Vispār paši AST un visi citi elektriķi ir tikai par to, ka visus vadus sarok zemē iekšā un miers. Un tas šodien vai vakar atklāts un izdomāts, bet jau gadus 10 atpakaļ. Kā parasti - kamēr nevarēs visu samuhļīt, tad tikmēr neviens neko neraks. Lieki piebilst partija, kas vada valsti pēdējos dakuja gadus un kuras valdības paspārnē tad beigās ir visa valsts svarīgā infrastuktūra. It kā rozā brillēm sen jau vajadzēja būt noliktām nost.
Viennozīmīgi, ka valsts infrastruktūra ir pakāpeniski jāsakārto, jāpārkārto. Daba paliek nežēlīgāka arī mūsu reģionā, ne tikai tradicionālajās dabas katastrofu vietās. Tāpēc mazākuma intereses būs vien jāupurē vairākuma interesēm. Tā arī piemērā par augstsprieguma elektrības līniju aizsardzības joslu.
Baļķus dabūsi, bet pēc tam no tās aizsargjoslas neko vairāk par šķeldu neiegūsi, ik pa 3-4 gadi visu noskuj uz nulli.
Ja laukos tā ir vienīgā malkas ieguves vieta, tad ir tūdīgi. Man ar tiem kokiem, kuri nepagūst izaugt, pietiktu pāris ziemām, ko kurināt
Es gan nezinu, vai uzreiz skrietu un zāģētu pa kreisi un pa labi dēļ stiprākās vētras 60 gados, nav gluži ikdiena. Man gan vairāk jautājumi ir mūsu mobilajiem operatoriem tele2 un lmt ogrē, sakari man parādījās tikai kopā ar elektrību, domāju ka nav īsti OK ka paliekam tik ātri arī bez sakariem.
Iedomājos tās mega gaudas, ja kāds mega progresīvi un kreisi gribētu izzāģēt kokus apkārt šīm līnijām.
Būtu ARNP, nevajadzīgi un naudas apgūšana
Bet tā, viss ir naudas apgūšana
VID_20260823_115710_844.mp4.mov
Bauska. Elektrība pazuda vakar ap 22.00. Nav vēl līdz šim. Nekur, ne pilsētā, ne apkārtnē. Neviens luksofors nedarbojas, visi DUS ciet, vienīgais veikals, kurš vaļā-,Lidl. Naktī nebija ūdens vispār, no rīta parādījās aukstais. Neviens operators nedarbojās. Protams, interneta nav. Tagad tikai parādijās mobilais.
Vietējiem pirmā doma, tas ir sācies....krievi nāk iekšā....