
Aprakstiem unikālā daļa būtu katra konkrētā eksemplāra vēsture ja tāda bijusi kaut kur pierakstīta, bet arī tas būtu sīkums, skumīgāk būtu ja visa kolekcija aizgājusi šrederī. -
Tur gan jau viss pagalam. Muzeja jau tur nebija, ja nav blakus gida vienīgā. Aprakstu viņam nekādu sakarīgu pie tiem eksponātiem nebija. -
Man šis un arī tam līdzīgie prologo kloni der ...tur nav nekādu nanotehnoloģiju... https://www.bike-discount.de/en/m-wave-comp-xi-road-bike-saddle Te oriģināls https://www.bike-discount.de/en/prologo-proxim-w850-saddle -
-
Jā, un tomēr tie pavisam lētie pavisam mīkstie nu nekādi nav labi priekš garākas vai sportiskākas braukšanas. -
-
Nav tāda termina labs beņķis ..ir vienkārši tāds kas tev der vai neder...un ir tādi kas mūžīgi meklē īsto, un tādi kuriem +- viss der. Nav tā ka simtus vērts beņķis tev visu atrisinās. Un tam šarnīram biezā smēre tik putekļus pievilks..nez varbūt ko delikātāku tur vajag...tas par to meridas gadījumu -
Starp rindiņām labu laiku var saprast kur šim vēji pūš. Vajag tik salikt kopā pēdējo mēnešu rakstīto un viņa neviltoto uztraukumu par atsevišķām tēmām:) Naah, tev to nevar piekārt. -
-
Jāraksta testaments, kur kas glabājas un kā tam piekļūt, kur meklēt paroles u.t.t. -
Es jau neteicu, ka grūti🤣. Istenībā HVZ, vai 4 jāizlaiž vai nē. Domāju, ka tomēr jāizlaiž. -
Man meridai nāca tā amortizētā stute stokā, īsti jēgu nesajutu, tagad sākusi krakšķēt, pārjaucu, iztīrīju, saeļļoju ar kaut solidolveidīgo biezo smāķi, vienalga krakšķj, jānomaina būtu pret parastu. -
-
-
-
-
diez vai sakritība Mihails Babjoniševs Dzimšanas datums: 09.10.1945, Miršanas datums: 12.09.2024 Siguldas kapsēta
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-